Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Nem csak légpuskákról, hanem bármiféle fegyverrel kapcsolatos dologról szól ez a topik, kifejezetten kaposváriaknak és kaposváriakról, hiszen ilyen még ugysenincs.
Ha már ennyi miskolci "hódkóros"szaladgál itt a világsztrádán,lehetne szervezni egyszer egy élő örömlövészetet is valakinél,aki rendelkezik megfelelő méretű, domborzatú zártkerti ingatlannal ;-) Szerintem volnánk rá páran jelentkezők....
Nekem veloban van egy kaposvári gyártásu légpuskám. A sogorom világositott fel mert abban a hiszembe voltam, hogy féges de se tipus jelölés csak gyári.
Végül is eladnám,élö lényre nem lövök. Hideg lézer belövövel belötem ugy-ahogy
mert van rajta egy bovli távcsö.Amugy miskolci vagyok.
eladó egy crosman 1077 sűrített levegős légpuska! 12 lövetes forgótáras adok még hozzá egy plusz tárat! 4.5-ös rendkívül pontos légpuska! Mivel pcp rendszerű ezért egyáltalán nincs visszarúgása, és ezért szinte pontlövő! (nekem sikerült nem egyszer) Távcsősín van rajta! Ára: 20000 ft
Az Elitex digital gmbh egy Berlini központtal rendelkező kereskedőcég! Olcsó szar kínai, és török légpuskának nem nevezhető vackokat árul kihasználva a német cégnevet, és a hiszékeny spórolni akaró vevőket.
A kereskedőcég megbízhatóságáról és korrektségéről csak annyit, hogy a bejegyzés szerint computerekkel kereskedik, és a bejegyzett címen nem található ilyen cég. Nem véletlenül!
Szóval hiszékeny ember megveszi, szenved vele, majd miután hamar tönkremegy, és minden fegyvermester elhajtja, nekiáll buherálni... megy az idő pénz, jön a bosszúság! Nem beszélve arról, hogy ezeket a vackokat még egy húszéves Slavia is lealázza.
A 17J meg külön röhej! Ha akarod, felsorolom miért...
Megjegyzem erről a silány szériáról, meg furcsa cégről már tetemes mennyiségű írott anyag található a neten, többek között Német, Lengyel fórumokon is! Elárulom, sehol sem dícsérik.
A Légfegyver fórumban már reflektáltam erre az Elitex témára, de látom itt is felbukkant. ...mondjuk a Vakera is tele van vele! :-(
"Az Elitex digital gmbh egy Berlini központtal rendelkező kereskedőcég! Olcsó szar kínai, és török légpuskának nem nevezhető vackokat árul kihasználva a német cégnevet, és a hiszékeny spórolni akaró vevőket.
A kereskedőcég megbízhatóságáról és korrektségéről csak annyit, hogy a bejegyzés szerint computerekkel kereskedik, és a bejegyzett címen nem található ilyen cég. Nem véletlenül!
Szóval hiszékeny ember megveszi, szenved vele, majd miután hamar tönkremegy, és minden fegyvermester elhajtja, nekiáll buherálni... megy az idő pénz, jön a bosszúság! Nem beszélve arról, hogy ezeket a vackokat még egy húszéves Slavia is lealázza.
A 17J meg külön röhej! Ha akarod, felsorolom miért...
Megjegyzem erről a silány szériáról, meg furcsa cégről már tetemes mennyiségű írott anyag található a neten, többek között Német, Lengyel fórumokon is! Elárulom, sehol sem dícsérik."
Elitex digital gmbh lengyel légpuskák csőletörős és alsókaros 4.5 és 5.5-ös cal-ben Nyíregyházán. A piac tele van velük, 7 és 8 ezer forintos áron árulják. Nekem bevált, bár ha nincs rajta távcső, némelyik célzókája mozog, nehéz belőni. Meg kell nézni.
Nekem is van Hatsan 55-öm, sőt ez a 2007 februári kaliberben tesztelt példány. A cikket én írtam, érdeklődni emailben, küldhetek róla csomó képet, egy hangyányit olcsóbban is adom mint a sporttárs itt alattam.
Hali! Van egy hatsan55-ös csötörös légpuskám távcsövel meg szerelékkel, ami sürgösen elado! I.Á.:20E Akit érdekel hivjon fel 06705627242 vagy irjon ide
Pótold! Sőt! A kaposvári légpuskagolyótopik segiteni fogja a Miskolcit! Na ehhez mit szólsz! :D Jó nem? Csinálunk egy uniót. Légpuskagolyótopikunió. Még a neve is jó. Még jó hogy ilyen közel vagyunk egymáshoz földrajzilag.