Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Nyitotta:Howard, de nem a kacsa, 2005.05.27 17:28 |
Különféle légfegyverek javításáról, tunningolásáról, kipróbálásáról, ötletekről szóló topik. (Itt az erős puskákat, avagy a duplarugós stb. törvényellenes fegyvereket nem kedvelik !!)
Az ok, igaz, hogy felhúzva is tarthatod hónapokig és nem gyengül, (bár nem is használ neki), de nem ez a gond, hanem a hőmérséklet ingasozás. Nitrogénnel van feltöltve, ok, és annak a térfogata nem változik a hőmérséklet függvényében? De bizony még ha alacsony is a cseppfolyós hőmérsékleti pontja. Persze nem annyit, hogy a felére essen a teljesítmény, ott bizonyára más probléma is van, ennyit azért nem változik, ebben igazad van.
Azért kérdés, ha annyira stabil, és szuper a gázrugó, akkor a versenypusekokba miért nem azt raknak?
Ez így nem igaz! Persze az átalakítás része az igen. A térfogat kiszorításos gázrugók nem érzékenyek a hőingadozásra, mivel nitrogén gázzal vannak feltöltve. Felhúzva is tarthatod hónapokig, akkor sem gyengül a rugó. Általában 10 ezer felhúzást garantálnak egy ilyen rugóra.
Volna egy kis problémám, egy HW35-ös gyengített puskával, és egy gamo távcsővel. A gond az, hogy a puskához nem lehet belőni a távcsövet, mert amikor már majdnem jó a szórás, akkor eldob egy lövedéket alá, vagy fölé, és kisebb arányban jobbra-balra. Ha utána tekerem a tornyot, még rosszabb a helyzet. A csőtőke rendesen zár, tehát feltételezem, hogy azzal nincs akkora baj. Belövő állványban lövök vele, talán az viheti el a lövéseket, vagy a távcső a szar? Hogy tudom megnézni, hogy a távcső rossz? Előtte valami "babetta" rugós puskára volt szerelve a távcső. Szóval esélyes, hogy az tette tönkre :-(
Melyik HW-be akarsz Diana gázrugót tenni? Meg minek?
A gázrugókról általában nem árt tudni:
1. jóval drágább (3x annyi) mint a normál rugó (jó a marketing duma, de se semmivel nem tud többet, mint a normál rugó)
2. a hőre rendkívül érzékeny (sebességingadozás a teljesítményingadozás miatt)
3. a legtöbbet csak átalakítással lehet beszerelni
Példa. Egyik ismerősöm nyárvégén vett egy gázrugós csúzlit. Dicsekedett vele, hogy milyen erős. 2 hete jött, hogy nézzem már meg mi van a pusekkal, mert nagyon legyengült, majd a felére. Én mondtam neki, hogy bocs de előre szóltam, és amúgy is mivel Gamo így rá se teszem a kezem, nem szívok vele. - Na és akkor így marad kérdezte. - Nem nem marad így, még gyengébb is lesz ha jönnek a fagyok. :-)
Nem. Pontosabban igen de akkor hogy töltöd be? Mert a cső blokknál a betolórúd furata (amibe a betolórúd megy és 4,5-ös tömítés van benne) csak 4,5 mm marad, akár a betolórúd. A tár úgyszintén, meg a tárforgató is. Ezeket is cserélni kell akkor. Az FSB meg további gondot okoz, mivel a csőköpeny felfogatása problémás lesz. Az első gyűrű se fog stimmelni, meg hátul se tudod mibe illeszteni.
Ez fénykorában egy nagyon jó versenypisztoly volt. Ha szépen rendbe tudod hozni, nem fogsz csalódni benne. Azt tudni kell róla, hogy CO2 palackról lehet tölteni, bár a képek alapján minimum egy új tartályt kell rá tenni. Ha esetleg megválnál tőle, engem alkatrésznek érdekel.
Sziasztok! Anyósom párjától kaptam ezt a légpisztolyt. Tudnátok róla pár infót mondani? Egyelőre gondolkodom, hogy foglalkozzak vele és hozzam használható állapotba, vagy esetleg adjam el.
Zsír új......Sajnos már úgy kaptam meg,hogy 0 nyomás volt benne.
Már akkor sejtettem,hogy ez nem kerek,mert tudomásom szerint valamennyi nyomásnak kell lenni benne.
Sèrülve nem volt a csomag,tehát elmèletileg szállítás közben nem sèrült
Persze a vásárlást igazoló papírok meg vannak,tehát a garancia èl,csak elèg messze van az üzlet,ès jelenleg nem tudom visszajuttatni.Illetve cserèlni sem tudnák most,mert nincs náluk raktáron....
Ezèrt gondoltam,hogy egyszerűbb ha valakivel megjavíttatom.