Keresés

Részletes keresés

vjv1 Creative Commons License 2024.01.01 0 0 55

Buék.

:)))

Pali001 Creative Commons License 2010.02.21 0 0 54
 

Hello!

Van egy eledó felszerelésem. Egy Benson Condor II válvédő M-es méretben egy Adam's A4-es sisakom L-es méretben egy fekete nadrágom M,L-es méretekben és minden egyéb protektorom. Alig használt. Kezdő ár:50 000Ft persze lehet alkudni.

Érd.:  dalnoki.pal@t-online.hu

Pali001 Creative Commons License 2010.02.21 0 0 53
 

Hello!

Van egy eledó felszerelésem. Egy Benson Condor II válvédő M-es méretben egy Adam's A4-es sisakom L-es méretben egy fekete nadrágom M,L-es méretekben és minden egyéb protektorom. Alig használt. Kezdő ár:50 000Ft persze lehet alkudni.

Érd.: dalnoki.pal@t-online.hu

urlacher Creative Commons License 2006.01.25 0 0 52
Üdv amerikai foci csapatok, játékosok, edzők, szervezeti tagok és foci rajongók!

 

Egy kérdéssel fordulok hozzátok! A hetekben felmerült a hír, miszerint megalakul a Budapest Cowboys (Új Generáció) Varga Pisti szárnyai alatt a Vipers tagokból (kb. 50 fő) és Giants tagokból (kb.10 fő).

Ezzel kapcsolatban hallottam az alábbiakat hiteles forrásból.

 

Árpa Attila nem nézi jól szemmel a Bp. Cowboys megalakulását, sőt az általa úgy utált Giants vezetőt Stefánt megkereste, hogy csatlakozzon ahhoz a „konzorciumhoz” amely kizárja a Budapest Cowboyst a magyar bajnokságban való indulástól. Ahogy én tudom a két fél meglehetősen utálta eddig egymást, de úgy látszik egy „derék cél” érdekében egymásra találtak. Felmerültek, mint szövetségesek – ezekhez sajnos nem tudok hozzá szólni, mert ezt az információt nem tudtam leellenőrizni – az alábbi csapatok Norht Pest Vipers, Debrecen Gladiators, Budapest Blacknights, Eger Hereos. Kérem a fenti csapatok vezetőit, hogy cáfolják, vagy erősítsék meg a fenti hírt. Hangsúlyozom az alábbi csapatok nevét, megemlítették, feltételezésként kezelem, de a giantset biztosan tudom, mert hiteles a forrásom ezen a vonalon.

Egyébként, amit nem értek még, hogy a St Lawrence Giants csapat még csak be sincs jegyezve, nem is MAFL tag, hogy tud szavazni liga ügyekben?

Szeretném megkérdezni, hogy hogyan lehetséges ez? Hogyan lehetséges az, hogy a média fenegyereke, aki az amerikai foci imádója és a magyarországi amerikai fociért állítólag mindent elkötelező ember, ilyenre vetemedik? Ilyen előszelekkel indul a második hungarian bowl? Az ember azt hinné, ez nem fordulhat elő, vagy csak maximum a magyar labdarúgásban. Szomorúan hallom, hogy ilyen mocskos dolgok előfordulnak az általam szeretet sportágban, azt hittem ez más lesz, végre egy tiszta, érdekektől mentes sportszervezet jön létre. Mint szponzor szerettem volna részt venni a magyar amerikai fociban - mivel régebbi sportsérülésem nem teszi lehetővé, hogy mint játékos élvezhessem ezt a remek sportot- úgy gondoltam, adok egy évet, és ha minden jól megy, mint szponzor áldoznék azért, hogy ha már nekem jött össze a játék, másoknak erre meg legyen a lehetősége és azért magamra is gondolva, ha csak mint néző, de élvezhessem a magyar amerikai focit. (nem nagy pénzre kell gondolni, de egy csapat felszerelése biztos kijönne belőle)

A fenti beírást bemásolom az összes MAFL portálján található magyar amerikai csapat fórumába és várom a mielőbbi válaszokat, bízva abba, hogy sikerül meggyőznie a csapatoknak, hogy a fentiek nem fordulhatnak elő ebben a sportban.

