Ez a topik az "Irodalmi Gyűjtemények" klubfórum tagfelvételt kezdeményező helye.
Amennyiben már más irodalmi közösségekben kipróbáltad, megmutattad magad -ez mindenképpen előfeltétel , amelytől csak kivételes esetekben térhetünk el- és szeretnél a klubunk tagjává lenni, ezzel elfogadva a klub kötöttebb, szabályozottabb életvitelét, akkor írjad be ide jelentkezési szándékodat ÉS adjál meg valamilyen linket, helyet, ahol olvashatunk eddigi irodalmi jellegű hozzászólásaidból. Jelentkezhetsz valamelyik klubtagnak küldött levélben is.
Kérek mindenkit, hogy az átláthatóság megőrzése céljából ide csak felvétellel kapcsolatos bejegyzéseket tegyen.
A felvétellel kapcsolatos minden intézkedés a klub, a topiktartalom megvédését szolgálja. Köszönjük megértésedet.
Kérem szépen az engedélyt, hogy írhassak a Vers, vagy amit akartok topikba. Referenciám, hogy eddig halkabban voltam. Egy technikai malőr, és most ez a név vagyok. Minden klubtagnak további jó verselést és olvasást. Szép napot!
Nézd: már egy ideje volt módom -és éltem is ezzel- olvasgatni az Indexen megtalálható munkásságodat. Ezek alapján kérésedet nem tudom teljesíteni, mert úgy vélem, létező érdeklődési köröd és stílusod nem illik az IGY -már évek óta kialakult- jellegéhez.
Ezért megköszönve jelentkezésed, arra kérlek, inkább egyéb -szabad hozzáférésű- irodalmi topikokban próbáld ki magad, melyekből számtalan található az Index berkein belül.
Elkuldtem megegyszer - hatha odaer. Ha esetleg ugy gondolod szukseges hogy tajekoztatot kuldjel / es nem ert oda az email/ akkor par napig az email-cimem
nyilvanos az adatlapomon / ide nem szivesen irnam ki/ .... Minden "instrukciot" szivesen fogadok :-)
Igyekszem majd kepessegeim szerint gazdagitani a topikot :-)
Igen, természetesen ismerlek a Fórumról és látom, milyen irányú az irodalmi érdeklődésed.
Az Iráskép-topik szintén az Irodalmi Gyűjtemények klub része és azért nem tudsz oda beírni, mert csak tagsági jogosultsággal lehet.
Részletesebben levélben fejteném ki. Amennyiben az itteni publikus email-címemre küldesz elérhetőséget, bővebben válaszolok és megbeszélhetjük a lehetőségeket.
Kedves Lutra - kerdezni szeretnek valamit - nem tudom jo helyen jarok-e?:-)
Raakadtam az ÍRÁSKÉP c, topikodra es szerettem volna feltenni verset keppel - de azutan rajottem, hogy nincs jogosultsagom :-)
Szoktam fenykepezni, a verseket is szeretem - nem tudom mi a velemenyed, van-e ra lehetosegem, hogy neha-neha feltegyek oda verset keppel kiegeszitve?
Fokent a "Verselde a Ketmacskahoz" es a "Kulonleges- szep-kepek" c. topikokban vagyok "jelen" / az utobbi kepeknek keszult, de versek is szerepelnek benne/...
"/Amennyiben ilyen jellegű linket nem tudsz megadni, kérlek először próbáld ki magad, 'mutatkozz be' egyéb -szabad hozzáférésű- verses helyeken, ezekből rengeteg található az Index Fórum keretein belül./"