Keresés

Részletes keresés

kizsgé Creative Commons License 2005.08.20 0 0 69
Persze, de én is-más is- sokszor elírok, elütök egy-egy betűt és nem tesszük szóvá, mert feltételezzük, hogy a másik csak figyelmetlen és nem tudatlan..
Előzmény: otto katz (68)
otto katz Creative Commons License 2005.08.20 0 0 68

pedig igaza volt.

Előzmény: molnibalage (67)
molnibalage Creative Commons License 2005.08.20 0 0 67
Remek, te az egy hibás karakteremet emlegeted amit egy 24 órás műszak vége után írtam. Gratula.
Előzmény: Törölt nick (65)
kizsgé Creative Commons License 2005.08.19 0 0 66
Ebben bizony van valami..
Előzmény: molnibalage (64)
Törölt nick Creative Commons License 2005.08.19 0 0 65
Talán ha a "kultúráltságot" emlegetjük, érdemes lenne helyesen leírni.
Előzmény: molnibalage (64)
molnibalage Creative Commons License 2005.08.19 0 0 64

Nincs semmi bajom velük, kivéve a fent nevezett hölgyeménnyel van egy kis bibi.

Ugyebár állami elismerést kapott ami szép és dícséretes, na de HASPÓLÓBAN (asszem így hívják, nem vagyok ruhaszakértő ) átvenni! Ha véletlenül nem látom el se hiszem!

Talán szólhatott volna neki valaki a környéken (pl.: a drágalátos TV2 vagy a menedzsere), csak akadt volna kölcsönbe valahonnan egy kis normális ruhadarab...

Ez nem kozervatizmus, de ha már kitüntetnek és a KULTÚRÁLIS miniszter adja át a díjat, talán látszódhatna az énektudáson KÍVÜL is egy kis kultúráltság.

kizsgé Creative Commons License 2005.07.28 0 0 63
Olvasd el a topic nyitó szöveget és rájössz, hogy nem lehetek az.. .O))
Előzmény: Törölt nick (62)
Törölt nick Creative Commons License 2005.07.28 0 0 62
Mondjuk Tóth Gabi-rajongó vagy, és nem tetszett a szmájli a hír végén. :-)
Előzmény: kizsgé (61)
kizsgé Creative Commons License 2005.07.28 0 0 61
természetesen a rúgás. Mi okom lenne Téged megbántani?
Előzmény: Törölt nick (60)
Törölt nick Creative Commons License 2005.07.28 0 0 60
Mármint a rúgás, vagy hogy beillesztettem a hírt?
Előzmény: kizsgé (59)
kizsgé Creative Commons License 2005.07.27 0 0 59
Mindentől függetlenül: ez bunkóság volt... :o(
Előzmény: Törölt nick (58)
Törölt nick Creative Commons License 2005.07.27 0 0 58
Ja.
Előzmény: kizsgé (57)
kizsgé Creative Commons License 2005.07.27 0 0 57
Ez elég régen történt, nem?
Előzmény: Törölt nick (56)
Törölt nick Creative Commons License 2005.07.27 0 0 56

Megtámadták Tóth Gabit. A tinilányt egy koncertlátogató rúgta gerincen tűsarkú cipőjével kedden este. Gabi rosszul lett, majd a megasztárok öltözőjében elájult és egy pohár szilánkjaival szétvágta a lábát. Tóth Gabi illuminált állapotban indult a már lepakolt színpadra táncolni. Ekkor az egyik tini az énekeslány mögé került, és hátba rúgta tűsarkú cipőjével. Gabi az incidens után az öltözőbe tántorgott, ahol zokogva a szüleit tárcsázta mobiltelefonján.

- Szerencsére nagyon jó kapcsolatunk van a lányainkkal, mindent megbeszélünk. Gabi rögtön minket hívott - nyilatkozta lapunknak Tóth István, a Tóth lányok édesapja.

Úgy tudjuk, Gabira egy haragos Palcsó Tomi-rajongó támadt, és a lány az öltözőben elájult. A kezében egy poharat tartott, ami darabokra törött és felsértette az énekesnő lábát. Ráadásul a Tóth lánynak tizenegykor a Megasztár-házban kellett volna lennie, így megszegte a szabályzatot.

- Az incidensnél nem voltam jelen. Amikor visszamentem, Gabi az öltözőben sírógörcsöt kapott. Percekig nem tudott megszólalni - mesélte Bálint Ádám.

