Keresés

Részletes keresés

XNC Creative Commons License 2024.10.10 0 0 27

Pl. ne rendeljünk tőlük, és akkor csődbe mennek.....  :)

Csak kár hogy ez nem ilyen egyszerű...

Előzmény: Törölt nick (-)
Tomo7 Creative Commons License 2008.02.05 0 0 26

Sziasztok!

Sürgős segítségre lenne szükségem, tud valaki ajánlani szolgáltatót, aki egy túlméretese tárgyat (200*120*100 cm, kb.:110 kg) egyik német címről egy másikra német címre elszállítana? Egy motorkerékpárról lenne szó, E-bay-n vettem, Borgentreich-ből Münchenbe egy magyar cég telephelyére kellne eljuttatni, onnan hoznák haza.

Köszi:T

Icamama Creative Commons License 2006.02.22 0 0 25

Nekem egy bizonyos Provea nevű svájci céggel van bajom. Réges régen egy szórólap alapján megrendeltem náluk egy fehérnemű csomagot. A méret ugyan nem volt jó, de kifizettem. Írtam nekik, hogy több csomagot ne küldjenek. Erre néhány hónap múlva mégis jött csomag, sőt még egy, mindkettő símán be volt dobva a postaládámba. Megírtam nekik (mármint egy budapesti fax-számra), hogy mivel ezeket nem rendeltem meg, nem is fogom kifizetni, és Svájcba sem küldöm vissza (7-8000 Ft ugyanis a postaköltség), de ha eljönnek érte, odaadom. Azóta fenyegető leveleket küldenek, amiért nem fizettem. Gyakorlati segítséget eddig sehonnan nem kaptam. Azt sem tudom, tényleg követelhetik-e tőlem olyan küldemények árát, amit én nem kértem.

Ha valakinek van ötlete, hogy mit lehet tenni, segítsen!!!! Előre is kösz.

Gmaster Creative Commons License 2001.01.11 0 0 23
Nekem simán megmondták a Postahivatalban, hogy kitől jött és mi van benne. Éppen ezért nem vettem át.
Előzmény: IceWall2 (22)
IceWall2 Creative Commons License 2001.01.11 0 0 22
Én nem teljesen a COM-WARE-ra vagyok mérges. A kialakult helyzetért, ugyanúgy felelős a Magyar Posta Rt., mivel amíg ki nem fizeted a küldeményt, addig nem hajlandó semmit sem elérulni a csomagról. Még azt sem, hogy ki küldte.
Előzmény: Gmaster (21)
Gmaster Creative Commons License 2001.01.11 0 0 21
Ha lebénítjátok a szerverüket, akkor nem lehet majd elérni a weboldalukat, de nem hiszem, hogy ez nagy érvágás lenne nekik, tekintve hogy a kutya sem kíváncsi rá. Be kellene építeni a köztudatba, hogy ezeket mindenki széles ívben kerülje el! Ezenkívül, ha valaki járatos a jogban, nézzen már utánna, hogy támadható-e valahogy amit művelnek!
IceWall2 Creative Commons License 2001.01.11 0 0 20
Hallali !
Én nem azt mondtam, hogy a weboldalt törjük meg, csupán azt, hogy annyira terheljük le szervereinkkel az ő szerverük, hogy ne lehessen a weboldalt megnézni. Nekem nem egy 300 Mbit/sec-es vonalam van, ha rájuk állok, akkor cseszhetik az oldaluk. No meg persze nem IP-t figyelne a gép, hanem domaint. Így még IP váltás esetén sincs baj.
Előzmény: nokava (19)
nokava Creative Commons License 2001.01.11 0 0 19
Hát, nem tudom pontosan hogy lehetne nyilvánosságra hozni... egyszer láttam már azt a "becses embert", aki az egésznek a vezére (valamilyen Lajos) a TV2-n, ahol mindent tagadott, és ugyanazzal a link dumával etette a "közönséget", amit a tikárnő is ad.

