Keresés

Részletes keresés

borzimorzi Creative Commons License 2005.05.19 0 0 45

Kedves Pancer, a józan paraszti ész azt diktálná, amit első bekezdésedben írsz. Épp csak az a baj, hogy a politikában nem ez dominál, hanem az önző személyes érdekek mentén haladnak a dolgok. Ennek az elferdült logikája ad aztán alapot ahhoz a tömény kuplerájhoz, amit a közéletben látunk.

 

Mellesleg Szili jelenlegi pozíciója annak a kevés pozíciónak az egyike, ahol a politikusnak némi lehetősége van a saját pártárdekein egy kicsit felülemelkedni. A házelnöknek ugyanis a saját párttagtársaitól is el kell vennie a szót, ha úgy írja elő a házszabály. Remélem tehát, nemcsak "szerepjáték". Melesleg ilyen, a köztársasági elnökit hasonóan jól előkészítő pozíció még az alkotmánybíróság elnökéé ill. tagjaié lehet. Nemigen tudnék többet. Nem sok, mi? Ahhoz szvsz még nem értünk meg, hogy egy, a politikától teljesen független, de országosan és nemzetközileg is elismert  művész vagy tudós lehessen a köztársaság elnöke. Ahhoz azonban kéne egy közérthető és feltétlenül egyértelmű, világos, koherens akotmány is... Hm?

 

Csót:

b

Előzmény: pancer1 (44)
pancer1 Creative Commons License 2005.05.18 0 0 44

Elöször is, örvendek az 5.-dik topicnak amely e témában nyilt......

 

Szerintem nem maradhat.

Jobban teszi az Szdsz ha a rossz hírbe keveredett minisztert nem cseretárgyként próbálja használni a Legfőbb Közjogi Méltóság személyéért cserébe. Jöjjenek rá végre hogy Magyar több hátrányt hozhat a következő érettségi idején (meg ami még akkoriban lesz...) mint Demszky és Wekler együtt. Magyar csak távozzon, az oktatási reformokat meg vegye tt olyasvalaki aki nagy vonalakban hajlandó továbbvinni, de hajlandó az érintett szervezetekkel is többet tárgyalni. Ennek lenne némi jótékony csilapitó hatása szakmai berkekben is, remélhetóleg.

 

borzimorzi elméleteihez állok a legközelebb úgy érzem.

 

 

Egy dolgot viszont nem értek, Szilivel kapcsolatban. Úgy emlegetik itt sokan őt minhta a Fidesz-Jobboldal trójai falova lenne, mert Házelnökként tett néhány olyan megjegyzést, ami jobbra volt szimpatikus balra Nem. na most ettöl még nem lett autómatikusan Fidesz tag szerintem, és Köztársasági Elnökként sem valószínü hogy volt pártját taposná majd ezerrel. Ha már ott lesz akkor már nem kell küzdenie, szimpatizánsokat keresnie, nem kell "megjátszania" magát. szerintem ez csak egy ideiglenes szerepjáték.

borzimorzi Creative Commons License 2005.05.18 0 0 43

Kedves Libera nos, Domine, magam is attól tartok. :(

 

Csót:

b (alias Kasszandra?)

Előzmény: Libera nos, Domine! (42)
Libera nos, Domine! Creative Commons License 2005.05.18 0 0 42
Drága borzimorzi, neked most is, mint a legtöbbször, igazad van.
Előzmény: borzimorzi (40)
borzimorzi Creative Commons License 2005.05.18 0 0 41

Ó, én hülye! Kedves Olvtársak, a legegyszerűbbet ki is hagytam! Az MSZP-sek persze megkereshetik azokat a "megbíjzhatau réjgi eeftásakat" is a Fidesz soraiban, akik részint szép számban vannak, részint sejtik már, hogy a következő listán nem lesznek rajta. Ők aztán majd szépen "begdádházsoddag", mikor Sziliről kell majd szavazni. Lesz róla orvosi igazolásuk is.  Aztán, ha Orbán elkezd emiatt pattogni, akkor megkérdezik tűle, hogyaszondi:

 

- Hát, Viktor pajtás, neked mégis miféle erkölcsi alapod van rá, hogy bárkit is leszidj, csak mert nem ment be a munkahelyére?

