Keresés

Részletes keresés

matej nyikolajevics Creative Commons License 2005.10.24 0 0 40

azt mondta a tegnap csurka, hogy a helyzet most roszabb mint 56'-ban.

hát ez jó:-))

j a n i Creative Commons License 2005.10.24 0 0 39
Azon gondolkodtam, hogy Csurkát melyik gazemberhez lehet leginkább hasonlítani, mert ugye minden ismétlődik. Szerintem Gerő Ernőhöz.

Gerő is annyit akart elérni a beszédével (itthon és Spanyolországban is), hogy feltüzelje az embereket, de csak annyira, hogy számon lehessen tartani őket. Gerőnek 56-ban nem jött be, Csurkának jó párszor igen. Például arra volt jó, hogy felhergelte az embereket a választási csalás miatt, hogy mindenki, aki tiltakozni merészelt elmenjen a Kossuth térre, hogy a hatalom bemutathassa az erejét. Mindenki tisztába legyen azzal, hogy nincs esély, nem érdemes hőbörögni. Szóval szerintem Csurka a jobboldalra küldött Gerő.

Ami még közös bennük, a mérhetetlen gyűlölet.

soltika Creative Commons License 2005.04.22 0 0 38
Hi, ez jó:-)))
"Csurka népszerűsége rohamosan nőtt, pontosan azért, mert nagyon sokan tisztában voltak azzal, hogy az MDF tele van a régi pártállam embereivel,"
Hi, Győri Béla a Csurka István jobbkeze párttitkár volt a Magyar Rádióban:-)))
Székesfehérváron 2 éve az időközi választásokon egy volt Munkásőr parancsnokot indított a Miép:-)))
Előzmény: naakkormivan (35)
soltika Creative Commons License 2005.04.22 0 0 37
Van olyan ember aki azt állítja hogy Rákosi Gergely író 1976-os halálbaüldözésében aktív szerepe volt a Csurkának!
Előzmény: j a n i (36)
j a n i Creative Commons License 2005.04.22 0 0 36
Ez így kiemelve valósnak tűnik, és lehet feltenni a kérdést, hogy Csurka vagy Antall verte szét a pártot.

De, ha Csurka és Antall múltját összehasonlítod, akkor Csurka „javára” dől a mérleg. Ő volt 3/3-as, ő volt, aki halálraítélt társa lakását kapta meg, ő volt a futatott író (lassan már azt se hiszem el róla, hogy valaha írt) Ő vett részt az Aczéllal közös vacsorákon. Ő sározott be embereket, ő távolította el az értelmesebbeket a MIÉP-ből. Ő ajánlotta fel a 100 visszalépést, ő kampányolt, (kampányol) a Fidesznek. Ő akarja kikészíteni a megmaradt MDF-et. Miért?

Hogy sok volt a beépített ember a MIÉP-ben? Odagyűjtötték a radikálisokat, kellett az erő.

Miért a besúgó Győri a szóvivője? Róla csak tudta, hogy kicsoda? Miért hoztak ki olyan listát, amelyiken „véletlen” szerepel, hogy Csurka az erőszakkal beszervezettek közt volt? Addig és azóta se volt olyan lista. Csak akkor, és azért, hogy kiderüljön Csurka ártatlansága. Nem lehet, hogy mégis védve van? Hogy az ő segítségével verték szét az MDF-et, a KDNP-t, a FKGP-t?

Előzmény: naakkormivan (35)
naakkormivan Creative Commons License 2005.04.22 0 0 35

Azért a kérdés kicsit bonyolultabb. Antall nem volt az MDF alapítótagja, vsz. ezért nem is lehetett az elnöke. A nagy semmiből bukkant fel hirtelen, háta mögött apja legendájával meg azzal az elképesztő imázzsal, hogy már a legvadabb komcsi idők alatt is a komcsik bukása utáni miniszterelnökké képezte magát.
Biztos, hogy betegségének súlyosságával a titkosszolgálat teljesen tisztában volt, meg egy-két bennfentes, és lehetséges, hogy ezért választották meg, tudván, hogy hamar megszabadulnak tőle. De az is lehet, hogy pont Antall nem tudta, mert félretájékoztatták, hogy mennyire beteg.
 
