Keresés

Részletes keresés

AliceCsodaországban Creative Commons License 2005.05.20 0 0 166

Hát szerintem a rendőrség nem dolgozott jól, mert nem tudta kideríteni ki a tettes. Ha az a jó munka ismérve, hogy kétszeresére emelték a vérdíjat, és így már megérte valakinek feldobni a tettest hááát.. bár elismerem ez is valami.

 

Előzmény: geszthi (161)
Kopi Pesta Creative Commons License 2005.05.20 0 0 165
Most, hogy így visszaemlékszem, a rendőrség szinte azonnal azt nyilatkozta, hogy a tanuvallomások alapján nem valószínű a rasszista indíttatás. Ez nekem már akkor feltűnt, igaz nem is gondoltam a kézenfekvő okra.
A kérdés csak az, hogy ki volt akkor a hülye ?
Aki elhitte a Józsika családja által előadott és a bulvármédia által feltupírozott trendi rasszista vonalat ?
Nem kell rasszistának, csak tapasztaltnak lenni ahhoz, hogy az ilyen szúrtseb ügyekben a romák nyilatkozatait legalábbis egy egészségesen gyanakvó homlokráncolással fogadjuk. Akkor legalább nem esünk 100 ból 99-szer pofára.

Pokorny meg ismét bebizonyította, hogy egy Hablaty Matyi. Majd remeghet ezért még a szája.
Wic Creative Commons License 2005.05.20 0 0 164

egészen konkrétan:

 

"Lehet és kell is beszélni a cigány fiatalemberrel szembeni gyilkossági kísérletről, el kell ítélni ezen a helyen is. De kérem, szóljon a saját belügyminiszter asszonyának, szóljon a saját rendőrségének, hogy akkor ne takargassa ennek a gyilkossági kísérletnek nyilvánvalóan rasszista oldalát. Mert ezt teszi az ön rendőrsége."

 

Szólította fel Pokorni Zoltán Gyurcsányt, hogy szóljon a belügyér asszonyságnak, legyen már egy állásponton a Kormány belügyminiszterének irányítása alatt álló rendőrség és a Kormány .

Előzmény: geszthi (163)
geszthi Creative Commons License 2005.05.20 0 0 163
Igaz, am itt konkretum gyedull Pokornitol hangzott el.

De mindegy a hulye balfek szoci PR ugy sem hozza elo, szoval nem kell aggodnia,hogy megint sirva kell visszavonulnia...borzalmas felevre.
Előzmény: DRT (162)
DRT Creative Commons License 2005.05.20 0 0 162
Ezen röhögök mióta olvastam a hírt. Pár napja még versenyrasszistáztak a parlamentben, most pedig kiváncsian várhatjuk, hogy ki, mikor fogja azt mondani, hogy bocsesz :)))
Előzmény: geszthi (161)
geszthi Creative Commons License 2005.05.20 0 0 161
Miert is?

Mert a rendorseguk jol dolgozott es nem allt be a rasszista es belpolitikai PR-be mint a Fideszes Pokorni (es ezt epp az MNO bizonnyitja most)?

Mert a fidesz-fanok most probanak hoborogni, hogy lam nem is volt rasszita hiszen cigany volt....de kozben nagyban kussolnak, hogy alig 3 napja Partjuk alelnoke vadolta a kormanyt azzal, hogy eltitkolja nyilvanvalo rasszista dolgot?



Előzmény: Or Kán (159)
tejfölfancsi Creative Commons License 2005.05.20 0 0 160
GYF beszédében senkit nem nevezett meg, a rasszizmus ellen emelte fel hangját; csak mikor pokorni magára vette, és jó demokratát ünneplő fideszesként magára és pártjára vette, akkor is név nélkül, viszontválaszában utalt rá és pálinkás érettségitételes kartácsra
Előzmény: Or Kán (159)
Or Kán Creative Commons License 2005.05.20 0 0 159

Ugyanezt kérdezd meg az MSZP-től is, Gyurcsánnyal kapcsolatban.

Előzmény: geszthi (158)
geszthi Creative Commons License 2005.05.20 0 0 158
Pokorni urat kirugja-e a Fidesz es lemond-e az ragalma es rasszimust krealo kijllentese miatt? A Fidesz es MNemzet ujabb bocsanatkerese?


Majus 17 - MNO/ Pokorni

Pokorni Zoltán fideszes frakcióvezető-helyettes azt kérdezte a kormányfőtől, hogy kivel hadakozik. A Fidesz szerint a múlt héten rasszista gyilkossági-kísérlet történt...
" De kérem, szóljon a saját rendőrségének, hogy ne takargassa ennek a gyilkossági kísérletnek a nyilvánvaló rasszista oldalát. (Emlékezetes: a rendőrkapitányság nyomozója korábban közölte, hogy az eddigi adatok alapján nem rasszista bűncselekmény történt – MNemzet szerk.)

