én most szedem torrentről már 11 órája és még csak 30%nál tart. mert 20-30 néha 70kb/seccel jön. Na ezért utálom a torrentet. Szal szerintem a hétvégere lejön.... És még szerintem cracket is kell találnom
Semmi gond az inaktivitásért, az egész társaságra, rám is, átragadt, így ne érezd magad nagyon kellemetlenül :D
A gammát a www.wandoo.try.hu-ról szedtem, fizis warez, de viszonylag megéri. Az irányítás gyerekes, borzalmasan jól kanyarodik, de ennek örülök. Nagy előnye, hogy nem fogsz benne 380-al menni, mert 1. mph-s óra van csak, másrészt az sem nagyon megy 180 fölé :)
Autót építeni nem nagyon lehet benne, mert csak default skinek vannak - igaz abból azért akad pár - de mindent összevetve nekem mégis baromira bejön a játék - talán mert vannak benne rendőrök is és hát törnek az autók!
Honnan töltötted le gior? nekem is kéne... Hallottam róla egyet-s mást. Torrent linked van? Egyébként bocs h. nem vok aktív a TCM ben de megmondtam hogy nem játszok vele már sokat.... Ezért is kéne egy új játék pl ez.