Keresés

Részletes keresés

egyer Creative Commons License 2005.04.11 0 0 4

Ebben az egészben van egy aljas kis csúsztatás. Az hiányzik ugyanis a hírből, hogy a megkérdezett tanároknak hány százaléka válaszolt. Ha ezt is közölnék, már nem is lenne hír, tudniillik nagyon kevesen.

Ez a FISZ minden iskolába elküldi az anyagait, osztályfőnököknek szóló hivatalosnak beállított leveleit, amelyek így kezdődnek kb. :" Valamennyi 12-es osztály osztályfőnökének" Ezek a levelek pedig arról szólnak, hogy a tanárok csináljanak ingyen reklámot a FISz pénzes tanfolyamainak, vagyis a saját konkurenciájuknak.

 

Ha valaki tanár ezek után még visszaküldi nekik a kérdőívet, az vagy maga is benne van a buliban, vagy olyan korlátolt, hogy ne csodálkozzunk az eredményen!

Törölt nick Creative Commons License 2005.04.11 0 0 3
Orbánt jobban utálják címmel már van egy ilyen értelmes topik.
Tony Creative Commons License 2005.04.11 0 0 2
Nem egy nagyonSetét Lajos..... akiszórakozik a témában?
geva54 Creative Commons License 2005.04.11 0 0 1
Ha teljesen névtelenül készült, mint egy közvélemény kutatás, akkor ciki. Ezek szerint a tanárok nagyrésze mégiscsak megkapta azt a bizonyos 50%-ot, meg a 0.-havit, meg mindent, amit az OV-tól nem.
Történelmi alakokat már nem kell utálni,azok már nem osztanak el semmit. Megítálni utólag tetteiket lehet, de az más hőfok. Nem is kellett volna egy kőrbe rakni őket.
Törölt nick Creative Commons License 2005.04.11 0 0 0
Nem 0 jelentősége van.
untyi Creative Commons License 2005.04.11 0 0 topiknyitó
Orbánt jobban utálják, mint Szálasit
Index

2005. április 11., hétfő 7:44

Orbán Viktor volt miniszterelnök a tanárok által legelutasítottabb magyar politikus, idézi a hétfői Magyar Nemzet az Egyenes út az egyetemre című, 135 ezer példányban megjelentett kiadványt. A végzős középiskolások számára készült lapot a Felvételi Információs Szolgálat adta ki és ebből kiderül, hogy még Szálasi Ferenc is elfogadottabb a volt miniszterelnöknél.

A Felvételi Információs Szolgálat 265 érettségit adó középiskola 2268 pedagógusának megkérdezésével készített felmérést a kétszintű érettségiről és a felsőoktatás színvonaláról. A felmérésben helyet kapott egy olyan kérdés is, hogy ki az általuk legismertebb, illetve a legelutasítottabb politikus.

A végeredmény szerint a tanárok 15 százaléka Orbán Viktor volt miniszterelnöktől határoldik el a leginkább. A negatív ranglista további két szereplője Szálasi ferenc (12 százalék), illetve Rákosi Mátyás (11 százalék). A külföldiek közül a legelutasítottabb személy Adolf Hitler (9 százalék), őt követi George Bush, illetve Oszama bin Laden.

A pedagógusok Göncz Árpádot, a rendszerváltás utáni első államfőt kedvelik legjobban, a külföldi rangsort pedig II. János Pál vezeti. Népszerű még a tanárok körében Mihail Gorbacsov. A Felvételi Információs Szolgálat 135 ezer példányban megjelentett, Egyenes út az egyetemre című kiadványát azért adták ki, hogy a diákok minél szélesebb körű tájékoztatást kapjanak a felsőoktatásról, illetve a felvételiről. Az oktatási tárca azt mondta a Magyar Nemzetnek, hogy az információs szolgálat a minisztériumtól függetlenül végzi tevékenységét, ugyanakkor a kiadvány megjelentetését nem konkretizált "kisebb összeggel" támogatták.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!