Keresés

Részletes keresés

frengi Creative Commons License 2014.10.07 0 0 110

Mallorcán, Ibizán és Menorcán szinte csak németül lehet beszélni, de a Kanári szigetek nagy részén is el lehet vele boldogulni.

Előzmény: Tiw (109)
Tiw Creative Commons License 2013.11.23 0 0 109

Te melyik szigeten voltál. ahol a némettel lehetett boldogulni?

Előzmény: Relapse (108)
Relapse Creative Commons License 2013.06.06 0 0 108

nemrég jöttem haza és úgy láttam, hogy a némettel sokkal többre lehet menni mint a spanyollal! :)

ha német megy társalgás szinten akkor má kapsz melót és 1000-1200 + jattért már megéri a kaland.

Aanne Creative Commons License 2012.06.19 0 0 107

Szia, a némettel nem mész semmire, ha spanyolból perfekt vagy, akkor talán van esélyed. Azért írom, hogy talán, mert a külföldiek az utolsók, akiket felvesznek. Előbb a helyiek, aztán a spanyolok, majd a spanyol nyelvterületekről érkezők (Argentína, Peru....) ...ezek pedig igencsak sokan vannak....a válság miatt megteltek a szigetek....Ez van...Hacsak nincs jó sok pénzed, ami kitart addig, amíg esetleg találsz valamit. Ha vállalkozásban gondolkodsz, akkor pedig még több pénz...

Előzmény: Rosaly62 (105)
Rosaly62 Creative Commons License 2012.06.16 0 0 106

Szia Kata!(radvankata)

most olvasom,hogy Áprilisba szeretnél kiköltözni?A kérdésem hozzád?sikerült-e?

Előzmény: radvankata (103)
Rosaly62 Creative Commons License 2012.06.16 0 0 105

Sziasztok!Én is szeretnék a Canári-szigetekre végleg kiköltözni.már 6 éve ausztriában dolgozom,nagyon jól beszélem a német nyelvet..

A kérdésem:van-e esély ott munkát találni-vendéglátás.És ha mód lenne rá még vállákozás is.A válaszokat előre is köszönöm.

Előzmény: Aanne (104)
Aanne Creative Commons License 2012.06.12 0 0 104

radvankata: Kint vagy már?

Behalt ez a topic de nagyon. Vagy csak senki nem költözik a Kanárira...

radvankata Creative Commons License 2011.08.26 0 0 103

Sziasztok!

jövö aprilistol szeretnek kiköltözni min egy fél évre a Kanári szigetekre,azt hogy melyikre..még nincs eldöntve.

szeretném ha vki tudna segiteni,akkor nyugodtan irja meg nekem,hogyan induljak el,hol kereshetek munkát,miylen érak vannak kint,miylen idöre számitsak..

Sajnos itthonról rettentő macerásnak találom a melokeresést..és nem is tudom h sikerulne-e...

Vendéglátásban dolgozok itthon,de irodistaként is dolgoztam.

Angolul németül beszélek,de tervbe van h jövö ilyenkorra már valemenynire hadováljak spanyolul is:)

szivem szerint pultban dolgoznék,azzal ugy érzem nem lenne problémám:)

24 éves vagyok,és kiszeretném próbálni magam:)

Please,ha vki tud segitsen pár infoval!

üdv Radván Kata

Aanne Creative Commons License 2011.07.30 0 0 102

ez a topic meghalt. Vajon miert? Senkit nem erdekel a tema? Vagy csak nyari szunet van?????

Előzmény: demjengi (101)
demjengi Creative Commons License 2011.01.18 0 0 101

Kár, hogy kihalt a topic. :-((

Írhatna olyan aki már kiköltözött.

