Keresés

Részletes keresés

apci500 Creative Commons License 2015.07.23 0 0 54

Itt nincsen jó ár! A hely adottságai olyanok (parkoló nincs, hegyoldal, személyzet, szűk 'strand', finomító) hogy gondolni sem szabad rá! Keress maszek apartmant a környéken. Odamész, megnézed, nem tetszik továbbmész. 

Előzmény: T-boy01 (53)
T-boy01 Creative Commons License 2015.07.14 0 0 53
Milli68 Creative Commons License 2014.07.17 0 0 52

szia! várhatom még? :( még semmi

Előzmény: ili83 (49)
Milli68 Creative Commons License 2014.07.04 0 0 51

Szia! írsz majd, ha küldted? bár már helyreállt a saját fiókom is, had lássam mikor zaklassam a cím tulaját :) nem mintha nem velem élne.. de izgulok :)

Előzmény: ili83 (49)
Milli68 Creative Commons License 2014.06.27 0 0 50

ok-ok, várom, már megvan az időpont, mikor lenne oké :)) voltam már ilyen árban igaz az apartman volt, de a félpanzió olcsó, és igaz hogy olvasok jót is rosszat is, nem vagyok finnyás és nem tűnik vészesnek... tehát nem hátrány az sem, ha van valami minimális ellátás, és azért tiszta legyen.

Előzmény: ili83 (49)
ili83 Creative Commons License 2014.06.26 0 0 49

Hello!

 

Horvát irodától vagyok :-) Árlistát fogok nektek lekérni, de lehet, hogy kell 12 nap, a horvátok nem túl gyorsak :-(

 

Szóval kis türelmet kérek ;)

 

Nem tudom, sok utasom volt Uvalába, de elégedettek nem nagyon voltak, ettől függetlenül egyetértek, hogy olyan a nyaralás, amilyenné tesszük!, szóval ettől függetlenül még jó is lehet, viszonylag olcsó is, de akkor is lutri..... ;)

Előzmény: vietcong (47)
Milli68 Creative Commons License 2014.06.26 0 0 48

köszi a választ, bár elsősorban tapasztalatok érdekeltek volna. a környéket járnánk be inkább, a kilátás pedig abszolut nem zavaró, sajnos sokan a finomítót hozzák fel csak feleslegesen. sajnos az én szolgáltatóm most valahogy nem okés, laja111111@freemail.hu tudom most megadni, azért meghallgatom mit tudsz, előre is köszi :) melyik irodától vagy?

Előzmény: ili83 (46)
vietcong Creative Commons License 2014.06.25 0 0 47

Szia Ili83!

Engem érdekelne hotel ár, Crikvenica-n 2 személyre  ha tudnál lekérni megköszönném!

Augusztusba mennék  első 2 hetében valamikor.

 

stussz@freemail.hu

 

Köszi!

 

Előzmény: ili83 (46)
ili83 Creative Commons License 2014.06.25 0 0 46

Szia!

 

Crikvenica-n vannak ilyen olcsóbb hotelek! Ha megírod az e-mail címedet, még tudok is lekérni olcsóbban árakat! Crikvenica legalább jó hely is, Kraljevica-n nem sok minden van, ráadásul a hotel még az olajfinomítóra is néz....

Előzmény: Milli68 (45)
Milli68 Creative Commons License 2014.06.24 0 0 45

Sziasztok!

Volt valaki itt mostanában? azt olvastam, azért a 2005-ös állapotokhoz képest történt javulás :)) a kaja a leírtak alapján ha nem is legjobb, ehető, takarítanak. Nem luxusszállóra vágyom, de úgy tűnik a célnak megfelelne. Azért érdekelnének a tapasztalatok, nem várok túl sokat, bulizók mindenhol vannak, a lépcső nem gond, kirándulni meg lehet a környéken, tehát nem a nagyigényűek véleményét várom. Esetleg hasonló árban ha tud valaki hasonlót, várom a javaslatokat (max 35-40/fő). Előre is köszi, ha ír valaki, jó nyaralást mindenkinek :)

Vik2013 Creative Commons License 2013.07.07 0 0 44

Mi most voltunk 5 napot. A hotel rendben van, de lehetne rá költeni egy kicsit. pl napozószékék csak ott vannak, lezárva, rohadnak szét. Az első szinten van egy játékterem, nagyon lepusztulva. Jó kis retro gépek, Mortal Combat II :) Elég sok lépcső van. A főépületben egyébként van lift is, csak eldugva a lépcső melletti ajtónál. Általában ott vannak a takarítók. Azért mikor nem voltak ott mentem vele egy szintet, működik.

