Keresés

Részletes keresés

JL rajongó Creative Commons License 2018.08.08 0 0 693

Sikerült lemaradnom róla, legalábbis a mozis bemutatóról... :(

Amúgy arra volnék kíváncsi, hogy most ezek a DC-s filmek előre tervezettek? Úgy értem, hogy volt először a Batman Superman ellen, abban pedig az első világháborús fénykép Wonder Woman-ről, ami kép elkészülte a róla szóló filmben válik világossá. De a JL mozifilmre is mintha már utalna a Batman Superman ellen, hiszen már abban gyűjtögetni kezdi ezeket az ún. metahumánokat Bruce Wayne.

Szóval már eleve számoltak a készítők azzal, hogy lesz WW meg JL film is és azért tettek ilyen kapcsolatokat bele, mint az említett fénykép?

Előzmény: Order of Hermes (692)
Order of Hermes Creative Commons License 2017.11.11 0 0 692

Na már csak pár nap...találtam egy fan trailert, szerintem mocsok jó lett.

 

https://www.youtube.com/watch?v=JYi4mJkxKjE

Arris Creative Commons License 2017.07.07 0 0 691

Ez igaz. Talán azért mondom ezt mert a BvS beli törés zúzás betette a kaput. Sose gondoltam volna, hogy bele fáradok a CGI törés zúzás orgiába, de egy kicsit besokaltam :(

Meghiszem, ez a DC-s széria is 3ezer per kötet. Nem is tudtam volna megvenni mind. Az első kettő is azért van meg mert egy történet két része. Mégse legyen félbe a Hush.

Jó borsosak lettek mára szó se róla. A Logan is 2500Ft, de mondjuk az 210 oldalas szóval nem egy kis füzetecske.

Előzmény: JL rajongó (690)
JL rajongó Creative Commons License 2017.07.07 0 0 690

Azért egy akciófilmtől főleg látványt és akciót fogsz kapni, de a JL egy kicsit azért más kategória lesz, mint a WW. Nem tudom, ki lesz a főgonosz a filmben, de szerintem a Batman vs. Supermanben fog gyökerezni, legalábbis annak a vége felé lehetett már sejteni, hogy lesz egy csapat és hogy kikből áll majd ez össze (Aquaman, Flash, stb.).
A DC-gyűjtemény kötetei az egyes szuperhősök szuperhőssé válásáról szólnak (+ a gonoszok, mint Luthor, Joker...)? Sajnos nem olvastam egyiket sem, manapság már nagyon drágák a képregények is, igaz, minőségileg jobb papíron vannak, mint a régiek. Ha néha járok a bevásárlóközpont felé, akkor ott szoktam beleolvasni az új Batman képregényekbe. Belegondolva, régen még 30 Ft körül volt az áruk, ma meg az ezret is eléri... ennyit a pénzromlásról.

Előzmény: Arris (689)
Arris Creative Commons License 2017.07.06 0 0 689

Az az előzetest az itteni mozi is vetítette, gondolom követelmény is ha már szintén DC film. Igaz nem mutattak túl sok akciót, de pont elég volt, hogy sejtesse az emberrel a filmben jól megfogják dobni. És szerintem jobb lenne ha meg inkább nem lenne olyan nagyon orrba szájba cgi akciózás. Persze képregényfilm ráadásul egy csapat összeáll benne, de a kevesebb több elvére is figyelhetnének kicsikét.

Nálam kimaradt a képregény korszak. A nagy DC gyűjteménynek van meg az 1-2. kötete.

