Keresés

Részletes keresés

Alváskultúra (X) 10 perce 0 0 14318

Kedves Gábor,

 

1., szerintem igen, az én gyerekeim is Signum Medium matracokon aludtak sokáig

 

2., amennyiben gyereknek lesz -mindenképpen

 

3., amennyiben a gyártó nem köti ki a garanciához, szerintem az ágydeszka is ok, nem ártana, ha ca. 70% lefedettséget el lehetne érni (alátámasztás)

 

4., innentől ez bizalom és hit kérdés inkább:-)

 

Egy elég átfogó cikk szerint a Bodyguard matracok esetében többen jelezték a nehezen múló vegyszerszagot panaszként.

 

Egyébként a cikk szerintem (mondjuk én fanatikus vagyok) nagyon érdekes és jó

 

Üdvözlettel:

 

Pálinkás László

Előzmény: nataler (14317)
nataler Creative Commons License 1,5 órája 0 0 14317

Kedves László!


Már értem, erre eddig egyáltalán nem gondoltam a súlykorlát kapcsán. De ha visszanézem a linkeket tényleg látszik, minél vastagabb a matrac, általában annál magasabb a súlykorlát is. 

 

A matracvédő jogos, az első amit találtam is pamut és mosható 95 fokon, köszönöm!

 

Engem kicsit megzavart, hogy több matracnál is, így az Emma One-nál is meg a Bodyguard-nál is a vásárlók és értékelők nagy része felnőtt. Így felmerült bennem, hogy jó lehet-e már 13-14 kg-tól is egy többnyire felnőttek által vásárolt matrac. 

 

Tudom sok a kérdés, de nagyon köszönjük az útbaigazitást. 

 

 

1. Ön szerint akkor az említett mindhárom matrac Orthomatra/Emma One/Bodyguard megfelel(het) 3 éves kortól (14 kg-tól)  kamaszkorig? 

 

2. Gondolom az Emma One-ból is meg a Bodyguard-ból is inkább a puhább verzió javasolható? (Emma One - medium, Body Guard - weich)

 

3. Ágyrácsot javasolna inkább ezek alá a matracok alá, vagy jó az ágydeszka is? 

 

4. A matracokat tekintve akkor Ön úgy gondolja, hogy 
  - jó lehet az Orthomatra

 - jó az Emma One, de 200 EUR-ért már inkább a Bodyquard. 

 

A huzat 40 fokos moshatósága miatt kicsit ódzkodtam az Emma One-tól, de a matracvédővel ez "kivédhető" illetve a 135 EUR-os ár is kicsit segít affelé billenni :)


Előre is köszönöm a segítséget! (megint :) )

Üdvözlettel
Németh Gábor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Előzmény: Alváskultúra (14316)
Alváskultúra (X) 10 órája 0 0 14316

Kedves Gábor,

 

a moshatóságra én nem szentelnék nagy figyelmet. Sokkal fontosabb lenne egy megfelelő minőségű, pamut borítású matracvédő. Az könnyebben, gyakrabban mossa az ember. Ott akár 90°-os moshatóságot is könnyedén talál az ember.

 

Junior matracnál a terhelhetőség szerintem figyelmen kívül hagyható. Bár az Ortho Matra egy egyszerű vágott hab, ha minőségi hideghabból készül, akkor egy jópár évet jól fog majd szolgálni.

 

Alap értelmezésben a terhelhetőség ilyen esetekben nem a matrac keménységének szól hanem a vastagságának. Minél vékonyabb egy termék, annál kevésbé terhelhető alakváltozás nélkül. Viszont, ha bármelyik gyártó beírna egy 20 kg-os terhelhetőséget egy junior matracra, akkor senki nem venné meg. Értelem szerűen az ember azt szeretné, hogy nagykamasz koráig kihúzza vele. A terhelhetőség súlyváltozás analógián haladva akkor gyakorlatilag évente cserélhetnénk a matrac. Amit nem teszünk. Még felnőtteknélél sem, amikor felszalad vagy éppen leugrik 10-20 kiló.