 

:DDDDDDDDDDDDDD

 

Csót:

b

 

 

borzimorzi Creative Commons License 2005.05.17 0 0 40

Kedves Luciluca, itt egy picit nem értünk egyet.

 

Szerintem ugyanis, ha MB marad, akkor bukik a kormány. Ugyanis az átlag maszopos szavazó ettől a szintű amatőrizmustól és korrupciótól már hányingert kap. Már most Sopronban se voltak valami aktívak, s ezzel a teljesítménnyel a kormány nem fogja tudni elérni, hogy melléje álljanak mindazok, akik 2002-ben rá szavaztak. Kell valami, ami felrázza a baloldali szavazótábort. Pl. egy ilyen miniszter kirúgása.

 

Ha Gyurcsány olyan tökös gyerek lesz, mint a cunamis nagykövetkével, azzal részint benyeli az SZDSZ szavazótáborának kiábrándult részét, vagyis úgy 90%-át, meg a fidesz szavazótáborának is azt a részét, amelyiknek kezd kinyílni a szeme OVi hm. izé... szőlővesszejére, ugye. Tehát a megoldás vagy az lesz, hogy Gyurcsány bekeményít és előbb feltakaríttatja MB-vel a kupit, aztán kirúgja, mint Németh Imrét, - aki mellesleg sokkal tisztességesebb és hozzáértőbb volt -, vagy pedig barom nagy árat szab MB helyben hagyásáért.

 

Az előbbi esetben az időzítés akkor jó, ha előbb még megszavaztatja a szadival a költésgvetést, mint OVi anno Torgyánnal, aztán pedig a választások előtt pár hónappal még kiborítanak valami Bálintka-féle bilit és akkor már Gyurcsány is látványosan "besokallhat". Felháborodhat rajta, hogy MB milyen rútul visszaélt az ő bizalmával  és megnyerheti magának az ellanyhult szavazókat. Ehhez a választások előtt pár hónappal kell MB-t kirúgnia, nehogy túl hamar elfeledjék az emberek az ő hősies és lehetőleg meggyőzően előadott felháborodását és rokonszenvesen durranó odacsapását.  

 

Az utóbbi esetben evidens, hogy a szadinak meg kell szavaznia Szilit és kérdés, hogy mit még. Valószínűleg tartom, hogy Demszkyt beáldozzák és a szadinak oda kell állnia az MSZP főpolgi-jelöltje mellé. ÉS még ezen kívül is követelhetnek még ezt-azt. Vannak tippjeim. Gondolom, most folyik az alkudozás. Részemről meg a hányás, de ez már csak magánvélemény...

 

Az igazi professzionális lépés Gyurcsány és Hiller részéről a következő lenne: belekényszeríteni a szadit a fenti alkuba, megszavaztatni vele Szilit is meg a költségvetést is, majd pedig nyilvánosan közös főpolgi-jelöltként megnevezni az MSZP jelöltjét legkésőbb 2006 januárjában. Egy hónapig együtt kampányolni Kunczéval a szoci jelöltért, majd februárban terv szerint borítani a Magyar Bálint valamelyik bilijét és kirúgni. Akkor szegény szadi már nem jöhet ki úgy a boltból, hogy jó legyen neki, hiszen sem a költségvetési szavazást, sem Szili megszavazását nem szívhatja vissza, legfeljebb a közös főpolgi-jelölést. De akkorra már a hülyének is nyilvánvaló lesz, hogy csak Magyar kirúgása miatt lett neki olyan ciki a szoci jelölt, akit egész addig ajnározott és agyba-főbe dicsért. Így a szegény szadinak a maradék renoméja is odavész, hiszen az egész szavazótábor számára nyilvánvaló lesz, hogy "nem tudsz mást, mint eldalolni saját fájdalmad s örömed". S még szerencse, ha pont ezzel vagy valami hasonló idézettel fogják kifejezni magukat, s nem durvábban. Az ugyanis kevés az 5%-hoz, hogy "Szavazzatok ránk, mert nem akarunk kiesni a parlamentből és foggal-körömmel ragaszkodunk a pozícióinkhoz, ha már az elveinknek rég búcsút is mondtunk."

