Csak nikotinmentes cigarettát és koffeinmentes kávét szolgálnak fel. Ezekben viszont óriási a választék. Lehet sodorni, nyálazni, szűrővel vagy anélkül, habbal, tejszínnel, kakaóporral, fahéjjal, hosszan vagy espresso gyorsan.
Mielőtt végleg kihalna, feldobom a topicot egy FB-ról lopott viccel :-)
Szombat este egy bárban iszogat egy fiatal férfi, közben megismerkedik egy nővel. Beszélgetnek, kiderül, hogy a nő 55 éves, majd a szexre terelődik a szó. A nő megkérdezi: - Csináltad már hármasban? - Még nem, de kipróbálnám. - És mit szolnál egy anya-lány párhoz? - Hú, az szuper lenne! Ezek után fizetnek, majd elindulnak a nőhöz. Felmennek a lakásába, a nő beszól a nappaliba: - Nézd csak anyuka, kit hoztam!.
Vajon ki találja ki az ilyen értelmetlen mondókákat? Ezen már sokat gondolkoztam, de nem jutottam még dűlőre.:)) De ez legalább mindössze négy sor. Gyerekmondókát szavaló tizenakárhányhónapost én is láttam már. Na de több versszakos költeményeket.... Még mindig nem tértem magamhoz.
vagy tolmács és műfordító :-) mert az én praxisomban az ő előadásában élveztem először folyamatos szövegként az "apacukafundaluka" kezdetű mélyértelmű költeményt végestelen végig :)
Ma dobtam egy hátast. Barátunk 20 hónapos szöszi kislánya segítség nélkül végigmondta Arany János Családi kör c. versét, és még vagy 5 verset. Azt hittem, megzabálom. Én ennyi idős koromban még beszélni sem tudtam. Ő meg ilyen mennyiségű anyagot végigmond azon a kis nyuszi hangján! Hogy lehet egy ennyire pici gyereknek ilyen memóriája??! Ráadásul szerintem a töredékét sem értheti még annak, amit mond, mégis hibátlanul ledarálta. Ebből a kicsiből nyelvzseni lesz, az tuti!
Szőke nő az orvosnál : - Doktor úr, ettem egy dobozból, amire rá volt írva "MÉRGEZŐ". Most meg fogok halni ? - Hiszen attól mindenki meghal... - Mindenki? Úristen, mit tettem ?!
Túl vagyunk a 2. MERSZ Long Day Trophy-n. Ez egy elmebeteg motoros tájékozódási verseny - idén Baranya megyében zajlott. Jobb gombbal katt - és letölthetitek a feladatot. 12 és fél óra nyeregben, 38-42 fok útközben, rengeteg eltévedés, tekergés, kérdezősködés. Végül 35 csapatból negyedikként végeztünk. 389km-t mentünk. Piszok jó volt! Ha valaki kedvet kapott, jövőre is lesz ilyen. A célbaérésünk:
Majdnem mindent meg lehet csinálni 1 kézzel. 6.-án, kedden estem el, még azon a héten pénteken elrepültem Barcelona-ba egy kongresszusra (müncheni átszállással). Vasárnap éjszaka visszajöttem, majd kedden elmentem Sopronba egy kétnapos tréningre. Aztán pihi, de most pl. 3 napig Siófokon kongresszusoltam, úgy, hogy minden nap itthon aludtam. Persze, azt nem mondom, hogy nem fájt....
kedden lesz 3 hete, hogy eltörtem 1 kicsit a felkarcsontomat. Hat hétig rögzítik ezért a karom, ami jobb is, mert az ilyenektől rázkódom a röhögéstől...
4 chinese people, Chu, Bu, Fu and Su decided to emigrate to the US. In order to get a visa, they had to adapt their names to American standards. Chu became Chuck, Bu became Buck. Fu and his sister Su decided to stay in China.
Ennek fokozása az, amikor az ember egy vadidegen országban egy vadidegen városban vezet. Mostanában GPS-szel megyek, de úgy is nagyon kell figyelni, mert a GPS térképhez képest változhatott a helyzet (találtam már 100 méterrel előrébb hozott autópálya lehajtót Bécsben és a GPS a következőn vitt ki). A térképpel érdekesebb. Ha van navigátor, akkor még érdekesebb tud lenni, mert akkor már ketten is tévedhetnek:-) Athénban, ha az ember elnézni a dolgot az Ommonia térnél, akkor következik Athén by Nachmittag:-)
Na azért én sem vagyok egy talpalótündér, hogy a Szent István Háztól Róma központjáig sétálgassak. Volt egy busz, aminek a megállója kb. 100 m-re volt a háztól, és a központban tett le.