Majus 20 -

Romának vallja magát a roma tinédzser támadója
Index 2005. május 20., péntek 12:20

Romának vallotta magát a rendőrségnek az a fiatalember, akit azzal gyanúsítanak, hogy két héttel ezelőtt karddal megszúrt egy roma fiút a 21-es buszon Budapesten. A 17 éves Mortimer elimerte a tettet, és vallomásában azt állította, szóváltásba keveredtek, ezért szúrta le Patai Józsefet.

Nem lehetett rasszista indítéka a két héttel ezelőtti támadásnak.
Előzmény: zálycsik (-)
BENTA Creative Commons License 2005.05.18 0 0 157

'Na szóval én nem vennék arra mérget, hogy a gyülölködö perszona igazi célja nem-e az volt, hogy a volt férjével kekeckedjen, s kezdje elöröl a hülyeséget, de tudta, hogy ez csak akkor lehetséges, ha egy érdekes storit ad elö, egy fontos személyt belekeverve.'

 

Érdekes Wekler esetében ez nem jutott az eszetekbe. Vajon miért?

 

BENTA

Előzmény: JEFFREY (16)
zálycsik Creative Commons License 2005.05.18 0 0 156
Most elintézhetném annyival Révész cikk a Népszabiból számomra nem mérvadó, DE

"már korábban is magasztalták a Hitlerjugendet, rokonszenveztek a „Vér és Becsület” mozgalommal"
Ez eddig hazugság!!

"az olvasóközönség szíves figyelmébe ajánlották Szálasi Ferenc magvas gondolatait"
Régebben télleg volt vmi hasonló könyvajánló, fizetett hirdetésként, de több éve már megszűnt.

"Európa hosei voltak azok, akik 1944–45 telén Budapesten Hitler és Szálasi oldalán harcoltak. "
Sajnálom ha nem tudod, de mi magyarok Hitler oldalán harcoltunk a 2.vh-ban ez nem újdonság. És miért ne lehettek volna hősök, hősi halottak??? Azt tudod, hogy most nagyapáinkról beszélsz??? Magyarországért, a triaonon előtti határokért is harcoltak. Német ill. magyar katonák is lehettek, voltak hősök( tod nem mki csak a zsidókat írtotta ). Mki védte a hazáját a nemzetét, ahogy tudta, ez becsülendő és követendő példa.
És igen a polgári lakosság is inkább szimpatizált a német csapatokkal, mint a az oroszokkal, akik végigfosztották a falvakat, megerőszakolták a nőket. Tod ők voltak a"felszabadítók", csak a lakosság nem érezte így.

Csak Hitler támogatta a trianoni igazságtalanság megváltoztatását, ezért csatlakoztunk mellé. Ez nem a mi szégyenünk Európa szégyene, hogy ilyen igazságtalan határhoz ( a magyarok 1/3-a került Mo. határain kívűlre ) adták a nevüket az un. európai demokráciák és csak Hitler volt hajlandó korrigálni ezt a helyzetet. Volt más választás? Mikor a nyugat semmi hajlandóságot nem mutatott a revizió ügye iránt? És abban a korban ez volt a kulcskérdés pártállástól függetlenül. Egy esély volt megpróbáltuk és sokszoros árat fizettünk érte.
Előzmény: Makulata (154)
evangeline Creative Commons License 2005.05.18 0 0 155

Pedig ehhez képest Gyurcsány kihagyta azt a magas labdát - amit személlesen Pokorny testvérnek lehetett volna címezni, lévén szereplője az esetnek -, hogy "Ugyammá kedves frakcijóvezető testvér, számolna-e bé itt a nagyközönségnek arról a hakniról, amikor a nyilasokról megemlékező jobboldali "napilap" születésnapi partiján együtt teccett ünnepelni néhány köztudottan rasszista szövegeiről elhíresült "zenekarral"...."

Talán kicsit visszavett volna Popkornyíj testvér az ő orcájából, ami megint nem fér rá a fejére, egy ideje!

 

Előzmény: Szabó G. Zoltán (5)
Makulata Creative Commons License 2005.05.18 0 0 154

"Mert szerinted semmi koze a rasszizmus felerosodesehez annak, hogy a Demokrata nyiltan fasiszta es ujnyilas eszmeket kozol. "
Mire gondolsz, hamár ilyen kemény vádakat megfogalmazol?