 

Sajnálom, hogy végig kell néznem, hogyan navigálja magát a szadi vezetése ebbe a sakk-matt helyzetbe. Mert ez a párt elmondhatja magáról, hogy valaha  "nagy és nemes volt lelke(m) hívatása". Kár és fájdalom, hogy idáig züllött, szvsz.

 

Csót:

b

Előzmény: luciluca (39)
luciluca Creative Commons License 2005.05.12 0 0 39

originalqszi

Bármennyire is tisztelem a hozzászólásaidat, most ellent kell mondanom :(((((

Gyurcsány nem járhat úgy, mint Megyó, mert Gyurcsány az szdsz embere!!!!!!

 

A tiszteletünk egymás iránt kölcsönös. Talán nem is mondasz ellent nekem és ezzel együtt akár igazad is lehet: Gyurcsány nem konzervatív ősbolsi, szót ért a Szadesszel. Okot sem fog tehát adni arra, hogy megpuccsolják.

 

Miután látható, hogy a FIDESZ Mádlt fogja preferálni, nem marad más hátra a szadesznek, mint Szilit támogatni.

 

Másokkal együtt magam is úgy vélem, hogy a Fidesz Sólyom Lászlót fogja jelölni. Amennyiben az MSZP makacsul ragaszkodik Szilihez, szerintem az SZDSZ képviselői (többségükben) elegánsan távolmaradnak a választáskor és a kisebbik rossz, Sólyom lesz a befutó. Ha az MSZP visszavesz az arcából, még lehet szoci győztes is.

 

MB meg marad, mert arra a kis időre......!!!!!

 

Ismét egyetértünk. A Szadi nem engedheti meg magának a választások előtt a MB leváltásával járó presztizsveszteséget. Ha Magyar megy, bukik a kormány is. Szerintem.

 

üdv luciluca

 

 

Előzmény: originalqszi (32)
tavir Creative Commons License 2005.05.12 0 0 38

Szerintem most az életben egyszer egyetértek Veled.

Nem normális, hanem egy .....

Nagy levegö, pfúúúúú

Előzmény: cserép virág (36)
kchrob Creative Commons License 2005.05.12 0 0 37

Az egyik legközelibbijétől tudom.

 

Egyébként nem vagyok normális, az túlságosan unalmas, de amit írtam, igaz.

Előzmény: cserép virág (36)
cserép virág Creative Commons License 2005.05.12 0 0 36

Mádl beteg is, öreg is, nem is vállalja. Már szinte mindent mások csinálnak helyette. kicsit olyan, mint Vojtyla

 

Ugye egyébként normális vagy?

 

Előzmény: kchrob (34)
kchrob Creative Commons License 2005.05.12 0 0 35
Ja, és az SZDSZ nem fogja nyíltan támogatni Szilit, max. lelkiismereti szavazás mellett döntenek és nem kell senkinek lobogtatni a céduláját, hogy nem szavazott.
Előzmény: originalqszi (32)
kchrob Creative Commons License 2005.05.12 0 0 34
A Fidesz Sólyom Lászlót fogja jelölni, sztem május 15-re ő lesz a szimpátiaszavazás első helyezettje. Mádl jelölésének csak akkor lenne értelme, ha 2006-ban nyerne a Fidesz és Mádl lemondana. Akkor azt tennének a helyébe, akit akarnak. Mádl beteg is, öreg is, nem is vállalja. Már szinte mindent mások csinálnak helyette. kicsit olyan, mint Vojtyla.
Előzmény: originalqszi (32)
kábelbúvár Creative Commons License 2005.05.11 0 0 33
Az érdekek azonosak, csak a kommunikáció más....
Előzmény: luciluca (8)
originalqszi Creative Commons License 2005.05.11 0 0 32

Bármennyire is tisztelem a hozzászólásaidat, most ellent kell mondanom:((((( Gyurcsány nem járhat úgy, mint Megyó, mert Gyurcsány az szdsz embere!!!!!!