Wifi tényleg van, csak max 3mbites, ami ugye minél többfelé oszlik annál lassabb.

A kaja jó. A táskákat árgus szemekkel lesik, sőt letetetik az ajtónál. A vacsora változatos, nem mindig ugyanaz van!

Sok fogásból lehet választani: rántosshús, rántott hal, pörkölt, máj, francia saláta, krumpli saláta, tészta is volt. Szokott lenni gyümölcssaláta is, amiért megy a harc... Mivel vacsorára nincs ital!!!

Reggeli az mindig ugyanaz, vannak szalámik, sajt, müzli, tej, kávé, zsemleszerűség, vaj, medvesajt, mogyorókrém stb... még pirítóst is lehet csinálni! Szokott lenni rántotta is, de szerintem azt dúsítják valamivel. Az üdítőautóamánál van alma/narancs/ananász. Van tea/kávé automoata is.

A hotelnél van egy méregdrága bolt, meg egy étterem. Az étteremben este zene is szokott lenni. A kalamárit nem jól csinálják, pedig az a kedvencem. A hotelben is van italos részleg, szintén drága. Érdemes vinni itthonról ásványvizet. A csapvíz egyéb iránt finom, iható természetesen.

A szobák szerintem kicsik, A miénk egy sarok szoba volt. Nem túl meleg, nem izzadtunk. Tiszta, naponta viszik a szemetet. Awc papír elég pocsék, kicsi, szakad.

A környék szép, érdemes a hídra is felmenni szétnézni.

A hajókirándulás Crikvenicánál nem feltétlenül éri meg. Kitesznek Siloban, otthagynak 3-ig. Ott nekünk lebeszélt csoportos ebédünk volt, de nem érte meg, vacak volt!!! 10eu... Hazafelé a hajókirándulás annyi, hogy kicsit közelebb megy a parthoz, meg lassabban...

Az olajfinomító nem vészes, este kifejezetten szép!

apci500 Creative Commons License 2012.08.27 0 0 43

Az értéket már tudjuk, mi volt az ár? 

Előzmény: lámalány (42)
lámalány Creative Commons License 2012.08.26 0 0 42

Mi pár napja jöttünk haza innen és szerintem sem volt rossz a hely. Tény, hogy nagyon egyszerű, kicsit úttörőtábor-jellegű, de tiszták és nagyok a szobák. Más helyekkel ellentétben itt minden szobában van egy nagy kanapé is, ami sokkal kellemesebbé teszi a napközbeni olvasást, esti kártyázást stb. A reggeli és a vacsora minden nap ugyanaz, de elég nagy a választék, egy hétig el lehet vele lenni. A parkolás valóban elég bonyolult, nagyon kevés hely van, tényleg csoda, de nem törik össze az autókat. Végül valahogy mindig van parkoló és egyetlen autót sem láttunk, amit meghúztak volna.

A part betonozott és valóban látszik az olajfinomító, de speciel minket ez egyáltalán nem zavart, főleg azért, mert a tenger gyönyörű tiszta; a strand egyik részén sekély, a másik oldalon nagyon gyorsan mélyül. Tengeri sünöket búvárszemüvegben sokat láttunk, de egyáltalán nem fenyegetett az a veszély, hogy belelépünk; igaz, mi mindig a mély résznél voltunk. A szobák egy meredek hegyoldalba épültek, ha a fenti épületben vagyunk elhelyezve, akkor sok lépcsőt kell megmászni a vízig. Ez többeket zavarhat, mi nem voltunk közöttük. :)

Elsősorban azoknak ajánlott a hely, akik kifejezetten csak strandolni akarnak, mert autó nélkül elég nehéz bárhova is eljutni, igaz, szerveznek minden napra valamilyen kirándulást, de elég borsos áron. Mondjuk kocsival van kirándulási lehetőség, igaz akkor megint gond este, hogy hova parkoljunk. :)

Összefoglalva: valóban nem egy ötcsillagos szálloda és sokmindent fel lehet róni neki, de ár-érték arányban nagyon jó, ha valaki strandolni akar a tengerparton, akkor elég jó választás.

