francba, ez én voltam, régi nickemet törölni akartam erre ezt... :D
szóval ja, elég jó brigádok vannak alsóbb ligákban és gáz, hogy redbullok meg hoffenheimek veszik el a helyet a bl1-ben. sokat járok németországba, biztos sort kerítek egy ütös meccsre.
Osztom a véleményedet, annyival kiegészítve, hogy sajnos a mélyebb régiókban sok komoly tradíciókkal és jó szurkoló táborral rendelkező klub van. A teljesség igénye nélkül 1 FC Kaiserslautern, 1860 München , Stuttgarter Kickers, Waldhoff Mannheim stb A Kickers kivételével mindegyik csapat tábora itthon top brigád lenne, a két nagy klubnak meg egyenesen több szurkolója van mint itthon a Fradinak Újpestnek Diósgyőrnek együtt.
múlt héten drezdában volt dolgom. a fanshop mellett bekéretöztem a stadionba, csak a gyepre nem engedtek be :)
ki merem jelenteni, infrastruktúrában és szurkolás szempontjából németország leginkább a megérdemelt szint alatt szereplö klubja. drukkolok, hogy legalább stabil bundesliga 2 legyen, de drezda elsö osztályú focit érdemel.
A múlt héten néhány órát voltam Drezdában, s két megjegyzésem lenne. Ad1.: ide még vissza kell térnem, ad2.: sálon kívül semmilyen ereklyét sem lehetett venni a Frauenkirchen körül. Pedig vettem volna. (Mondjuk vasárnap volt, az is igaz.)
Bocs de ami a szívemen az a számon,nem szeretem a sötétbőrüeket! Ez a csatár Poté legalább tud focizni de ez a védő borzasztó! Nem brilliroztunk de megérdemelten nyertünk!!!!! Remélem ingolstadtba is meglesz a 3 pont!
Nehéz ekkora sötét hozzászólás után megszólalnom, vagy csak elszoktam a DK-tól, de mindenesetre egy meglehetősen uncsi első félidő után vezet a csapatunk a Bochum ellen.
EZ A NIGGER VÉDŐ MINEK JÖTT IDE??????? NEMELÉG HOGY FEKA ÉS FRANCIA DE MÉG BÉNA IS MIND AZ ÁLLAT!!!!! FÜRTHBE ÉS MOST IS 2 GÓLT KAPTUNK MIATTA,SŐT MOST Ő MAGA RUGTA BE!!!!