A mai ismétlésben hallottam tőle, hogy a választási csalást megelőzendő az USA-ban a választás előtt egy évvel be kell jelentkezni. Megkérdeztem floridai rokonomat, nincs ilyen szabály. Most tényleg azt hiszi, hogy senki nem gondolkodik vagy csak rossz információót ad tovább?
Nofene, távol álljon tőlem, hogy védeni próbáljam a fojton pofozkodó kedvű erőpublicistát, de az a hejzet, hogy az USA-ban 51 féle választási törvény van: az ötven állam, + DC külön szabájozza, ki, hogyan, mikor, kivel és mijen pózban. Akinek ez nem elég, annak még megyénként különbözik a szavazóhejiségek nyitvatartása, és maga a mószer is, miszerint ikszelni kell, lyukasztani, vagy számítógépes képernyőn ujjal mutogatni. Úgyhogy nem kizárt, hogy van ojan álam, ahol a jellembajnok igazat mondott. Egyszer-egyszer, akaratlanul, még vele is előfordulhat, senki nem tökéletes.
Nem hallottam a szöveget, mert lényeges még a szórend is, ráadásul nem ismerem a rendszert, rokont ezért meg nem fogom hívni, nekem annyit nem ér meg BZs, hogy 1-2 ezrest fiessek a battatásáért!
Szvsz, megint "megvillant bányászbéka scríberi vénája".