A Rozsomák nekem is bejön. De király lenne ha saját karmaim lennének :D

Előzmény: JL rajongó (688)
JL rajongó Creative Commons License 2017.07.06 0 0 688

Javított rajta bizony, őt mindig szívesen nézzük! ;-) Diana felbukkanása sokat dobott a filmen, de gondolom ezek részben egymásra is épülnek, így kell némi átfedés szereplőileg meg esetleg a cselekményekben is ezekben a filmekben.
Még múltkor a moziban, a WW előtt mutattak előzetest az Igazság Ligája filmből is, bár túl sok akciót nem mutattak, inkább a szereplőkre koncentráltak benne (azért Dianától volt egy frankó becsúszó rúgás...), ha jól tudom, majd valamikor november táján kezdik vetíteni.
Amerika kapitányt annyira nem ismerem, bár láttam tőle a Tél katonája filmet, de már nem tudnám elmondani, hogy miről szólt. Ha a Marveltől kellene említenem kedvencet, akkor Rozsomákot (Farkas) mondanám, róla egész jó filmeket csináltak. Meg már régóta ismerős, amióta csak kiskoromban olvasgattam az X-Men képregényeket. Bár akkoriban a Pókember volt a legkedveltebb, ezenkívül volt néhány Superman meg Batman képregényem is, csak sajnos ezek jórészt már elvesztek, hírmondónak maradt egy-kettő belőlük :-( De azokat gondosan őrzöm, mint szép emlékeket.

Előzmény: Arris (687)
Arris Creative Commons License 2017.07.05 0 0 687

Sőt azt is bizton állíthatom, hogy a BvS-en is javított egy fokot simán, hogy szerepelt benne Diana. Nem tudom, remélem, hogy nem rontják le az első szintjéhez képest. Már az is bőven jó lenne ha hozná kb ezt a szintet amivel indítottak és nem tolnák túl a látványt se túlságosan. Nekem is tetszik a karakter, valóban szimpatikus. Szerintem nekem amiatt is mert Amerika kapitány-ra emlékeztet és azt a karaktert nagyon bírom.

Most még azon is elgondolkoztam, hogy az Igazság Ligája első része se biztos, hogy lesz ilyen frankó mint a WW. Persze ezt még nyílván korai eldönteni mivel nem is láttam. De mégis olyasmi érzésem van ezzel kapcsolatban.

Előzmény: JL rajongó (686)
JL rajongó Creative Commons License 2017.07.05 0 0 686

Valóban, a Wonder Woman sokkal-sokkal jobb film, mint a Batman vs. Superman volt. Csak attól tartok, a WW2 már nem lesz ilyen jó, legalábbis nem tudom, mivel lehetne még az első részt felülmúlni. Amerika kicsit elcsépelt téma már nekem, és nem szeretném, ha valami "elprostituálódott" Csodanőt csinálnának belőle. Szerintem Wonder Woman a legszerethetőbb, legkedvesebb karakter a DC univerzumban és talán az összes szuperhős közül, szóval jó lenne, ha meg is maradna ilyennek.

Előzmény: Arris (685)
Arris Creative Commons License 2017.07.02 0 0 685

Nekem is összejött a mozis megtekintés és mit ne mondjak megérte a jegy árát remek film lett belőle. Persze nem tökéletes, de nem is vártam tőle, hogy az legyen, igaz nem is vártam tőle semmit. Szerintem jobb mint a Batman v Superman. Elnézést, hogy nem írtam vissza. Teljesen elfelejtettem, hogy ide is írtam :(

Előzmény: JL rajongó (684)
JL rajongó Creative Commons License 2017.06.15 0 0 684