Encci Creative Commons License 2010.12.27 0 0 100

Majd hozz nekem egy kanárit!!:)))
Csak vicceltem...:))

CB SL Creative Commons License 2008.06.22 0 0 98
A Canaria Brillante S.L. Tenerifére, Costa del Silencioi munkahelyre, német - angol alap vagy középfokon és spanyol nyelven perfektül beszélõ ingatlan és egyéb ügyek intézésére, ügyintézõi munkatársat keres, hétfõtõl péntekig 9-13 és 17-20 óra közötti munkaidõ beosztással, szombaton pedig 9-13 óráig történõ munkavégzésre. Teljes bejelentéssel, adó és a TB felé. A lakást biztosítjuk + fizetés és + mellékjövedelem folyamatosan.
Jelentkezni lehet a vorostenerife@hotmail.com e-mail címen. Fényképet és önéletrajzot kérek magyar, angol, német és spanyol nyelven.
civilkurazsi Creative Commons License 2008.05.23 0 0 97
talán az a legjobb megoldás ha rögtön két lakást vesz az ember: egyiket kiadja másikban lakik, s talán 4 órába dolgozik vmit mellette.
Előzmény: szalapala (13)
civilkurazsi Creative Commons License 2008.05.23 0 0 96
kiköltöztél már?
Előzmény: Bolina (81)
civilkurazsi Creative Commons License 2008.05.23 0 0 95
ahogy én láttam pl Plya Del Ingles-ben több a nem spanyol anyanyelvű minjt a spanyol:)) pl szerintem a legtöbben németül tudnak csak:)
Előzmény: zwebi (74)
civilkurazsi Creative Commons License 2008.05.23 0 0 94
van a Kanári Szigeteken egy magayra kozul (nő ha jól tudom), aki egyúttal személyes céget is ezet helyben: ingatlannal foglalkozik. a helyedben felvenném a kapcsolatot vele tuti hogy tud ingatlant nés/vaGY ÜGYVÉDET IS AJÁNLANI. bár ott az ingtatlanközvetítők komplett szolgáltatást is nyújtanak gyakran: az vételtől, a jogi ügyeken akár a kiadásig mindet intéznek-persze megfelelő jutalékért cserébe.
Előzmény: Bnatby1 (88)
civilkurazsi Creative Commons License 2008.05.23 0 0 93

2 hét nem hosszú idő. de én is tervezem hogy odakiöltözöm majd ha visszavonulok. egy 1 szobás tengerre néző lakás ára 70-190 ez Euro között mozog, ha kétszobás akkor már több. persze ott nem tévesztendő össze a stúdiólakás az egyszobással. előbbi valóban csak egy szoba, utóbbi a magyar rendszer szerint valójában kétszoba: egy háéló egy nappali.

egész évben 25-29 C fok körüli a hőmérséklet maxiuma, esténként se megy soha kb 15 fok alá. ugyhogy ideális. Grand canariéát javaslom ott délen talán a legkevesebb eső seik- már ha aZAVAR AZ  eső. engem mondjuk zavar, mert szeretm a napfényt.

engem lenyűgözött Playa del Ingles és Maspalomas. a legdélibb csücsökben egy természetvédelmi terület van: oylan mint a szahara, óriási dűnékkel, csodás strandokkal.

hihetetlenül nyugis ott az élet. gyakorlatilag németnyugdíjasok városkája:) kivéve bizonyos szórakoztató és bevásárlólóközpontokat, ahol  dúl a bulizás.

Előzmény: sipoka (-)
emeseughy67 Creative Commons License 2008.04.26 0 0 92
Holá! Sikerült valamit intézni kiköltözés ügyben? Hali.Emese.
Előzmény: Bnatby1 (88)
Szaffi83 Creative Commons License 2008.03.03 0 0 91

Hello!

Egy honap mulva koltozom Costa del Silencioba, alberlotarsat(kat) keresek. Ha erdekel vkit irjon!!

Asturyon Creative Commons License 2008.01.22 0 0 89

Sziasztok!

Tenerifen eloket keresek. Infokra lenne szuksegem kitelepedessel, cegalapaitassal kapcsolatosan, de minden mas felhasznalhato info erdekel.

