Keresés

Részletes keresés

Balage-81 Creative Commons License 2023.11.04 -1 0 8082

Sziasztok!

 

Két böngészőt is használok, Google Chrome és AVG Secure Browser. Utóbbiba 3 napja nem tudok belépni, fogalmam sincs miért. Az ikonja ott vann lennt a tálcán, de hiába kattintok rá, nem tudok belépni. Mi lehet az oka? 

papa 946 Creative Commons License 2023.06.19 0 0 8081

Igen, hát engedte a belépést, viszont amikor írtam be levelet, azt már nem továbbította. Bent vagyok. de mégse. Nem tudom mi történt egyik napról a másikra.. Vagy az oldalon történt valami "újítás" változtatás és e-miatt ne megy. Meg a másik dolog, hogy van egy másik oldal, azt nem nyitja meg, azt írja, hogy nem biztonságos, viszont egy Win7-en megnyitva azt írja, hogy biztonságos és meg is nyitja. Az érdekes az, hogy van egy biztonsági mentésem, ami még 2021 01.26-i mentés és jól működött. Erre szktam visszaállítni, ha bajom van és eddig még mindíg bevált. Most, ha visszateszem, akkor ugyanaz a jelenség, amit írtam. Nem tudom. Lehet, hogy leszedem a Firefoxot és a regisztriből kitörlöm az összes dolgot, amit ezen a néven találok. Lehet, hogy beragadt valami.

Elnézést a sok szövegért, de keresem a megoldást és örúlök, hogy foglalkozol a dolgommal.

 

                               Üdv. Papa 946

papa 946 Creative Commons License 2023.06.16 0 0 8080

Jó volt a tipp. Beléptem a Logout.hu oldalra. Azt engedte. Ott végig tudtam lépni a többi oldalra - így az IT cafe-ra is és ne lépett ki. Fogadta a levelezésemet is, lehetett választ írnom.

Köszönöm a tippet. Sikerűlt megoldani. Viszont azt nem tudom még, hogy direktbe fogadja-e a bejelentkezésemet. A puding próbája, ha megeszik.

Köszi mégegyszer a tippet.     Üdv. papa946

Előzmény: pimre (8078)
papa 946 Creative Commons License 2023.06.16 0 0 8079

Köszönöm a válaszodat, megpróbálok belépni máshová. Némileg megnyugtat, hogy ha várok esetleg visszaáll, mivel úgy emlékszem a második jelzett problémám - hogy le van tiltva az oldal - már volt és pár hét múlva visszajött és akkor sem tudtam miért, ezért aztán nem készítettem feljegyzést (szoktam). Az átállással kapcsolatosan: az van, hogy nekem elég sok programom van az XP-re - kép szerkesztők, kidolgozók, videó szerkesztők stb. és hát ezek mind az XP-re születtek. Van itthon lehetőségem próbálgatni, mivel van Win10 is és most kölcsönbe egy Win7 is, amin próbálkozhatok. Ezért tudom írni, hogy a Win7-en ezek a gondok nem jönnek elő.

Azt nem értem és nem értettem korábban sem, hogy egyik napról a másikra mi tud történni, hogy kiakadnak. Biztos én rontok valamit, pedig csak símán használom Mozilla-Firefoxot

Azt pláne nem értem, hogy amikor felszabadítom a tiltás alól az oldalt miért csak a szöveges "menű" részét adja be az oldalnak baloldalon felsorolva a tartalmi részeket - tehát nem állítja fel az oldalt. Minta képet nem sikerűlt feltölteni, nem fogadja ez az oldal.

A miatt is vagyok ilyenkor mérges, mivel nem most kzdtem a számítógépezést (2006-óta), saját magam gazdája vagyok és ez most kifog rajtam.

Köszönöm szépen a válaszodat, némileg megnyugodtam.

 

                 Üdv. papa946

Előzmény: pimre (8078)
pimre Creative Commons License 2023.06.16 0 0 8078

Szia, ami az IT cafét illeti, a következők ugyanezekkel a belépési adatokkal érhetlk el: 

•          IT Café

•          PROHARDVER!

