Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

lobosz Creative Commons License 2008.07.16 0 0 15

Szia.

Mit kérsz értük?

Képet tudsz róla küldeni?

Előzmény: pyjcb2 (10)
palko55 Creative Commons License 2008.06.06 0 0 14
Üdv mindenkinek. Keresek gallytörörácsot TATA Telconilra elöre, ha valaki tud valaki elfogathato áron érdekel. és 16 os lemezfelnit.
pyjcb2 Creative Commons License 2008.05.25 0 0 13

Igaz késtem három évet a hozzászólásaimmal .. de hát a szándék a fontos!!! :-)

A mai bürökráciától lelassult világban az a három év nem is tekinthető olyan soknak :-)

pyjcb2 Creative Commons License 2008.05.25 0 0 12

Karkus Meister Kft.

Korábban már én is kértem tőlük ajánlatot, ha jól emlékszem, nem króm gallytörőket készítenek, hanem saválló csőből dolgoznak. A legolcsóbb első gallytörő, ami egy meghajtott cső a hűtő elé és középtájon egy csővel átkötve, ez 70-80eFt.

Honlapjuk címe, ahol vannak képek is: http://www.karkusmeister.hu/

Előzmény: Roadtrain (6)
pyjcb2 Creative Commons License 2008.05.25 0 0 11

Üdv 'informania'

Nem tudom a jogszabályi hátterét a dolognak, de azt hiszem lényegtelen is.

Ha az autódon egy igényes, gyárinak tűnő rács van, akkor közúti ellenőrzéskor senki nem fog miatta baszogatni - még a rendőr is csak nézegeti, a tükröződő felületben beállítja a séróját, nézegeti benne a fogsorát .. majd mikor kérdőn nézel rá, akkor zavarában csak hebeg, habog, hogy elnézést, adom a papírjait, további jó utat kívánok.

Ami többletmunka (5-5perc 2 évente) van vele, hogy műszaki felülvizsgálat előtt le kell róla szerelni, majd utána vissza - már ha az előzetes állapotfelmérésen probléma jelentkezett, kértek valami műbizonylatot, stb. De én azt is elképzelhetőnek tartom, hogy gyári szerkót, amibe vannak ütve számok, esetleg van adattábal, vagy hasonló, hogy azzal nem is foglalkoznak, tehát nem problémáznak vele műszaki vizsgán - de ezt nem állítás, csak feltételezés abból kiindulva, hogy vonóhorog esetén ha most szerelsz fel először, akkor új horog esetén kell műbizonylat, vagy hasonló, de gyári, használtat felszerehetsz, ha van rajta adattábla. Megoldás: felrakni az igényes gallytörőt, havertól kölcsönkérni az övéről az adattáblát aztán irány a vizsgálóállomás és majd kiderülnek a dolgok.

Most pedig visszaolvasok itt a fórumban, hogy ki milyen információkkal rendelkezik ez ügyben.

Lajos :-)

Előzmény: informania (-)
pyjcb2 Creative Commons License 2008.05.25 0 0 10

Sziasztok.

Van eladó króm gallytörőrácsom és króm pótkeréktartóm a csomagtérajtóra csukódó, Mindkettő nagyon szép állapotban.

Gyári Jeep Cherokee (kocka) 1991 4.0i-ről.

De szerintem más autókra is használható lehet - vagyis úgy mondom inkább, hogy más autókra is felszerelhető!

Továbbá eladó használt eberspacher vizes állófűtés, benzinüzemű, minden tartozékával.

Árak: korrekt érdeklődő, korrekt ajánlatával, korrekt áron elviheti

Ha tudtok valakit, akit érdekelhet, legyetek szívesek továbbítsátok felé az üzenetemet.

Köszi és Üdv

Lajos

06-20/437-5085

pyjcb@freemail.hu

informania Creative Commons License 2005.05.09 0 0 9

Hello!

Még nem hívtam őket, mivel az autóm június első felében érkezik, s addig még van idő...

Persze ha bármi fejlemény lesz, beszámolok.  :-))

Köszi

Előzmény: Roadtrain (8)
Roadtrain Creative Commons License 2005.05.04 0 0 8

Naaaaa!!!

Mit mondtak??????Felhívtad őket???

Előzmény: informania (7)
informania Creative Commons License 2005.04.28 0 0 7
Köszi az infót!
Előzmény: Roadtrain (6)
Roadtrain Creative Commons License 2005.04.27 0 0 6

Akkor a cím :o)))))

Karhus Mester KFT

1151.Bp.Ajándék út 2.

06-1-307-5387

A Duna Pláza után Dunakeszi irányába a Pláza oldalán áll egy régi FORD mikrobusz,kék színű.Annak a tetelyén is van egy hirdető tábla amin Gallytörőt hírdetnek.De lehet ugyanaz a cég.Sajna azt nem tudtam elolvasni mert gyorsan mentem :o))))

elf Creative Commons License 2005.04.23 0 0 5

Mitől lesz szar?

Max 18 kg súly stb. Csak papírvékonyfalú rozsdamentes csövekből lehet legyártani.

A gyalogosokon baleset estén jól megüti, terepen viszont semmit sem ér.

Esetleg a szomszéd parkolni nemtudó Mancika Néni suzukijától megvédi az autód fényezését.

Előzmény: informania (2)
informania Creative Commons License 2005.04.23 0 0 4

Hello Roadtrain!

Köszi, várom.

Üdv

Előzmény: Roadtrain (3)
Roadtrain Creative Commons License 2005.04.23 0 0 3
Ha a Fót felől jösz Pest felé akkor a felüljáró után valahol a jobb oldalon kivan rakva egy ilyen hirdető tábla.Ha arra járok megnézhetem neked.
Előzmény: informania (2)
informania Creative Commons License 2005.04.23 0 0 2

Hello Elf!

Köszi az infót, elovastam a cikket. Azt nem teljesen értem, hogy a TÜV papírtól miért lesz "szar", jót így nem lehet készíteni?

Címeket (főleg Bp.-en és környékén) továbbra is várok. Bárkitől.

Köszi

Előzmény: elf (1)
elf Creative Commons License 2005.04.13 0 0 1

A 4x4 magazin cikke:

http://keptar.terep.hu/album20/4x4gallyt_1

http://keptar.terep.hu/album20/4x4gallyt_2

A lényeg: csak 4x4-es autóra lehet, és csak Tüv papíros szart.

Ami terepen semmit sem ér, viszont a gyalogosnak ugyanúgy rossz.

:(

Magyar jogalkotás, szarva közt a tögyit....

Roadtrain Creative Commons License 2005.04.13 0 0 0
0 Fogalmam van róla :o))))))
informania Creative Commons License 2005.04.13 0 0 topiknyitó

Üdv!

Több helyen próbáltam a gallytörő rácsok felszerelésének szabályozásáról megtudni valamit, és kerestem cégeket, akik ezzel foglalkoznak.

Nem igazán jártam eredménnyel, ezért aki jártas ebben a témában, írjon!

Köszi.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!