 

Az Emma One ugya elapból 199, most ugyan akciós de: szerintem egy kicsit túl van hájpolva a termék. 200Euro kategóriában a Bodyguard szerintem egy csúcs matrac, azt hiszem szállítanak Ausztriába is.

 

Üdvözlettel:

 

Pálinkás László

 

 

Előzmény: nataler (14315)
nataler Creative Commons License 19 órája 0 0 14315

Kedves László!

Igen, kicsit lehet, hogy kesze-kuszán írtam.

 

Az első projekt egy új ágy és a bele való új matrac 3 éves kislányunknak. Mi itt eleinte 80*160-ra gondoltunk, ezt írtam rövidítve mindig 160-al :)

De értem, hogy ésszerű lenne inkább egyből egy 90*200-as, kevesebb hely marad, de azért szerintem elfér. Még számolunk kicsit

 

A másik pedig a 120*60-as babaágyba egy új matrac. 

 

Nagyon köszönöm az őszinte véleményt, linket, és segítséget még úgy is, ha végül nem otthon vásárolunk. 

 

A linken lévő matracokat megnéztem és szeretnénk itt is feltenni egy-két kérdést. 

 

Tényleg a cikk úgy ír ezekről mint a legjobb (ár/érték arányú) gyerek/junior matracokról 

Az alapvető dilemmát nekem az okozza, hogy vajon jó-e egy ilyen matrac a 3 éves 13,5kg-os kislányunknak is, ha a másik oldalon pedig 70-80 kg-ig terhelhető?

A Junior Vital végülis két oldallal, két keménységgel tud lefedni ilyen intervallumot ha jól értem. (ami realisabb)

 

 

Matracok:

 

1. Az ár/érték arágy győztes: Emma one: https://www.matratzen-concord.at/-kaltschaummatratze-emma-one-medium-a010302051.html?varId=AT3538002

Még az ára is rendben van a 135 EUR-ral, de még a Medium keménységű is terhelhető 80 kg-ig. Jó lehet ilyen nagy intervallumban (13-80 kg)?

Kislányunk úgy tűnik, hogy reagál a háziporra, így jó lenne egy magas hőfokon mosható huzat. Ennek csak 40 fokig ajánlott. Emiatt talán mégsem olyan jó döntés allergiásoknak?

 

2. OrthoMatra: https://www.betten-abc.de/orthomatra-kidz-kinder/jugendmatratze-bezug-waschbar-60-0c-gesamthoehe-ca.14-cm.html?number=10000428.2561

Ez a matrac talán szimatikusabb nekem, mert már 60 fokon mosható a huzat és "csak" 70 kg-ig terhelhető.


De a 70 kg nekem még mindig nagyon soknak tűnik, hisz kistermetű férfiként még én sem vagyok 70 kg, így sokkal reaálisabbnak tűnne egy 30-40 kg-os felső súlyhatár egy 14 éves korig javasolt junior matracnál. 

 

Igazából tehát az lenne a kérdésem, hogy ezek a matracok Ön szerint tényleg jók lehetnek-e ilyen nagy súly intevallummal egy 3 éves 13-14 kg-os gyermeknek is?

A fura az, hogy az OrthoMatra a babamatrácánál követi azt az elvet mint a Junior Vital, egyik oldal 1,5-2 éves korig a másik oldal pedig utána. De épp a több évre szóló junior matrac már nem. 

 

Előre is köszönöm a segítséget!

Üdvözlettel

Németh Gábor

 

 

 

 

Előzmény: Alváskultúra (14314)
Alváskultúra (X) 3 napja 0 0 14314

Kedves Gábor,

 

ok leesett:-) most olvastam vissza. A két méret két külön projekt:-) Úgy gondolom, hogy Ausztria egy eléggé fejlett ország, fejlett matraciparral, nagyon széles és jó választékkal. Sajnos -ebben az esetben lehet, hogy szerencse- a nagy láncok választéka kétfelé megy és igenis VAN kelet-európai választék. Érdemes csak megnézni egy Jysk matrac kínálatát és a DBL (Dänisches Bettenlager) kínálatát NÉmetországban vagy a Jysk ausztriai kínálatát. Köszönő viszonyban sincsenek a magyar kínálattal.