Bnatby1 Creative Commons License 2007.07.18 0 0 88

Hola!

Foglalkoztat a gondolat hogy kiköltözzek Tenerifre.

A témával kapcsolatba minden érdekességet,ötletet ,szivesen fogadok.

Irjatok az oregpeter@freemail.hu cimre.

Elöre is köszönöm.

Péter

cyprus_people Creative Commons License 2007.04.20 0 0 87
Szerintem az első generációs magyarnak még nem tellik ilyesmire. Inkább a szatelit TV...
Előzmény: Kathys (86)
Kathys Creative Commons License 2007.04.19 0 0 86

Sziasztok!

Fiatal pedagógus lány vagyok(tanító szakos),és érdeklődnék,azoktól akik kinnt élnek Tenerifén,hogy van/lenne e igény arra,hogy egy magyar lány vigyázzon magyar gyerekekre,és tanítsa őket, h ne felejtsenek el magyarul ha már régóta kinnt vannak stb. Évek óta tanítok magántanárként,így van gyakorlatom. Általános iskolásoknak minden tantárgyól korrepetálok.

Köszi:Kata

cyprus_people Creative Commons License 2007.03.18 0 0 85

Sikerült? 

Mi újság Los Christianos kikötőjében?

A halászok árulják még a friss tonhalat és trancsírozzák a minicápákat?  

Előzmény: osztatue (83)
Bolina Creative Commons License 2007.01.26 0 0 84

Hola!Bocsi, csak ma olvastam el a hozzászólásodat.Itthon vagy még,vagy már kiutaztál?Jó lenne beszélnünk mneuhauser@freemail.hu cimre irj légyszi inkább.Várom jelentkezésedet mindenképpen, akár itthonról, akár Teneriféről,feltétlen!!!

Előzmény: osztatue (83)
osztatue Creative Commons License 2006.12.28 0 0 83

Szia Bolina!

Én január végén tervezem a költözést tenerifére annak is a déli felére.Ugyanis vannak ismeröseim akik szivesen segitenek nekem a papirok a szállás és a kocsi bérlésével.Még nem tudom mit fogok dolgozni remélem találok magamnak 1 testhez állo munkát.Neked mik a terveid?

cyprus_people Creative Commons License 2006.11.23 0 0 82
Túl nagy a népsűrűség, és folyamatosan érkeznek az afrikai menekültek. Ez egy kicsit elriaszt.)
Bolina Creative Commons License 2006.10.22 0 0 81

Hola Kedves Fórumozók!

Nagyon haldoklik ez a Fórum,alig van beirás.Nem akar senki /rajtam kivül/ kiköltözni Tenerifére?Nem érdekel ezzel kapcsolatban senkit semmi?Napokig nincs  ezen a Fórumon beirás.Be-benézek ide, de semmi értelme.

a www.canaria.hu-t ajánlom az ide tévedőknek,ott pörög a dolog,sok az  új, használható infó, minden kérdésre nagyon gyors válasz,sok az érdekesség, újdonság mindig. Igy  kellene működni más Fórumnak is - szerintem.

rex88 Creative Commons License 2006.10.13 0 0 80
Szia! Keresel még szakácsot? Mindenképpen érdekel az ajánlat! Köszi! bosch4@citromail.hu
Előzmény: canaria.hu (49)
canaria.hu Creative Commons License 2006.08.06 0 0 79
A www.canaria.hu weboldal szerkesztõsége felvételre keres angolt legalább középszinten, németet és spanyolt alapszinten beszélõt, max. 55 éves korig, a weblapunk német, angol, spanyol nyelvre történõ folyamatos fordítására, illetve üzleti tárgyalások tolmácsolására.
Felvételre keresünk továbbá php, mysql, flash ismerettel rendelkezõ programozó, weblapkészítõt, referenciával.
Jelentkezni lehet a vorostenerife@freestart.hu e-mail címen vagy a 034-626-447-391 telefonszámon lehet.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!