Keresés

Részletes keresés

OPi Creative Commons License 2006.02.11 0 0 21
Család használ ilyet kettő hónapja, korrekt rendes iparosmunka, az árát megéri mindenképp.
formax Creative Commons License 2006.02.10 0 0 20

Sziasztok!

 

Csatlakozom a klubhoz. Ma vettem egy ilyet a rózsaszín cégtől, akciósan, aranykártyával, aranykártya pontokkal összesen 5510 Ft-ért...:-)

 

formax

vip_ Creative Commons License 2006.01.02 0 0 19

Lehet, hogy csak én nem találtam meg, hogyan lehet átállítani, de a naptárnak a jelző hangja (amikor beállítok egy emlékeztetőt, s eljön az ideje, hogy jelezzen) nem tetszik, kevés.

De különben nagyon tetszik, jó telefon. Az ötirányú főbillentyűvel nem vagyok még megbarátkozva, nekem túl kicsinek tűnik.

Dharma Creative Commons License 2005.05.03 0 0 18

köszi, nem baj, ha el akarsz bizonytalanítani, a sok infoszerzés a célom.

 

Térerővel nem szokott gondom lenni végülis.

 

Nekem mindig nokia volt, illetve az első volt motorola, nincs semmi ami hiányozna, egy apróságot kivéve, hogy beszélgetés közben nem jelzi, hogy mennyi az idő amíg beszélek. csak a végén jelzi ki. de ez tényleg apróság a régi motorolám jelezte. Viszont a nikába meg jobb, hogy visszajelez, ha megkapta az sms-t az illető.

 

Ami más még az az, hogy az egyik kinyitós (V547) és még ezen gondolkoztam el.

 

Köszi a segítséged.

Előzmény: sheratan50ly (16)
Dharma Creative Commons License 2005.05.03 0 0 17

Szivesen segítenék, de én nem voltam még sose Horvátországba, csak terveztük és körül akartam nézni, mi kempingezni szoktunk sátorral, ezt érdeklődtem, hogy jó-e horváto kempingügyileg, de állítólag igen.

Mi olszországba voltunk tavaly és az idén is oda készülünk, többször pedig szlovákiában és lengyelországban voltunk.

 

De a barátnőm volt többször is horváto-ban, sőtt többen is a környezetemben.

 

A barátnőm pl úgy szokta, hogy nem foglal le itthon szállást, hanem kimennek, aztán ott keresnek. Mintha a balatonra mennél és ott a sok zimmer feri. Ő így szokta, aztán ő sem igénytelen.

 

De a többiek biztosan tudnak segíteni.

 

Telefonnal kapcsolatban pedig annyit, hogy most le is ment az ára 24.900-ra. Tök jó.

Előzmény: nord (15)
sheratan50ly Creative Commons License 2005.04.29 0 0 16
csak hogy elbizonytalanítsalak :)

másik fórumon olvastam, hogy a motorolák jelerőssége igen jó, még a belső antennás mpx200-nál is, a külső antennásoknál meg egyértelműen. ott azt írta, hogy asszem 6600-val és 6310-el hasonlítva az mpx200-nak még ott is jó volt a térereje, és beszélni lehetett vele, ahol a másik kettőnek csak segélyhívó volt elérhető (konkrétan liftben valahol)

amúgy én is egyetértek vele, hogy nem fényképezőgép a telefon (bár erre a nokia igyekszik rácáfolni az új carl-zeiss optikás n90-es telójával, és elég jól megy neki O.O), és inkább legyen használható. mondjuk a kijelző azért fontos, mert ha már színes, akkor ne valami gagyi cstn legyen (alias s55), mert annál még egy monokrom is jobb :(
(nem mondom, hogy a 6020-é rossz :) olyat még nem láttam élőben... :( )

viszont ha már ismered a nokiákat, és tetszik pl a menüjük, akkor nem nagyon érdemes másik gyártóval foglalkozni, kivéve akkor, ha valami számodra fontosat nem tud a kiszemelt készülék
Előzmény: Dharma (14)
nord Creative Commons License 2005.04.29 0 0 15

Teljesen igazad van. Bármilyen gyönyörű is lehet egy kijelző, már nem éri meg a telefon, ha duplaannyit kérnek érte.