 

Alapvetően patrióta vagyok, szeretem ha a pénz az országban marad, ha a magyar ipart támogatjuk, de éltem 10 évet Ausztriában -ugyan nem a kedvenc népem:-)-, de ha ott élnék ismét és vásárolnom kellene -még low budget büdzsével is- azt én Ausztriában tenném.

 

Üdvözlettel:

 

Pálinkás László

Előzmény: nataler (14312)
Alváskultúra (X) 3 napja 0 0 14313

Kedves Gábor,

 

szerintem Ausztriában is lehet találni megfelelő junior matracot, lehet, hogy egy kicsit drágábban, de ha összeadjuk a szállítási költséget és a Junior Vital árát, akkor még ez sem biztos. https://wunsch-kind.at/matratzen-90x200cm/

 

Annyit nem értek csak, hogy ha a 90x200-as ágy mérete túlzó a szobához képest, akkor a 160-as nem az? Vagy félreértettem valamit? 

 

Nem szoktam reklámozni (főként másokat nem:-), de lehet, hogy érdemes olyan ágyban gondolkodni, ami ugyan 80x200 méret (tehát nem 90x200) viszont kihúzható, fiókos és 160x200-as méretté alakítható. Példa itt>

 

Üdvözlettel:

 

Pálinkás László

Előzmény: nataler (14312)
nataler Creative Commons License 3 napja 0 0 14312

Kedves László!

Köszönöm a választ és a hasznos tanácsokat, így nézve természetesen a méret tényleg meggondolandó.

 

Igazából egy takaros, de nem túl nagy osztrák albérletben alakítjuk ki a gyerekszobát és a szoba kis mérete miatt is húztunk/húzunk a kisebb ágy felé. Matekozunk még egyet mert elfér végülis a nagyobb ágy, csak persze érezhetően kevesebb hely marad. :)

 

A babamatrac tippet köszönöm, kis mérete miatt ha a körülmények ellenére haza tudunk látogatni édesanyámhoz akkor szerintem onnan eltudjuk hozni.

 

Szeretnék még pár kérdést feltenni:

 

1. Ha végül a 160-as ágy mellett döntenénk akkor ehhez tudna matracot javasolni? (A Junior Vital elkészíthető ebben a méretben?)

 

2. Ha a nagy ágy mellett döntünk, akkor a 90*200-as matracot a mérete miatt biztosan nem tudjuk "magunkkal" hozni.

- Vállalnak esetleg határon túli szállítást is?

- Tudna esetleg A Junior Vitálhoz hasonló tudású "nemzetközi" matracot ajánlani ami itt Ausztriában is megvehető?

 

Egyszer már kaptunk egy nagyon tuti tippet a Curem Heaven-nel, amit azóta is nagyon szeretünk. Ezért gondoltam, hogy ahelyett, hogy végigböngésznék mindent, inkább megint kérdezek :)

Előre is köszönjük!

Üdvözlettel
Németh Gábor 

Előzmény: Alváskultúra (14307)
Alváskultúra (X) 4 napja 0 0 14311

Szia Dulie,

 

annyi csak, hogy a bonell- és zsákrugós matracoknak (inkább a zsákrugósoknak) mindig lehet valamennyi "hangjuk". Persze nagyon zavarónak nem kellene lennie, de ez is ugye teljesen szubjektív. Amennyiben a testsúly és/vagy a komfortigény eltér (érezhetően), úgy lehet, hogy érdemes lenne olyan matracokban gondolkodni, ahol azonos típusból van két különböző keménység. Sőt! Ugye mi kezdtük el a Signum és SenZone Memory matracokkal, hogy egy nagymáretű matracban két különböző keménységű oldal van, így mindenki választhat kedvére és mégis egy darab egyben lévő matracot kapunk demarkációs vonal nélkül. Ez mára már sok gyártónál szinte minden alapanyagból elérhető. Férfi-női oldal vagy még inkább papa-mama matracként érdemes keresni.

