Keresés

Részletes keresés

nyirpet Creative Commons License 2005.06.22 0 0 412
:)) Hát Te tényleg nagyon okos vagy.... kicsit csodállak is ezért. Na..., de nem lehetünk egyformák. És ki ez a 99,99%?? Valahol lemaradtam...-:) Ezexreint a nagy tömeghez tartozom és átlagos vagyok???:( hát most elszomorodtam... Szóval, hogy ki mit érez veszteségnek, az nagyon sokféle... van, aki a pénzt részesíti előnyben... van, aki a nyugalmat... van aki az emberi kapcsolatait... stb. Te, látom pénzközpontú vagy. Bár valóban a benzin, 1-2 egyéb kiadás tényleg megvolt, arra azért figyeltem, hogy veszteséges ne legyek...:) Ugye itt is nagyon sokat számítanak a szubjektív tényezők. Nekem ezek pozitívak voltak, mert - ha mérsékelt is - sikerem volt. Egyébként ismertem normális embereket akkoriban, akik - ha valami nem sikerült - nem a rendszerben, hanem magukban keresték a hibát...
Előzmény: Zottjoghurt (410)
Zottjoghurt Creative Commons License 2005.06.20 0 0 411

Ha ez a nagy segítőkészség oda fog vezetni, hogy az összes élelmiszerboltos becsukja az üzletét, mert beszippantotta az mlm, akkor elérkezett az Armageddon, mert éhenpusztulunk...:))

Állítólag a következőt 2032-re jósolták az inkák.

Előzmény: Törölt nick (408)
Zottjoghurt Creative Commons License 2005.06.20 0 0 410

..annyira okos vagyok, hogy még azt is látom, hogy te a 99.999%-hoz tartozol és még nem számoltad össze, mennyit is buktál összesen a 3 és fél év alatt.:--) Erről szól ez a játék, illetve "hálózati marketing".

Előzmény: nyirpet (409)
nyirpet Creative Commons License 2005.06.19 0 0 409
Sziasztok... Látom, itt az utóbbi időben a legokosabb ember Zottjoghurt... Ért a dietetikához, a bio-élelmiszerekhez, a homeopathiás és egyéb gyógyszerekhez, kicsit a belgyógyászathoz, otthon van jogi kérdésekben és nem utolsósorban átlátja a network marketing (MLM) rendszerét is. Szóval (átlépve az eddigi vitmain készítményekkel kapcsolatos hozzászólásokat) jómagam kb. 3,5 évig építgettem MLM üzletemet a 90-es évek elején-közepén... Véleményem és tapasztalatom: senki nem kényszerít senkit, hogy belépjen valahova, ill. akarata ellenére pénzt adjon ki. Ha valaki valamihez csatlakozik azt sok okból, de önszántából teheti. Persze aki valamiért csalódott, alkalmatlan volt, rosszul mérte fel saját képességeit, később fikázásra adja a fejét, de ilyenek vagyunk... Nagy pénzt nem kerestem az üzletből (napi átlag 2 órai munkával havi 20-30e Ft), viszont sok jó ismerősre, sőt barátra tettem szert. Nem tett rosszat a képzés sem, hiszen az emberek közti kapcsolattartás, kapcsolatfelvétel tudománya mindenhol kamatoztatható. Bár abbahagytam, mert alkatomhoz nem áll közel az MLM, de kipróbáltam és visszatekintve nem bántam meg.
Zottjoghurt Creative Commons License 2005.06.16 0 0 407

az amerikai www.quixstar.com -on felébe kerülnek ugyanazok a termékek?

 

Ez a csodálatos az mlm-ben, hiszen közvetlenül a gyárból kapja a terméket a "vásárló", kikerülve a többszintű (burzsuj) elosztói láncot. Szállitási költség sincs, hiszen a NASA Smart Teleport(TM) logisztikai technológiáját használják már 50 éve. Ezért olcsóbbak, mint az amerikából érkezett hasonló bolti termékek. Sőt akkor mennek le igazán az árak, amikor az adott országban gyártják őket. Biztos vagyok benne, hogy amikor itthon készült a LOC, akkor 600.-Ft-ért  is lehetett kapni. Vagy tévedek?

 

Előzmény: BigK (404)
Otto Normalverbraucher Creative Commons License 2005.06.16 0 0 406

Ide is beteszem, mert nagyon tetszett. :-)

http://www.artpool.hu/lehetetlen/avagy/varadi.html

msmks Creative Commons License 2005.06.16 0 0 405
HAHAHA! :)

te csak írsz ebbe a fórumba? kérés nélkül is szívesen elmagyarázom, hogy miért mégis piramis a te "üzleted"! azért, mert:

- kezdő befizetés nélkül nem léphetsz be
- pénzedért olyan dolgot kapsz, amire nincs szükséged
- beszerveződnek pénz jár ezért.

mellesleg az általad reklámozott dolgokat ingyen is megkaphatod, ha kicsit körülnézel a neten.
Előzmény: BigK (404)
BigK Creative Commons License 2005.06.16 0 0 404

Sziasztok!