Főleg, hogy a 6020 kijelzője is nagyon jól használható:)

 

OFF

látom, hogy a horvátországos topicot is látogatod - nem tudnál esetleg egy-két olcsó helyet ajánlani?:))) Oda szeretnénk menni a nyáron, de semmit se tudunk róla... És nem szeretném, ha kétszeres árat kéne fizetni a tájékozatlanság miatt:)

ON

 

Üdv.

Előzmény: Dharma (11)
Dharma Creative Commons License 2005.04.29 0 0 14

Köszi a segítséged.

 

Végülis a kijelző nem a legfontosabb, hanem úgy általában normális legyen a készülék, fotóni a fényképezőgépemmel szoktam pl, tehát az átlag funkciók legyenek jók, jó menüvel, jól halljam a másik felet, ez is gond szokott lenni bizonyos telefonoknál, meg ilyenek. Szóval átlag szolgáltatásai legyenek jók.

Előzmény: sheratan50ly (12)
sheratan50ly Creative Commons License 2005.04.29 0 0 13
nord: sajnálom az x70-et, pedig tényleg olyan jó kis telefonnak tünt ránézésre, meg tudásra is, meg a tesztek alapján is... de legalább egy bejegyzéssel csökkent az áhított telók listája :)

nekem bejön a flippes forma, bár hosszabb ideig nem használtam, cska próbálgattam. még meglátjuk mennyire fog tetszeni, ha majd egy tömött metrón kell kapaszkodás mellett felvenni :D
sheratan50ly Creative Commons License 2005.04.29 0 0 12
hello!

esetleg megnézheted a SE k500i-t is, ami némileg olcsóbb, és pl a kijelzőjét dícsérték, ha ez neked fontos. (élőben: tényleg szép, de nekem a kezelőfelülete nagyon nem áll kézre, így sokat nam is nyomkodtam)

és az csak 10e :)
Előzmény: Dharma (11)
Dharma Creative Commons License 2005.04.29 0 0 11
MÉg egy D500 ra sem szánok 75 e ft-ot, úgyhogy jó lesz a 6020.
Előzmény: nord (8)
Dharma Creative Commons License 2005.04.29 0 0 10

Köszike, nagyon rendi vagy.

 

Mi Tmobilosok vagyunk és nekem pont az ezüst tetszik, nem is tudtam, hogy van sötét is. Nekem az ezüst jön be.

 

Figyelgetni fogom az akciókat, várom, hogy egy kicsit ereszkedjen az ára.

 

Azt viszont megfigyeltem, hogy a Motorola ára mindig gyorsabban esik, mint a Nokia. A V547-et elég hamar lejjebb vitték.

 

Kicsit várok, nem olyan sürgős, jó lesz nekem olcsóbban is.

 

Azért remélem, hogy a képernyő kritika csak nagyon szigorú és azért az én igényeimnek megfelel majd.

 

Még meg kell néznem élőben is, aztán jöhet a vásárlás.

Előzmény: nord (8)
nord Creative Commons License 2005.04.28 0 0 9

Egyébként most tesztelte a Telecom Magazin a 6020-at.

Korrekt teszt, bár ők a Nokiák kijelzőit mindig is szidják - bár ezek a kijelzők most már elérték az átlagot.

nord Creative Commons License 2005.04.28 0 0 8

Az biztos, hogy a 6020 kijelzője nagyságrendekkel szebb, mint a 6610-é.

Viszont, ha igazán szép kijelzőt akarsz, akkor nézd meg mondjuk a Samsung D500-at vagy a Sharp GX30-at.

 

Ezüst 6020-at a T-Mobile árul akcióban. Ha ott van előfizetésetek, akkor szerencséd van:)

A Pannon a sötét változatot árulja.

 

Ha viszont mindenképp a világos kell, de nem t-mobile-os, akkor tudok ajánlani egy-két megbízható gsm-boltot (már vásároltam náluk néhány telefont, pl. a Nokia 9500 kommunikátort is szó nélkül cserélték 2 nap után hardverhiba miatt - az ilyen hozzáállás ritka mint a fehér holló.)

Előzmény: Dharma (7)
Dharma Creative Commons License 2005.04.28 0 0 7

Köszi!