•          Mobilarena

•          GAMEPOD.hu

•          LOGOUT.hu

•          HardverApró

 

Ha valamelyik másik beenged, akkor talán át tudsz kattintani az IT caféra is. Ha nem, akkor próbáld meg holnap, hátha csak átmeneti a hiba.

 

A másik a nem biztonságos kapcsolat. A keresett oldalon elállítódott valami, de a tapasztalatom, hogy más böngészővel néha mégis bejön az oldal. Vagy ez a hiba is elmúlik egy-két napon belül.

 

Más: Mantraszerűen - bár köszönöd, nem kéred - én is beszállok abba a csapatba, amelyik nyomatékosan javasolja, hogy ne XP legyen az elsődleges rendszered. Meg nem is a Win 7. Mindkettő nagyon jó volt, én is nehezen váltam meg tőlük, de muszáj volt. Egyre több szoftver nem működik együtt velük. A win10-et nem szerettem, de már megszoktam. És annak még van néhány éve hátra, bár kibocsátáskor azt ígérte a Microsoft, hogy ez lesz az utolsó. Hát nem!! Megnéztem a Win 11-et, baromira nem tetszik. Várok az áttéréssel addig, amikor már muszáj lesz, mert megszüntetik a támogatását. 

Előzmény: papa 946 (8077)
papa 946 Creative Commons License 2023.06.16 0 0 8077

Látom, nemigen megy ez a topik. Viszont megpróbálkozom, mert van egy Firefox hibajelenslgem. Két nappal ezelőtt még működött az ITcafe belépésem és most nem akarja bevenni a bejelentkezésem, pedig már évek őta fórumozok rajtuk. Ellenőrzéskor kiírja, hogy biztonságos és mégsem megy tovább. XP-m van, de ez eddig nem jelentett semmit. Most egy Win7-ről be tudok lépni. Mi lehet a probléma. Valami letiltja a belépést. DE egyik napról a másikra???

Van egy másik bajom is. Az az oldal eleve nem nyílik meg - bár pár napja az is működött - kiírja, hogy a kapcsolat nem biztonságos és annyi. Ha kiváltom és engedélyezem, akkor az oldal csak úgy jelenik meg, hogy a íbaloldalon vannak a szövegrészek és nem adja be rendesen az oldalt.

Mit lehet tenni a két esetben?  Várnám segítő válaszotokat.   

 

                                                 papa946

                                                  

Carina_S Creative Commons License 2022.10.22 0 0 8076

Most frissen vettem észre a Firefox 106.0.1-nél, hogy frissítés utáni első átfrissítéses feltelepülése után minden figyelmeztetés nélkül(!!!) felülírta a címsor és a menüsor Windows-alkalmazásszínekhez automatikusan igazodó alkalmazásszínét. (= Halványkékről kárminpirosra változott át.)

 

Az eredeti állapotot -- (a Firefox 106.0.1 verzió megtartása mellett) -- a "Nézet/Eszköztárak/Eszköztár testreszabása..." almenün belül az "Alapértelmezett értékek visszaállítása" gomb (mely jobboldalt alul helyezkedik el) használata által volt lehetséges, ill. ezt követően még -- mivel a címsort kikapcsolva, míg a menüsort bekapcsolva szoktam tartani -- a címsor mellől kivettem a pipát, a menüsor bekapcsolásához pedig jobb klikk a "Menü" gomb melletti eszköztármező bármely területére, majd pedig a helyi menüben a "Menüsor" menüparancs mellé be kell tenni a pipát, az a még bepipálatlan "Menüsor" menüparancsra bal gombbal egyszer rá kellett klikkelni (kattintani).

Ezzel lett helyreállítva az eredeti szoftver-kinézet állapota.

bandolesa Creative Commons License 2022.05.12 0 0 8075

A tálcán lévő ikonjaim közül a mozillának eltünt a róka képe,egy fehér négyszög van,visszahozható az eredeti?

