Ezt a pangást kb. havonta egyszer megemlíti valaki.A helyzet az,hogy az összes Dolphins drukker - beleértve magamat is - más fórumokon van inkább otthon.
A pplive.uw.hu - ról letöltöd a megfelelő klienset és már nézheted is amennyiben valamelyik tv csatorna adja a meccset. Most a CBS adta. Az oldalon minden infót megtalálsz.
Sérülés miatt került be,de Super Bowl MVP lett.Már az akkor igencsak gyenge Tampa Bayben is jól játszott,a 80-as években az egyik kedvenc játékosom volt.Van mezem is töle.
Róla nem tudtam. De ami azt illeti csak sérülés miatt került a csapatba , mert Jay Schroeder volt a kezdő , csak az alapszakasz vége felé megsérült. Ha jól tudom... Ettől függetlenül a Super Bowl nyerő tényleg DW volt. Az Elway irányította Denver ellen. Respect....
Valóban nem az álmom, hogy Huard legyen a QB, csupán arra próbáltam rávilágítani, hogy a múlt nem minden. Az számít , amit most nyújt és az nem "Loveboat" mellett szól. Egyébbként gondolom egyetértesz, hogy 1 Marino szintű QB kellene. És nem tudom, hogy feltűnt-e , hogy afroamerikai QB még nem nyert Super Bowlt ? Legfeljebb backup-ként....és nem vagyok rasszista.... csak a tények magas dolgok. Persze előbb utóbb eljön az idő amikor nyer valamelyik, mert egyre több van.
Egyébként nyugtassál meg,hogy ezt nem gondolod komolyan.
Azt a Huardot favorizálod,aki egész karrierje során sehol nem volt tartósan kezdö - nyilván nem véletlenül - egy többszörös Pro Bowlos Culpepper-rel szemben,aki most egy komolyabb sérülés után van és még így sem rosszak a statisztikái,ahhoz képest,hogy egy nagyon gyenge OL van elötte.