 

Én 3 hónapig voltam benne egy Amway rendszerben és azt hiszem eléggé kiismertem. Szóval ha érdekel valakit milyen következtetéseket vontam le:

Először is leszögezem, hogy maga az Amway rendszer egy nagyon szuper dolog lenne, csak az a baj, hogy ezt is magyar módra működtetik.

Hogy lehet az, hogy az amerikai www.quixstar.com -on felébe kerülnek ugyanazok a termékek? Pedig Amerikában kissé magasabb fizetések vannak, hogy finoman fogalmazzak. A termékek után kapott pontérték (ami a forgalmat és a kifizetéseket meghatározza) pedig ugyanannyi!

Na itt a probléma gyökere!

Az embereknek nincs sok affinitásuk arra, hogy minden hónapban ennyire drága termékeket próbáljanak 70.000Ft értékben elsózni. (Jó valamelyik megéri, de csak ha nagyker áron veszed) Illetőleg nincs pénzük arra, hogy 70.000Ft-nyi termékcsomagot vásároljanak a regisztrációhoz (be lehet lépni 0 Ft-tal is, csak akkor nem foglalkoznak az illetővel) miközben tisztában vannak azzal, hogy valsz. más is ugyanígy gondolkozik. Az a pár gyémánt aki van az országban, vagy már nagyon régóta benne van, vagy (inkább ez a jellemző) külföldön van Amway üzlete.

 

Azóta szerencsére már találtam egy olyan MLM üzletet, ahol a magyar Amway tipusú vállalkozásoktól eltérően nem kell -a kisemberek szemszögéből nézve- óriási összegeket beleáldozni egy olyan dologba, ami vagy összejön vagy nem. Itt tényleg ingyen elérhető a nemzetközi piac, nem csak elméleti síkú mint az Amwayben. A valóságban ha valaki ki akarna menni az Amway-jel mondjuk Ororszországba szponzorálni, azért az belekerülne neki egy pár százezer forintba.

 

A cég egy kanadai székhelyű internetszolgáltató. Készítettek egy bemutatót a rendszer működéséről. Akit érdekel, itt van a linkje, nézze meg (az elején kérni fog egy nevet, az csak azért kell, hogy a bemutató idejére kiírja a képernyőre):

 

http://website.ws/godrichz/show

 

Ha valakinek további kérdése lenne: írjon a jobinfo@rickenstein.ws címre.

 

Megj.: Kéretik szépen, hogy a rosszindulatú hozzászólásokat hanyagolni sziveskedjetek! Ez nem piramisjáték. Ha valaki nincs tisztában a piramisjáték és az MLM közti különbségekkel, először nézzen utána és azután véleményezzen!  Kérésre bárkinek szívesen elmagyarázom. Very Big Thanx!!!

Zottjoghurt Creative Commons License 2005.06.15 0 0 403

Igazából arra gondoltam, hogy a toborzásért is fizetnek, csak a termék árában van elbújtatva a fejpénz, ez pedig kimeriti a piramisjátékkal való üzérkedés tényállását.  vagy mit..:) Lézethet ma ilyesmi?

 

Erről a százezres aloéról semmit nem tudok, leirnád bővebben? Ismerősöm belépett az FLP-be, de ott vmi 17e-et kellett fizetni a csomiét, de még ma is állitja, hogy a belépéshez nem kell kezdőcsomagot venni. :))

Igaz, hogy csak az aloe gél miatt lépett be, de feldobtak valami 5% kedvezmény rá, de ehhez meg kellett venni a csomagot 17e-ért.:))).... ami tele volt olyan felesleges cuccokkal, amit aztán soha nem használ. Ezek után mondja még bármelyik fanatikus mlm-es, hogy már nincs felesleges termékfelhalmozás az mlm-ben.

A saját szememmel láttam, amint kihozza a spájzból az érintetlen csomagot, mert kiváncsi voltam, mi van benne... a fogkrémet pl. azért nem használják, mert annyira rosszízű és büdi, hogy nem birják...

 

Mostmár tényleg kiváncsi vagyok, milyen százezres aloe létezik még...

Előzmény: msmks (402)
msmks Creative Commons License 2005.06.14 0 0 402
jól gondolod. az aloe-verához több százezer a belépődíj.
az egyik ismerősöm ismerőse simán belépne, csak nincs annyi pénze.
normálisak az ilyenek?
Előzmény: Zottjoghurt (401)
Zottjoghurt Creative Commons License 2005.06.14 0 0 401

Ez az, amire gondolok? Mit gondoltok? Jól gondolom?