Az Antall-Csurka párviadalt nem lehet azzal elintézni, hogy Csurkát védte-védi a hálózat. Abból kell kiindulni, hogy majd egy évtizedig az SzDSz elődje volt az "ellenálló" társaság, rendkivül erős Szabad Európás támogatottsággal. Senki nem tudta, hogy mekkora pártállami háttérrel rendelkeznek. Az MDF megjelenése ezt a legendát veszélyeztette, valós veszély volt, ezért elképesztő mennyiségű ügynököt építettek be a Fórumba. Ezek aztán el is vitték azt liberális irányba. Csurka "eszméi" ezt akarták megakadályozni és ezért kellett őt eltávolítani. Antall el is végezte ezt a feladatot. Így aztán talán csak az utókor tudja majd eldönteni, hogy Csurka vagy Antall bomlasztotta először az MDF-et.

Csurka népszerűsége rohamosan nőtt, pontosan azért, mert nagyon sokan tisztában voltak azzal, hogy az MDF tele van a régi pártállam embereivel, meg az SzDSz-ről is kiderült az igazság (az eddig SzDSz-szel szimpatizáló radikálisok szép lassan Csurka mellé álltak).
Lehet azt mondani, hogy a MIÉP-et azért hozta létre Csurka, mert a pártállamiak szélsőbaltól-szélsőjobbig le akarták fedni a terepet. Ennek ellentmond a MIÉP-be beépült ügynökgyanús emberek sokasága, akik kellő időben aktívizálódtak is, rombolva a MIÉP-et. (Szerintem, vannak még ott ilyenek.)

Előzmény: j a n i (31)
soltika Creative Commons License 2005.04.22 0 0 34
Igen nagyjából ezt!
Szerinted miért nem hozott máig a Parlamentünk normális ügynök törvényt?

Előzmény: naakkormivan (32)
j a n i Creative Commons License 2005.04.22 0 0 33

Nem midegy ám, hogy melyik oldalon tevékenykednek az ügynökök. A sajátjukon nincs sok tennivalójuk. Ezért nem örvend az áljobb, ha feszegetik az ügynök témát.

 

Előzmény: naakkormivan (32)
naakkormivan Creative Commons License 2005.04.22 0 0 32

"Csurka ma is ügynök ..."

 

Soltika! Imádom, ha pl. a Népszabadság ügynököket leplez le! És azt is, ha bizonyos emberek ennek buzgón helyeselnek.
Azért az sem semmi, amit állítasz. (No, maj az éber moderátorok gyorsan ki is fogják radirozni az elszólásodat). Szóval azt mondod, hogy 15 évvel a rendszerváltozás után még létezik, sőt még most is aktív a kádári titkosszolgálat, mely, - olyan ügynökei révén, mint Csurka -, cselekvő részese az ország politikai befolyásolásának?

Előzmény: soltika (29)
j a n i Creative Commons License 2005.04.22 0 0 31

Az MDF első elnöke az MSZMP-és Bíró volt. Hogy Antall nem tartozott közéjük, azt az bizonyítja, hogy megbuktatták. Antall inkább áldozat volt, akit arra használtak, hogy elvigye a balhét. Talán még a betegsége is oka volt, hogy őt választották erre a célra. Tudták, hogy meg lehet szabadulni tőle.

Ha Antall is kaphatott volna boritékot, akkor nem ártottak volna neki. Besúgók a besúgót? Nem logikus. Csurkának semmi bántódása nem lehet, mert védi a hálózat.

Előzmény: naakkormivan (30)
naakkormivan Creative Commons License 2005.04.22 0 0 30
Az első "szabad" parlamentben elvétve akadt, ha akadt(!), olyan képviselő, aki nem a régi pártállam foglya volt! Akár úgy, hogy teljes szívvel kiszolgálta vagy ügynöke esetleg zsaroltja volt! Antallról sem lehet feltételezni, hogy jobb volt náluk. Egy hatalmas bűne nyilvánvaló. Pártot csinált az MDF-ből, amely ha, megmaradt volna mozgalomnak, talán még most is meghatározó, hiteles tényezője lehetne az országnak, amilyen sokáig a Szolidarítás volt Lengyelországban. Csurka kapott borítékot Antalltól, lehet, hogy ő is átadhatott volna neki egyet!
Előzmény: j a n i (23)
soltika Creative Commons License 2005.04.22 0 0 29
Csurka ma is ügynök, a feleségéről Papolcinéről és annak KGB-s kapcsolatairól meg a Szabó Lukács tudna beszélni.
Előzmény: j a n i (-)
j a n i Creative Commons License 2005.04.22 0 0 28

Tehetségtelen, vagy gyakorlatlan. De kíváncsi lennék hogy adósággal tele kasszával, MSZMP-és besúgókkal körülvéve, lehetett volna e jobban csinálni. Több volt körülötte az ártó, mint a segítő, és ráadásul sokakról azt se tudta, ki a barát, ki ellenség.