 

 

A válaszokat előre is köszönöm

Üdvözlettel:

Urlacher

kicker Creative Commons License 2006.01.20 0 0 51
Sziasztok!

Ha van köztetek olyan játékos, esetleg rúgó, akit érdekelne egy 2-3 napos rúgótábor valamikor júliusban az jelezzen nekem! Peter Kramberger (Európa legjobb) rúgója és én szeretnénk szervezni egy ilyen kiértékelő, tanító tábort európai rúgóknak és puntereknek. Most szerzünk kontaktokat és lassan küldjük ki őket.

Eddig van német, holland, angol, spanyol, francia, osztrák, dán, svéd, norvég és magyar érdeklődők.

Mi ezen nem próbálunk pénzt keresni, ezért mindenki magának fizetné a szállást, kaját, repülő illetve kocsiutat. Természetesen segítünk ha érdekel a dolog.

Akit érdekel jelentkezzen itt: gaborsviatko kukac yahoo pont com mailre.

Írd le a neved, melyik csapatban játszol, hány éves vagy, hány év tapasztalatod van és adj meg egy email címes elérhetőséget.

Üdv,
Sviatkó Gábor
K/P #1 Budapest Wolves
madzombie Creative Commons License 2006.01.01 0 0 50

Sikerelben gazdag új évet kívánunk!!!

 

medve74 Creative Commons License 2005.12.24 0 0 49

MERRY CHRISTMAS! Minden kedves Black Army Játékosnak.MEDVE/W2,CSK/

madzombie Creative Commons License 2005.12.24 0 0 48
kellemes ünnepeket!!!
GEdevil10 Creative Commons License 2005.11.13 0 0 47

Mint láthatod,ide a kérdésed elött legutóbb áprilisban írtak,ezért kétlem,hogy választ fogsz kapni.

Meg merem kockáztatni,hogy ez a csapat csak néhány ember fejében és a neten létezett,realitás soha nem lett belöle.

Előzmény: Achilles#13 (46)
Achilles#13 Creative Commons License 2005.11.12 0 0 46

Sziasztok!

 

Veletek mi lett, mi van?

 

 

Yeti85 Creative Commons License 2005.04.27 0 0 45

Hi!

Én csak a buszon hazafelé hallottam, hogy volt kinn 3-4 Black Army - s srác a meccsen. Kár, hogy nem találkoztam veletek szembe, beszélgethettünk volna. Amint tudtok időpontot szóljatok.

Üdv Nektek!

Előzmény: badraven (44)
badraven Creative Commons License 2005.04.26 0 0 44
Most dől el a héten, hogy hol lesznek a végleges edzéseink.Amint megvan megírom.Amúgy gratulálunk a meccshez.Kitettetek magatokért.
Előzmény: gardat_wr (43)
gardat_wr Creative Commons License 2005.04.25 0 0 43

láttunk pár black armyst kinn a meccsen

de még mindig nem küldtek semmit.

hol edzettek mikor?

csak meg szeretnénk nézni titeket páran.

Superman(wildcats) Creative Commons License 2005.04.19 0 0 42

Igaz ez? Akkor meg....mivel ez egy véresen komoly sportág (engem másodszor mütöttek rövid időn belül ). Mindenki aki ezt játsza- mivel egyenlőre nem vagyunk sokan - tisztelje meg azzal a többieket, hogy komolyan űzi,játsza,szervezi...mivel nem gyerekjáték. Bármilyen megnyilvánulás ronthat a sportág megitélésén. Köszönöm a figyelmet

Superman

Előzmény: Pók'72 (40)
gardat_wr Creative Commons License 2005.04.19 0 0 41
lehet igazad van
Pók'72 Creative Commons License 2005.04.19 0 0 40

SRÁCOK, nem váktátok le, hogy ez csak egy áprilsi tréfa, nincs itt semmilyen csapat, egy manuszka irogat bénaságokat... nem is nézek ide be többet.