 

Te tudhatsz valamit a 6610 billentyűzetéről, mert én utálom, meg a kijelző sem jó teljesen.

 

A 6020-é mennyiben jobb? Nem olyan halvány a fényben? Vagy abban az is olyan?

 

Egyébként azért is utálom ezt a 6610-et, mert fekete és ez nem az én választásom volt, hanem a barátomé. Az enyém ezüst volt. Csakhogy feltörték a kocsit és elvitték többetk között azt is. Mivel a barátomnak ez volt az első színes telefonja és rájött, hogy napfényben használhatatlan ezért, gyorsan nekem adta és gyorsan vett magának egy nem tudom milyet, de annak még fekete volt a kijelzője és olyan hosszabb fajta, biztos tudod melyik. MOst nem tudom a számát,  de sokan van olyan most is, az utolsó fekete kijelzős.

 

Ez volt tavaly nyáron, azóta meg akarok szabadulni tőle. Van egy szabad előfizetésünk is hozzá, tehát újra vehetünk. Ezért gondolkodom most.

 

Talán be is megyek és megnézem valamelyik nap.

Előzmény: nord (3)
Dharma Creative Commons License 2005.04.28 0 0 6

köszi a motorolával kapcsolatban, abszolút igazad van, hogy a kézben fogást nem pótolja semmi.

Köszi

Előzmény: sheratan50ly (4)
nord Creative Commons License 2005.04.28 0 0 5

Igaz, pl. a Pólus Centerben, a MediaMarktban rengeteg telefon van kint, és ezek nem demókészülékek. Tényleg érdemes elmenni megnézni.

 

Pana X70:

- menet közben kiderült, hogy bármennyire is szeretném, a kinyitható készülékek valahogy nem az én világom. Esetleg még a Samsung D500-féle elcsúsztathatóság nem zavarna. Bár úgy vagyok vele, hogy minél kevesebb a mozgó alkatrész, annél kisebb a hibalehetőség.

- egy héten kétszer csinált olyat az X70, hogy teljesen magától lefagyott, de úgy, hogy a kijelzőre pillantva minden normálisnak tűnt, csak éppen elérhetetlen voltam (a hívónál ez úgy jelentkezett, mintha ki lettem volna kapcsolva). Na hétvégére már vissza is kaptam a vételárát...

Előzmény: sheratan50ly (4)
sheratan50ly Creative Commons License 2005.04.28 0 0 4
hi!

konkrét tapasztalatom ugyan egyik típushoz sincs, viszont mivel én is mostanában szemezek egy v547-el, azért leírok pár dolgot, ami hátha segít.

azt gondolom, hogy tudod, hogy majdnem egy az egyben ugyanaz, mint az elődei, v620, v600, stb. tesztet olvashatsz is a különbségekről a gsmportálon.
ami nekem nagyon tetszett a menüjében, hogy gyakorlatilag majdnem teljesen testreszabhatod. (a 4 állású funkciógomb irányait, és a két soft-gombot is be lehet állíteni, hogy mit csináljon, ha megnyomod, valamint a főmenü sorrendjét is te választhatod ki)
amit nagoyn szokni kell, az a telefonkönyv. 1000 bejegyzés, ami mégsem ennyi, mert ugye úgy van, hogy ha egy valakihez két számot írsz be, akkor az a kvótából 2 helyet foglal, ami nem baj, viszont a kontaktok közt kétszer jelenik meg a neve a két külön számmal, ami bosszantó lehet...
ha fontos a fényképező a telefonban, akkor (bár a nokiáról nem tudom miylen képeket csinál) ne a v547-et válaszd, mert elég pocsék az a vga kamera, ami benne van... :(

én egy v620-at próbálgattam ki, az olyan megszokhatónak, megszerethetőnek tűnt, de ha van rá időd, akkor javaslom, hogy látogass el egy mediamarktba, vagy saturnba, vagy elektroworldbe, és jó alaposan tapogasd végig, próbálgasd ki a funkcióit, mi mennyire idegen.
ezen túl még esetleg egy használati utasítás is sokat tud segíteni, de azzal, hogy kézben fogod a telefont sztem semmi sem ér fel :)


[off]nord: mi lett a pana x70-essel? ha jól emlékszem neked volt olyanod, még írtál is róla tapasztalatot[/off]
nord Creative Commons License 2005.04.28 0 0 3

Az biztos, hogy a 6610 után a billentyűzet és a kijelző nagyon fog neked tetszeni:)))

(Persze a kijelző még nem a Sharp és néhány Samsung telefon szintje, de azért ez már a jó kategóriába esik.)