Miután látható, hogy a FIDESZ Mádlt fogja preferálni, nem marad más hátra a szadesznek, mint Szilit támogatni. MB meg marad, mert arra a kis időre......!!!!!:DDDDDDDDDDD-))))) 

Előzmény: luciluca (2)
beleszolo Creative Commons License 2005.05.11 0 0 31

Járhat!

2002-ben a KOA. tárgyalás 99%-a arról szólt a szdsz részéről, hogy Bajszijukból oktatásiminisztert csináljanak. A többi mellékes volt. A szadi az MB-DG-PI párt nem pedig KG párt, csak ő van elöl! 

Előzmény: tüzes fal (1)
Törölt nick Creative Commons License 2005.05.11 0 0 30

ezért is kéne átkeresztelni a nickedet vaktyúkra. Vagy ezt mondtam már ?

:-)

Előzmény: tüzes fal (26)
Törölt nick Creative Commons License 2005.05.11 0 0 29
"Igen, kedves Macisajt, már csak a hasznos alku van hátra... "


Nos, fene tudja hogy az SZDSZ Magyarért mit is tud még egyáltalán ajánlani...:))


Ugyanis egyfelől ez az alak védhetetlen, most már, ahogy a Szabad Nép Szabadságban olvasom ma, már a szociknak is eszébe jutott a villavásárlása....


Másfelől, a mostani botrányon kivül, maga a kétszintü érettségi is maga a csőd, amire ráadásul nemsokára még az Alkotmánybíróság is kimondhatja a bukását, akkor aztán lesz sejhaj..:)


Ugyanakkor, csak a magamfajta egyszerü leleknek jut eszébe, hogy a szintén SZDSZ-es Kovács Kálmán minisztersége alatt, a Sulinet kidobott milliárdjai no és a kakaóbiztos számitógépek falrengető ötlete helyett ( de akár a Kóka cégének két ciklusban is pumpált állami milliárdok helyett) elég lett volna a mai korban felszerelni az iskolákat EGY,( azaz egy) nagyobb teljesitméyű printerrel, és máris , hipp-hopp elkerülhető lett volna ez a mizéria, egy órával az érettségi elött központi számitógépről leküldhették volna a tételeket az iskoláknak...
Egyebek mellett megspórolva a mostani eljárás költségeinek milliárdjait...

De mondom, én csak egy pragmatikus egyszerü lélek vagyok.
Nem politikus, pláné nem eszdéeszes...


Nahát:)
Előzmény: borzimorzi (21)
özv. Bitera Sándor Creative Commons License 2005.05.10 0 0 28
tüzes, olyan jó birtokában lenni annak az érzésnek, hogy a szocik már vágják centit.
Előzmény: tüzes fal (26)
tüzes fal Creative Commons License 2005.05.10 0 0 26
Az EP parlamenti szavazásos jóslat viszont bejött :)
Előzmény: Törölt nick (23)
dielampe Creative Commons License 2005.05.10 0 0 25

Felesleges volt a válságstábnak ezért külön ülésezni, hiszen ezt minden nap lenne okuk megtenni.

 

A tételügy viszont hihetetlen szellemi megalázása mindenkinek a magyarbálintoktól, aki valaha rendes iskolába járt.

 

Én csak egy okot tudok elfogadni - valakiknek megint okot kellett találni arra, hogy közpénzből tele rakják a választási zsebüket.

 

Lassan már az szadeszes újtocsikokat is arra kéne megkérni magyarbálintostul, hogy vigyék a pénzünket a fenébe, de meg ne próbáljanak valamit tenni érte.

 

Aztán meg gyorsan ők is menjenek a pénz után a fenébe, úgyis csak a más pénze érdekli őket. Valószínüleg jót tenne mindenkinek, ha a kis pártok jövőre végleg befejeznék parlamenti ámokfutásukat. Kis mintából - kis tehetség. Aztán mehetnének utánuk a nagy arcok is.

