Foglalkoztat a gondolat, hogy kiköltöznénk a Kanári szigetcsoport valamelyik szigetére. Te jártál már ott? Vagy esetleg éltél is ott, vagy Spanyolországban? Meséljetek! Ötleteket, tapasztalatokat várok!
Szia, a némettel nem mész semmire, ha spanyolból perfekt vagy, akkor talán van esélyed. Azért írom, hogy talán, mert a külföldiek az utolsók, akiket felvesznek. Előbb a helyiek, aztán a spanyolok, majd a spanyol nyelvterületekről érkezők (Argentína, Peru....) ...ezek pedig igencsak sokan vannak....a válság miatt megteltek a szigetek....Ez van...Hacsak nincs jó sok pénzed, ami kitart addig, amíg esetleg találsz valamit. Ha vállalkozásban gondolkodsz, akkor pedig még több pénz...
A Canaria Brillante S.L. Tenerifére, Costa del Silencioi munkahelyre, német - angol alap vagy középfokon és spanyol nyelven perfektül beszélõ ingatlan és egyéb ügyek intézésére, ügyintézõi munkatársat keres, hétfõtõl péntekig 9-13 és 17-20 óra közötti munkaidõ beosztással, szombaton pedig 9-13 óráig történõ munkavégzésre. Teljes bejelentéssel, adó és a TB felé. A lakást biztosítjuk + fizetés és + mellékjövedelem folyamatosan. Jelentkezni lehet a vorostenerife@hotmail.com e-mail címen. Fényképet és önéletrajzot kérek magyar, angol, német és spanyol nyelven.
van a Kanári Szigeteken egy magayra kozul (nő ha jól tudom), aki egyúttal személyes céget is ezet helyben: ingatlannal foglalkozik. a helyedben felvenném a kapcsolatot vele tuti hogy tud ingatlant nés/vaGY ÜGYVÉDET IS AJÁNLANI. bár ott az ingtatlanközvetítők komplett szolgáltatást is nyújtanak gyakran: az vételtől, a jogi ügyeken akár a kiadásig mindet intéznek-persze megfelelő jutalékért cserébe.
2 hét nem hosszú idő. de én is tervezem hogy odakiöltözöm majd ha visszavonulok. egy 1 szobás tengerre néző lakás ára 70-190 ez Euro között mozog, ha kétszobás akkor már több. persze ott nem tévesztendő össze a stúdiólakás az egyszobással. előbbi valóban csak egy szoba, utóbbi a magyar rendszer szerint valójában kétszoba: egy háéló egy nappali.
egész évben 25-29 C fok körüli a hőmérséklet maxiuma, esténként se megy soha kb 15 fok alá. ugyhogy ideális. Grand canariéát javaslom ott délen talán a legkevesebb eső seik- már ha aZAVAR AZ eső. engem mondjuk zavar, mert szeretm a napfényt.
engem lenyűgözött Playa del Ingles és Maspalomas. a legdélibb csücsökben egy természetvédelmi terület van: oylan mint a szahara, óriási dűnékkel, csodás strandokkal.
hihetetlenül nyugis ott az élet. gyakorlatilag németnyugdíjasok városkája:) kivéve bizonyos szórakoztató és bevásárlólóközpontokat, ahol dúl a bulizás.
Fiatal pedagógus lány vagyok(tanító szakos),és érdeklődnék,azoktól akik kinnt élnek Tenerifén,hogy van/lenne e igény arra,hogy egy magyar lány vigyázzon magyar gyerekekre,és tanítsa őket, h ne felejtsenek el magyarul ha már régóta kinnt vannak stb. Évek óta tanítok magántanárként,így van gyakorlatom. Általános iskolásoknak minden tantárgyól korrepetálok.
Hola!Bocsi, csak ma olvastam el a hozzászólásodat.Itthon vagy még,vagy már kiutaztál?Jó lenne beszélnünk mneuhauser@freemail.hu cimre irj légyszi inkább.Várom jelentkezésedet mindenképpen, akár itthonról, akár Teneriféről,feltétlen!!!
Én január végén tervezem a költözést tenerifére annak is a déli felére.Ugyanis vannak ismeröseim akik szivesen segitenek nekem a papirok a szállás és a kocsi bérlésével.Még nem tudom mit fogok dolgozni remélem találok magamnak 1 testhez állo munkát.Neked mik a terveid?
Nagyon haldoklik ez a Fórum,alig van beirás.Nem akar senki /rajtam kivül/ kiköltözni Tenerifére?Nem érdekel ezzel kapcsolatban senkit semmi?Napokig nincs ezen a Fórumon beirás.Be-benézek ide, de semmi értelme.
a www.canaria.hu-t ajánlom az ide tévedőknek,ott pörög a dolog,sok az új, használható infó, minden kérdésre nagyon gyors válasz,sok az érdekesség, újdonság mindig. Igy kellene működni más Fórumnak is - szerintem.
A www.canaria.hu weboldal szerkesztõsége felvételre keres angolt legalább középszinten, németet és spanyolt alapszinten beszélõt, max. 55 éves korig, a weblapunk német, angol, spanyol nyelvre történõ folyamatos fordítására, illetve üzleti tárgyalások tolmácsolására. Felvételre keresünk továbbá php, mysql, flash ismerettel rendelkezõ programozó, weblapkészítõt, referenciával. Jelentkezni lehet a vorostenerife@freestart.hu e-mail címen vagy a 034-626-447-391 telefonszámon lehet.