Előzmény: Dharma (2)
Dharma Creative Commons License 2005.04.28 0 0 2

Nagyon szépen köszönöm a gyors választ.

 

Most nekem egy 6610 van, annak is porosodik a kijelzője. Szeretném lecserélni és most ezt kinéztem, de még élőben nem is láttam, csak mindig figyelem az akciós készülékeket. Kicsit várok még, úgyis lemegy az ára, addig gondolkodhatok. Úgysem sürgős. Csak a válasz volt sürgős. mert szeretek kétségek közt vergődni.

De most viccen kívül tényleg régóta figyelgetem a készülékeket és ha jön valami jó, akkor váltok.

 

Mostanában a Nokia készülékei nem annyira tetszettek, az a kinyitós förmedvényről meg szó se legyen. 6170 vagy melyik.

 

Most elgondolkodtam hogy motorola vagy nokia. Nekem csak 3330 meg 6610 volt, de használtam 3210-et meg 3310-et. Motorolával kezdtem a vodafonnál de azzal kicsit ráfaragtam, azóta van nokia.

 

szóva még nem tudom, de jó, hogy te nem mondasz erről semmi rosszat. Egyébként telefon üzlet tulajdonos is a nokiát ajánlotta, ha problémamentes telefont akarok.

 

 

 

 

Előzmény: nord (1)
nord Creative Commons License 2005.04.28 0 0 1

Ej-ej, de türelmetlen vagy:)

 

Naszóval:

Két hónapja Nokia 6020 tulaj vagyok.

Már rengeteg telefonom volt (Nokia 1611-től 9500-ig), így aztán volt alkalmam kitapasztalni, hogy pontosan mit is várok el egy telefontól, mi az amit kell, hogy tudjon.

 

A legfontosabb elvárásaim ezek voltak: 

- Naptár (többféle típusú bejegyzések, ismétlődés lehetősége, MS Outlook szinkonizáció),

- Jegyzetek,

- Teendők,

- Névjegyzék (egy névhez többféle bejegyzés, Outlook kompatibilitás),

- Hangrögzítés (telefonbeszélgetés felvétele)

- Kihangosítás

- Szinkronizációs lehetőség (Irda vagy Bluetooth)

 

Mivel ezeket a 6020 tudja, ezért lett ez a választottam. (Időközben megjelent a 6021 is, amiben nincs kamera, viszont van Bluetooth - ha most kéne választanom, akkor ezt venném, persze most már csak ezért nem adom ela 6020-at:))

 

Más csilivili funkció (mp3 lejátszás, rádió, stb.) nekem nem kell, ráadásul ez a telefon még tetszik is, és a joystick sokkal jobb megoldás, mint a 6230 vagy a 6230i navigációs billentyűje.

 

Ami nem tetszik benne:

- a keret típusú menürendszer grafikája túl minimalista, mondhatni igénytelen a 65ezer színt tudó kijelzőhöz képest,

- sajnos egy kissé porosodik a kijelző:((( Pedig bőrtokban hordom.

 

Hirtelen ennyi.

Ha kérdésed van, hajrá:)))

Előzmény: Dharma (0)
Dharma Creative Commons License 2005.04.28 0 0 0
Tehát SOS várom a segítő de még a kekeckedő hozzászlólásokat, bár ahhoz valami kompromittálót kellett volna írnom. Hiszen olyan sok kekeckedő van az INDEX-en.
Dharma Creative Commons License 2005.04.28 0 0 topiknyitó

Hallottál már valaki a Nokia 6020-ról? Esetleg van már valakinek?

Gondolkozom mit vegyek. Motorola V547 v. NOkia 6020

 

ha valaki erre jár és tud valamit, tiszteljen meg a válaszával. Köszöm előre is.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!