Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Nyitotta:Howard, de nem a kacsa, 2005.05.27 17:28 |
Különféle légfegyverek javításáról, tunningolásáról, kipróbálásáról, ötletekről szóló topik. (Itt az erős puskákat, avagy a duplarugós stb. törvényellenes fegyvereket nem kedvelik !!)
Többen kértetek már tőlem LGV-hez osztott rugót és mindig mondom, hogy nem minden LGV-be lehet belerakni, csak abba aminek a hátsó fém rugóvezetője annak megfelelő.
A képen az alsó az egyrészes rugóé, a felső az osztott rugóhoz való.
Teljesen, ütközésig ki kell hajtani a felhúzókart, majd visszahajtod, és zárod. Ha nem húzod hátra ütközésig a zárszerkezet nem akad be és ezért nem tud sűríteni.
Egy esetben még megtörténhet, az is, hogy a 62-es számú alkatrész rosszul lett betéve a szárszerkezetbe, és a zárszerkezet ez miatt nem akad.
Sziasztok! Van valakinek tapasztalata ProChrono DLX sebességmérővel? Fegyvermester barátom próbálná beállítani egy ügyfélnek, de se szabadtéren, se beltéren nem mér semmit.
A telefonra már felrakta az appot, beállított rajta ezt-azt, de semmi. Ha valaki képben volna a típussal, és segítene, össze hoznám direktben az érintettel...
Miskolcon vagy környékén keresek olyan személyt aki Walther LGR-t szervízel/javít. A most vásárolt LGR nem sűrített be felhúzáskor - levettem a tusát és valami kiakadhatott mert már a csövön át sem fúj ki.
Sosem volt még ilyen a kezemben.
Nem gondolom hogy hibásat vettem úgy hogy ebbe az irányba nem is vinném el a beszélgetést :)
Sziasztok. Érdeklődnék hogy valaki készített e már 300Bar-os búvárpalack és töltőcsonk közé olyan közcsavart amin le lehet engedni a kettő közt maradó nyomást. Az anschütz töltőcsonkon gyárilag van egy ilyen leengedő.
Rendbe lehet hozni, csak időigényes, meg drága. Szerintem dizájnos a struktúrája a felületnek. Én nem piszkálnám! Olajozd le, és használd. Kérdés, ha a külseje ilyen, akkor a cső belül milyen lehet? Az már fontosabb! :-)
BUÉK a fórum minden tagjának!Kérdésem az lenne,hogy Lov 21-hez szelep tömítést/régebben fehér teflonszerű anyag volt/hol lehet kapni.Köszönöm 20 3236915