Keresés

Részletes keresés

népharag Creative Commons License 2005.04.29 0 0 7

Egy kék párt átvörösödik! Az SZDSZ nem biztos, viszont az MSZP biztos tagja lesz a következő parlamentnek, tehát végleg összenő, ami összetartozik. Az átkosban is a Párt engedélyével, sőt unszolására, ill. kifejezetten párthatározatra alakult az SZDSZ! Kuncze csak a szükséges rossz, hogy arca is legyen egy pártnak.

Vajk Creative Commons License 2005.04.29 0 0 6

 Hillerék már dörgölödznek, mert érzik a vesztüket.

 

te doki, nem hillerék kezdeményezték a tárgyalásokat...

Előzmény: dokibácsi (1)
Törölt nick Creative Commons License 2005.04.29 0 0 5

Minha az SZDSZ és Kuncze nem is létezne...

 

Ki az a Kuncze? Mi az az SZDSZ? :)

Előzmény: incidens (-)
lcoder Creative Commons License 2005.04.29 0 0 4
Szvsz Hiller és Gyurcsány sokkal inkább SZDSZ mint MSZP, függetlenül attól hogy honnan jöttek. Igazából MSZP-s utoljára a Horn Gyula volt, aztán jött a Megyó aki sehová sem tartozott, majd a GyF úttörõcsapat aki azonban szvsz politikailag inkább a liberalizmushoz áll közel mint a klasszikus baloldalhoz.
Előzmény: incidens (-)
originalqszi Creative Commons License 2005.04.29 0 0 2
Nem is lényeges, hogy létezik e az szdsz vagy nem!!!!! Hiszen emberei teljesen beépültek a szocpártba és a kormányon is ott vannak!!!!!:((((((((( Legfőbb emberük Gyurcsány:(((((((((((((((((((((((((((( Az MDF meg remélem a FIDESZRE fog szavazni megmaradt tagjaival, kivéve Ibolykát:DDDDDDDDDDDDDD
Előzmény: incidens (-)
dokibácsi Creative Commons License 2005.04.29 0 0 1

 

- Hillerék már dörgölödznek, mert érzik a vesztüket.

 

- Orbán meg taktikázi, hogy Kunczét kigolyozza a jelenlegi koalicióból.

 

glajos Creative Commons License 2005.04.29 0 0 0
A tárgyalás még nem paktum! Nem is nagyon létezik, kissé túl van reprezentálva a kormányban is és a parlamentben is!
Előzmény: incidens (-)
incidens Creative Commons License 2005.04.29 0 0 topiknyitó

Az MSZP kész a tárgyalásra a Fidesszel

Az MSZP szakértői készen állnak arra, hogy egyeztessenek a Fidesz szakembereivel. A többi között így reagált Hiller István, az MSZP elnöke Orbán Viktor Fidesz-elnök bejelentésére, mely szerint az ellenzéki párt négy-öt jelentős kérdésben együttműködne a kormányzattal.


A lapunkban holnap megjelenő interjúban Hiller beszél arról is, hogy az államfőjelölés ügyében egy telefonos egyeztetés után, "semleges terepen", egy múzeumban találkozott Orbánnal. Nem győzködték egymást, csak véleményüket mondták el a mai politikai vitakultúráról, amit Hiller csak jóindulattal tud a kultúra szóval illetni. Szerinte nem normális, hogy "a pártpolitikai paletta nagy részét lefedő két párt" ne beszéljen egymással csak "nevetséges üzenetekkel, semmitmondó nyilatkozatokkal" üzengessenek egymásnak. Az MSZP elnöke nem zárja ki, hogy Orbánnal máskor is tárgyaljanak egymással. Azt azonban leszögezte, célja, hogy a szocialisták a választásokon legyőzzék a Fideszt.

Az MSZP most a többi között a száz lépés programjára koncentrál. Ennek első javaslatait vasárnap a ligeti majálison Gyurcsány Ferenc kormányfő és Hiller István ismerteti majd. Mint ismert, a kormánynak ez a programja száznál több intézkedést tartalmaz és öt fő területet érint. Változások lesznek a szociál- és a lakáspolitikában, a foglalkoztatás területén, az egészségügyben - a hozzá tartozó adók és járulékok ügyében -, valamint az oktatásban.

Népszava Onlin

 

Minha az SZDSZ és Kuncze nem is létezne...

 

incidens

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!