Keresés

Részletes keresés

sziliria Creative Commons License 2005.04.15 0 0 9
Valszeg azért nem értettem, mert én Tapolcait nem tartom egy Bergendynek. Inkább egy nagyon ügyes alak- és színváltónak! Bocs!
Előzmény: dejo (4)
Papci Creative Commons License 2005.04.15 0 0 8

Irgum-burgum. pedig mar azt hittem, hogy sikerulegy nepes tabort osszehozni.
Előzmény: Don Valentino (7)
Don Valentino Creative Commons License 2005.04.15 0 0 7
Nem akarom szétoffolni ezt a nagyon komoly topicot, de egyelore ugy néz ki a fórumtalira se tudok menni, mert egy hettelk hamarabb kell hazajönnöm, és akkor viszont rá egy hétre nem jövök haza.
Előzmény: dejo (6)
dejo Creative Commons License 2005.04.15 0 0 6
De így a magyarázattal érthető? Vagy te már előtte is sejtetted a párhuzamokat?

[off]
Május elsején jössz a Múzeum Faluba?
[/off]
Előzmény: Don Valentino (5)
Don Valentino Creative Commons License 2005.04.15 0 0 5
Én is többször végigfutottam, hogy most akkor mi van? :o)
De a Bergendy egyébként jó, ha erre gondolsz. :o)
Előzmény: dejo (4)
dejo Creative Commons License 2005.04.15 0 0 4
Bergendy = jól ismert, kökedvelt zenekar, jelen esetben Tapolcai Z.
ereszdelahajamat = az előző ismertségét illetve elismertségét még el nem ért zenekar, jelen esetben Palicz és Szikyné.
Hiába akar az ereszdelahajamt közbeszerzést, meg pélyézatott, ha a Bergendyt mindenki szereti és elismeri és mindenkinek az kell. A Bergendy soha sem ugatott, mindíg bizonyított.
A Begendy Pista filléreketad az ismeretlen vokalistájának, akinek melleseleg lehetőséget ad, hogy megmutasa magát szélesebb közönség előtt = Tapolcai bevonta a műsorokba a helyi középiskolák diákjait apró pénzért.

Úgy látszik az allegóriában még fejlődnöm kell! :-{)E
Előzmény: sziliria (3)
sziliria Creative Commons License 2005.04.14 0 0 3
Biz Isten! Kétszer is végigolvastam, de nem értem. Mi van a Bergendy Szalonzenekarral?
Előzmény: dejo (1)
Political Animal Creative Commons License 2005.04.14 0 0 2

Én meg azt hagyjuk a mesét. Túl régen élünk mi már ebben a városban, hogy ne emlékeznénk pár dologra. Én szeretnék gratulálni Tapolczai Úrnak, hogy amióta eljött a FIDESZ-ből milyen jók tudja hasznosítani a kvalitásait az MSZP, a polgármesteri hivatal mind a munkája során, mind pedig képviselőként, mind pedig magánemberként. Mondhatnónk azt is, hogy Tapolczait az MSZP fedezte fel, engedte kiteljesedni igazán számunkra.

dejo Creative Commons License 2005.04.14 0 0 1
Aki zenét akar, annak ki kell fizetni a zenészt!
És ha én a Bergendy Szalon Zenekart akarom meghívni egy bálba, akkor az sokkal többe kerül, mintha a helyi ereszdelahajamat zenakart foganám fel.
Tapolcai Zoltán nevét már hallottam, munkáinak egy részét ismerem. Palicz Györgyét csak akkor ha sajtótájékoztatót tart a Sziky nevet, meg csak a Média1 tulajdonosai között láttam.

Én ha ki bírnám fizetni, a Bergendy Szalon Zenekart választanám, még akkor is ha ezen a helyi ereszdelahajamat megsértődne. És az sem zavarna, hogy a Bergendy Pista nagyon keveset fizetne a még névtelen, de náluk lehetőséget kapó vokalistáknak.
Előzmény: sziliria (-)
bindera Creative Commons License 2005.04.14 0 0 0
0
sziliria Creative Commons License 2005.04.14 0 0 topiknyitó
Az Index-Keleten megjelent párbaj egy évek-évtizedek óta elhúzódó probléma felmelegítése. A húsos fazék mellett ülők, hogyan játszák át egymásnak a rendezvények lebonyolítását és hogyan vágnak zsebre milliókat, no és minket is! http://www.indexkelet.hu/rovatkeret.php?r=1&cikk=16336 válasz http://www.indexkelet.hu/rovatkeret.php?r=1&cikk=16340 viszont válasz http://www.indexkelet.hu/rovatkeret.php?r=1&cikk=16344 Az, hogy a Kon-taktus Egyesület hogyan szervezte meg az ominózus Krúdy-napokat, arról bőven lehetne vitatkozni. Pl. hogyan szervezte be a város több oktatási intézményét, diákokkal, tanárokkal együtt a programba, mindezért minimális pénzt fizetve az iskoláknak!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!