Ki, milyen tapasztalatokkal rendelkezik az MLM rendszerekkel kapcsolatban?
Akik sikeresek: Mennyi idő? Mennyi munka? Milyen szint? (nem pénz érdekel!!!) Esetleg pár jótanács azoknak, akik most kezdik.
Akik sikertelenek: Mennyi idő? Mennyi munka? Milyen szinten hagytad abba? Anyagilag, hogyan jöttél ki? Esetleg pár jótanács azoknak, akik most kezdik.
És ezen tapasztalatokról, kinek mi a véleménye?
Kérem KÍMÉLJENEK azok, akik már hallotak olyan embert, aki már látott olyan embert. Ez vélemény!!!
A topik címébe is beleírtam: TAPASZTALAT!
Szerintem egyértelmű." kompenzációs terv irreleváns." Ez így van, mert a tagok 1-2%-át érinti. "milyen jogokat kínál a résztvevőknek." Hibába kínál jogokat, ha az emberek nagy többsége nem tud ezzel pénzt keresni. Jogod van elutaznod Amerikába. de ha nincs rá pénzed nem tudod megtenni. Az embereknek joguk van belépni MLM hálózatokba, joguk van üzletet építeni, azonban a sok hülyítés nem működik az emberek nagy többségénél.
Egyáltalán nem zavar. Már megszoktam, hogy nem vagy partner benne, hiszen még értelmezni sem tudod a hozzászólások többségét. Így nyilván partner sem tudsz lenni.
Az MLM-ról szól és nem másról mindkét kijelentés és nem látom " topik idegennek". " kompenzációs terv irreleváns." Ez így van, mert a tagok 1-2%-át érinti. "milyen jogokat kínál a résztvevőknek." Hibába kínál jogokat, ha az emberek nagy többsége nem tud ezzel pénzt keresni. Jogod van elutaznod Amerikába. de ha nincs rá pénzed nem tudod megtenni. Az embereknek joguk van belépni MLM hálózatokba, joguk van üzletet építeni, azonban a sok hülyítés nem működik az emberek nagy többségénél.
Egyedül te hiszed azt, hogy nem az MLM a téma, ha más területekről is hozunk példákat és hasonlatokat (hogy vegyétek észre a kettős mércét, ami használtok). Ezzel mi nincs mit kezdjünk.
Ha már szaktopikról van szó, van olyan kontextus, ahol ez a két kijelentés nem üti egymást?
108047: "E szabvány szerint az, hogy egy mlm piramisjáték-e, attól függ, hogy mit ösztönöz az mlm kompenzációs terve, valamint milyen jogokat kínál a résztvevőknek."
108188: "Hosszú ideje mondogatom: a kompenzációs terv irreleváns."
Nekem nincs önkéntesem, de ez nem sport topic. Néha reagáltam Zuu műsorára, de nem leszek a partnere a topikrombolásba. Nem elég nagy a " kávéház", más témákra? Egyébként engem nem zavarna, ha más témák is jelen lennének itt, de az illetékeseket zavarja. Én a kettőnk között lévő ( Pablo nicked) közti " adok- kapokkal is elvoltam, de az illetékesek mindkettőnket tiltatok egy hónapra. Szerintem ezt el kellene kerülni. Nem értesz egyet?
"Az orvostudomány hivatalos álláspontja, hogy a rendszeres sportolás és az egészséges táplálkozás csökkenti a betegségek kialakulásának esélyét, például a krónikus elhízást és az ebből fakadó betegségeket is"
Ahogyan te is tetted!!! Vagy az önkéntesed csak arra ugrik, amit más ír válaszul a topic rombolásodra??
Túledzés (Overtraining): Ha a szervezet nem kap elég időt a regenerációra, krónikus fáradtság, alvászavarok, ingerlékenység és az immunrendszer legyengülése léphet fel.Sérülések: A helytelen technika, a bemelegítés hiánya vagy a túl nagy súlyok használata ízületi kopáshoz, szalagszakadáshoz vagy fáradásos töréshez vezethet.Extrém terhelés: Az élsport vagy a túl intenzív állóképességi edzések (pl. extrém terepfutás) megterhelhetik a szívet (szívmegnagyobbodás, ritmuszavarok kockázata).Mentális kényszer: A sportfüggőség vagy a testképzavar (pl. izomdiszmorfia) pszichésen káros, ahol a mozgás már nem örömforrás, hanem kényszeres szorongásoldás.Dopping és étrendkiegészítők: A tiltott szerek vagy a nem ellenőrzött, túlzásba vitt teljesítményfokozók súlyos szervi károsodásokat (máj, vese, hormonháztartás) okozhatnak.
Állítólag "nincs időd" megválaszolni egy kérdést, de gyerekes képeket generáltatni bezzeg van időd. Megint ki fognak vágni - jogosan- topikrombolásért.