Sajnos a kezemnek úgy látszik nem tett jót valami (szerintem a billentyűzgetés), ezért masszázst most nem tudok vállalni, legfeljebb a szavaimmal tudlak simogatni benneteket. Pezsgőfürdő balra a második ajtó. Pezsgő pedig itt:
Drága jinjang, én nem terhellek le (egyelőre:). Én beérném most egy pezsgőfürdővel, egy pezsgővel a kezemben (az is van?:), valami kellemes zenével, a kellemes félhomályban. Ha valaki hasonlóra vágyik, nyugodtan mellémbújhat... :)
Áhá, kedves hölgyem, önnek nem masszázsra van szüksége, hanem nyújtózkodásra. Emelje fel kérem a magasba a kedves kacsóit, és próbálja meg nyújtott kézzel, felváltva még feljebb tolni azt a polcot, amit oda képzelt a feje fölé. Utána lehet egyszerre mindkét kézzel ugyanezt. Figyelem, vállból induljon a mozgás, ne a karját hajlítgassa! Aztán kis terpesz, és pici előrehajlások középre. Ha jólesett, akkor folytathatjuk.
Kétoldali veseműtét és néhány óra fordítás egy irodai széken...elegem van a mai napból, úgy, ahogy van. Nyomkodja meg valaki a hátam, de csak úgy finoman...
Ó, a derékfájás bonyolultabb dolog, előbb ki kell deríteni, hogy mitől fáj. Nincs a kedves hölgynek egészségügyi problémája? (vese, nőgyógyis gond pl.) Esetleg megemelte magát, vagy sokat ült a gép előtt? Ettől függően válogatok a varázs-kencéim között. De addig is tessék kérem felfeküdni, és szabaddá tenni a masszázst kívánó testrészt.
Máris kedves hölgyem, előbb hozok egy kellemesen meleg vízzel telt dézsát, egy kis áztatásra, közben kikészítem a speciális gyógynövényes krémem, és rögvest kezdem is a masszázst. :-)