Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Brutalis Harmonia Creative Commons License 2005.04.11 0 0 26
Hol volt? Regen lattam a filmet, de nem tunt fel.
(A centurio viszont olyan volt, mint a latintanarom... pontosan igy feleltetett.)
Bocs az OFF-ert.

(Az USA 55 merfoldje amugy az autopalyakon es a fizetos palyakon nem ervenyes: autopalyan 60, fizetoson 70 a korlatozas, de mindenki 80-90-el megy mindketton.)
Előzmény: Degeczi (23)
emp Creative Commons License 2005.04.10 0 0 25
monnyuk vannak problámái annak, aki ezt leírta. főleg mikor ehhez méltót írt az erre alkalmas helyett.
Előzmény: J.P.Montoya (24)
J.P.Montoya Creative Commons License 2005.04.10 0 0 24
Degeczi Creative Commons License 2005.04.10 0 0 23
az, imdb adatbázisban van az érdekességek közt
a svédeknél ezzel hirdették: "olyannyira vicces, h a norvégoknál betiltották" :)
(valójában istenkáromlás vádja miatt nem engedték vetíteni egy évig)

további érdekesség, h ugyanilyen okból az eredeti támogató, az EMI kihátrált a MP csoport mögül, még be is perelte őket - komoly veszélybe került az egész, és végül George Harrison mentette meg a filmet, aki pusztán ezért hozott létre egy filmgyártó céget (hálából be is került egy apró szerepben)
Előzmény: tomcat73 (22)
tomcat73 Creative Commons License 2005.04.10 0 0 22
Ez komoly????????
Előzmény: Degeczi (18)
gardener girl Creative Commons License 2005.04.10 0 0 21

Hello!

És az indokot is hallottátok?

Azt a dumát akarják beadni, hogy azért akarják csökkenteni a sebességhatárt, mert így kevesebb benzint fogunk használni, és több pénz marad a zsebünkben!Úgy állítják be a dolgot, mintha velünk akarnának jót tenni!

Arra nem gondolnak, hogy az idő is pénz!

Azért reméljük, hogy lesz róla közvélemény kutatás, de azt is meghamisítják!

UNDORÍTÓ!

kutya. Creative Commons License 2005.04.10 0 0 20

:-DDD

Az egész hasonlít kicsit az USA - full 55 mph szabályra. Csak arra nem gondolnak, hogy ott az autózás (h)őskorától így van, nálunk meg a tar-kopasz jampi, a cápával 140-el jön a városi kivezetőn, és ezzel nincs egyedül. Nem is fog átszokni. Másrészt a környező államokhoz képest (nem ukrajnához...) így is a legtöbb munkaidőt elpocsékoló nemzet vagyunk, a dugóban állás milliárdokat vesz ki a kasszából. (egy ember, egy óra munkája ca.: 1000 HUF, akkor az a sokezer ember, sok órányi araszolása?)

Másrészt eszembe jut egy pár évvel ezelőtti sztori:

"...máj.1-étől a maximális megengedett sebesség országúton 90 km/h.."

4-5 sportmotorral beállunk tankolni, május elsején reggel. Kutas:

- Na mit szóltok? Felemelték a max-ot 90-re országúton !!!

- Minket ez mennyiben érint szerinted... ????

Előzmény: Degeczi (18)
Zak Creative Commons License 2005.04.09 0 0 19
Nemtom honnét vette a hírt a Pánik TV, mindenesetre némi keresgélés után ezt találtam:

http://www.europa.eu.int/comm/energy_transport/library/lb_texte_complet_en.pdf

Ezek az EU 2010-ig tervezett irányelvei a közlekedéssel kapcsolatban. Egy hellyen esik említés a 90 km/h-ról: 12 tonna feletti teherautókra vonatkozik, 10 tonna feletti buszokra 100 km/h. 68. o. a dokumentumban. Különben csak arról ír, elég konrétan (pl. minden üléshez legyen biztonsági öv), hogy a felére kell csökenteni a halálos balesetek számát. Semmi olyasmit nem láttam benne, amit a TV mondott - persze lehet, hogy csak figyelmetlen voltam.
Degeczi Creative Commons License 2005.04.09 0 0 18
eh, a norvégok annak idején még a Brian Életét is betiltották...
Előzmény: nyman (7)
vba Creative Commons License 2005.04.09 0 0 16
Nem STI, sima WRX. A színét nem tudom pontosan (asszem fekete), még nem láttam élőben.
Előzmény: Magnat (13)
Magnat Creative Commons License 2005.04.09 0 0 15
Igen, sorry az offért, csak vba-val kb 4 éve beszéltem utoljára :-))
Előzmény: emp (14)
emp Creative Commons License 2005.04.09 0 0 14

köszönöm(komolyan) szépen, át fogom adni nekik :)

az az igazság, hogy azt hittem, te tévesztetted el a topicot, de most már nem vagyok biztos magamban. ez nem az, ami a 90-es sebkorlátról szól?