Előzmény: Törölt nick (18)
mibi Creative Commons License 2005.05.10 0 0 24
Na ja! De hat ugyi erre nem futotta csak arra volt szamitastechnikai fejlesztes, hogy a derek SzDSz-kozeli kereskedok megszabaduljanak az elavult eszkozeiktol.
Előzmény: zsebes (20)
Törölt nick Creative Commons License 2005.05.10 0 0 23

Már megint jósolgatsz pici Nostradamus ?

:-)

 

 

Csúfos kormánypárti zakó, K.Á. népszavaz

 

 

Nyitotta: tüzes fal, 2004.11.26 22:15
Már csak 9 nap a kettős állampolgárságról szóló népszavazásig. Ideje megnyitni a topikot, melyben kitárgyaljuk, hogy mi vezetett a ballib koalíció ismételt vereségéhez?

Előzmény: tüzes fal (9)
borzimorzi Creative Commons License 2005.05.10 0 0 22

Akár, kedves Zsebes. De akár úgy is lehet, hogy 1000 tételsor van, mind nyilvános és összességükben felölelik az egész anyagot. A miniszter meg 1000 gömböcskéből kihúz egyet aznap reggel egy üveghordóból, a kamerák előtt. Oszt' kész. De nem is kell annyi, elég, ha vannak variációk.

 

Akár abban is megegyezhetnek, hogy egy tételsornak hány eleme van és melyik elem melyik anyagrészből építkezik. Irodalomból különösen könnyű, csak korszakolni kell, teszem azt, ókori, középkori, újkori és legújabb kori irodalom. Mindegyikből 100 tétel. Plusz még száz nyelvtanból, az összesen 500. Mindegyik 100-as kupacot akár külön üvegdobozba is teheti és szépen húzhat mindegyikből egyet, egymás után. Tisztára, mint a lottónál, ráadásul elég sok variáció van, több, mint a lottónál. Ezután csak az ír ötöst, aki tényleg megtanulta az egész anyagot, vagy baromi mázlista. És az egész idióta titkosítást el lehet felejteni. Ugyanígy a matek példatárat is fel lehet osztani öt részre, ahány feladat van egy  részben, annyi kerül az adott részt tartalmazó üveggömbbe. Bármit inkább, mint ezt az ostoba titkolósdit, a kismillió titokgazdával, hogy még ki se lehet majd deríteni ki(k) szegte/szegték meg a szolgálati titkot. Agybaj, szvsz.

 

Csót:

b

Előzmény: zsebes (20)
borzimorzi Creative Commons License 2005.05.10 0 0 21

Igen, kedves Macisajt, már csak a hasznos alku van hátra... Csak Sziliért semmiképpen, ez is igaz. De ha Gyurcsánynak egy csöpp esze van, akkor semmiért sem. Hende épp most követelte, hogy MB mondjon le. Gyurcsány holnap akár velük is találkozhat. Aztán Sziliért cserébe akár meg is kaphatják az oktatási tárcát, egy olyan, erős MSZP-s politikai államtitkárral súlyosbítva, aki gyakorlatilag madzagon rángatja. Ha még kell Szilihez pár szavazat, akkor egyszerűen körülnéznek a Fideszes frakcióban azok között, akik nem állnak valami jól Orbánnál, tehát a következő listán nem lesznek befutó helyen, vagy nem is lesznek jelölve. Aztán már csak az alku van hátra, nem olyan gerinces gyerekek ezek a fidesznyikek, akik még Torgyánnal is összefeküdtek. Aztán csak összejön Szilinek a szavazatszám, legfeljebb nem mindjárt első nekifutásra... Hm?