Például erre:


Orbán hősei

NSZ • 2004. február 7. • Szerzõ: Révész Sándor

[...]
A Demokrata címu lapban már korábban is magasztalták a Hitlerjugendet, rokonszenveztek a „Vér és Becsület” mozgalommal, az olvasóközönség szíves figyelmébe ajánlották Szálasi Ferenc magvas gondolatait, de legalább elméletileg fönnállt az az értelmezési lehetoség, hogy ezek az írások nem azonosak a szerkesztoség álláspontjával.

Most viszont a szerkesztoség dübörögve demonstrál. Hatalmas betukkel hirdeti címlapján, hogy Európa hosei voltak azok, akik 1944–45 telén Budapesten Hitler és Szálasi oldalán harcoltak. Ok védték Európát, ok képviselték az európai értékeket, ok képviselték a nemzetet, ok voltak a hazafiak, az antifasiszta ellenállók pedig árulók voltak.

A lap belsejében tizenhat oldalas összeállítás hirdeti a „Kitartás!” dicsoségét: „az antibolsevista szellemben nevelt hadsereg és a nemzet nem követte a megrendült és elbizonytalanodott vitéz nagybányai Horthy Miklós kormányzót és a rá egyre nagyobb befolyást gyakorló, a Szovjethez való átállást szorgalmazó kamarillát a szerencsétlen kiugrási kísérlet során. Az ezután történtek egy fájdalmasan szép hoskölteménybe illenek. Budapest védoi méltó utódai voltak a Drégelyt védo Szondi Györgynek vagy a szigetvári várból kitöro Zrínyi Miklósnak.”

Orbán Viktor táborában az egyetlen zászló alatt szélsoségesen eltéro Európa-képzetek férnek meg, s a tábor vezére azt kommunikálja, hogy az oda tartozáshoz nem kell ezek között választani. Hat évtizeddel ezelott azonban ilyen lehetoség nem volt. Valaki vagy az antifasiszta koalíció Európáját védte, melyen a polgári demokrácia és a bolsevista diktatúra osztozott, vagy a náci diktatúra egységes Európáját, a kiirtott népek, a rabszolga népek és a felsobbrendu népek Európáját.
[...]
Előzmény: zálycsik (151)
H-turul Creative Commons License 2005.05.17 0 0 153
Nyuszómuszó!

Nem fika, harci. És a franc se foglalkozott a hosszúfülűekkel, még nyomorult szatyorral sem, mindössze azt a Big Bré olvtársat interjúvoltam módfelett udvariasan a nickje eredetéről. Erre jön nyuszika feltűrt ujjal...
Előzmény: zálycsik (150)
zálycsik Creative Commons License 2005.05.17 0 0 152
Némi irónia volt az általam leírtakban. Egyáltalán nem vontam le azt a baromságot követlkeztetésként, hogy a FIDESZ áll a zérettségi botránmy mögött.
Előzmény: mibi (143)
zálycsik Creative Commons License 2005.05.17 0 0 151
"Mert szerinted semmi koze a rasszizmus felerosodesehez annak, hogy a Demokrata nyiltan fasiszta es ujnyilas eszmeket kozol. "
Mire gondolsz, hamár ilyen kemény vádakat megfogalmazol?
Előzmény: mibi (142)
zálycsik Creative Commons License 2005.05.17 0 0 150
"Most szólj hozzá, ez aztán a gerinctelenség nemde?"
Mondjuk az inkább ha beszólsz nekem a fikádon, én visszaszólok, aztán a végén mindkettő nick repül, te meg itt maradsz az eredeti nickeden.
Előzmény: H-turul (141)
dokeee Creative Commons License 2005.05.17 0 0 149
Gyurcsánynak még igen sokan megmondanák a frankót.
elemes2 Creative Commons License 2005.05.17 0 0 148
Geo,

Amit említesz, az erőszakos asszimiláció.

bizony, az. becsületére válljon, megpróbálták békésen:
- iskolába kell adni a gyereket.
- nem adom én, dehogy adom, hát mi lesz abból a gyerekből, ha megtanul olvasni?
- ha nem adod, akkor viszem.
kb így.

nem csak a kmk miatt léteztek munkahelyek a kádárrendszerben az építőipar és a mezőgazdaság valamelyest felszívta azt a munkaerőt, amit a klasszikus cigány szakmák iparosodás miatti megszűnése az éhhalál szélére sodort (teknővájó, üstfoltozó, vályogvető stb). egyik kedvenc történészem mondta, hogy a kádár rendszer alatt szűnt meg a strukturális éhezés. aztán a rendszerváltás óta megint nincs munkájuk a cigányoknak, semmilyen sem. azért nem haltak éhen, mert az öregebbje még emlékszik arra, hogy a hatvanas évek óta nem látogatott dögkutakból kiszedett szart hogyan kell ehetővé varázsolni.
Előzmény: Törölt nick (147)
elemes2 Creative Commons License 2005.05.17 0 0 146
" sok esetben pedig az öröklött életvitel, amelybôl a felemelkedésnek a szándéka is hiányzik..."

