Hát nem tudom, Tápai mitől olyan jó, nekem olyan "IQ-light"-nak tűnik, hogy az már fájdalmas. De ez csak az én magánvéleményem teljesen semleges magyar drukkerként.
Zácsik Szandra sokkal-sokkal jobb.
A Győrben is van Löke, Kovacsics, Radicsevics, egyik jobb, mint a másik, de ezzel együtt a szépségversenyt nálam csapatszinten a Fradi nyeri.
"A foto más részei kötötték le a figyelmemet" > A kép alanyát elnézve, ezt el is hiszem, hogy fel sem tűnt.
Nekem a "megnézésen túl" azért feltűnt a nem a legelőnyösebb beállítás is. Ez már 2004/2005-ben is jellemezte a dunaújvárosi kézis lányok fotóit - sajnos. Ezért pesze nem feltétlen ők a "hunyók". A kihagyott hetesekért, ziccerekért viszont igen!:-))) Mondogattam is: ilyen világklasszis játékosokról - mellesleg nőkről - olyan képek?
"Ez eddig nekem fel sem tűnt" > Én is csak azért írtam észrevételt, mert a női kézilabdán kívül a fotózás is érdekel - kicsit.
Hölgyeket nyilvánosan nem tárgyalok ki:-)) Egyébként - a bejön v. nem jön be kérdéshez - utaltam rá: igen dekoratív:-)
Bár... a fotón, a beállítás kicsit lehetne jobb (ez szinte több lányra is igaz). Szerintem nem szerencsés pl., hogy fekvő helyzetben az alul lévő - azaz a bal lábát - hátrahajtotta (ha jól emlékszem). Olyan, mintha nem lenne:-(
Ha szavazni vagy választani lehet v. kell a képek alapján... Bevallom, nem ismerem ki az a vonzó hölgy a "hk2.jpg" képen. Ám a róla készült képen igen dekoratív. Aki hallja, adja át:-) Ha fotósorozatra van szüksége, állok elébe...