Keresés

Részletes keresés

mrjoni Creative Commons License 2005.12.17 0 0 6
egyszerűen nem hiszem el, hogy létezik még ilyen ! Döbbenet !
A szüleim ebben a körzetben vannak, és SEMMILYEN lehetőséget nem lehet kihasználni, akármilyen úton-módon akarnék velük normálisabb áron beszélni.
NEVETSÉGES, de olyan mintha egy másik országban lennének, a HTCC MONOPOL HELYZETE MIATT !!!!!
Ez ellen nem emelheti fel senki a szavát ???
Az ilyen helyzet Magyarországon tiltva van ! Miért külömb egy pesti lakos , mint egy Békés megyei ? Megengedhető ez a fajta DISZKRIMINÁCIÓ ????
Nincs semmi lehetőség az ilyen helyzetek ellen ?
Állítólag van valami Gazdasági Versenyhivatal (vagy mi) Ez gondolom, nem a lóversenyekkel foglalkozik.
Akkor meg ......
Fúúúú... na jó.... abbahagyom.
DE HA VALAKINEK VAN VALAMI ÖTLETE A HTCC MONOPÓLIUMÁNAK MEGDÖNTÉSE ELLEN, SZÓLJON !!!!!!!
Törölt nick Creative Commons License 2005.12.15 0 0 5
scrollingrock Creative Commons License 2005.12.01 0 0 4

A Hungarotel és a T-Com is egy k*cs*g g*ci maffia banda, akik mind egy helyről "gyökereznek".

nyman Creative Commons License 2005.04.30 0 0 3

Azer erdekes, hogy ezzel az elohivoszammal is 1-2 ev kesessel rukkol elo a hungarocell. Az adsl szolgaltatasuk is 3-4 eves lemaradasban van, bazze 37 500 a belepesi dij, akciojuk nincs. Meg mindig 384k-s szolgaltatast kinalnak irdatlan aron.

 

Hivasreszletezest nem lehet elektronikusan kerni az interneten (a matavnal 4-5 eve lehet), tavaly felhivtam az ugyfelszolgalatot, mert az en nevemen van a szuleim telefonja, de csak ugy tudtam volna erdemben ugyet intezni, ha a sajat szamomrol hivom oket. Bazze 300 km-re voltam. Ez soha nem vot problema a matavnal, barhonnan felhivhattam oket. Raadasul a hungarotel ugyfelszolgalat egy rendkivul szuk periodusban van nyitva.

 

Megjegyzem tavaly ota matav telefonvonalam sincs, de ugye vot mindketto es van osszehasonlitasi alapom, de inkabb a szar matav, mint a megszarabb hungarocell.

 

A vezetekes (es kulfoldi) hivasokra mostanaban a NeophoneX-et hasznalom. Ugyan meg vannak korlatai, de eleg olcso. Lenyegesen olcsobb meg enner a hivogato szarcsomagnal is.

 

Nemtom mit csodalkozik a vezetes hogy szarok az eredmenyek. Kicsit le kone venni a rozsaszin szemuveget es szentnezni- Egy ilyen elmaradott tarsasaggal nehez versenyben jo eredmenyt elerni. A mostani szintjuket is csak azert tartjak, mer nehany korzetben meg monopoliumnkent mukodnek. Bizzunk benne nem sokaig.

nyman Creative Commons License 2005.04.30 0 0 2

A hungarocell jelen pillanatban az egyik leggenyabb legdragabb szolgalto (bar melyik korrekt?) A szuleim sajnos ezen oskovuletnek szamito szolgaltatasi teruleten laknak, es mar evek ota varunk, hogy matav vonalat lehessen rendelni. Amint lehet le is lepunk ettol. Dragak a hivasok, szar az adsl, erdekes modon az index ingyennetnek is megszunt a hungarotell teruleteken es csak itt a behivoszama, valszeg, mert valamilyen fofasszal nem lehet megegyezni.

 

Topikok:

HUNGAROTEL ADSL - sírjak vagy nevessek?
HUNGAROTEL?MATÁV?