 

gardat_wr Creative Commons License 2005.04.18 0 0 39

Most olvastam a fórumot és csak röhögni tudtam egy két dolgon
pl a marketingen + hogy meg van kötve HALI a kezed.

 

Senkinek semmi infója rólatok,hol edzettek,és mikor?Páran kimennénk.

 

A mi csapatunkban is több ember egyszerre 2 munkahelyen is dolgozik.

Vannak diákok is akiknek szintén nincs pénzük,de ezért van tagdíj.

 

Én speciel a Gladiators első edzésétől járok Davey barátommal, és mögöttünk is kemény munka és kitartás áll,de nem mondtuk egyszersem azt hogy hülyeség tovább folytatni.Mára kezd összeállni egy ütőképes csapat,tehát jobb lesz ha a Sharks felköti a nadrágját.Főleg őszre!!!

 

Szeretnénk tudni hogy mikor és hol edzettek mert így ti sem fogtok kapni semmi segítséget ha továbbra is elszigetelitek magatoktól az összes csapatot.Főleg minket,mi vagyunk a legközelebb és szivesen is segítenénk.

 

Egy Gladiátor

(aki nem játszhat a meccsen grrr)

Ome Creative Commons License 2005.04.18 0 0 38

Üdv!

 

Már előre elnézést kérek, hogy beleszólok a debreceniek dolgába, de tényleg hasznos volna egyesülni. A Glad's-nál megvan minden, ami kell, edző, pálya, felszerelés, nem lenne hülyeség, vagy ne adj isten szégyen csatlakoznotok.

 

Nem hiszem, hogy ne tudnátok felzárkózni hozzájuk fizikailag és taktikaileg egyaránt. Az egyesüléssel egy ütős kis csapat alakulhatna Debrecenben is.

 

GO "Black Gladiators" :D

 

Üdv:

 

Ome

vipers.uw.hu

Semos Creative Commons License 2005.04.18 0 0 37
Sziasztok

Én is egy Gladiátor vagyok (TE).
Csak most kapcsolódtam be a fórumba de nekem is lenne egy pár megjegyzésem. Amikor meghallottuk, hogy alakul egy másik csapat Debrecenben nem értettük miért. Hiszen a legfontosabb dolog ami egy pár fiatalt eredményessé tehet az az edző és nekünk az ország egyik legjobb edzője van, aki idejét és energiáját nem kímélve ösztönöz minket a legjobb teljesítményre.

A szponzorok és a körítés.
A szponzorokhoz teljesítmény kell legalább egy pár meccs tapasztalata, hogy egyáltalán tudja a csapat hogy mire számíthat a közel jövőben és ezért mit tud fölvállalni a szponzorok érdekében.

Csajokat nem nehéz szerezni hiszen kis országunk telis tele van jobbnál jobb nőkkel. De mi úgy gondoltuk, hogy az első mérkőzésünkre inkább gőzerővel készülünk és megpróbálunk rászolgálni az edzőnk bizalmára.

Nagyon szívesen vennénk hogyha felvennétek velünk a kapcsolatot, esetleg szurkolnátok nekünk 24-én.
Yeti85 Creative Commons License 2005.04.17 0 0 36

Hello!

Egy Gladiátor vagyok. Szeretnék reagálni néhány dologra.

 

"...egyesülés... Valószínüleg a Gladiatoroknak is megfordult a fejében."

Nemcsak megfordult, de meg is próbáltunk felkeresni titeket.

"De szerintem mindketten külön akarjuk folytatni"

Hát ezt nem jól gondolod. Meg azt sem, hogy Debrecen, mint "második legnagyobb város" elbírna két csapatot. Legalábbis jelenleg biztosan nem.

"A jó kapcsolatot egyébként mi is szeretnénk velük"

És ezt hogy, ha nem is beszéltek velünk. Minden baráti kezdeményezést szívesen vennénk. Gyertek ki edzésünkre, vagy kimegyünk mi (ezesetben adjatok vmi elérési címet), s ott végig tudnánk beszélni, hogy szüksége van - e Debrecennek két csapatra.