Tegnap sikerült megnéznem a Wonder Woman mozifilmet. Még mindig a hatása alatt vagyok, most is peregnek a szemem előtt a részletei.
Nagyon jó film, nagyszerű alkotás; Gal Gadot nagyot alakított, s persze a többi szereplő is.
És helyesbítem is az előző hozzászólásomban leírtat, mert egyáltalán nem volt elcsépelt, klisészerű a világháborús helyszín, hiszen új nézőpontba helyezte az, hogy a németek is áldozatok voltak: Árész irányította őket.
Bátran ajánlom tehát mindenkinek, hogy nézze meg ezt a filmet, ha van kedve s ideje.
Bár az elején voltak számomra gügyének tűnő jelenetek (pl. Steve miért habogott és titkolózott a politikusok és katonatisztek tárgyalásán, hogy Diana a titkárnője meg a WC-t keresi, stb. ahelyett, hogy megmondta volna, hogy ő egy másik ország hercegnője, tehát pofát befogni és kellő alázattal odafigyelni rá? Illetve tartottam attól, hogy a kis különítményük tagjai valami teljesen tökkelütött figurák lesznek, akik egész idő alatt idióta, vagy a nőket kifigurázó humorizálásba fullasztják a filmet, de szerencsére nem így lett: látszott, hogy ők is a háború áldozatai, akik a saját démonaikkal küzdenek.), de egyáltalán nem ez volt a jellemző a filmre, mert látványos, akciódús és kellően romantikus képsorokban bővelkedett.
A legizgalmasabb persze a vége felé volt, mikor a katonai bázison harcoltak a német egységek és a főgonosz ellen. Nemcsak magáért a harci jelenetekért, hanem mert jó volt látni, hogy van valaki, aki elszántan és odaadóan küzd ezért a szerencsétlen, nyomorult és szánalmas emberiségért, és ez a valaki természetesen Wonder Woman.
De egyébként is, jó, hogy van mondanivalója a filmnek, mégpedig hogy az emberben jó és rossz lakozik, és lehetőleg győzzük le az utóbbit és legyünk másokkal könyörületesek. Bárcsak meg is fogadná és eszerint élne az emberiség.
Egyszóval nagy film, az biztos (de sikerült kibírnom WC-re menés nélkül azzal az egyszerű módszerrel, hogy a végére hagytam a kólaivást :-) ), megnézném többször is.
Állítólag lesz 2. rész is, amiben Wonder Woman Amerikában tűnik majd fel - hol máshol is? Pedig de jó lenne, ha egyszer Magyarországra is eljönne - szerintem vissza se engednénk őt. :-)

JL rajongó Creative Commons License 2017.06.01 0 0 683

http://port.hu/cikk/mozi/vegre-kaptunk-egy-jo-szuperhosfilmet-is-a-warnertol/article-46165

 

Ezt is megértük végre: mozifilm készült Wonder Womanről!
A szépséges színésznő, Gal Gadot szerintem jól illik a hercegnő szerepére, viszont a film története - ahogy a leírásban olvasom - eléggé bárgyú és klisés, amolyan szokásos az USA filmipartól: a "jó" amerikaiak-britek-franciák harcolnak a "gonosz" németek ellen, Csodanő segít nekik, szerelem, miegymás. De ezt leszámítva lehet egészében jó és akciódús, ez majd elválik.
A 141 perces hossza viszont kissé húzós, legalábbis nekem, aki legutóbb a Batman vs. Superman mozifilm vége felé is már majdnem becsurrantott az elfogyasztott üdítőitalmennyiség miatt (tanulság: moziban kevesebb kólát kell inni :-) ).
Mindezek ellenére már vártam ezt a filmet - csak lenne szabadidő megnézni...

JL rajongó Creative Commons License 2016.10.22 0 0 682

Megnéztem a mozifilmet; nekem végülis tetszett. Bővített változata is van? Az csak DVD-n lesz elérhető vajon?

Amúgy most olvasom, hogy Csodanő kisasszony lett az ENSZ nők és lányok felemelkedéséért küzdő tiszteletbeli nagykövete - szerintem telitalálat!

Itt olvashattok róla:

http://vs.hu/kozelet/osszes/tiltakozasok-kozepette-neveztek-ki-a-kepregenyhost-nagykovette-1022#!s3

 

Előzmény: Arris (681)
Arris Creative Commons License 2016.08.01 0 0 681

Hát nem csoda csaj oldja fel az ellentétet, de nagyon bájos lett a karakter. Viszont ha kell úgy oda*asz mint annak a rendje :) Szerintem szuper lett ez a karakter és a színésznő Gal is jó választás volt erre a szerepre. Nemrég néztem meg a WW előzetesét. Hogy is mondjam. Nekem azért kissé deja vu érzésem van vele kapcsolatban. Amerika Kapitány.