 

Üdvözlettel:

 

Pálinkás László

Előzmény: Duliee (14308)
GIGAMATRAC (X) 4 napja 0 0 14310

Szia Duliee!

 

A matrac SZAKÜZLETEK felkeresését javaslom elsősorban, természetesen sok jó matrac közül lehet választani, akár az interneten is, de a próba, mint az említett példa is mutatja erősen javasolt.

Ízelítőként az alábbi matrac esetén hasonló kényelem mellett, a minőség garantált: A „hang hatás” kizárt.

 

 

 

 

 

A fenti matrac esetén két különböző oldal segít a megfelelő komfort kiválasztásában.

 

 

Tisztelettel:

 

Gigamatrac online szaktanácsadás

www.gigamatrac.hu

Előzmény: Duliee (14308)
Duliee Creative Commons License 4 napja 0 0 14308

Sziasztok!

Kis segítséget kérnék matracvásárlás kapcsán.

 

Elmentünk, kipróbáltunk többet is, majd hazaérve 2 nap után szembesültünk, hogy bizony tévedés volt.

 

Kényelmes, tök jó, tart, bárhogy fekve kényelmes.

Viszont borzasztó a hangja, és ott helyben ez nem derült ki az üzletben. Egy JYSK Gold S60-at vettünk, 2*90x180-ast, és nem sikerült még jót aludni rajta.

Ezt ma visszavisszük, elvileg visszajár a pénz.

 

Kérdés viszont, hogy merre induljunk el. Nem mondom, hogy felvet minket a pénz :D de csórók sem vagyunk.

100-150 körül nézelődnénk per darab.

 

Páromnak inkább a keményebb matrac tetszik, nekem a félkemény ( puhább ) esetleg.

 

Ugye jó lenne, ami forgatás szempontjából ideális.

 

Közelben van esetleg matrackuckó, ott még tudunk próbálgatni.

 

Ennél nagyobb igény nincs, eddig egy eMag-os Redline volt, az besüpped 5 év után. Kb sima szivacs volt.

 

Párom 60kg, én 85kg, tehát nem egy nagy súlyt kell bírnia.

 

Tippek, javaslatok jöhetnek, köszönöm!

 

Alváskultúra (X) 5 napja 0 1 14307

Kedves Gábor,

 

négy gyerek után én egy kicsit másként látom a dolgot, de természetesen ez mindenkinek a saját döntése. A BabyCare matracok csecsemőágyba (babaágyba) valók. itt ugye a 60x120 és a 70x140cm méret a két standard. 6cm magasságával nem alkalmas junior típusú matracnak. Az eleve használtan vett négyéves babamatracot én elengedném. A BabyCare matracok antibakteriális habból készülnek és mosható a matrachuzat.

 

Szerintem nem érdemes mindenféle egyéb méretű ágyat és matracot venni egy gyereknek. Lehet, hogy trend, lehet, hogy jól hangzik, de a gyakorlatban inkább csak pénzkidobás. Kicsi matek az egész. Babaágyban olyan 1 éves kora körül elkezd beleakadni a rácsba, nem sokkal később egy tompa puffanással majd kiesik belőle és megtanul kimászni majd rendesen is. Amennyiben a 80x160-as méretet vesszük, ez ca. 8-10 éves koráig lesz egy olyan öszvér megoldás, aminél:

 

- előbb-utóbb nem lesz kényelmes méretű tér

- nem lehet mellé feküdni olvasni, beszélgetni

- előbb-utóbb váltani kell egy nagyobbra

 

Szóval miért is nem egyből egy standard 90x200cm méretű ágy és egy Junior matrac, amivel kiskamasz koráig boldogan kihúzza és utána sem kell az ágyad kidobni/eladni/elajándékozni, hanem csak egy új, masszívabb matrac kell bele? Persze csak ha elfér a szobában.