De még halálában is azt híreszteli róla a besúgó Csurka, és az MSZMP-s Bíró, hogy ő volt a küldött ember. De jó, hogy a hazaárulók mondhatják meg, ki az igaz ember, és ki nem.

 

Előzmény: Törölt nick (26)
nézőpont Creative Commons License 2005.04.22 0 0 25
A rendszerváltás csődjének legnagyobb felelőse Csurka. Ha nem támadja hátba Antall Józsefet, ha nem terjeszti róla a hazugságáradatot, ha nem a liberálisok malmára hajtja a vizet, akkor talán a külső támadásokkal megbirkóztak volna. De így nyakunkra hozta az MSZP-t, az SZDSZ-t, és a Fideszt.

Nem egyedül, de ő tette leglátványosabban.

te mondd meg Creative Commons License 2005.04.22 0 0 24

:-))

Nem!

Nekem nem kell érvelnem.

Azt csinálok amit akarok. :-)))

Vagy talán meg szeretnéd mondani, hogy mit sináljak?

Azok az idők elmultak...

De ne sírj, nincs bennem harag.

:-)))))

j a n i Creative Commons License 2005.04.22 0 0 23
Az Antall kormány volt az utolsó, amelyik nem a média sztársággal akart választást nyerni, hanem tett is valamit. Átvett egy csődben levő országot, úgy, hogy a csőd okozói tovább romboltak, és mindent megtettek a kormány megbuktatására.

Aki Antall Józsefről rossz szándékot feltételez, az nem tudja milyen egy hívő embernek halálos betegként. Az már olyankor az öröklétnek él, és nem veszélyezteti holmi földi bolondságokért, mint a hatalom, és a pénz az öröklétét. Akkor már csak olyat tesz, amit szíve szerint helyesnek gondol. Tudom ezt nehéz megérteni, de így van.

Előzmény: Törölt nick (9)
Törölt nick Creative Commons License 2005.04.22 0 0 22

emlékeztetőül a topicnyitó Nostradamus:

 

fanyűvő válasz | megnéz | könyvjelző 2002.01.01 17:05:49 (topiknyitó)

Parlamenti frakciójának a létszáma többszörösére nő.
Visszakapják a szavak a jelentésüket és uralkodó lesz a nyíltság.

Előzmény: Törölt nick (21)
Törölt nick Creative Commons License 2005.04.22 0 0 21

Kérdezd meg fanyűvőt ! :-)

 

 

2002 a MIÉP éve.

Előzmény: j a n i (-)
j a n i Creative Commons License 2005.04.22 0 0 20
Hol vannak Magyarországon liberálisok? Inkább szélsőséges, érdekeik által összefonódott, volt MSZMP-sek, ügynökök, zsaroltak és zsarolók, pedofilok gyülekezete. Azért mondhat bármilyen gyűlölködő beszédet Csurka, mert jobbról is, balról is védik.

Ha a nemzeti oldalon nincsenek belső bomlasztók (pl. Csurka, Orbán), akkor nem jutottunk volna idáig.

Előzmény: miwa (14)
j a n i Creative Commons License 2005.04.22 0 0 19
Csurka maga vallotta be, hogy beszervezték. Nem magától, hanem mikor 2001-ben megkapta Antall Józseftől az erre vonatkozó bizonyítékokat.

Azzal védte magát, hogy eljátszotta, önként vallja be, és, hogy veréssel kényszeríttették. Nem hiszem, hogy Aczél barátját nagyon kellett kényszeríteni.

Csurka múltja egyértelmű bizonyíték. De ha soha nem ismertem volna a múltját, csak a tetteinek a következményét, akkor is tudnám, bármit mondott és írt, ártó szándékkal tette.