Elsősorban arra kell feigyelnünk, hogy AZT a közeget célozzuk meg, akiknek a mocskos lapjuk szól, azaz a számitógépeseket.
Legjobban úgy lehetne lejáratni őket, ha egy konkurens (azaz szerintem a Joker, vagy akármi is lett belőle senkinek nem jelent konkurenciát...) lapnál leközölnének egy cikket az egészről.
Szerintem ez lenne a legjobb!

Az index.hu nak és a hunnia.net nek és még hasonló portáloknak is lehetne szólni, hátha foglalkoznak a dologgal.

A hack se lenne hülyeség, de akkor már rögtön mi vagyunk a rosszfiúk, és az egésznek csak úgy lenne értelme, hogy ha bármikor belépnek az oldalukra, akkor azt látják, hogy ők csaló bunkók... a hack esetén meg gondolom elég gyorsan leszednék ezt a szemetek!

Várom az ötleteket, javaslatokat!

IceWall2 Creative Commons License 2001.01.09 0 0 18
Hogy hol lehet nyilvánosságot adni a dolgonak ? Rádió, TV és újság. Ha valaki újságíró, igazán megírhatna egy cikket erről a csaló bandáról...
Előzmény: Gmaster (17)
Gmaster Creative Commons License 2001.01.09 0 0 17
Ezt a szemét balkáni "marketingpolitikát" azért tudják alkalmazni, mert az emberek nem számítanak rá. Hogy ezt megtámadjuk két dologra kellene rájönni:
- Hol lehetne közhírré tenni, ahol elég nagy nyilvánosságot kap a téma?
- Hol lehet eredményesen panaszt tenni ellenük?
Írjátok az ötleteket !
nokava Creative Commons License 2001.01.07 0 0 16
Sajnos nekem is részem volt régebben a comware "üzletpolitikájához". Kissé felidegesített, hogy ilyen aljas és kisstílü hogyan lehet valaki. Persze nem hagytam annyiban, visszaváltottam a küldeményt, és elkezdem kérdezősködni. Végül megtudtam, hogy mindenki tud erről a comwarenél (főnök, alkalmazottak, de még a titkárnő is...), és mivel túl sok a remitendájuk (újság árusoktól visszaküldött), ezért igy próbálják elsütni a gyenge lapjukat, amit internetről, és külföldi magazinokból összelopkodott cuccokkal felirt cd-vel adnak...

IceWall2: nem tudom, hogy a hack célravezető lenne. Mármint 2 nap, és csinálnak egy új oldalt, nem olyan nagy durranás az egész lapjuk, és nem is nérvadó. Ami számitana, hogy NAGY NYILVÁNOSSÁGRA hoznánk ezt a csalást, úgy, hogy többé senki se bizzon azokban, akik emögött a mocsok mögött állnak!

Előzmény: IceWall2 (15)
IceWall2 Creative Commons License 2001.01.01 0 0 15
Sziasztok !

Szóval ha nekem küld a COM-WARE Kft. még egyszer egy ilyen csomagot, akkor szembe fognak kerülni a neten jó pár akadállyal. A Csiszár.hu honlap is megsínylette az irreális tájékoztatást nem ?

A COM-WARE Kft.-t is meg lehet ugyanezzel a módszerrel szívatni hidjétek el. Pláne ha fogok pár szervert, és elkezdem őket pinggelni. Van egy pár szerverem és van hozzá sávszélességem is.

Szóval kedves COM-WARE Kft., én javaslom hogy ide ne küldjetek semmit. Nem én fogok szívni, hanem Ti !

IceWall2 Creative Commons License 2000.12.30 0 0 14
Sziasztok !

Nos beszéljünk egy kicsit arról, mi is ez a Kft. Csináltak egy olyan újságot, amit az internetről ingyenesen letölthető programokkal állítanak össze, és megpróbálják eladni. A profizmust próbálják beadni, csak elfelejtik, hogy a profik a túloldalon vannak.