Amúgy működik,de valamire rákattintottam és a róka forma helyett üres négyzet van. A többi ikon google, stb az látható.

Carina_S Creative Commons License 2022.04.24 0 0 8074

Ilyen esetben -- ha kémprogramos fertőzöttségre gyanakszol -- két dolgot tehetsz. Megnézed az URL-mezőben hogy frissítés közben a hivatalos Mozilla Firefox-weboldalról frissíti-e magát, vagy pedig valami áloldalra megy fel, ahonnan a fertőzött verziót szedi le. Mert ha egyszer megfertőződött, akkor onnantól tuti hogy nem a hivatalos oldalra fog a frissítésért felmászni, hanem a fertőzöttre, mert ugye a kémprogram sosem az eredeti frissítőoldalt használja, hanem mindig a fertőzöttet.

 

A másik, hogy akár van kémprogramgyanúd, akár nincs, leuninstallálod az egész Firefoxot szőröstül-bőröstül, tehát a felhasználó mappában lévő mappáit is letörlöd, ahol a TEMP mappája is van, meg ráveszed a Windows-t, hogy szedje ki teljesen a Registry-ből is az összes bejegyzését. Lefuttatsz egy kémprogramszűrőt, és MINDENT átvizsgáltatsz vele, és bármi gyanúsat találsz, eltávolítod vele azonnal. Utána újraindítod a Windows-t, és a Chrome böngészővel -- miután a Firefox törölve lett -- ráböngészel a Firefox HIVATALOS weboldalára, és onnan fertőzésmentes állapotban letöltöd a legújabb verziót. Ezt aztán feltelepíted, és ha kéri, elvégezteted vele a legújabb verzió letöltését (mert előbb-utóbb úgyis talál ilyet, amikor azt kiadják). Ha az így feltelepített EREDETI HIVATALOS verziót használod, annak ezután már jól kell működnie.

Előzmény: Pixelke (8070)
Norbertboy Creative Commons License 2022.02.23 0 0 8073

Köszi, megjavult 

Előzmény: pimre (8072)
pimre Creative Commons License 2022.02.23 0 1 8072

Én ugyan nem használom, de a gépemen tartom ritka esetekre. Most megnyitottam, és nálam sem jön be. Viszont rákerestem a hiba kezelésére, és ezt találtam: https://support.mozilla.org/hu/kb/firefox-nem-indul-el-megoldasok-keresese

 

És kipróbáltam, amit a végén javasol. A Shift billentyűt nyomvatartva indítottam, és úgy bejön a hibakaresési üzemmód, de az sem oldja meg. 

Szóval lehet, hogy a rendszeben van hiba. Várj vele 1-2 napot, addig használd a Google Chrome-ot!

Előzmény: Norbertboy (8071)
Norbertboy Creative Commons License 2022.02.23 0 0 8071

Sziasztok

 

Nekem tegnap váratlanul kifagyott a Firefox. Nem reagál semmire, beállításokba sem tudok belépni nem tölt be semmit.

Újra telepítettem, de semmi. Minden más böngésző működik. 

Valaki tapasztalt ilyent?

Pixelke Creative Commons License 2022.02.18 0 0 8070

Ez már jobban fogja a gépet,mint bármi más. Rengetegszer van,hogy a háttérben duplikálva fut,vagy erőforrást használ és kiakasztja a processzort,memóriát.

Minden héten frissül legalább 3szor,de egyre rosszabb. Sokszor már maga a frissítés valami kémprogramot tartalmaz.

- Fefi - Creative Commons License 2022.01.18 0 0 8069

ÚGY NÉZ KI (egyelőre), HOGY KAPTAM EGY JÓ TIPPET. 👌✌
Azaz - remélhetőleg véglegesen - jegelem a kérést. 🙂

Előzmény: - Fefi - (8068)
- Fefi - Creative Commons License 2022.01.18 0 0 8068

Szia Nektek! 🙂

 

Az a gondom, hogy Firefox-ban sokszor!!! nem - vagy, csak átkozottul lassan - tölti be a képeket a Facebook; többnyire az 'Értesítések'-ből.
A 96.0.1-es változat fut.