 

Csót:

b

Előzmény: Törölt nick (18)
zsebes Creative Commons License 2005.05.10 0 0 20
borzimorzi:

De ő maga még addig se jutott el, hogy készíttessen 8-10 változatot a tételsorból, aztán betegye egy CD-n a páncélba és töröltesse a szakértők gépeiről. (tudatva velük, hogy ha kiszivárog, ők felelnek, mert csak tőlük szivároghatott ki.) Majd a kérdéses nap reggelén 8.05-kor találomra kiválasszon egyet, s egyetlen köremailban elküldje az összes középiskola igazgatójának, plusz a TV-nek, hogy ott is olvassák be.


Ennel mar csak az lenne jobb, ha a CD-ket 128 bites titkositassal irnak, sokszorositanak es kiosztanak az iskolaknak akarmikor elobb. Akar mindenegyes tantargytetele is rajta lenne, akar 3-4 peldanyban. Minden tetel kulon koddal titkositva. Aztan a szent nap reggelen csak a 128 bites kodot kell szetkuldeni, beolvasni a tv-ben, radioban. A kod akar kozmondas versreszlet is lehetne, hogy konnyu legyen megjegyezni (bar ugy konnyebb feltorni). A kulon titkosito kod miatt csak az adott tetel olvashato a CD-rol.

Ha kell akar 3-4 CD-t is lehet adni, hatha valamelyik elromlik.

Zs.
Előzmény: borzimorzi (14)
Törölt nick Creative Commons License 2005.05.10 0 0 18
Nézd, maradjunk a tényeknél. Egyelőre.


És az tény, hogy az érettségi botrány nyomán ma a MINISZTERELNÖKI DOLGOZÓSZOBÁBAN válságstáb ülésezett...

Mondjuk, eddig még akár érthető is.

Csakhogy ez a négytagú "válságstáb" Gyurcsányo Ui és Magyar Bálint volt ( eddig is mondjuk érthető), és a két pártelnökből, a Kuncze&Hiller párosból állt...


Innentől kezdve ez már tiszta pártpolitikai kérdés.


És tény, hogy az SZDSZ nevü , ordító egerek szélsőséges törpepártjának úgy hiányzott maradék erős emberének bukása, mint üveges tótnak a hanyattesés.
(Ha már a villaügyét megúszta, innentől kezdve akár marad, akár megy,teljesen mindegy, egy tehetetlen politikai hulla.)

Kérdés, hogy az MSZP vezetése, amelyik az elmúlt hetekben nyíltan nagytakaritott a bukott tárcák között, bevállalja-e tovább ezt a Magyar-féle balasztot.


Csak Sziliért semmiképpen.


Nahát:)
luciluca Creative Commons License 2005.05.10 0 0 17

Két kádárista pártunk van, előbb-utóbb összeborulnak, ez csak természetes.

 

Sajnos igen... :(

 

üdv luciluca

Előzmény: borzimorzi (16)
borzimorzi Creative Commons License 2005.05.10 0 0 16

Szvsz azért, kedves Luciluca, mert összenő, ami összetartozik. Két kádárista pártunk van, alőbb-utóbb összeborulnak, ez csak természetes. Hm?

 

Csót:

b

Előzmény: luciluca (8)
borzimorzi Creative Commons License 2005.05.10 0 0 14

Kedves Olvtársak!

 

Ez ugyan meggondolandó alku lenne, de Gyurcsány szvsz nem olyan lüke, hogy meglépje. Miért? Nemcsak azért, mert Szili nem a szíve csücske. (Bár nem lepne meg, ha már rég meglenne a saját jelöltje az államfői posztra, pl. Hiller, hogy jobban menjen a tandem...)

 

Hanem azért, mert már így is a legjobb úton van afelé, hogy elcsaklizza az SZDSZ szavazóbázisát. Mivel ennek a szavazóbázisnak a számára MB messze a legkevésbé szimpatikus fazonok egyike, Gyurcsány csak jó pontot szerez vele, ha meneszti Bólintkát. Jó pont lenne ez a saját szavazók körében is, hiszen az MSZP törzsszavazóinak már régóta, nagyjából a Horn-Kuncze kormány óta viszket a tenyerük, ha csak eszükbe jut az SZDSZ vezérkara. Rájuk nézve csak mozgósító hatása lehet MB menesztésének. Sopron után ez nem elhanyagolandó szempont. Szvsz.

