Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Nyitotta:Howard, de nem a kacsa, 2005.05.27 17:28 |
Különféle légfegyverek javításáról, tunningolásáról, kipróbálásáról, ötletekről szóló topik. (Itt az erős puskákat, avagy a duplarugós stb. törvényellenes fegyvereket nem kedvelik !!)
A gyári beszállítókról azért nekem van némi kétségem, főleg ha betanított munkások készítik és meózzák , ha meózzák.
Pl. az akm fa hátsó agyazása cirka 260 műveletű, gondolod komolyan képzett faipari mérnökök és fémipari alapokkal megáldott mérnökök készítették -készítik? szerintem bizonyosan nem.
Olyannyira nem , hogy a ráspoly a mérvadó 1 mart felületű illesztés +-0,1 pontosságú beszabályozásához ( láttam !)
Az én olvasatomban olyan , hogy gyári nem létezik ! olyan létezik , hogy mérőeszközök etalonok és komoly szakképzett melósok akikre valóban komoly és KÉPZETT mérnökök felügyelnek.
A mában ilyen nincs ! legalábbis amiket láttam hallottam és azoknak a durva alapszintű hiányosságait , engem abszolút meggyőztek.
Igen, mint az autógyártás. Néhány alkatrészt kivéve (pl. Suzuki helyben sajtolt karosszéria-elemei) kb. 500 beszállító alkatrészeiből építik össze az autókat. Fegyvernél se mindegy hogy gyári beszállító alkatrésze vagy valami silány vacak. Az önjelölt fegyvermesterek az utóbbit fogják beszerelni, szakértelem nélkül.
Eléggé fura hogy nem olvastad végig. Akkor mégegyszer: "Gondolom tapasztalatból."
Mondjuk az én szememben mindenki kókler, akinek nincs fegyverjavító műszerész végzettsége, hozzá gyakorlata, neadjisten rendőrhatósági engedélye fegyverjavításhoz, gyári alkatrészek, szerszámozottság.
egy reximex force 1 röl lenne szo,meg lövesmentes,csak meg lett veve,gyakorlatilag csak be kellene üzemelni,meg az erejet esetlegesen ha lehet beallitani,mert nemet beszerzes,es itt valamiert 5.8 j ra van lebutitva.
A Gamo gyári szerelékben benne van a gyári stopper csavar. Csak a puskából kispórolta a Cometa gyártója a zsákfuratot. Szabadon csúszik hátra a szerelék. Gyárilag kellett volna, úgy, mint a Weihrauch puskákon van.