Bevallom, hogy kiakartam menni a Villarreal ellen. De inkább könyveket vettem. Kicsit ugyan drágák voltak a jegyek, de ez nem zavart volna. De most szerencsém van, ugyanis a spanyol csapat lemondta. A COVID megint közbeszólt! :( A franc essen ebbe a járványba! :P
A Sárga Tengeralattjáró elég rosszul kezdte a mérkőzést...Már a 2. percben vezetéshez jutott a Zürich! :( De nem volt veszve semmi sem, jött a spanyol fordítás. Pato és dos Santos szép gólt rúgott és ezzel 2-1-re hazai pályán a Villarreal nyert! Ez így egy jó kezdés volt az EL-ben! Várom a folytatást! :)
Monaco (Fra) - Villarreal (Esp) 1-0 | Sima francia továbbjutás... :( Mégcsak meg sem nehezítette a dolgát a Monacónak a spanyol csapat. Többet vártam volna tőlük. Igaz, a B csapat játszott, de akkor is.... A 11-es nem volt jogos, mert a Villarreal játékos vállát érte a labda. Vak volt a bíró! XD A spanyol támadások vérszegények voltak, a meccs nagy részében inkább a Monaco támadt... Marad az Európa-liga csoportkör, lehet a versengéssel barátkozni! :)