és közben tényleg.

a cigányság integrációjának eddigi legnagyobb "ugrása" akkor történt, amikor a 6-9 éves cigány gyerekeket erővel elvették a szüleiktől, bekvártélyozták őket magyar sváb stb családokhoz és megtanították nekik a betűvetést. a szüleik erőteljes tiltakozása ellenére.
geszthi Creative Commons License 2005.05.17 0 0 145
"Éppen azok rasszistáznak most szemforgatva, akik a leghangosabban Orsós Viktoroznak nyolc éve."

Ezt beirni azutan, hogy itt kulon topik nyilt, hogy csak azert szavazzanak Jarokara mert szep ciganylany. Sot mar ilyeneket irtak le ervnek (roma politikus - aki abból él hogy roma) mellette es egyetlen fideszes se aggodott miatta.

Azutan, hogy itt egy libsi no felvetese miatt (ciganymeggy) azonnal levezettetek, hogy a cigany jelzo tulajdonkeppen pozitiv, semmi baj vele.

Azutan, hogy bizonyitek nelkul lehazaarulozta Demeter a Zamolyi ciganyokat (orosz kgb-s kollaboransok)?

Azutan, hogy az fidesz USA nagykovete a hivatalos papiron azt le merte irni, a ciganyok problemainak legfobb okakent, hogy " sok esetben pedig az öröklött életvitel, amelybôl a felemelkedésnek a szándéka is hiányzik..."

Hmmm erdekes
Előzmény: Messire (46)
Aragorn Creative Commons License 2005.05.17 0 0 144
Hínnye, a kirilejzumát, ezt bebuktam!!! A francba, pedig má hogy megnőtt az arcom, mi? :)))))))))
Előzmény: zálycsik (134)
mibi Creative Commons License 2005.05.17 0 0 143

'Szóval a tétellopás mögött mégiscsak a FIDESZ áll.........'

 

Nos, ha te mondod kenytelenek vagyunk elhinni.  Egyebkent meg ezt senki sem mondta.  Olvasd el mit irtam es kerdezem, hogy hol van az, ami tenyszeruen nem igaz.  Persze a tenyek osszerakasat kovetoen nem meglepo, ha logikusan gondolkozo ember a priori nem veti el a fenti kovetkeztetest.

Előzmény: zálycsik (138)
mibi Creative Commons License 2005.05.17 0 0 142

Mert szerinted semmi koze a rasszizmus felerosodesehez annak, hogy a Demokrata nyiltan fasiszta es ujnyilas eszmeket kozol.  Egyebkent meg ennek a sajtotermeknek a Fidesszel valo igencsak szoros kapcsolata nem hiszem, hogy bizonyitasra szorul.

 

 

Előzmény: zálycsik (138)
H-turul Creative Commons License 2005.05.17 0 0 141
Magánügy.
Én a kezdetektől 2-4 nicket használok, technikai okból. Ha nyúlságod másként látja jónak, arra nekem egy rossz szavam sincs, ESP kategória.
Én meg itt az Indexen hármat használok, egyet (alapnick) állandóan, a másik kettőt technikai okokból tartom, más vitafórumokon pedig még ezen felül is van két nickem. Most szólj hozzá, ez aztán a gerinctelenség nemde?

Viszont ha valaki élőben kíváncsi a pofámra, csak egy szavába kerül és megtalálhat.
Előzmény: zálycsik (139)
Szeretetreméltó jobbos Creative Commons License 2005.05.17 0 0 140

Lehet, hogy neki is, bizony.

 

Lehet?:)

Előzmény: zálycsik (138)
zálycsik Creative Commons License 2005.05.17 0 0 139
Sajnálattal közlöm, én csak egy nicken írogatok.
Előzmény: H-turul (137)
zálycsik Creative Commons License 2005.05.17 0 0 138
"mert ide vezet az altaluk terjesztett ideologia akkor mennyivel jobb a helyzet. "
Mármint hova? A Demokratának köszönhető, hogy vki leszúrt egy cigánygyereket?

Szóval a tétellopás mögött mégiscsak a FIDESZ áll.........

Előzmény: mibi (132)
H-turul Creative Commons License 2005.05.17 0 0 137
Ajjaj, nyuszifül!

Ebbe inkább ne menj bele túl mélyen, mert ottragadsz oszt gyün a Zeb! Oszt lesz majd nyúlsírás, én meg érzékeny ember vagyok és rögvest fakadok zokogva.
Előzmény: zálycsik (134)
H-turul Creative Commons License 2005.05.17 0 0 136
Hát bantottunk mi téged?
Előzmény: zálycsik (129)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!