Ugye, tök dilettáns ként, matattam a neten tanácsért, de - szokás szerint - egy kukkot nem értettem semmiből. Annyi megragadt, hogy valami gyorsítótárakat ürítsek. Meg is tettem itt-ott, de csak pillanatnyi javulást észleltem…, …már, ha…😕
Ráakadtam arra az 'about:config'-ra is, de gyorsan elkaptam a billentyészetet onnét…, …mert nekem, nagyon zsizsi…😱

Mivel olyan ígéretesen hangzott az elnevezésük, letöltöttem pár karbantartót is. De az vetődött föl bennem, hogy most meg, már azok (is) csesztetik egymást…🤔(?)
Bár van Edge-m meg Chrome-om is (azokban nem jelentkezik ez a gond), szeretném továbbra is a Firefoxot használni, mert nekem az a leg'ergonomikusabb', legkomfortosabb.

 

Lécci! Segítsetek! 🙏🙄😊

 

Köszönöm szépen! 🙂

pimre Creative Commons License 2021.07.12 0 0 8067

csek agy helyesen csak egy.

Előzmény: pimre (8066)
pimre Creative Commons License 2021.07.12 0 0 8066

Jogos, de hogy segítsünk a kérdezőnek (feltéve, hogy visszajön ide néhány éven belül, lévén, hogy időnként 5-8 év is eltelik bejegyzés nélkül), megírom magyarul is: 

Menü->Súgó (a jele csek agy kérdőjel a menü alján)->Visszajelzés beküldése. Ez a https://mozilla.crowdicity.com/ oldalra küld, ahol viszont csak angolul megy tovább.

Előzmény: hitman (8065)
hitman Creative Commons License 2021.07.12 0 0 8065

menü -> Help > Submit feedback

Előzmény: tzs76 (8063)
pimre Creative Commons License 2021.07.09 0 0 8064

Talán a mozilla.orgoldalon. Leginkább angolul érdemes próbálkozni.

Előzmény: tzs76 (8063)
tzs76 Creative Commons License 2021.07.08 0 0 8063

Hello! Milyen címre lehet írni a fejlesztőknek? Firefox böngészővel kapcsolatban. Magyar oldal van ezzel kapcsolatban?

James 42 Creative Commons License 2021.03.16 0 0 8062

Ami engem illet, eddig még nem hallottam arról, hogy a Firefox-nak lenne saját keresője. Azt persze be lehet állítani, hogy mivel keressen alapértelmezés szerint. Én azt mondom, hogy ha az a bizonyos kereső nem működik Firefox alatt, akkor ne azt használd! És állíts be valami mást kezdőoldalnak is!

Előzmény: repro45 (8061)
repro45 Creative Commons License 2021.03.15 0 0 8061

Sziasztok!

Segítséget kérnék.

 

Laptopon win10 home van fent, és a legújabb firefox.

Kezdőoldalként a firefox alapértelmezett keresőjét állítottam be. Meg is nyílik, de amikor valamit beütök és keresnék nem indul csak forog a kis kerék.

Eddig nem volt ilyen. Próbáltam újratelepítést akkor sem jó.

Chrome-n Edge-n minden megy.

 

Tudnátok segíteni? Ha lehetne részletesen

Előre is köszönöm!!

James 42 Creative Commons License 2021.03.11 0 0 8060

Van egy hasonló problémám, de egy kicsit azért más, gondoltam, feldobom itt, hátha valaki tud segíteni.