 

Sőt, a Fidesz szavazói sem mind keményvonalas orbánisták, hanem a legtöbben ott is ingadoznak. Ezek közül is sokat benyelhet Gyurcsány, ha most kemény lesz. A cunami után, amikor az itthon láblógázó nagykövetkét lapátra tette, hirtelen megugrott a népszerűségi indexe. Ha semmi másból, ebből tanult a fiú, szvsz. Egy kemény odacsapás oda, "ahova köll" megszerzi azokat, akik az eddig preferált MSZP helyett kifelé kacsingatnak a Munkáspárt felé vagy máshová, azokat, akik csalódtak a szadiban és végül pedig azokat, akiknek hajdani narancsimádatuk helyén gyökeret vert némi józan ész, miután Kulcsár épp Áder pajtástól kért némi politikai védelmet és Orbánné, ugye, az ő támogatandó vesszőcskéivel... Hm?

 

Mellesleg nekem tetszett, mikor a japán közlekedési miniszter lemondott, mert késett egy kicsit a szuperexpressz. Ehhez képest az, hogy egy oktatási miniszter nem tud gondoskodni az érettségi tételek titkos voltáról, épp elég ok, nem? Pláne, ha az egy olyan oktatási miniszter, aki folyton az élethosszig tartó tanulásról prédikál. De ő maga még addig se jutott el, hogy készíttessen 8-10 változatot a tételsorból, aztán betegye egy CD-n a páncélba és töröltesse a szakértők gépeiről. (tudatva velük, hogy ha kiszivárog, ők felelnek, mert csak tőlük szivároghatott ki.) Majd a kérdéses nap reggelén 8.05-kor találomra kiválasszon egyet, s egyetlen köremailban elküldje az összes középiskola igazgatójának, plusz a TV-nek, hogy ott is olvassák be.

 

A kölkökre nézve ennél is egyszerűbb az eset. 8-ra mindenkinek a padban kell ülnie. Aki nem, az majd az UV-n produkálhat, mert 8.00 után nincs belépés. Legkésőbb 8.15 körül bemondja a TV. Közben már a diri szobájában is kinyomtatták és folyik a fénymásolás, ami belefér. Az esszékérdést elkezdhetik 8.15 után azonnal, amikor már meghallották, hogy mi az, a feladatlap is legkésőbb 8.45-kor kiosztható akkor is, ha csak két fénymásoló van az egész suliban. Mellesleg a nagy napra kölcsönözni is lehet párat, nem egy vagyon. Oszt' kész. Nincs szállítgatás, tárolgatás, több száz lenyomozhatatlan titokgazda és persze nincs ez a kupleráj se. Kár, hogy olyan miniszterünk van, aki a jelek szerint csak másoknak ajánlgatja az élethosszig tartó tanulást meg a kreatív hozzáállást, de saját maga még véletlenül sem próbálkozik meg effélével...

 

Azt már csak mellékesen jegyzem meg, hogy MB lemondása sokat segítene az SZDSZ 2006-os kampányának. Mert ha marad, akkor azok, akiknek el kellene menniük kopogtatókat gyűjteni, igencsak kapnak majd a kedves választóktól... Szvsz nem sokan fogják ennek kitenni magukat, mert Weklerre és Magyarra tényleg nincs mentség.

 

Csót:

b

luciluca Creative Commons License 2005.05.10 0 0 13

tüzes fal

Megszavazzák Szilit- annak ellenére, hogy a sajtóban azt mondják,hogy nem szavazzák meg.

 

Ha bemennek szavazni, az Isten se mossa le róluk, hogy ismét lefeküdtek a bolsiknak, bármit hablatyoljanak utána a sajtóban. Közel van 2006, a választójuk ezt biztosan nem felejti el. Szili vagy Magyar nem fontos ennyire. Koalíciót bontani most, költségvetés előtt, jobb buli. Ha januárig várnak, az MSZP felmossa velük az üléstermet.

Előzmény: tüzes fal (9)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!