 

Üdvözlettel:

 

Pálinkás László

Előzmény: nataler (14306)
nataler Creative Commons License 5 napja 0 0 14306

Kedves Pálinkás László!

A 3 éves kislányunknak lassan szeretnénk megvásárolni a rácsos ágyat követő gyerekágyat. A kiságy pedig a pocaklakóé lesz. :)

 

Mi 80*160-as ágyra gondoltunk. Jelenleg egy 60*120-as IKEA vyssa 8cm magas habmatrac van a kiságyban. 

 

Szeretném megkérdezni, hogy

 

1. milyen matracot javasolna a kiságyba?

2. a Gumotex Babycare matcator találtam a matracgurun. Ez az Önök fejlesztése? Talán buta kérdés, de nem kevés a 6cm-es magasság?

3. a Gumotex Babycare legyártható 80*160-as méretben is és ha igen kb mennyi idő alatt készülne el? (a matracgurun 70*140 volt a legnagyobb)

 

4. A kiságyat és matracát használtan vettük, így most 4 éves lehet kb. Mivel kislányunknak vannak a matracban porallergiára utaló jelei éjszakánként, ezért elgondolkodtunk, hogy a kistestvér megszületése előtt a kiságy is új matracot kapna. Van értelme egy ilyen cserének Ön szerint? (tekintve, hogy csak 4 éves a matrac)

 

 

Előre is köszönöm a választ!

 

Üdvözlettel
Németh Gábor

 

 

Alváskultúra (X) 2021.02.28 0 0 14305

Szia,

 

pofátlan felárazást az elmúlt ÉVTIZEDBEN sem csináltunk, nem gondolnám, hogy most kezdenénk el. Április meg még messze van és talán tréfának sem lenne annyira jó. Amennyiben a központi inflációs adatokból táplálkozik az ember, úgy érhetnek meglepetések, hiszen a valóságban (lásd hús, kenyér, dohány, stb) brutális áremelkedések vannak. A mi területünkön a (főként a hab)  alapanyag árak emelkednek gyakorlatilag havonta-kéthavonta. Hasonló termék a Best Dream Wools matrac, ugyan 10%-kal alacsonyabb, nem Olaszországban készül, de egy hangyányival olcsóbb.

 

 

Hirtelen annak tudtam utánanézni, hogy 2019-ben 93 800 volt a 160-as. Jött egy áremelés 2020-ban, ott már felment 100 fölé és azóta kétszer kellett módosítani, így most a 160-as 127 900. Sajna ez így van, nem sokat tud tenni senki. Egyébként 2 év alatt 20%-kal ment el ca. az Euro-Forint keresztárfolyam is, szállítási költségek emelkednek, bérek, covid-19 és még egy sor hatás van, amit nem részleteznék, mert nem mindenkit érdekel.

 

 

Üdvözlettel:

 

PÁlinkás László

Előzmény: anorche1 (14304)
anorche1 Creative Commons License 2021.02.27 0 0 14304

Sziasztok!

 

Megelegedessel hasznalok egy  Ceriflex Wool Extra vákuum matracot. Meg akartam lepni egy ilyennel a szuleimet, es par hete neztem, akkor 160x200 -as meretben ugyanugy 90ezer koruli aron volt kaphato a matracgurunal. Most megrendeltem volna, erre latom, hogy nem 5, nem 10, hanem majdnem 40 ezer Ft -tal dragabb. Ez most valami akcio elotti pofatlan arameles? Vagy aprilis elseji trefa? Sehol nem talalom az eredeti aron, ahonnan meg tudnam rendelni.

 

Ha tenyleg ennyi lett ennek az ara (remelem a gyartora rohad mind), akkor mi most az ajanlott matrac 160x200 -as meretben 100 ezerig?  Ceriflex Wool Extra vákuum matrachoz hasonlo kenyelemmel, kemenyseggel. De lehet kemenyebb.