Én is kaptam csomagot a COM-WARE-tól. Először szegény nagypapám vette át, mert nem tudta mi. Itt mondjuk a Magyar Posta Rt. is felelős, hiszen amíg ki nem fizeted neki az árát, nem tudod hogy micsoda. Ezen mindenképpen változtatni kéne.

Másodszor már nem szívattak meg, és felhívtam őket, hogy ha legalább küldenek is valamit, akkor a legújabbakat küldjék, és ne a rajtuk megmaradt szemetet. Szerencsém volt, mert egy jóindulatú emberkével beszéltem, és elmondta, hogy jutnak hozzá a nevekhez és címekhez...

Valamikor réges régen én Externetes előfizető voltam, és bekerültem a nyilvános e-mail címjegyzékbe. Az Externet volt olyan kedves, és nem a nevet meg az e-mail címemet rakta ki, hanem még a címem, sőt még a telefonszámomat is. A teljes Externet e-mail címlista lekérhető. Névvel, címmel, telefonszámmal.

Na de lényeg a lényeg, ezeket kérheted szép szóval, ez egy rabló, csaló banda. Telefonon én a következőket tettem. Meg kell őket fenyegetni, és adni kell nekik egy kis emlékeztetőt.

Remélem valamelyik COM-WARE-os is elolvassa majd ezt. Ha még egyszer ide fog jönni egy ilyen csomag, akkor a COM-Ware Kft. számolhat azzal a ténnyel, hogy az interneten megszűnt létezni. Mivel ő anyagi kárt okoz a háztartásokban, én is okozhatok neki anyagi kárt. Úgyhogy fiúk jó lenne ha behúznátok fületek mag farkatok, nehogy véletlen úgy járjatok, hogy egyszer csak volt internet, egyszer csak nem volt.

Gmaster Creative Commons License 2000.11.20 0 0 13
Velem egyszer sikerren jártk, most megint próbálkoztak, de visszaküldtem.
Valamikor, még a COV-os időszakban rendeltem tőlük valamit és bent maradtam az adatbázisukban.
Ez valószínüleg valami sötét főnök vagy marketinges balkáni forgalomgeneráló módszere.
Én a továbbiakban mindenhol rossz hírüket fogom kelteni.
tdeak Creative Commons License 2000.11.09 0 0 12
Ez alapján valaki megszoptathatná őket.
Mellesleg az ígéretükkel ellentétben a visszaküldött csomag árát sem fizetik ki utánvéttel neked.
Előzmény: Törölt nick (11)
Törölt nick Creative Commons License 2000.07.02 0 0 11
Gyere át a GAMES szekcióba, már egyre többen vagyunk! :)
42 Creative Commons License 2000.07.01 0 0 10
Tényleg. Most hogy mondod, én is jártam így velük kb. egy éve... csak hát én kib. lusta vagyok ilyeneknek utánajárni, hagytam a francba.
Mondjuk pont az ilyen balfékekből élnek meg, mint én. :-)

ui:
sajnos nem 0 forintos csomagot küldtek... :)

Előzmény: Törölt nick (8)
Törölt nick Creative Commons License 2000.06.26 0 0 9
felhozom
Törölt nick Creative Commons License 2000.06.26 0 0 8
A Com-Ware Kft. megint megcsinálta, amit kb. fél éve tett: utánvéttel (2800Ft) kiküldött egy olyan csomagot a címemre, amelyet nem is rendeltem meg. Sőt, semmit se rendeltem tőlük. Sajna egy hozzátartozóm volt otthon, és kifizette a csomagot. Persze nem bontottam ki, hátha lehet valamit csinálni.
Amúgy a Com-Ware Kft. régi újságjait (Joker ha jó emlékszem) küldözgeti, mert nem tudta eladni azokat. A címemet nem tudom honnan szedték, gondolom valami előd cégüktől rendelhettem évszázadokkal ezelőtt valamit.