 

Előzmény: expesti (-)
bindera Creative Commons License 2005.04.30 0 0 1
ez nem reklám?
Előzmény: expesti (-)
Törölt nick Creative Commons License 2005.04.29 0 0 0
hiv0gat0?
expesti Creative Commons License 2005.04.29 0 0 topiknyitó
Melyik Távközlési Szolgáltató nyújtja a Hívogató termékcsaládot? A Hívogató termékcsalád a HTCC csoporthoz tartozó, jelenleg közel 200.000 ügyféllel rendelkező Hungarotel Rt. új szolgáltatása. A HTCC csoport egy valódi alternatívát kínáló távközlési szolgáltató, melynek célja, hogy a második számú vezetékes szolgáltatóvá váljon Magyarországon.
Szolgáltatásaink zavartalanságát cégcsoportunk nagy kapacitású saját távközlési hálózata, illetve munkatársaink évtizedes szakmai tapasztalata garantálja.

Magyarország mely körzeteiből érhető el a Hívogató termékcsalád?

Hívogató szolgáltatásunk a Matáv és a Monortel területéről (hozzáférést biztosító szolgáltatók) érhető el (térkép).

Milyen hívásirányokba vehető igénybe a Hívogató termékcsalád?

  helyi és helyközi hívások - műszaki lehetőség függvényében belföldi távolsági hívások mobil hívások nemzetközi hívások
 • nyílt Internet hívások - behívó száma: 51/602-602

Ahhoz, hogy ki tudjam használni a Hungarotel kedvező tarifáit, az általam hívott félnek is Hungarotel ügyfélnek kell lennie?

Nem.

Mennyibe kerül egy hívás?

Díjtáblázat

Mi számít nappali és kedvezményes időszaknak?

Nappali időszak:

munkanapokon 07-18 óráig Kedvezményes időszak: munkanapokon 18-07 óráig, valamint
munkaszüneti és ünnepnapokon egész nap

Van kötelezően letelefonálandó havi összeg?

Nincs.

Mi a Hívogató termékcsalád használatának előnye?

 • Rendkívül kedvező árak, a hívásdíjból 30-35%, a telefonszámla végösszegéből pedig 10-15% is megtakarítható
 • Másodperc alapú számlázás, ami a tényleges beszélgetési idő díjazását jelenti
 • Nincsenek rejtett költségek: nincs belépési díj, nincs számlavezetési díj, nincs minimális havi forgalmi díj és nincs kapcsolási díj sem

Kinek ajánlott a Hívogató termékcsalád?

  Hívogató Standard és Hívogató Office: Mindenkinek, akinek nincs az előfizetési díjának lebeszélhető része (Bázis, Csevegő, Sokatmondó, Ritmus Üzleti csomag)
 • Hívogató 1588: Aki ki szeretné próbálni a szolgáltatást, aki részben lebeszélhető előfizetési díjú csomagban van a hozzáférési szolgáltatójánál, és a havi lebeszélhető keretét már túllépte

Kell-e hűségszerződést kötni a Hívogató termékcsalád előfizetőinek?

Nem kell hűségszerződést kötni, de hűséges ügyfeleinket ajándék percekkel jutalmazzuk. Erről részletes tájékoztatást a következő link-en talál.

Milyen módon igényelhető a Hívogató termékcsalád?

Mindhárom csomag esetében szerződést kell kötni a Hungarotel Rt-vel.

Hogyan érhető el a Hungarotel Rt. ügyfélszolgálata a szolgáltatási területén kívülről?

A 1266-os díjmentesen hívható ügyfélszolgálati vonalon hétfőtől-péntekig 07.00-20.00 óra között, szombaton 09.00-15.00 óráig. A szolgáltatási időn kívül automata szövegbemondó berendezés nyújt tájékoztatást.

Hogyan köthető szerződés?

  a 1266 díjmentesen hívható ügyfélszolgálati vonal felhívásával a szerződés szóban megköthető honlapunkról is letölthető a szerződés formanyomtatvány, amit kitöltve kell elküldeni a Hungarotel Rt. 1066 Budapest, Teréz krt. 46. címre, vagy a 06/40-922-000-es fax-ra írásban is kérheti a szerződés kiküldését, ebben az esetben az aláírt szerződés a Hungarotel Rt-hez érkezése napjától hatályos
 • ideiglenesen kitelepült ügyfélszolgálati pontjainkon is köthető személyesen szerződés.