Előzmény: kukult (40)
apci500 Creative Commons License 2011.08.24 0 0 41

Megkérdezhetem, hogy mennyibe került ez a 7 éjszaka?

Előzmény: kukult (40)
kukult Creative Commons License 2011.08.24 0 0 40

Sziasztok!

 

Sajnálom, hogy ilyen sok negatív véleményt kell olvasnom erről a helyről!

 

2011. augusztusban 7 éjszakát töltöttünk a párommal és még két párral együtt a Hotel Uvala Scott-ban, és elmondhatom, hogy minkenki nagyon pozitív élményekkel gazdagodva tért haza a nyaralásról!

 

Tévhitek:

 

- Csúnya a környezet az olajfinomító miatt... (NEM igaz, egyáltalán nem zavaró, sőt Opátiából is ezt látod csak úgy megsúgom)

 

- Kevés az étel.... (Ez a legnagyobb tévhit, mert nagyon bőséges, változatos az étel, a reggeli és a vacsora annyira bőséges, hogy más étkezésre nincs is igazán szükség)

 

- A parkolók szűkösek... (IGAZ)

 

- A víz koszos (TÉVHIT)

 

- Messze a part... (Egyáltalán nincs messze, lépcsősoron lehet lejutni)

 

- Gyenge a szobák minősége...  (Tény, hogy nem egy 5 csillagos szálloda, de aki arra vágyik, az ne ide akarjon jönni, ennyi pénzért. Azonban a szobák tiszták, naponta takarítják, az ágy kényelmes, fürdő, wc van bent + szekrények, kilátás szép, a tengerre néz! Az igaz, hogy a hangszigetelés rossz...!)

 

Aki bővebb indormációt szeretne a saját tapasztalataimról, az kérdezhet a kukult@vipmail.hu címen!

 

Szép napot mindenkinek!

 

 

Kult Zoltán

 

 

 

tlevente Creative Commons License 2011.07.19 0 0 39

A Vaterán megint nyomják ezt a "szállodát"!

A strandjával csak az a baj, hogy kb 50nm. A kelet-európai vendégek borzalmasak. Egyik este hoztak süteményt, volt aki 6--8 db-ot spájzolt, 1 perc alatt elfogyott.

Az ásványvíz, üdítő horror drága.

A parkolóhely kevés, az utak szűkek, végig amiatt aggódtunk hogy mikor húzzák meg az autót. Csak az ellenségeimnek ajánlom!

NusiN Creative Commons License 2010.03.05 0 0 38

Sajnálom, hogy ilyen rossz vélemények vannak a hotelról, mert nekem pár éve nagyon jó tapasztalatom volt. ÉLetem egyik legjobb nyaralását tölöttük akkor Horvátországban.

A gyár azért erősen közelített kép, és nem az étteremből lehetett rálátni, hanem a partról, de a messzi távolban. Legalábbis ha azóta nem épült más gyár a környéken..

 

A hotel 2 vagy 3 *os volt, nem is értem miért vár az ember nagy extrát tőle. Viszont az árához képest, teljesen korrekt volt, naponta cserélték a törölközőt, és takarítottak. Nagyon korrekt volta  recepció is. Egyedül a parkolás volt nehéz,mert elég kevés parkolóhely volt a hotel területén. Az ételek szinte mindig ugyanazok voltak, de én azért bőven elvoltam egy hétig. A vacsoránál ők adagoltak, de soha nem maradtunk éhesek. Napközben max fagyit, vagy vmi kisebb nasit ettünk, teljesen jól elvoltunk a reggelivel és a vacsorával (fiúk is!).

