Keresés

Részletes keresés

Parlagfu Creative Commons License 2008.10.19 0 0 32
A honlap szerint ez egy 1995 óta létező olasz társaság. Számítanak fel közvetítői díjat? 
Előzmény: kirgizke (31)
kirgizke Creative Commons License 2008.10.19 0 0 31
Hali!

Hasonló a booking.com-hoz a venere.com.
Mi most augusztusban próbáltuk: Isztambulban és Kappadókiában ia tökéletesen működött, mindenhol megvolt a szállásfolgalásunk.
Sőt, Isztambulban egy éjre nem foglaltam, helyben próbáltunk keresni, de jó pár helyen sikertelenül próbálkoztunk, a vége az lett, hogy Isztambulban egy internetkávézóban foglaltam Isztambulba szobát a venerével. :-)
Előzmény: Parlagfu (30)
Parlagfu Creative Commons License 2008.10.19 0 0 30
Kösz az utóbbi információkat is. A booking.com-ra nagyon rákaptam, eddig mindenhol jól működött (Cseho., Spanyolo., Hollandia, Németo.) Mióta leszoktam a szintén megbízható, de nem olcsó expedia.com-ról, egyfolytában küldik a hírleveleket. Ott egyébként vannak 1-200 dolláros bónuszok néha, azzal visszajöhet a közvetítési díj.
Honore Creative Commons License 2008.08.23 0 0 27
Mi eddig az egyéni szállásfoglalást mindig az Alpharooms oldalán intéztük el és eddig csak jó tapasztalataink voltak. Idén nyáron viszont szervezett útra mentünk, azt pedig a Télen-Nyáron.hu foglaltuk le, velük is teljesen elégedettek voltunk, szóval csak ajánlani tudom mindkét oldalt.
Parlagfu Creative Commons License 2008.04.01 0 0 26
Úgy néz ki, hogy működik ez is.
Előzmény: Parlagfu (24)
csoreev Creative Commons License 2008.03.04 0 0 25

Sziasztok!

Online utazási ajánlatokat a http://utazas.onlineapro.hu/ oldalon is találtok. Van mód ár alapján való keresésre, de folyamatos akciós utakat is találhatunk a világ különböző pontjaira. Mindenképp érdemes ellátogtani ide, ha utazni szeretnénk! 

Parlagfu Creative Commons License 2008.01.03 0 0 24
Most próbálkoztam először a booking.com-mal. Holland cég (állítólag 1996 óta létezik), közvetítési díjat nem számítanak fel, és viszonylag jó árú szállásokat ajánlanak. Az első tapasztalatról azonban csak áprilisban tudok beszámolni.
lamed Creative Commons License 2006.07.12 0 0 23
Nem tudom, hogy mekkora árrésük van. Az általuk megadott ár gyűjtve tartalmazott minden költséget (szállás, ellátás, adók stb) a teljes időszakra.
Előzmény: Parlagfu (21)
honey26 Creative Commons License 2006.07.12 0 0 22
hurrányaralunk.hu-n is jó ajánlatok vannak, a legjobb irodák legkedvezőbb ajánlatai közül lehet válogatni.. előnye az az e-utazási irodáknak, hogy nem kell egyesével a különböző szervező irodák honlapjait, ajánlatait végigböngészni, hanem egy oldalon megtalálható minden:-))))
Parlagfu Creative Commons License 2006.07.12 0 0 21

Kösz az infókat. Az Octopusék mekkora felárat kértek? Az általad említett expedia.com is megbízható, erről korábban már írtam. Náluk pl. külön van feltüntetve a szobaár és az iroda által felszámított közvetítői díj.

Előzmény: lamed (20)
lamed Creative Commons License 2006.07.12 0 0 20
Tapasztalatok az Octopustravelről:
Mindenkinek csak ajánlani tudom őket! A csoportos útnak is vannak előnyei, de ha valaki saját maga szeretné megszervezni az utazását, akkor tökéletes választás az Octopustravel.hu. Fly and Drive nyaralást terveztünk, és a hozzávaló szállásokat foglaltam le náluk. Regisztráció után ki kell választani az adott szállástípust, időpontot, stb, és a felkínált rengeteg lehetőségből választani lehet. Internetes vásárlásra alkalmas (dombornyomott) bankkártyával azonnal fizetni is kell, majd kapsz egy visszaigazoló e-mailt és egy bónt, amit a helyszínen a szállodában be kell mutatni. Semmi probléma nem volt, minden lefoglalt szállodában ismerték a bónunkat, igénybe tudtuk venni a szobákat és az étkezéseket.
A honlapon található leírások és képek megfelelnek a valóságnak, de további infóért érdemes felkeresni még ezekez is:
www.tripadvisor.com
www.expedia.com
www.mappoint.com

Előzmény: Parlagfu (16)
Parlagfu Creative Commons License 2006.04.21 0 0 19
Thx!
Előzmény: lojanus (18)
lojanus Creative Commons License 2006.04.21 0 0 18
Online utazási ajánlatok a http://www.vistadirekt.hu oldalán. Szuper árak, bőséges kínálat belföldre, repülős utak, wellness. Adria, Isztria, Horvátország, Ausztria, Prága, Dalmácia, Rimini, Barcelona, London, Párizs, Koppenhága és még rengeteg egyéb út... érdemes megnézni!!
tincsy Creative Commons License 2006.04.03 0 0 17

bár nem vagyok uatzási iroda a neten keresztül lehet nálam is foglalni apartmanokat, hoteleket Toszkánában

www.gportal.hu/toszkana

Parlagfu Creative Commons License 2006.03.31 0 0 16
Akkor utazás után írd meg majd a tapasztalatokat, plíz!
Előzmény: lamed (14)
Parlagfu Creative Commons License 2006.03.31 0 0 15

Szia, eddig csak szállást foglaltam náluk, úgyhogy nem tudom. Nem hiszem egyébként, hogy repülőjegyet jó ötlet egy amerikai (ottani székhelyű) cégtől rendelni.