Kérdéseim:
1. Mit tegyek?
2. Járt-e így másvalaki?

(Van egy másik topic: "Megszivatott a JOKER magazin! Téged is?" címmel, amely hasonló témájú, mindjárt felhozom.)

Freaky Creative Commons License 1999.09.29 0 0 7
Ő tényleg korrekt volt, nem vitatom, de ettől függetlenül ez egy elég rossz stratégia. Szerintem erre már ők is rájöttek mire felhívtam őket.

Viszonylag későbben kaptam meg a csomagot mint a többiek, de két nap alatt el tudtam intézni. Igaz, el kellett gurulni a Kosztolányi térre de nem volt semmi gond. Talán az egyenruha.. de nem hiszem.

Egyedül a titkárnő próbált oltogatni ezzel a mesével.

Mike Creative Commons License 1999.09.29 0 0 6
Mondjuk Rucz Lajosbol nem nezem ki, hogy ilyet csinalna.
Szerintem nem olyan. Mindig tisztesseges gyerek volt. Vagy probalt az lenni. Bar lehet, hogy a Jokerhez mar semmi koze. (vagy megfenyegettek a hitelezoi... :) ) (szvsz nagy baj lehet, ha az o keze is benne van a dologban)

Mike

Előzmény: Freaky (4)
Mike Creative Commons License 1999.09.29 0 0 5
Egyszeruen penzugyi okokbol.
Nem birta a versenyt (szvsz), bar a vegen mar nem voltam ott.

Udv, Mike

Előzmény: noway (3)
Freaky Creative Commons License 1999.09.28 0 0 4
Tisztelt Comware Kft. nekem is küldött ki egy rakás szemetet. Bátyám átvette, holott én már 3 éve elköltöztem onnan.mindegy. Felhívtam a B**ó La**s
urat,aki beavatott a hiba részleteibe:
A nyári melós diákok szúrták el a cimet, mert ezt már valaki megrendelte, de rossz cimre küldték el. De ki rendelte meg ezt a sz*rt, különösen ennyi példányban? Természetesen mind félrement.Hogy tudnak igy a pofámba hazudnak ezek a mocskok? Fura egy marketing...10-ből 1 nem küldi vissza..2500ft.
noway Creative Commons License 1999.09.28 0 0 3
Én is kétszer kaptam egy-egy 3CD-s csomagot (másodszorra szerencsére már nem vették át). Régebben rendeltem Com-Ware termékeket (CoV évkönyv, CD Ultra), a címemet valószínűleg onnan vették.
Egyébként tudja valaki, miért szűnt meg az Ultra?
Törölt nick Creative Commons License 1999.09.27 0 0 2
A Joker számítógépes játék magazin már két alkalommal küldött nekem pár régi számot egy csomagban kb. 2500ft-ért.
Mivel én nem voltam otthon, más vette át a csomagot és ki is fizette ügye. Na persze itt mi is hibásak vagyunk.
De nem ez a lényeg.
Hanem:
1. miért küldött csomagot? Szvsz mert döglődik a cégük, és kiküldik a maradékjukat, tudván, hogy ha a cég megszűnik, úgyse tudják elkapni őket.
2. honnan volt meg nekik az én címem, holott én soha semmit se rendeltem tőlük?

A Gamez részlegben több helyen olvastam, hogy más is járt így, ezért nyitottam ezt a topicot itt. Bár lehet, hogy ott is szólni kéne.

Hedge Creative Commons License 1999.09.27 0 0 1
endi

Ez így nem korrekt ám. El kellene mesélned, hogy mi volt a szivatás tárgya.

Előzmény: Törölt nick (-)
pantau Creative Commons License 1999.09.27 0 0 0
0 informacio a szivatasrol...
Törölt nick Creative Commons License 1999.09.25 0 0 topiknyitó
Szivassuk meg mi is őket valahogy!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!