 

Az tény,hogy a saját strandja nem egy nagy extra, de vízbe merülésnek teljesen megfelelt, mi egyébként szinte minden nap elmentünk valamerre. Voltunk Rijekában több strandon is, voltunk Crikvenyicában, Elmentünk még Pulába is, voltunka  krk szigeten, egyik nap körbejártunk több kis várost, hazafelé pedig a Plitvicei tavak felé mentünk. Autóval voltunk, így aztán törekéd áron csináltuk meg azokat a kirándulásokat, amiket ott szerveztek.

 

Persze mindenkinek más az elvárása. Én általában nem foglalkozok a szállás minődésével (jó persze, csótányokat nem akarok :D ), és inkább a kirándulásokra költöm a pénzt. Ez lehet,hogy a kolis előéletemből adódik.

 

Minden esetre szerettem volna egy jobb tapasztalatot is leírni a helyről.

borostyan37 Creative Commons License 2009.05.26 0 0 37

Sziasztok!

 

3 hete jöttünk haza a Uvala Scottból. Bár ez az én személyes véleményem és tapasztalatom nem nagyon ajánlom senkinek ezt a helyet nyaralás céljából. A strand nagyon kicsi és rossz minőségű, köves, a szobákból minden áthallatszik :-))), a kaja minősége türhető, de nem túl változatos, ők adagolják az ételt, drága minden, bár minket nem zavart, de kiábrándító volt a Krk híd és a kopár szembeni Szv Martin (nem a Krk) sziget látványa.

Miután mi is csak alvás céljára mentünk oda kibírható volt.

 

mosolyogva Creative Commons License 2008.10.01 0 0 36

Hát, sajnos én is kevés jót tudok írni. A hotelt leszámítva a nyaralás csodás volt, mert minden nap máshova mentünk :)

 

Mi többen mentünk, összesen 5 kisgyerekkel, de bizakodóak voltunk eléggé :)

A szobáink viszonylag tiszták voltak, de sajnos nagyon lelakottak. Tudom, hogy a hotel csak ** , de pl. a mosdó törött volt, a falból lógott a konnektor ... Internetcsatlakozásnak a nyomát sem láttuk a szobában. Mi a főépülettel szembeni szobákat kaptuk (101-104)
Éjszakánként nem nagyon tudtunk aludni, mert úgy tűnik, hogy ez a szálloda valamiféle táborhely is lehet különböző fiatal csoportok részére, és bizony gyakran még hajnali 2-3 körül is nagyon nagy volt a hangoskodás (komolyan, mintha vmi úttörőtábor lett volna). Volt olyan, hogy fiatal fiúk leöntötték éjjel az ajtónkat egy vödör vízzel - igaz véletlenül, mert nem a miénket akarták, hanem a másikat, amiben a hozzájuk tartozó lányok laktak. A 4. éjjel már szóltam az egyik kísérőnek (tanárnő?), hogy kisgyerekek vannak, és aludni szeretnénk..
 
Sajnos a hotel strandja nem gyerekbarát. Mivel mesterségesen van kövekkel kialakítva, ezért a kavicsok nagyon élesek, még nem gömbölyítette le őket a tenger. A napozáshoz a hely nagyon kevés, az is betonozott, lefeküdni napozni nem igen lehetett.
A tenger először tisztának tűnt, majd (gondolom) egy hajó beleengedhette a szemetét a vízbe, és nemsoká homályos lett a víz, és papírdarabok stb úsztak a tetején és benne is... Sajnos a víz tisztaságát igazán akkor kérdőjeleztük meg, mikor első nap néhány órai fürdés után közülünk 2 gyerek is kiütéseket kapott (!), és nagyon viszketett a bőrük napokig! :(
Arra a strandra többet nem mentünk, hanem mindennap elmentünk máshová: Crikvenicába, Malinskára, Opatijaba, Baskara. Ott ilyen problémánk nem volt, és a strandok tiszták voltak, jól tudtunk pihenni és fürdeni. A táj is csodás volt!
 