Előzmény: sportmóki (13)
lamed Creative Commons License 2006.03.31 0 0 14
A www.octopustravel.hu-nál foglaltam szállásokat a nyaraláshoz. Véleményem majd csak utazás után lesz róla, de külföldi fórumokon eléggé ismert, és jókat írnak róla. Igazi e-iroda, van ugyan magyarországi képviselete, de mindent interneten lehet foglalni, fizetni, és mail-ben küldik a visszaigazolást.
sportmóki Creative Commons License 2006.03.30 0 0 13
Szióka, meg tudnád mondani, hogy az expedia-nál a repjegyárak tartalmazzák-e az illetéket?
Előzmény: Parlagfu (-)
lojanus Creative Commons License 2006.02.08 0 0 12
Online utazási ajánlatok...itt: http://e-utazas.atw.hu
zajcsikpavegajcsik Creative Commons License 2005.07.14 0 0 11

Külföldi. Mexikó volt az első, aztán azóta jópár más is, időközben a cég is ott vásárol már. De biztos van nekik belföld is.

Egyébként az online szó megtévesztő, szerintem az utazási szférában az a klasszikus online dolog, hogy beixeled, melyik dvd-t kéred, és már fizetsz is, itt nem megy, nem tudod egyedül kikeresgélni, hogy mik a legjobb repjegyárak, mert hatszáz féle feltétel van, nyolcféle átszállási verzióban, belediliznél. A közvetlen járatok az csak egy kis szelet (lásd fapados online foglalás.) Ezért muszáj az online irodába is valaki, aki a két kezével begépeli neked a választ, és ha rábólintasz, akkor fizetsz, és viszi a futár a jegyet. A lent nevezettnél legalábbis igy megy.

Előzmény: Parlagfu (8)
Ivy21 Creative Commons License 2005.07.14 0 0 10

Pedig ez pont az.

Kitöltesz egy megrendelőt, visszahívnak, és már fizethetsz is.

Előzmény: szalapala (9)
szalapala Creative Commons License 2005.07.14 0 0 9
Már bocs, de ez mitől lenne online ?
Beírod az adataidat és nyugtázzák, hogy majd felveszik veled a kapcsolatot telefonon vagy akárhogy.
Az online az, amikor kitöltöd, ami kell, és már fizetsz is.
Ez nem az.
Előzmény: Ivy21 (4)
Parlagfu Creative Commons License 2005.07.13 0 0 8
Köszi, bedrótoztam a kedvencek közé ezt is. Kül-, v. belföldi a tapasztalat?
Előzmény: zajcsikpavegajcsik (7)
zajcsikpavegajcsik Creative Commons License 2005.07.12 0 0 7
Nekem egy online irodával van tapasztalatom még tavalyról, a neve Ocho Travel. www.ochotravel.hu, nekem is ügyfeleik ajánlották, korrektek és nagyon jó árat hajtottak fel.
Előzmény: Parlagfu (3)
Ivy21 Creative Commons License 2005.07.11 0 0 6

:) Nem vettem még igénybe online szolgátatásokat, de biztosíthatlak, hogy nem fogsz csalódni.

Bel - és külföldi utazásokra egyaránt van lehetőség.

Mivel 30 partnerirodával áll szerződésben a dohotourist, így ezek legkedvezőbb ajánlatai/akciói ide futnak be :)

Külföldi utazásokkal kapcsolatban.. nagyon kedvelt Görögország,Horvátország Spanyolország, Olaszország, Egyiptom, Tunézia, és Törökország :)

Ezek olyannyira kersettek, hogy júliusra már alig van hely. Tehát ha nyaralni szeretnél, érdemes minél előbb lefoglalnod a szállást. :)

Előzmény: Parlagfu (5)
Parlagfu Creative Commons License 2005.07.11 0 0 5

Á, köszönöm! Ezek szerint személyesen kipróbáltad ezeket. Kül- v. belföldre, azon belül hova történt(ek) az utazás(ok)?

Előzmény: Ivy21 (4)
Ivy21 Creative Commons License 2005.07.10 0 0 4

Szia,

léteznek online irodák, nagyon megbízhatóak, ajánlani tudom :)

www.utazzunk.hu

üdv. I.

Előzmény: Parlagfu (3)
Parlagfu Creative Commons License 2005.05.08 0 0 3

Valójában abban reménykedtem/reménykedem, hogy valami megbízható, de olcsóbb hazai társulatot tud valaki ajánlani. Lehet, hogy nálunk még senki nem gondolt arra, hogy egy ilyen vállalkozást indítson? (Ismert irodák honlapjain ilyen jellegű szolgáltatást nem találtam.) Persze világos, hogy a sok szélhámos utazási iroda bukása után mindenki óvatos.

Egyébként a ma már népszerű fapados légitársaságok is ilyen elven működnek: megadja az ember a kártyaszámot, és azonnal leveszik az összeget.

Előzmény: szépazélet (2)
szépazélet Creative Commons License 2005.05.08 0 0 2
  szia! én inkább maradok a készpénzes fizetésnél, igy is sokszor rosszul sül el minden hát mégha a bankszámlámról több pénz eltünne mint amennyi kellene! de még a neckermannál is bankszámlással kellett volna fizetni. inkább nem. üdv éva
Előzmény: Parlagfu (-)
kiskopi Creative Commons License 2005.05.08 0 0 0
0 tapasztalatom van, sajnos......

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!