Keresés

Részletes keresés

Csikk138 Creative Commons License 2008.08.10 0 0 12
Itt még én is voltam kábé 10 évvel ezelőtt amikor is a fellépő zenekart nem fizették ki. Még majdnem bunyó is volt. Kakis volt az a bölcső. MM
Gallico Creative Commons License 2008.08.01 0 0 11

Nem csodálkozom, hogy ez a topic is behalt. Már a címe egy orbitális hülyeség! Jazz igen ritkán volt. Ha a jazz hazai bölcsőjéről beszélünk akkor az a Dália lenne és a Petőfi Sándor utcai Építők klubja, esetleg Benkóék klubja a Török Pál utcában. A blues sem a "dzsozefínában" kezdett harangozni, hogy a hely teljes nevéhez nyúljak vissza.

A többiről meg egy szót sem!

billboy Creative Commons License 2005.03.26 0 0 10

Azért voltam már az éjszakában más helyeken: 10-20 között jött ki a vége, én kifejezetten ár/értékarányban spórolni megyek jól érezni magam a Josefinába.

 

Ha belegondolok, hogy kb. 4 hete Deák Bill 11-től 1/2 3 ig 20 perc szünetet leszámítva olyan koncertet adott, majd egy kis félórás free jam sassion volt a közönségből beugró amerikai idősebb billenytyűs figurával, akkor nem sokallom az 5-öst. Vagy ha Takács Tamást kell "elviselnem" hajnali 4-ig, mert ő is jól érzi magát...

 

Nálam ezek bejönnek.

 

Valaki említette az Old man's-t: hát elmentem oda is Takács Tamásra, és mondhatom, hogy virsliként a tömegben azt sajnáltam, hogy miért nem kért valaki 1200-at a beugróért, de legalább asztalnál ülhetnék, és táncolhatnék, amit az Old man1s ben kizárt, a Josefinában meg evidencia.

Előzmény: villanyíró gép (9)
villanyíró gép Creative Commons License 2005.03.26 0 0 9

4-5000 nekem marha sok arra, hogy alkalmanként annyit elverjek sörre. a taj részegség meg messze áll tőlem. de ez a 4-5000 forintos dolog is alátámasztja, hogy drága.

Előzmény: billboy (8)
billboy Creative Commons License 2005.03.26 0 0 8

Nekem mindig sikerül megúsznom 4-5-000 Ft-ból a szolid sörözést és a hozzá való jókedvemet, nem leinni járok ide magam, elképzelhető, hogy egy taj siker nem olcsó...

 

Én az élőzenét, a hangulatot kedvelem, elsősorban ez vonz, az, hogy 5, vagy 10 darab ezres megy el az este nem lényeg, fő a hangulat.

Előzmény: villanyíró gép (7)
villanyíró gép Creative Commons License 2005.03.26 0 0 7

igazad van, blues kocsmának oké, és nem kell más berendezés stb. de akkor az áraik is egy blues kocsma színvonalát képviseljék! és ne nevezzék magukat "one of the best blues/rock pub"-nak Budapesten... vagy ha annak szeretnék nevezni, akkor hozzák a Fat Mo's vagy az Old Man's színvonalát.

enni még nem ettem soha a Josefinában, de a konyhájukról eddig valóban csak jókat hallottam. majd egyszer kipróbálom.

viszont amit írtam a főnökségre, azt nagyon Te sem tudtad (vagy nem akartad) cáfolni. a füstről pedig nem szóltam egy szót sem, nem is lenne értelme. világos, hogy mindenhol ez van, engem nem is zavar nemdohányzó létemre sem. akármelyik városi kocsmában, pubban vagy szórakozóhelyen ez a helyzet.

 

Előzmény: billboy (5)
Don Valentino Creative Commons License 2005.03.26 0 0 6
Hát nekem is ilyen tapasztalataim vannak.
Előzmény: villanyíró gép (4)
billboy Creative Commons License 2005.03.26 0 0 5

Azért, mert egyszerű a berendezés, azt a célszerűség indokolja, egyébként az egyik hely, ahol pofon nélkül táncolhatsz az asztalon, nyilván ebben is van egy határ. Azt, hogy drog nincs benn is pozitívumként fogd fel, van akinek enélkül is megjön a kedve.

 

És még: azért a szervezésre nem lehet panasz, mert Te is elmentél egy olyan bandát hallgatni, amit szeretsz, tehát az igényeddel találkozott a szervezés. Egyébként más helyeken 2 órát ha játszanak, itt 3-4 órás programok is vannak, ez sem negatív.

 

A Wc-ben mindig van kézmosó, törölköző és wc papír, nálam itt kezdődik a higiénia és a vendéglátás. A pia nem a legolcsóbb, de a kaja igen és kifejezetten jól főznek!

A füst is tény, de ahol dohányoznak, mindenütt száll a füst...

 

Világos, hogy kinek a pap, kinek a papné, de szerintem blues kocsmának jó hely.

Előzmény: villanyíró gép (4)
villanyíró gép Creative Commons License 2005.03.26 0 0 4

binderával értek egyet. nem tudom melyik a tulaj. aki a belépőket is árulja a bejáratnál, vagy a bilifrizurás, de mindkettő iszonyat ellenszenves ürge. jópárszor jártam a helyen, de mindig szemtanúja voltam valami konfliktusnak. miért kell a magukat jól érző, nem részeg, nem vandálkodó koncertjárókat lerángatni, ha felállnak egy padra? miért kell nagyközönség előtt úgy ordibálni az egyik fellépő banda tagjaival, hogy "ti szarok, ti senkik" amikor a koncert után fizetni kell nekik stb? miért kell arany árban árulni a piákat? miért úgy bánnak a vendégekkel mint valami szeméttel? én úgy gondoltam eddig, hogy ők vannak értünk, és nem mi ő értük, de ezek szerint tévedtem.

maga a hely meg tényleg nem valami nagy szám, lepukkant az egész, rozoga sörpadok, stb. ezek után gondolom jön a kérdés, hogy akkor mi a fenének megyek oda. hogy elébe menjek: a fellépők miatt, semmi másért.

josefina11 Creative Commons License 2005.03.26 0 0 3

Bindera, próbálj meg egyszer kijózanodni és akkor menj el, mert nem fogsz ilyen baromságokat írni, a hely tuti, mindenkinek ajánlom.

u.i. : én sem a tulaj vagyok !

Előzmény: bindera (1)
billboy Creative Commons License 2005.03.25 0 0 2

Én csak egy felhasználó vagyok, ha nem tetszik, ne látogasd ezt a topikot!

 

Én itt történetekre vagyok kíváncsi, zenészekkel, stb.

 

 

Előzmény: bindera (1)
bindera Creative Commons License 2005.03.25 0 0 1
"blues és jazz bölcsője"
büdös koszfészek,rossz a hangositás egy sufni az egész.csak rossz emlékem van
valószinűleg te vagy a tulaj(((:-
szerintem töröltesd a topikodat
Törölt nick Creative Commons License 2005.03.25 0 0 0
Kratelli Josefina a nagy bölcső!

billboy Creative Commons License 2005.03.25 0 0 topiknyitó
Aki még nem érezte, meg kell ismernie! Nekem szinte az egyetlen, ahová a hétköznapi robot után van kedvem lemenni, és mindig sikerül kikapcsolódnom.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!