Keresés

Részletes keresés

fotofabrik Creative Commons License 2006.01.15 0 0 2
sziasztok!

készülőben van egy új, fotósoknak szánt honlap, mely az indulása előtt a véleményeteket, elképzeléseiteket kérdezi, vajon milyen az a fotós honlap, amelyet szívesen látogatnátok? (természetesen a fotozz.hu után) ;)

a link a profilomban megtalálható

gyertek, véleményezzetek, talán sikerül valami hasznosat kialakítani - együtt!

a segítségeteket előre is köszönöm!
fotofabrik Creative Commons License 2005.03.26 0 0 1
amennyiben?
Előzmény: kiskopi (0)
kiskopi Creative Commons License 2005.03.26 0 0 0
00
Érdekes témát választottál....
fotofabrik Creative Commons License 2005.03.26 0 0 topiknyitó
sziasztok!

amatőr fotós lennék, és mint ilyen, még utamat keresem, és telisteli vagyok kérdésekkel, így szeretnék minél több véleményt megismerni, -ha kell- ütköztetni, tanulni, fejlődni.

elnézést a topik címéért, de ismerve magam, valószínűleg sokszor elkanyarodnék a `tárgytól`, így maradt ez a semleges cím.

mikor elkezdtem fotózni hamar rájöttem, hogy leginkább a portré/divatfotózás érdekel, később az is, hogy ezen belül a fétis-jellegű fotózásban találom a legnagyobb kihívást.
szeretnék -ha vannak- hazai, hasonló érdeklődésű fotósokkal tapasztalatokat cserélni, vagy épp gyakorló divatfotósok véleményét meghallgatni a fotózás erről a szűkebb (később arról is, hogy ez talán nem is igaz) szeletéről.

először is a fétis-fotók (bár ha jól sejtem, igencsak megosztó) megítélésére lennék kíváncsi, vajon mit szól egy `ismeretlen fotós kiállítására bekukkantó` gyanútlan néző ezekhez a képekhez?

sajátot egyelőre nem, de a véleményformálás megkönnyítése végett, pár számomra nagyra értékelt fotós linkjét megosztanám veletek:

talán az egyik legnagyobb kedvenc: lithiumpicnic
ő már sokkal árnyaltabb, kevésbé attraktív, elvont(?): Steve Diet Goedde
és végül egy (egyelőre) ingyenes `magazin`: senze

azt hiszem, a kevesebb több, tehát most ennyi. azt hiszem, ezek alapján a teljesen ismeretlen látogató is tud véleményt alkotni. :)

benyomások? vélt lehetőségek az ilyen jellegű fotózásban?

üdv:
]fotofabrik[

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!