 

Üdv!

Előzmény: hali381 (27)
G.I. 40 Creative Commons License 2005.04.09 0 0 35

Töltsétek le a Wolves fórumról a 18788-as linket !

 

Go Black Army !

fantomfarkas Creative Commons License 2005.04.06 0 0 34

Kedves Black Army vezetőség!

 

Mivel a mailemre nem reagáltatok, ezért a fórumon keresztül üzenem meg hogy Ti vagytok az egyetlen csapat aki még nem küldte el a ligával kapcsolatos válaszokat.

 

Amennyiben nem érkeznek meg a válaszok Április 18-ig, kénytelenek leszünk úgy értékelni hogy a Black Army idén még nem kíván csatlakozni a szövetséghez és a ligához.

 

 

Bee007 Creative Commons License 2005.03.31 0 0 33

Harag nincs, csak ne higgy el mindent amit hallasz. Ez csak egy jó tanács...

 

Bunda barátom meg nem haragos típus. Ellenben velem :)

 

De nincs harag

Előzmény: hali381 (32)
hali381 Creative Commons License 2005.03.30 0 0 32

Továbbra is csak elnézést tudok kérni!Ennél többet ne m tudok tenni.Remélem azért nincs harag!

Előzmény: Bunda84 (31)
Bunda84 Creative Commons License 2005.03.30 0 0 31

Rossz az infó bizony!!! Még közel sincs az igazsághoz!

 

Egy VIPERA!

Előzmény: hali381 (26)
hali381 Creative Commons License 2005.03.30 0 0 30
Számít a kor?Értem mire célzol.A kérdéseknek egy egyszerű oka volt.Viszonylag régóta kísérem figyelemmel a dolgokat, és bizony hallottam, vagy hallottunk már elég fals infókat is.És nem csak rólunk.Ezért lehetett a kavar a Vipersszel is.Akiktől most is elnézést kell kérjek emiatt.
Előzmény: fantomfarkas (28)
fantomfarkas Creative Commons License 2005.03.30 0 0 29
hali381 válasz | megnéz 2005.03.24 00:41:41 (18203)

Teljesen amatőr bajnokságról van szó ugye? Amúgy nem biztos, hogy a Black Army csak egy név és logó! Elég jól néz ki az arculat. Biztos nem fillérekbe került!A semmire meg senki sem áldoz pénzt, ha érted mire gondolok.

Előzmény: fantomfarkas (18202)
hali381 válasz | megnéz 2005.03.23 23:12:14 (18200)

Kíváncsi lennék, hogy ki mit tud a debreceni helyzetről? Van egy csapat akik kevesen vannak, és van egy akikről nagyon keveset tudunk.... Minden infó érdekel. Szerintetek a Wolves után ki a legjobb?

Előzmény: fantomfarkas (28)
fantomfarkas Creative Commons License 2005.03.30 0 0 28
hm... hali, elárulnád nekünk hogy hány éves vagy?
Előzmény: hali381 (27)
hali381 Creative Commons License 2005.03.29 0 0 27
Ne hidd, hogy ezen még mi sem gondolkodtunk!Valószínüleg a Gladiatoroknak is megfordult a fejében.De szerintem mindketten külön akarjuk folytatni (egyelőre).Másrészről a meccs Sharks vs Gladiators néven nem pedig Sharks vs Gladiators+Black Army néven van meghirdetve. Nem lenne ferr.A jó kapcsolatot egyébként mi is szeretnénk velük, de ezt az egyesítéses témát most még hanyagoljuk.
Előzmény: uh (21)
hali381 Creative Commons License 2005.03.29 0 0 26
Ha tévedtem akkor bocs! A dolgok nagyrészéről én is csak más emberektől értesülök!Lehet, hogy rosszul fejeztem ki magam, vagy.... Én csak arra céloztam, hogy a Wolves felkért titeket, hogy játtszatok velük, de a csapategység miatt ez nem történt meg.De ha így is rossz az infó akkor elnézést mindkét csapattól.
Előzmény: Ome (20)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!