GIGAMATRAC (X) 2021.02.26 0 0 14303

Kedves Matrackeresők!

 

Számunkra is kiemelten fontos mindannyiunk biztonsága! Üzleteinkben a higiéniai előírások teljes körű betartása mellett várjuk Vásárlóinkat. Online vásárlás esetén webshopunkban a megrendelés leadása gyors és egyszerű. Felmerülő kérdések kapcsán, keressék szaktanácsadó kollégáinkat elérhetőségeink egyikén, hogy megtalálják az Önöknek legmegfelelőbb terméket. Beszállító partnereink is aktívan részt vesznek a koronavírus elleni harcban folyamatos fejlesztéseikkel, biztosítva Vásárlóink számára az érintésmentes csomagolású termékeket.

Vigyázzanak magukra, vigyázzunk egymásra!

 

Szép álmokat Mindenkinek!

Gigamatrac online szaktanácsadás

www.gigamatrac.hu

Alváskultúra (X) 2021.02.22 0 0 14302

Kedves Dorottya,

 

a két matrac között nincs nagy különbség. A matrackirályos matrac egészen egyszerűen apró változtatásokkal és némi butítással le lett másolva a több, mint 13 éve tervezett és gyártott Signum matracokról, ami persze (a szánalmasságon kívül ugye) önmagában és ebben az esetben nem baj. Tekintettel, hogy az Infinity matracok alapanyagát Európa legjobb minőségű habjait előállító Eurofoam gyártja és tekintettel, hogy 10%-kal vastagabb is, így a minden szentnek maga felé hajlik a keze alapon én az Infinity-re tenném le a voksom. Természetesen a másik nagyon fontos dolog, hogy Önöknek kényelmes legyen, melyik matracban tudnák leginkább elképzelni a következő ca. 25-30 000 órát.

 

Üdvözlettel:

 

Pálinkás László

Előzmény: Dottyka94 (14301)
Dottyka94 Creative Commons License 2021.02.22 0 0 14301

Kedves László!

A hétvégén voltunk matrac túrán a párommal, bár ahogy ajánlották nem próbáltunk ki túl sok matracot. Két matrac között hezitálunk: RelaxX Signum Infinity és Proergo Nova Habmatrac. 
Párom kb. 75 kg és általában háton alszik, én kb 55 kg vagyok, háton és oldalt szoktam aludni, sokat forgolódóm, és mint megtudtuk inkább a félkemény, hideghab matracok kényelmesek nekünk. Érdeklődni szereték, hogy Ön melyik matracot ajánlaná nekünk? Melyiket lenne kifizetődőbb megvásárolni?

Előre is köszönöm a segítségét.

 

Üdv,

Kövér Dorotyta

GIGAMATRAC (X) 2021.02.21 0 0 14300

Üdvözlöm Őstermelő!

 

Elnézését kérjük a kellemetlenség miatt, a web oldalunkat folyamatosan aktualizáljuk.

 

Tisztelettel:

 

Gigamatrac online szaktanácsadás

www.gigamatrac.hu

Előzmény: östermelő (14299)
östermelő Creative Commons License 2021.02.21 0 0 14299

Megoldható lenne,hogy a már nem rendelhető áru az ne legyen fent a webáruházban? 

Az embernek felcsillan a szeme,aztán meg kiderül nem is forgalmazzák az adott árut.

 

Előzmény: GIGAMATRAC (14293)
V..L. Creative Commons License 2021.02.21 0 0 14298

Kedves Hooshee,

kösz a tippet, valóban ez a legegyszerűbb megoldás. Sajnos kezdettől elbonyolítottam, mert alul 3 db "lepedőösszehúzó" gumit alkalmaztam, ami eléggé hatástalan volt, viszont az egész matracot fel kellett állítani ahhoz, hogy fel tudjam rakni.