Kraljevica Hotal Uvala Scott A képet az étterem teraszáról készítettem. Erre a gyárra lehetett látni a strandról, az étteremből, a teraszról, mindenhonnan ... A gyár mindig füstölt, és többször volt olyan, hogy az egyik kéménye égett is folyamatosan... Eléggé szomorú látvány volt, és egy nyaraláskor az ember nem ilyet szeretne látni.... ráadásul nem mindenhonnan, szinte bárhova néz :((
Arról nem is beszélve, hogy mit engedhet bele a tengerbe... Egyébként ezt a gyárat messziről szinte mindenhonnan lehetett látni, még Opatijaból is.
Az étteremben étel viszont jó volt, és bőséges. Sajnos a személyzet óvatosan fogalmazva nem éppen szolgálatkész, de az már nem is baj :)

Mi az Adrinalinnal ( http://www.adrialin.hu/szállodák_kraljevica-t109-a6.html )foglaltuk a szállást, ahol többek közt ilyen szöveg volt:  

"Kraljevica könnyen megközelítheto, ráadásul különlegesen jó mikroklímájú nyaralóhely, ezért kisgyermekes családok, illetve allergiás és egyéb légúti bántalmakkal küszködo vendégeinknek kimondottan ajánljuk. "

Hááát...........................


Amikor elmentünk a hotelből, mindig csodás tájakon jártunk, és szép élményekkel jöttünk haza.

Tibor78 Creative Commons License 2008.09.19 0 0 35

Mikor elolvastam Apci500 hozzászólását az "üdülőről" és a körülményekről megmondom őszintén, rámtört a frász, de már le volt foglalva. A leírtak szóról-szóra igazak és nem tulzóak.

 Az iroda nevét nem irom le, mert nem szeretek pereskedni, de nagyon sok dologról nem, vagy félretájékoztattak. Pl. 80-130 m a tengertől a távolság. Igen, csak függőlegesen 150 lépcsőt megtéve.

 

Az egész üdülőkomplexum egy Tito idején épült (valamikor jó lehetett) szocreál stilusú lepusztult förmedvény, kultúrálatlan, képzetlen, arrogáns, a horváton kívül más nyelven alig tudó  személyzettel.

 

A második napon ellopták a bőröndünket a takarítónő által nyitva hagyott erkélyajtón behatolva. Ez volt a csúcs, nem hívták ki a rendőröket, nem vállaltak semmiért felelősséget, az igazgatónak az volt a legfontosabb kérdése, hogy milyen nemzetiségüek vagyunk. Mikor megtudta, hogy magyarok, le is tette a telefont.

 

Különben többször voltam Horvátországban az Adria szépsége miatt, és az a meglátásom, hogy egyre jobban éreztetik velünk, hogy utálják a magyarokat.

 

Az utazási iroda által, sok veszekedést követően nagy nehezen kaptunk egy másik szállodát nem messze oda a KRK szigeten. Annak a nívója már teljesen más volt.

 

Ezen az általunk átkeresztelt "Horror Scott"-on csak két éjszakát töltöttünk, az is sok volt.

 

Mindenkit intek ettől a helytől, ide csak büntetésből küldenék többszörös visszaesőket.

 

Az  utazási biztosító egy külön fejezet. Minden káreseményre kész magyarázattal rendelkezik, hogy miért nem áll módjában kártérítést nyújtani. Az utasbiztosítás is csak felesleges pénzkidobás.

 Jelenleg is az ellopot okmányaink pótlását intézzük.

apci500 Creative Commons License 2008.08.05 0 0 34
Mi most jöttünk vissza. Valakitől átvettük a helyét, mert nem tudott menni.
Észrevételek:

- A reggeli hihetetlenül gyenge.
- A vacsora részben a reggeli maradékából készül.
- Vizet nem adnak a vacsorához, bevinni nem lehet (elveszik). Lehet venni, de nem 2*-os áron.
- A szobák rohadtul leharcoltak. A matracokban alig van rugó, szekrényajtót nem lehet becsukni, 25-ös égők, stb.
- A k-európai vendégsereg (lengyel, szlovák, magyar) meglehetősen kultúrálatlanul viselkedik.
- hűtő nincsen a szobákban, így kaját nem lehet eltenni pl. ebédre.
+ az a 2-3 féle kaja (marha, csirke) ami minden este van a vacsorához az ehető. A szardínia néha nincsen kibelezve, a többi hal OK.