----

Klubtag az lehet, aki 33.000 Ft értékben vásárol termékeinkbõl

fogyasztói áron, egyszeri vásárlással.

ÁRSZERKEZET: Tagi ár + 50% = Fogyasztói ár

 

Új tag csatlakoztatásakor 11.000 Ft részesedés.

 

Mindenki csak a belépéshez szükséges 33.000 Ft-ért vásárolt.
„B” és „C” jövedelme 10 fõ csatlakoztatása után: 10 x 11.000 Ft =

110.000 Ft.


http://aloe.info.hu

Zottjoghurt Creative Commons License 2005.06.13 0 0 400

lehet piramist buktatni!

 

Nem piramis az, hanem gyökér, mert felülről épül lefelé. Tehát még a rendszer szemléltetése is hazugság.

Ha ábrázolnánk azt a 30000 tagot, aki most az AW-ban van, akkor egy iszonyú torz gyökér-sémát kapnánk. Közelében sem lenne a piramisnak.

 

Előzmény: Otto Normalverbraucher (398)
Zottjoghurt Creative Commons License 2005.06.13 0 0 399

Persze, titkos háttérpaktum, 90 évre titkositva, de azért sutyiban olvassák... :))

Igy most hogy ismerjük meg az mlm tapasztalatokat?

De az is lehet, hogy csak kifogáskezelés-továbbképzésre mentek, ha visszetérnek, jajj nekünk...

 

Előzmény: msmks (397)
Otto Normalverbraucher Creative Commons License 2005.06.10 0 0 398

Esetleg még a tagoktól tud vásárolni, de számla nélkül.

És ezt még írásban is adta az illető???? A forgalmazók vállalkozók, nem? Akkor hogyhogy nem adnak számlát.  Zott, msmks lehet piramist buktatni! :-)))) Vegyetek valami cuccot, aztán go to Apeh. :-))))))

Előzmény: msmks (362)
msmks Creative Commons License 2005.06.10 0 0 397
szerintem megbeszélték emailben, hogy nem reagálnak többet.
nekünk nem érdemes bizonygatniuk, látják már hogy ismerjük a tényeket.
ahogy Mormogi kolléga is mondta egyszer, nem szükséges velünk foglalkozni, számtalan olyan ember van, aki még fogékony az mlm-re. (burkolt kifejezés a "buta" szóra.)
Előzmény: Zottjoghurt (395)
bleroy Creative Commons License 2005.06.10 0 0 396

:-))

 

Előzmény: Zottjoghurt (395)
Zottjoghurt Creative Commons License 2005.06.10 0 0 395
a topikgazda rendesen lelécelt, vagy csak Diznilenbe jutalom-utazott?
Zottjoghurt Creative Commons License 2005.06.06 0 0 394

nem nagyon akarok feleslegesen reklámozni... multivitaminban most ez tetszik:

 

7000.- / 180 db

 

Multi Vitamins For Women

 

Vitamin A ( as 100% beta carotene)
Vitamin C (as ascorbic acid)
Vitamin D (as cholecalciferol)
Vitamin E (as dl-alpha tocopheryl acetate)
Thiamin (vitamin B1) (as thiamin mononitrate)
Riboflavin (vitamin B2)
Niacin (as niacinamide)
Vitamin B6 (as pyridoxine HCI)
Folate (as folic acid)
Vitamin B12 (as cyanocobalamin)
Biotin
Pantothenic Acid (as d-calcium pantothenate)
Calcium (as calcium carbonate, dicalcium phosphate, calcium
citrate and calcium malate)
Iron (as ferrous fumarate)
Iodine (as potassium iodide)
Magnesium (as magnesium oxide)
Zinc (as zinc oxide)
Selenium (as selenium amino acid chelate)
Copper (as copper amino acid chelate)
Manganese (as manganese amino acid chelate)
Chromium (as chromium amino acid chelate)
Molybdenum (as molybdenum amino acid chelate)
Citrus Bioflavanoids Complex
Choline (as choline bitartrate)
Inositol
PABA (as para-amino benzoic acid)
Boron (as boron amino acid chelate)
Lutein
Lycopene
Cranberry Concentrate (fruit)

 

Other Ingredients: Microcrystalline cellulose, croscarmellose sodium, stearic acid, silicon dioxide, magnesium stearate and pharmaceutical glaze.