 

Valami ilyesmi, csak saját készítésű:

https://www.4home.hu/sanybet-gumis-lepedotarto---egyszemelyes-agyra/?utm_source=aff&utm_medium=dgt&a_aid=5a314c3675a85&a_bid=2a8e821f

 

Nos újabban enélkül, a te módszereddel próbálkozom, sokkal könnyebb.

Hogy még jobb legyen, most méretre fogok lepedőt vásárolni / rendelni.

 

Üdv:

László

 

 

Előzmény: Hooshee (14289)
V..L. Creative Commons License 2021.02.21 0 0 14297

Gigamatrac,

nagyon örültök, hát még én! A lepedőkérdést átgondolom, kösz a segítséget, online fogok jelentkezni (Pécsről).

 

Minden jót!

László

Előzmény: GIGAMATRAC (14291)
V..L. Creative Commons License 2021.02.21 0 0 14296

Kedves Laci, a feedback a te akkori segítőkész hozzáállásodnak szólt és - ahogy látom - ez semmit nem változott az elmúlt 4 évben. Minden szakmának szüksége volna ilyen elhivatott szakemberekre. A matrac tényleg kiváló választás volt. Egy kicsit mindketten aggódtunk, hogy a látatlanban vett fekhely valóban megfelelő lesz-e, de nem volt sok választásom itt Pécsett. Szerencsére bejött.

 

További sikeres munkát kívánok!

László

Előzmény: Alváskultúra (14292)
GIGAMATRAC (X) 2021.02.21 0 0 14295

Szia Totyasrác!

 

Köszönjük a visszajelzést! 

Ilyenkor látjuk azt, hogy tényleg van értelme a munkának, mert csak ez igazolja amit csinálunk.

 

Itt van ez a lepedő kérdés is, tök jó ötletek. Köszönjük ebben is a segítséget, Neked is és a többieknek is.

 

Tisztelettel:

 

Gigamatrac online szaktanácsadás

www.gigamatrac.hu

Előzmény: Totyasrác (14294)
Totyasrác Creative Commons License 2021.02.21 0 0 14294

Pont ugyanígy csinálom én is de 'csak' egy 28cm vastag, tippre kb 35-40kg-os Isbir Elite Pocket 160x200-as matraccal, abszolút nem megerőltető ezzel a módszerrel.

 

Visszajelzés a matracról (bő 3 hónap használat után): életem legjobb döntése (amiben Pálinkás úr sokat segített), oldalt és háton is kényelmes, valamint meglepő módon pár óra hason alvás után sem szakad le a derekam - ezt idáig sehol, semmilyen matrac nem tudta. Remélem sokáig bírni fogja ;)

Előzmény: Hooshee (14289)
GIGAMATRAC (X) 2021.02.21 0 0 14293

Tisztelt Őstermelő!

 

Alapvetően már nem forgalmazzuk a Yatas termékeit, mert találtunk számunkra ár-érték arányban jobb márkát az Isbír márkával. A weboldalon a termék már nem rendelhető, ez az utolsó ár, amikor még mi forgalmaztuk. Hogy a Yatas vagy éppen a matrackirály  hogyan képezi az árait arra nincs rálátásunk. A Gigamatrac továbbra is a korrekt kereskedelem, a korrekt árképzés és a megfelelő ár-érték arány híve.

A Yatas márka, mint az egyik prémium kategóriát is kiszolgáló gyártó és nem utolsó sorban a típus, ami ki lett választva a Zero Gravity szintén a felső szegmens a márkán belül. Természetesen az árakat sok minden befolyásolja, de, ha összehasonlítunk hasonló termékeket, pl. egy másik Török gyártónál: Isbir CoolFlow Deluxe Hybrid matrac - GigaMatrac Factory&Outlet. Matrac, ágykeret, ágyrács outlet is hasonló árakkal fogunk találkozni. Ilyenkor a legmagasabb minőségű anyagok kerülnek beépítésre, pl. a rugók esetén a Leggett&Platt tradicionális gyár által készített rugók vannak felhasználva, vagy nem utolsó sorban a tökéletesen átszellőző HR illetve hyperfoam habok adják a páratlan kényelmet. A felhasználó szempontjából pedig szintén nem elhanyagolható, hogy mindkét termék esetén a matrac alkalmazkodik az adott ember súlyához. Összességében, biztos, hogy megéri az árát, de javaslom, hogy nézzen szét a piacon, mert a több szakkeresdés lényegesen több lehetőséget fog kínálni Önnek. 