De visszatérve a filmre. Nézd meg a bővített verziót. Arra azt mondják hozzá tesz az elményhez. Bár én még azt nem láttam.

Előzmény: JL rajongó (680)
JL rajongó Creative Commons License 2016.03.27 0 0 680

Látta már valaki az új DC mozifilmet, a "Batman Superman ellen"-t?
Én még csak most fogom megnézni, bár elég lesújtó kritikát olvasni róla:
http://amerikaiplan.blog.hu/2016/03/25/batman_superman_ellen_az_igazsag_hajnala_793
Én azért kíváncsi vagyok rá, és ha eléggé akciódús lesz, akkor valószínűleg nem fogok rá fanyalogni, hogy minek mentem miatta moziba.
Amúgy a kép szerint Wonder Woman is feltűnik benne; ha tényleg így van (és nem máshonnan van ez a kép? Mert valami "Batman vs Superman - Trinity" címet ad neki a rendszer a letöltéskor), akkor én valahogy úgy írtam volna meg a történetet, hogy Diana oldja meg és fel végül a két másik szuperhős között feszülő ellenétet.
No, de majd meglátjuk.

JL rajongó Creative Commons License 2015.03.15 0 0 678

Szervusztok!

 

Nagyon régen voltam már itt, de most tudtam egy kis időt szakítani a JL fórumra is. Ám az elmúlt években azért nem kopott meg a JL iránti rajongásom, sőt! Begyűjtöttem jópár egész estés JL-es rajzfilmet azóta, és azt szeretném megtudni, hogy ismeri-e valaki a "Superman és BatMan: Apokalipszis" című részt, mert ennek csak az angol nyelvű verziójával találkoztam, még felirat sem volt hozzá. Megvan-e ez valakinek magyarul, vagy egyáltalán megjelent-e magyar nyelven is?

Ha igen, és valaki el tudná nekem küldeni ezt, annak cserébe szívesen adok a saját kis JL-rajzfilmgyűjteményemből, amely a következő részeket tartalmazza:

JL - Időcsapda
JL - Az új küldetés
JL - A villám paradoxon
JL - Pusztulás (Doom)
JL - Háború (War)

BatMan fia
BatMan - Gotham lovagja
Superman és BatMan - Közellenségek
Superman - Ítéletnap
Superman és a Nap expedíció
Superman elszabadul (Unbound)

és végül, de nem utolsósorban sokunk nagy kedvencéről: Wonder Womanról is van egy külön rajzfilmem.

 

Előre is köszönöm a figyelmet és a segítséget; igyekszem majd gyakrabban benézni ide, addig is: sziasztok!

Törölt nick Creative Commons License 2011.03.20 0 0 677

Hejjj, ezt csak most látom:

http://index.hu/kultur/cinematrix/hirblog/2007/10/21/melyik_jocsaj_lesz_wonder_woman/

Mit szóltok hozzá (különösen Sheme ;-) )?