Hogyan vehető igénybe a szolgáltatás?

 • Hívogató 1588: egyéni és üzleti előfizetők igényelhetik, minden földrajzi számra irányuló hívást a 1588 előhívó tárcsázásával kell kezdeni
 • Hívogató Standard: egyéni előfizetők csomagja, a hozzáférést biztosító szolgáltató a telefonközpontban minden megrendelt hívási irányhoz néhány napon belül hozzárendeli a 1588-at, így Önnek csak a csomagot kell megrendelnie, más teendője nincs. (A berendezés időszakában is van lehetőség a 1588 hívásonkénti közvetítőválasztás használatára. Már az ideiglenes időszak alatt is a díjcsomag tarifái kerülnek felszámításra.)
 • Hívogató Office: üzleti előfizetők csomagja, a hozzáférést biztosító szolgáltató a telefonközpontban minden megrendelt hívási irányhoz néhány napon belül kapcsolási számonként hozzárendeli a 1588-at, így az előfizetőnek csak csomagot kell megrendelnie, más teendője nincs. (A berendezés időszakában is van lehetőség a 1588 hívásonkénti közvetítőválasztás használatára. Már az ideiglenes időszak alatt is a díjcsomag tarifái kerülnek felszámításra.)

A Hungarotel Rt. nyújt Internet szolgáltatást?

A Hívogató Standard és a Hívogató Office csomagokhoz automatikusan jár a GloboNet Open nyílt Internet szolgáltatás.

Behívószám: 0651602602 Bejelentő azonosító: az Ön 06 nélkül, de körzetszámmal tárcsázott telefonszáma (pl. 52987654) Jelszó: hivogato Mindössze az Internet elérési telefontarifát kell megfizetnie (nappali időszakban bruttó 6,10 Ft/perc, kedvezményes időszakban bruttó 3,25 Ft/perc).

Marad-e kapcsolatom az eddigi szolgáltatómmal?

A telefon hozzáférést továbbra is ő biztosítja, a Hívogató termékcsalád a szerződésben szereplő hívási irányokba menő forgalomra vonatkozik. Az eddigi előfizetési díjat, és a speciális irányú forgalmat (pl. a következő belföldi körzetszámokat: 40, 80, 81, 90, rövid hívószámokat, segélykérő számokat) továbbra is a Matáv, vagy a Monortel számlázza. Ön tehát a jövőben két számlát fog kapni: egyet a jelenlegi szolgáltatójától a telefonvonal havi és forgalmi díjairól, egyet pedig a Hungarotel Rt.-től a beszélgetésekről, mely az előtétszámmal indított hívásokat tartalmazza.
A hozzáférés szolgáltatóval kötött szerződés nem szűnik meg, csak módosul, telefonszáma sem változik meg. A telefonkönyvet is a hozzáférés szolgáltató adja.

Hungarotel Rt. milyen időszakra számláz?

Havonta készül számla, ami a hó első és utolsó napja közötti forgalmat tartalmazza, de kiküldésre csak akkor kerül, ha a számla összege eléri a bruttó 500,- Ft-ot. Ha a forgalom ezt az összeget nem éri el, akkor addig gyűlik (akár több hónapon keresztül), amíg az előfizető eléri számlakészítés minimális összegét.

Hová fordulhatok kérdéssel, bejelentéssel, panasszal?

Telefonon a 1266-os díjmentesen hívható ügyfélszolgálton kaphat felvilágosítást, itt intézkedünk a bejelentések és a panaszok kivizsgálása, orvoslása ügyében is.

Ügyfélkapcsolati pontjaink:

Telefon: 1266 Fax: 06/40-922-000 Honlap: www.hivogato.hu E-mail: info@hivogato.hu Levelezési cím: 1066 Budapest, Teréz krt. 46.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!