 

Tisztelettel:

 

Gigamatrac online szaktanácsadás

www.gigamatrac.hu

 

 

Előzmény: östermelő (14290)
Alváskultúra (X) 2021.02.21 0 0 14292

Szia VI,

 

köszi a feedback-ket, eléggé ritka, hogy (főként évekkel később) valaki visszajelez a tapasztalatairól. Sokkal több ilyen visszajelzés kellene a következő matracvásárlóknak, talán valamennyivel könnyebbé tenné a választást.

 

Üdvözlettel:

 

Pálinkás László

Előzmény: V..L. (14288)
GIGAMATRAC (X) 2021.02.20 0 0 14291

Szia V. L.

 

Nagyon örülünk, hogy kényelmes estéket töltesz a matracunkon. Ez a lepedő kérdés sok esetben gondot szokott jelenteni, sőt akár a még vastagabb matracok esetén is. A közvetlen gyártói kapcsolatok miatt egyedi igényekre is tudunk lepedőt gyártani/gyártatni, szinte bármilyen vastagságú matracra. 

A standard szélességű matracokra az üzleteinkben általában elérhetőek készletről is a lepedők,amik garantáltan jók lesznek a matracodra. 

Akár holnap is, keresd fel az üzleteinket 19 óráig nyitva vagyunk, ha esetleg nincs készleten rövid időn belül, szerintem 2 héten belül már meg is lesz oldva a kérdés. 

 

Tisztelettel:

 

Gigamatrac online szaktanácsadás

www.gigamatrac.hu

 

Előzmény: V..L. (14288)
östermelő Creative Commons License 2021.02.20 0 0 14290

Nem látok különbséget a két matrac között,(ugyanaz a fénykép is).

Miért ez a nagy árkülönbség?(telhetetlenség,vagy kifutó termék és ti leakcióztátok?) 180x200-as méret.

 

Fél éve próbáltam itt,viszont elrettentő volt (most is) az ára.

 

https://matrackiraly.hu/yatas_zero_gravity

 

Miközben nálatok.

 

https://www.gigamatrac.hu/matracok/zsakrugos-matracok/yatas-zero-gravity-luxus-matrac

 

Ennyiért már piszkálja a fantáziámat,igaz a magassága miatt kellene kicsit variálni az ágyon.

Előzmény: GIGAMATRAC (14287)
Hooshee Creative Commons License 2021.02.20 0 0 14289

Nos, mi egy 80-100 kilós, 38 centi magasra húzunk :)

 

Én úgy szoktam, hogy megkeresem a rövidebb véget, beaksztom azt a két sarkot ott megemelve a matracot, aztán szépen egyesével a maradék két sarkot. Ha így csinálod elég a matrac sarkát megemelni, nem kell az egészet, az meg pár kiló. Utána pedig végigmegyek oldalanként, és lehúzom a széleket, ha kell, esetleg emelek az oldalán, de így az sem nehéz. .

Előzmény: V..L. (14288)
V..L. Creative Commons License 2021.02.20 0 0 14288

Sziasztok!

Régen jártam itt (és más névvel). 2017 januárjában vásároltam egy  Medical Concept Premium matracot. Igen kiváló tapasztalataim vannak róla (180 cm és 125 kg vagyok, némi öregkori gerincbántalmakkal), azóta is kényelmes, hibátlan, köszönet érte Pálinkás Lacinak. 

Egy bajom azonban van vele, az "öltöztetés": ti hogyan húztok gumisszélű lepedőt egy ilyen 15-16 kilós matracra?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!