Keresés

Részletes keresés

stansfield Creative Commons License 2005.03.28 0 0 10
Egy évre előre is le lehet fizetni a fröccsért megvehető senkiháziakat, bár nekik most udvarolni kell, nem szóltam.
Előzmény: nofene (9)
nofene Creative Commons License 2005.03.28 0 0 9
Nofene, távol álljon tőlem, hogy védeni próbáljam a fojton pofozkodó kedvű erőpublicistát, de az a hejzet, hogy az USA-ban 51 féle választási törvény van: az ötven állam, + DC külön szabájozza, ki, hogyan, mikor, kivel és mijen pózban. Akinek ez nem elég, annak még megyénként különbözik a szavazóhejiségek nyitvatartása, és maga a mószer is, miszerint ikszelni kell, lyukasztani, vagy számítógépes képernyőn ujjal mutogatni. Úgyhogy nem kizárt, hogy van ojan álam, ahol a jellembajnok igazat mondott. Egyszer-egyszer, akaratlanul, még vele is előfordulhat, senki nem tökéletes.
Tamás Creative Commons License 2005.03.28 0 0 8

Bayer időnként össze-vissza beszél hülyeségeket, ez van.

Kérdés, hogy direkt hazudik, vagy csak úgy általában nem ért ahhoz, amikről beszél, viszont nagyon lelkes. Szerintem az utóbbi.

Hy Creative Commons License 2005.03.28 0 0 7

Úgy könnyű!

Ilyesmi nálunk is volt, meg pletykálkodás is, de tudod mikor jut férfiember olyakor telefonhoz!?

:o)

Előzmény: kizsgé (6)
kizsgé Creative Commons License 2005.03.27 0 0 6
Nem kerül semmibe, mert ők híttak, hogy: "heppiístör".. Én meg éltem a lehetőséggel...   :o)
Előzmény: Hy (5)
Hy Creative Commons License 2005.03.27 0 0 5

Nem hallottam a szöveget, mert lényeges még a szórend is, ráadásul nem ismerem a rendszert, rokont ezért meg nem fogom hívni, nekem annyit nem ér meg BZs, hogy 1-2 ezrest fiessek a battatásáért!

Szvsz, megint "megvillant bányászbéka scríberi vénája".

Előzmény: kizsgé (4)
kizsgé Creative Commons License 2005.03.27 0 0 4

De, azt mondta Bayer Zsolt. A tény viszont az, hogy egyszer kell bejelentkezni, utána meg mehetsz szavazni- akár a "drávörlájszenszeddel" is...

Szóval, tévedett az úr... vagy nem?

Előzmény: Hy (3)
Hy Creative Commons License 2005.03.27 0 0 3
Nem arról volt szó, hogy a választások előtti évbe kell regisztráltatni, közben már nem?
Előzmény: kizsgé (-)
szigetelőszalag Creative Commons License 2005.03.27 0 0 2

Lehet, hogy nem egy évvel korábban, de be kell jelentkezni.

Regisztrált szavazói rendszer működik az USA-ban.

Lusta Kígyó Gyógyszertár Creative Commons License 2005.03.27 0 0 1
Zsóti a Hírtévé prominense, a hiteles tájékoztatás etalonja. Lol.
Lusta Kígyó Gyógyszertár Creative Commons License 2005.03.27 0 0 0
bayerzs0lt
kizsgé Creative Commons License 2005.03.27 0 0 topiknyitó

Szóval nem kell, csak egyszer bejelentkezni, mint itthon, ill. nyilvánvalóan költözés esetén.

Miért kell megtéveszteni a nézőt?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!