Keresés

Részletes keresés

spooler Creative Commons License 2005.10.06 0 0 9
Erre az esetre milyen törvénye vonatkoznak?
Tudja valaki?
Előzmény: TaXiN (6)
spooler Creative Commons License 2005.05.19 0 0 8
Mibe, hogy nem fognak parlamenti vizsgálóbizottságot öszehívni.
Előzmény: TaXiN (6)
pert1 Creative Commons License 2005.05.18 0 0 7
Engem azért az is érdekelne, hogy mi lesz ezzel a május 6-i beadvánnyal? Mert valójában érvénytelen, ezért feltehetőleg meg kellene semmisíteni az ennek alapján történt intézkedéseket, és a képviselők legfeljebb beadhanak egy új indítványt, ha akarnak megfelelő számú aláírással. És a többi hasonló esetben is így kéne eljárni.
TaXiN Creative Commons License 2005.05.18 0 0 6
Nem kellene az ügyészségnek HIVATALBÓL eljárást indítani?
spooler Creative Commons License 2005.05.18 0 0 5
Okirathamisításért fegyelmi eljárás?
Az egyenlők és az egyenlőbbek?

Mit kap(hat) valaki, aki bead egy hivatalos papírt valami hatósághoz és arról kiderül, hogy hamis?
Előzmény: toloba (3)
Boldog ember Creative Commons License 2005.05.18 0 0 4

 

Aranyos volt Szili Katalin (leendő államfőnk) tegnap amikor arra kérte a parlamenti képviselőket, hogy bár köztudott hogy a magyar parlament listás képviselőinek mindent szabad és rájuk a törvények nem vonatkoznak:

 

(Országgyűlés alelnöke a parlament vezetése arra kérte a képviselőket, hogy) maguk írják alá azokat a módosító javaslatokat, melyek benyújtásával egyetértenek.

 

Probálnák én nem magam aláírni egy okiratot!!!

toloba Creative Commons License 2005.05.17 0 0 3
Fegyelmi eljárás indult a "hibázó" ellenzéki képviselő ellen

Nem szabályos módon nyújtotta be május 6-i beadványát az Országgyűlés Ifjúsági és Sportbizottságához a Fidesz, a hibázó munkatárs ellen fegyelmi eljárás indult - közölte a párt frakciójának elnöksége. A frakcióknak közös megoldást kellene találniuk e problémára - teszik hozzá.


Nem szabályos módon nyújtotta be május 6-i beadványát az Országgyűlés Ifjúsági és Sportbizottságához a Fidesz - ismerte el az ellenzéki párt elnöksége. Az indítvánnyal ugyan valamennyi aláíróként feltüntetett képviselőjük egyetértett, a távollévő képviselők helyett azonban az idő rövidsége miatt a frakció illetékes szakmai kabinetjének szakértője látta el kézjegyével a dokumentumot - olvasható közleményükben.

Az eset vizsgálata után a frakció vezetője fegyelmi eljárást indított a hibát elkövető munkatárs ellen. Attól függetlenül tették ezt, hogy olyan gyakorlatról van szó, amely a többi parlamenti frakciónál is előfordult már - áll a közleményben. Annak érdekében, hogy hasonló eset többé ne fordulhasson elő, a négy parlamenti frakciónak közös és technikailag megvalósítható megoldást kellene találnia a problémára - teszik hozzá.

Mint ismeretes, az Index internetes hírportál pénteken írta meg, hogy Szijjártó Péter aláírásának kivételével hét fideszes képviselő kézjegye nem valódi a párt május 6-i bizottsági beadványán. Az Országgyűlés vezetése arra kérte a képviselőket, hogy maguk írják alá azokat a módosító javaslatokat, amelyek benyújtásával egyetértenek - közölte Mandur László parlamenti alelnök a házbizottság rendkívüli ülése után.

NÉPSZAVA Online
Boldog ember Creative Commons License 2005.05.17 0 0 2

 

Jobbról is és balról is a képviselők többsége listán jut a parlamentben ezért rájuk semmijen törvény nem vonatkozik! Eggyetlen dolog számit, hogy hüségesek legyenek pártjuk vezéréhez!

 

Hányszor és hányszor bizonyitották ezt már az elmult 16 évben össze se tudod számolni!

Előzmény: spooler (-)
Kevin Creative Commons License 2005.05.17 0 0 1
Nem nulla topik van mar errol.
Előzmény: spooler (-)
keletmagyarorszag Creative Commons License 2005.05.17 0 0 0
Meg mást is. Évek óta.
spooler Creative Commons License 2005.05.17 0 0 topiknyitó
Jobbról balról hamisítják az iratokat a parlamentben.

http://index.hu/velemeny/jegyzet/signo516/

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!