Törölt nick Creative Commons License 2010.10.03 0 0 676
Oh igen. Mostmár biztos, hogy az az a rész. Akkor légyszi nézz utána! Előre is köszi!
Előzmény: Törölt nick (674)
Törölt nick Creative Commons License 2010.10.02 0 0 675
Hát én nem tudom, de annyit tudok, hogy az a sztori, hogy Joker bombákat helyez el Los Angelesben, amiket az Igazság Ligájának időre ki kell aktiválnia, és közben Joker "Royal Flash" bandájával(asszem ez magyarul "Kártya banda" volt)kell szembeszállniuk. Ha be tudod szerezni és felrakni a megauploadra, akkor letöltöm és majd kiderül, hogy az az a rész-e, amire gondolok. Előre is köszi!
Előzmény: Törölt nick (674)
Törölt nick Creative Commons License 2010.09.26 0 0 674
Szia! Az nem véletlenül a "Joker paklija" néven volt látható magyarul? Mert akkor lehet, hogy nekem megvan. Majd utánanézek, ha arról van szó.
Előzmény: Törölt nick (673)
Törölt nick Creative Commons License 2010.09.25 0 0 673
Sziasztok! Lenne egy kérdésem: Leadták valaha magyarul a Wild Cards című részt a Tv-ben? Ha igen, akkor légyszi valaki linkeljen be egy helyet, ahonnan le lehet tölteni magyarul! Már megnéztem fgab oldalán, a Sorozatok Ingyenen stb, de valamiért ez hiányzik, pedig az utána következő részek fenn vannak. Előre is köszi!
vízmágus Creative Commons License 2010.02.16 0 0 672

Batman és a rém álarca 1993

 

http://rapidshare.com/files/251499972/Batman.A.rem.alarca.1993_ElizaP.part1.rar
http://rapidshare.com/files/251500971/Batman.A.rem.alarca.1993_ElizaP.part2.rar
http://rapidshare.com/files/251501126/Batman.A.rem.alarca.1993_ElizaP.part3.rar
http://rapidshare.com/files/251596143/Batman.A.rem.alarca.1993_ElizaP.part4.rar
http://rapidshare.com/files/251730570/Batman.A.rem.alarca.1993_ElizaP.part5.rar

 

most találtam.

Sheme Creative Commons License 2009.12.16 0 0 671
Kérlek privátban küldd át azt a 19kbyte-os állományt! Köszönöm szépen.
Előzmény: vízmágus (669)
Sheme Creative Commons License 2009.12.16 0 0 670
Zizzentem! Thx!
Előzmény: vízmágus (669)
vízmágus Creative Commons License 2009.12.16 0 0 669

Zöld lámpás mese:

 

http://www.megaupload.com/?f=66WZ7LT6

 

csak sajnos feliratos. De azért...

Sheme Creative Commons License 2009.11.19 0 0 668
Köszönöm, LL!

Tudtam, hogy Diana az Istennőm! De megk.rnám, kikötözném az lasszójával... aaarrrghhhh!
Előzmény: Törölt nick (664)
csaszi001 Creative Commons License 2009.11.08 0 0 667
Sziasztok! Imádom az Igazság Ligáját, párrészt letudtam tölteni de nekem kellene az összes rész de nemtom h honnan tudnám leszedni az összes évadot, ezért a segítségeteket szeretném kérni h honnan lehetne letölteni,vagy más megoldás :D .Nagyon meghálálnám.
Előre is köszönöm!
pgabor02 Creative Commons License 2009.09.26 0 0 663
Sziasztok!

Az Igazság ligája 2. évadát keresem. Segítsen valaki! Köszi!

Üdv!
pgabor02 Creative Commons License 2009.05.16 0 0 661
Sziasztok!

Hálás köszönet a feltöltött képekért és a belinkelt justice league unlimited 3 évadért.

Akinek megvan a justice league 2. évada és az 1. évadból a 20. rész (Az elátkozott lovag 1.rész) az legyen kedves belinkelni! Régóta keresem mert még nem láttam, de sehol nem leltem fel eddig.

Előre is köszönöm a ráfordított időtöket!

Üdv: Gábor
Ryan90 Creative Commons License 2009.05.14 0 0 660
http://www.megaupload.com/?d=331OO366 - itt a linkje.. mindig elfelejtem h még mit kéne írni :D
Ryan90 Creative Commons License 2009.05.14 0 0 659
a rész címe "flashpoint" - gyulladáspont, és 6:25-nél van az említett esemény :)
Előzmény: Törölt nick (657)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!