Nemrég gépet cseréltem, és az új gépen 72.0.2-es Firefox van. Nem is nagyon sietek ezt tovább frissíteni, mivel jártam már úgy, hogy egy frissítéstől elveszett néhány olyan funkció, amit pedig szívesen használtam volna továbbra is. Ezzel a verzióval viszont van egy olyan gondom, hogy némelyik oldalon, ahol belépés kell, ahogy ráállok a felhasználónév mezőre, megjelenít egy vagy több olyan bejelentkezést, amit más oldalakhoz mentettem el, és többnyire még véletlenül sem azt, amelyik oldalon éppen vagyok. Nem akarom törölni a többi oldal mentett bejelentkezését, csak azt szeretném, hogy ne jelenjenek meg, lehetőleg egyet se lássak már akkor, amikor még el sem kezdtem beírni a felhasználónevet. Az lenne a legjobb, ha egyáltalán nem jelennének meg, csak akkor, ha elkezdem beírni a nevet, vagy nyomok például egy lefelé nyilat, akárcsak a korábbi verziókban. Azt se nagyon bánnám, ha nem nyöszörögne folyton olyan oldalakon, amelyek nem https protokollal indulnak el, hogy jaj, mindjárt meg fogok halni, mert nem fogja titkosítva küldeni az adatokat, amiket beírok. Van erre valami megoldás? Főleg az első problémára kellene, de én eddig nem találtam.

Előzmény: KellerV (8038)
GPS Creative Commons License 2021.01.30 -1 0 8059

 

Adobe flash eltávolítóval letörlöd a flash-t és meg kell jelennie...

 

Köszi szépen - de én csak simán letöröltem (uninstall) a Flasht vezérlőpultból a gépről.

Semmilyen spéci "eltávolító" segédprogramot nem használtam - csak a win saját uninstallját.

 

És helyrejött a dolog a fórum képfeltöltővel.

 

Ha már említetted: nekem óriási baj lenne, ha baja esne a Logitech Setpointnak - mert nekem a programozható egér (M705 Marathon) kenyérkereső eszközöm - szóval nem vicc, vagy játék.

Minden gombja nálam (programonként más-más) funkciókra dedikált... szóval komoly a dolog nálam a SetPointtal :-)))

.

Előzmény: csiri bá (8058)
csiri bá Creative Commons License 2021.01.29 0 0 8058

Adobe flash eltávolítóval letörlöd a flash-t és meg kell jelennie...

Mondjuk a Logi setpointot hazavágta, a cruiser up/down elfelejtett működni csak véletlenszerűen így abból a legújabbat (2020 december) kellett feltenni akkor helyreállt. Nem tudom, mi köze volt hozzá, de ez volt.

Előzmény: GPS (8057)
GPS Creative Commons License 2021.01.14 0 0 8057

 

Egy frászt: a beíró-ablak megjelent ugyan (előtte kérte az engedélyt, mint szokás szerint)... de kép-fájlnevet beírni továbbra sem lehet.

B+

.

Előzmény: GPS (8056)
GPS Creative Commons License 2021.01.14 0 0 8056
James 42 Creative Commons License 2021.01.13 0 0 8055

Előzmény: pimre (8054)
pimre Creative Commons License 2021.01.12 0 0 8054

Teszt FF alatt:

 

 

Nem volt semmi problémája. Most beillesztem nagyban:

 

 

Ez is simán ment, lévén nincs nálam Flash.

 

Tehát a jelenségből (ide véve a Windowsos guruk fórumán leírt panaszt is) a következő állapítható meg:

 

1. Ha nincs a gépen Flash, akkor a feltöltés hibátlanul működik.

2. Ha van a gépen Flash, akkor a Chrome, az Opera (ezekről van biztos információnk) nem foglalkozik vele, és rendben dolgozik.

3. Ha van a gépen Flash, akkor a FF hülye kérdéssel zaklat benneteket, és nem engedi feltenni a képet. (Ezt kipróbálni nem tudom, mert csak ezért nem akarom feltenni.)

Előzmény: pimre (8053)
pimre Creative Commons License 2021.01.12 0 0 8053

"A főrum éppenséggel már leszakadhatott volna az elavult flashről"

Le is szakadt. Olyan böngészőknél ahol nem foglalkoznak a Flash-el (Chrome, Opera és még ki tudja), nincs semmi probléma, működik a kép feltöltés.

Csak az FF-nél, meg ki tudja minél. Akkor mi baj van a fórummal? Leírásotok szerint a FF tesz fel hülye kérdést, nem a fórum.

Előzmény: GPS (8050)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!