----------------------

 

Multi Vitamins For Men

 

Vitamin A (as 100% beta carotene)
Vitamin C (as ascorbic acid)
Vitamin D (cholecalciferol)
Vitamin E (as dl-alpha tocopheryl acetate)
Thiamin (vitamin B1) (as thiamin mononitrate)
Riboflavin (vitamin B2)
Niacin (as niacinamide)
Vitamin B6 (as pyridoxine HCI)
Folate (as folic acid)
Vitamin B12 (as cyanocobalamin)
Biotin
Pantothenic Acid (as d-calcium pantothenate)
Calcium (as calcium citrate)
Iodine (as potassium iodide)
Magnesium (as magnesium oxide)
Zinc (as zinc oxide)
Selenium (as selenium amino acid chelate)
Copper (as copper amino acid chelate)
Manganese (as manganese amino acid chelate)
Chromium (as chromium amino acid chelate)
Choline (as choline bitartrate)
Inositol
PABA (as para-amino benzoic acid)
Alpha Lipoic Acid
Lutein
Lycopene
Damiana (leaf)
Saw Palmetto (berry)

 

Other Ingredients: Microcrystalline cellulose, croscarmellose sodium, stearic acid, silicon dioxide, magnesium stearate.

Előzmény: pancsen (381)
salesguy Creative Commons License 2005.06.06 0 0 393

akkor nagyon rosszul tudod

minek egy 1000 fős halozat ha senki nem vesz semmit???

persze hogy a terméken van a hangsúly

Előzmény: msmks (391)
msmks Creative Commons License 2005.06.06 0 0 392
egyébként nehogy azt hidd, hogy végigolvastam a kárpáti marhaságait!
ilyen rosszul megszerkesztett oldalt már régen láttam.
Előzmény: salesguy (389)
msmks Creative Commons License 2005.06.06 0 0 391
valaki azt mondta, hogy a hálózatépítés a lényeg, nem a termék.

az "ellenszolgáltatás" kategóriába nálam bőven belefér a termék.
ne a szavakon lovagolj!
Előzmény: salesguy (389)
Zottjoghurt Creative Commons License 2005.06.06 0 0 390

Már látom, amint a nagy multicégek egymást tapossák agyon, hogy megvehessék tőled a .ws domain nevüket...::))

Érzésem szerint ez még nagyobb biznisz a fáraóknak, mint LOC-ot higitani és elsózni. Itt csak egy topdomaint kell venni, meg két szervert, ami kezeli a 10 dolláros "ingyen" cimeket, a sok balek meg lapátolja nekik a 10 dollárokat.

Előzmény: Törölt nick (385)
salesguy Creative Commons License 2005.06.06 0 0 389

vagy terméket

szolgaltatas és termek..nem ugyanaz

az utobbi esetben termékrol beszelunk

Előzmény: msmks (388)
msmks Creative Commons License 2005.06.06 0 0 388
ingyér semmit sem, de a pénzemért legalább ellenszolgáltatást várok.
Előzmény: salesguy (387)
salesguy Creative Commons License 2005.06.06 0 0 387

:)))

jo fej vagy!

mit adnak ingyér manapság?

Előzmény: msmks (386)
msmks Creative Commons License 2005.06.06 0 0 386
azt hiszem, ez a fő baj az mlm-ekkel.
ennek is az első lépése: fizess be X dollárt.
Előzmény: Törölt nick (385)
msmks Creative Commons License 2005.06.05 0 0 384
én ezt már most megmondom, különösebb műhely nélkül:

azt kell mondani, hogy én x ideje csinálom, és bejött.
a konkrétumokra általánosítással, az általánosításra példákkal kell felelni.

a csököttek két kézzel kapnak hogy befizethessék a kezdőcsomagot.
Előzmény: bleroy (383)
bleroy Creative Commons License 2005.06.05 0 0 383

Egy fantasztikus siker "műhely" az amerikai Network Marketing Mesterelme csoport egyik világszerte keresett trénerével, a népszerű

"Big Al mindent elmond..." c. könyv szerzőjével,

Tom "Big Al" Schreiterrel

2005 június 25-én 14 órától Budapesten a RHEMA Centerben (1089 Budapest, Golgota utca 3.), melynek témája:

Hogyan találjon jelölteket, visszautasítás nélkül, Network Marketing üzletéhez?

A legkeményebb rész a hálózati üzletben, találni egy jelöltet... és utána rábírni, hogy ő kérjen Öntől egy bemutatót. Mindezt visszautasítás nélkül!

A legtöbb forgalmazónak, ezért túl kevés minősített jelöltje van.

Fedezze fel, hogyan legyen szinte kifogyhatatlan a jelöltekből, visszautasítás nélkül, mindössze néhány megfelelő mondattal és képességgel.

 

http://wb.hu/bigal

Előzmény: msmks (382)
msmks Creative Commons License 2005.06.03 0 0 382
a topiknyitó itt is hinti az igét: http://www.jogiforum.hu/forum/17/3697
pancsen Creative Commons License 2005.06.03 0 0 381
Megmondanád az amerikai vitaminod nevét , gyártóját, árát? Hátha másnak is kéne....
Előzmény: Zottjoghurt (379)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!