Előzmény: miwa (15)
Wahkopem Zomos Creative Commons License 2005.04.22 0 0 17
A miépet a kisgömböc falta fel, csakúgy mint a gisgazdákat meg a keresztény demokratákat. Az MDF-be kicsit beletört a foga. De csak az utolsó előtti falatnál.
HitetlenTamaska Creative Commons License 2005.04.22 0 0 16
Nezd, Csurkanak is kellett olvasnia a Piszkos Fred a kapitanyt. Es van o olyan okos, hogy tudja, hogy semmivel sem tud annyit artani valakinek, mint iranta valo baratsaganak kinyilvanitasaval.
Előzmény: j a n i (11)
miwa Creative Commons License 2005.04.22 0 0 15
De gyorsan sikerült kitörölni a 10-es sz. hozzászólásomat... Akkor a lényege mégegyszer: az átvilágító bírók Csurkát 1999-ben "tisztának" találták, tehát nem volt ügynök. Aki mást mond, az hazudik.
miwa Creative Commons License 2005.04.22 0 0 14
Szépen fejlett összesküvés-elmélet, tele zagyvasággal. Pl. kik a MIÉP-ben a liberálisok? Csak egy nevet mondjál. Mellesleg te olvasod egyáltalán Csurka azon írásait, amikben a Fidesz-szel foglalkozik? Ha szerinted ezek azt bizonyítják, hogy a Fidesz számára "dolgozik", akkor te nem tudsz olvasni...
Előzmény: j a n i (11)
te mondd meg Creative Commons License 2005.04.22 0 0 13

Látom komoly gondok vannak valahol.

Csak most azt nem tudom már eldönteni, hogy most akkor fidesz, vagy mszp?

Kinek írsz?

 

Előzmény: j a n i (11)
te mondd meg Creative Commons License 2005.04.22 0 0 12

Szerintem törőld le a monitord...

Tiszta nyál lett...

Előzmény: Törölt nick (9)
j a n i Creative Commons License 2005.04.22 0 0 11
Azért én másképp látom. A Fidesz által összehozott gyűlésekre azért ment el, és azért toborozta a „híveit”, hogy az előre butított tömeget rávezesse, nincs más választás, csak a Fidesz. Ha meg akarnak szabadulni az MSZP-től, (aki ellen előtte kellő gyűlöletet keltett) csak egy mód van, szavazz a Fideszre. Azt is hozzátette, hogy a MIÉP-nek amúgy is meglesz a 20%.

Arról nem beszélt, hogy akkor is a Fidesz kerülne hatalomra, ha a MIÉP bekerülne, és akár kívülről (ellenzékből) támogatná a liberális Fideszt.

Így nem került hatalomra a Fidesz, a MIÉP kiesett. De ez volt a cél. Ne legyen radikalizmus, legyen ellenzék a Fidesz, bukjon bele az MSZP az EU-s csatlakozásba.

Most már csak az MDF-től kell megszabadulni. Csurka ebben is készséges.

Még az is lehet, hogy 2006-ban újra bekerül a parlamentbe. Csakhogy az a MIÉP már nem radikális, nem magyar, hanem volt MSZMP-ből liberálisokká vedlett csürhe.

Előzmény: HitetlenTamaska (6)
gombb Creative Commons License 2005.04.22 0 0 8

Én is konzervatív vagyok! Ebből az álláspontból mondom, hogy ha Csurka nem lenne antiszemita és idegengyűlölő, akkor sem lenne konzervatív. Ő az arcrtalan népet, tömegeket lát maga előtt. Én – és vélhetően te is – emberi közöségeket.

Betiltani a MIÉP gyűléseket, szerintem értelmetlen lenne. Kissé nagyobb önbizalmad is lehetne, a te szavad tán csak többet ér Vera néninek és a tejet hordó elvtársnak, mint a Híradó fél perces tudósítása.

 

Előzmény: nézőpont (2)
te mondd meg Creative Commons License 2005.04.22 0 0 7

Ha neked az jött le a Csurka beszédekből, hogy útálni kell a zsidókat, akkor nem tudom, hogy mit hallgattál közben.

Nyílván minden beszédében benne volt, hogy nem a zsidó hentessel, és trafikossal van a gond, hanem azzal, aki kiabál, hogy antiszemitizmus, és gyűlőlködés, és minden magyar bűnös...

Előzmény: nézőpont (2)
HitetlenTamaska Creative Commons License 2005.04.22 0 0 6
Az teny - es szamos alkalommal meg is irtam ezen a forumon - hogy Csurka vselkedese racionalisan alapozza meg azt a gyanut MINTHA az MSZ(M)P zsenialis telepiett alvo ugynoke lenne (igencsak segitett az MSZP-nek peldaul, amikor de facto koaliciorol beszelt a Fidesszel Grespik kapcsan, vagy a Fidesz altal osszehozott tomeggyulesekre sajat partzaszlokkal vonult fel segitve abban a baloldali es liberalis medianak, hogy az egesz jobboldalt barnas zold szinben lattassa), ugyanakkor eletrjza es szemelyisegjegyeinek megfigyelese alapjan ezt nem tarom valoszinunek.

Előzmény: j a n i (-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!