Keresés

Részletes keresés

Mijo Creative Commons License 2005.04.14 0 0 1

 

Magam sem tudom, még nincs kontrollom. Ha valóban igaz az a 30-40 %-kal alacsonyabb díjazás, amivel csábítják a népet, akkor az én 40-50 közötti havi átlagkiadásom mellett igencsak meggondolandó, igénybe vegyem-e őket, vagy sem!?

 

Ugyanakkor meg éppen a mai napisajtóban adott az Emitel "kéjes" tájékoztatást, a TELE2-nek köszönhető kétszeres üzemzavarról, melyek az utóbbi napokban következtek be. Az egyik csak olyan 10 perc körüli volt, de a másik már húzósabb, az 36 órán át tartott. Hááááááát .....

 

 

Előzmény: S.Piroska (0)
S.Piroska Creative Commons License 2005.04.13 0 0 0
Mijo.
Éppen most gondolkodunk azon, hogy leadjuk a fenébe a telefont.
3200-3500 ft-ot fizetünk, de ebből az előfizetés csak 3000 ft. Mindenkinek van mobilja, akkor meg mi a kukacnak kell vezetékes telefon.Nálunk is felröppentették ezt a megoldást, de az árkülönbözet 56-70 tf volt.Hát ez nudli.
Mi azt hiszem megszabadulunk az egésztől.
piroska
Előzmény: Mijo (-)
Mijo Creative Commons License 2005.03.24 0 0 topiknyitó

 

Mint topikcímem felvezetőjében említettem, vehemensen nyomul régiónkban a TELE2 telefontársaság, kardinális változások kecsegtetésével.

Legyen igazuk, már nagyon ránk férne egy kis enyhítés, ahhoz a drasztikumhoz képest, amit az EMITEL népnyúzó önkényuralma jelentett számunkra az elmúlt hosszú évek során!

Vajon fény derül-e valaha is arra, kinek/kiknek a zsebét tömtük tele Baja, Kalocsa, Kiskunhalas térségében :(!?

 

Mijo

 

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!