Vélemény:
Nagy ívben elkerülni és csak ellenséget küldeni ide! Ha apartmanba megy az ember és csak étteremben eszik tehát nem visz semmit és nem boltozik még akkor is olcsóbban és jobban kijön. Sőt még főzhet is!
tt65 Creative Commons License 2008.07.15 0 0 33

Van árnyákos rész, kis büfék, kévézók is vannak, kellemes!

Tök finom tengeri herkenytyűket is ettem!

Előzmény: Kellyn (32)
Kellyn Creative Commons License 2008.07.15 0 0 32

Szia mosolyogva!

 

Van a parton árnyékosabb rész, pont ott ahol fokozatosan mélyül. A bungalót nekünk adták nem volt választási lehetőség, valószinű, hogy miénk volt az egyik legrosszabb szoba, mert mi last minute foglaltuk az utat, és már csak ez jutott.

Arra készüljetek fel, hogy sok lépcsőn lehet majd lejutni a tengerhez, mivel lépcsőzetesen helyezkednek el a bungalók, de minnél fentebb kaptok szobát, annál szebb a kilátás.

A pakolóhelyet éreztük egy kicsit kevésnek van amikor csak egészen messze tudtunk megállni a szobánktól, meg valaki egy kicsit meg is húzta a kocsi hátsó lökőjét.

Vannak szervezett kirádulások a szállóban, pl. Velencébe hajóval, rafting, postonjai cseppkőbarlang, üvegaljú hajóval a tengeren stb... Mi ezeket nem próbáltunk de mindenki aki visszajött azt mondta, hogy nagyon jók voltak.

 

Jó pihenést nektek.

 

mosolyogva Creative Commons License 2008.07.15 0 0 31
Köszi, a Tiéd is meggyőzött!
Van bármi, amire figyelni kell?
Csak 14 órától lehet elfoglalni a szállást?
Mi választunk bungalót, vagy adnak, amit gondolnak?
Van több árnyékosabb hely (gyerekek miatt kérdezem) a strandon?
Előzmény: tt65 (30)
tt65 Creative Commons License 2008.07.14 0 0 30
én már irtam korábban ide, 3 éve voltunk, de ajánlom! a hely jó, nekünk a szállásra sem volt kifogásunk, kilátunk a tengerre, tiszta volt, kajával sem volt gond!
Előzmény: mosolyogva (29)
mosolyogva Creative Commons License 2008.07.14 0 0 29
Huu, köszi a gyors választ! Ráadásul, az ilyen megnyugtatót! :)
Mivel össz 5 kisgyereket viszünk, így fontos. Nem baj, ha messzebb van a központ, úgyis a 7 nap alatt 2-3x szeretnénk elmenni máshová is.
Előzmény: Kellyn (28)
Kellyn Creative Commons License 2008.07.14 0 0 28

Sziasztok!

 

Az infó nem új, mert pár éve voltunk itt, de nagyon jól éreztük magunkat.

A tartályok messze vannak valóban látszanak az üdülő strandjáról ,de a víz kristály- tiszta, halak úszálnak benne, az sem zavarja őket, hogy ott lépkedsz közöttük. Kisgyerekesek számára fokozatosan mélyülő kialakított rész van.

Voltunk Crikvenicán kirándulni, ott viszont tiszta olaj volt a parton a víz felszíne.

A szállás nem túl igényes, legalább is a mi szobánk nem volt az, de megfelelő. A kaja viszont nagyon jó volt, bőséges választék, egydül a sütiért volt küzdelem.

Kicsit elszeparált részen van az üdülőtelep, Kraljevica központja  kb. 3 km.

A Krk szigetre érdemes bemenni, ott gyönyörű strandokat lehet találni.

Mi is gondolkozunk hogy újra elmegyünk ide.

 

mosolyogva Creative Commons License 2008.07.14 0 0 27
Van valakinek új infoja?
mistral96 Creative Commons License 2006.11.22 0 0 26
Igazad van!
Előzmény: tt65 (25)
tt65 Creative Commons License 2006.08.05 0 0 25
Krken voltunk, mashol nem, kicsi gyerek miatt nem voltunk masfele. atartalyok messze latszanak, de nem hrapnak! ne aggodj, erezd jol magad!
Előzmény: szmuti (24)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!