Előzmény: Magnat (12)
Magnat Creative Commons License 2005.04.09 0 0 13
Uhh, sztem is elég lesz :-)
Komoly? Csak nem egy ezüst STI-je van? JMY v vmi ilyesmi? Csak mert vmelyik este a Hungárián 1ütt mentem egy ilyen géppel, amikor lámpánál 1más mellé értünk, mindig levettem a rádiót, h halljam, milyen szépen durrog a boxer :-))
Előzmény: vba (11)
Magnat Creative Commons License 2005.04.09 0 0 12
Nem értem az összefüggést, de jó egészséget a családnak :-)
Előzmény: emp (10)
vba Creative Commons License 2005.04.09 0 0 11
Gyuri is eladta a járgányt, helyette egy Subaru Imprezája van. A CooperS már 170 lovas, a kabrióba szvsz elegendő lesz :)
Előzmény: Magnat (9)
emp Creative Commons License 2005.04.09 0 0 10
igen. van feleségem. meg gyerekeim is. szeretik a fagylaltot :)
Előzmény: Magnat (9)
Magnat Creative Commons License 2005.04.09 0 0 9
Mazda 6-om van, benzines, utolsó értesüléseim szerint Georgnak is, csak neki dízel.
A CooperS a kompresszoros, 160 pacis?
Előzmény: vba (5)
emp Creative Commons License 2005.04.09 0 0 8
bocsi, a hint nem arról szól, hogy hova, hanem arról, hogy mivel :) de az összefüggés tagadhatatlan
Előzmény: emp (6)
nyman Creative Commons License 2005.04.09 0 0 7

Pl. a TV2 tenyekben. Igaz aszt is mondta a ribanc, hogy az unioban egyedul Norvegiaban van 90 km/h az autopalyan.

Csak 1 a problema, hogy Norvegia nem Eu tag, szal valszeg a 90 km/h-nak is ilyen valosagtartalmu.

Előzmény: Magnat (0)
emp Creative Commons License 2005.04.09 0 0 6

@#&@##&&

na! ezt nekik(hogy hová, ahhoz hint a folytatásban). akkor inkább növeljük a lótenyésztést, és járjon mindenki azzal. egy leadott autóért egy ló + 2 zsák zab.

vba Creative Commons License 2005.04.09 0 0 5

Már 2 éve eladtam, egy MINI Coopert hajtok jelenleg, ha minden igaz 2 hét múlva veszem át a CooperS kabriót:-)

És te mivel nyomod most?

Előzmény: Magnat (2)
fighting Creative Commons License 2005.04.09 0 0 4
Ez az amin még a feleségem is felháborodott!

Szvsz, és milyen extra bevétel lenne az államnak a büntetésekből!
Előzmény: hkr (-)
Magnat Creative Commons License 2005.04.09 0 0 3
Jah, most én is hallottam félfüllel, de mintha az olajválság miatt akarnák, nem állandóra ... bár sztem f@szság így is ...
Magnat Creative Commons License 2005.04.09 0 0 2
Off

Megvan még a Bogarad? :-)

On
Előzmény: vba (1)
vba Creative Commons License 2005.04.09 0 0 1

Ausztriában jövőre pár szakaszon bevezetik a 160-as tempolimitet, bár ott is nagyon sokan ellenzik, már hónapok óta megy róla a vita.

Magnat Creative Commons License 2005.04.09 0 0 0
Hol mondták?
hkr Creative Commons License 2005.04.09 0 0 topiknyitó
Sziasztok!

Bocs, ha már van ilyen topik...
Aszongya ma a tévé, hogy az EU közlekedési biztosa azt javasolja a tagállamoknak, autópályán is 90 km/h legyen a sebességhatár, szerte az unióban...

Ti mit szóltok ehhez? Én szóhoz se jutok. Nem tudnék szalonképes lenni.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!