- Mi az, hogy idáig fajult a Megasztár!? Legközelebb kést fognak a nyakához, vagy mi lesz!? Hol voltak a biztonsági emberek!? - mondta a Tóth lányok feldúlt édesanyja, Erika.

Tóth Vera megdöbbent a merénylet hírére.

- A szüleink hívtak, hogy baj van. Megrémültem, de nem tudtam mit csinálni, turné közben vagyok. Csak telefonon volt lehetőségünk beszélni - emlékezett vissza a még mindig zaklatott Vera. - Gabi azt mondja, mostmár jól van, csak kicsit megijedt, ráadásul nem érti, mivel érdemelte ki, amit kapott. Egyáltalán nem adja fel a játékot, sőt még inkább megjött a kedve ehhez az egészhez. Tegnap már pörgött, mintha mi sem történt volna. Még engem is lerázott, ugyanis énekórára kellett mennie.

:-)))))

Ivoire Creative Commons License 2005.04.25 0 0 55
JA és életben láttam, nem dagi egyltalán!! az eszti meg kifejezetten piszkafa. a tv kövérít, ennyi.
Ivoire Creative Commons License 2005.04.25 0 0 54
É nem utálom, tetszik ahogy megváltozott a műsor alatt. az elején pörgős exhibicionista kislány, mostanra gondolkozó, elfáradt, "kapjátok be!" felnőtt...
kiskövér Creative Commons License 2005.04.23 0 0 53

Na gabi,mehetsz a tetőre nyávogni:-)))

örülök,hogy kiestél,bár hamarabb dobtak volna,és a tehetséges jóhangúak mutathatták volna meg helyetted,hogy mit tudnak.

Hurrá,kornyikálj otthon magadban:-)))

baybee Creative Commons License 2005.04.18 0 0 52
Mit szoltok, Gabika nem birta a kritikat! Milyen bunkon szolt vissza a Pierotnak. Pedig eddig nem is kapott sok kritikat. Kicsit sokat kepzel magarol a csaj. Ezzel meg az utolso kis szimpatia cseppet is kioltotta belolem. Ugyhogy naggyon naggyon remelem, hogy NEM NYERI meg azt a megaszart.
baybee Creative Commons License 2005.04.14 0 0 50
Hat tudod, en sem hiszem, hogy minden szavazat oda megy ahova kell(ene). De hatha. Bar mondjuk nem szoktam tulzasokba esni, minden heten 1 szavazat, na jo bevallom neha 2 is. :O)
Előzmény: Bettyg (49)
Bettyg Creative Commons License 2005.04.14 0 0 49

Hali!

Baybee! Nem sokat tudunk tenni az ellen, hogy ne a Gabi nyerjen. Én nem hiszek a " Küldözgesd az sms-t, szavazz erre-arra" játékban. Csak a pénzünk fogy, hidd el, manipulálás mindig van. Ennek ellenére remélem, nem lesznek olyan szemetek, hogy a Gabit hozzák fel az első helyre. Az túúúúl szemét húzás lenne. Habár a bőr az jó vastag, elbír sok mindent.

Gabi a Danit ócsárolja orba-szájba, amíg meg nem üti a bokáját. Van egy blogja, ahol oda-oda szurkál, lenézően ír a Daniról. Persze a jótündér(vmi barátnője) mindig rászól, hogy azé' nem kellene annyira belemélyedni a dolgokba, mert még baj lehet belőle. Igaz, nem én élek együtt a sráccal, de akkor nem is játszom el a "hű de szeretek mindenkit, mindenki a keblemre stb..." c. musical-t, hanem úgy is viselkedek, hogy megmaradjon a 2 lépés távolság. Biztosan nem tetszik neki, hogy sok rajongója van a Daninak (főleg a tini lányok) és olyan kijelentéseket tesz, hogy a Dani tehetségtelen, meg nem is jó pasi, ezen azért még én is röhögnék. :D A tehetségtelen szó azért durva. Nem tudom ő melyik csatornát fogja, amikor a Dani énekel, biztosan befogja a fülét, nehogy még ritmusra járjon a lába. Örülnék, ha ennyi Danihoz hasonló "tehetségtelen" fiatal szaladgálnak az utcákon. A szombati döntőn csak remélem a legjobbakat, de mind a 3 fiúért fájna a szívem. Adios!

Előzmény: baybee (46)
Cego Creative Commons License 2005.04.14 0 0 48
Valszeg kevesebben utálnák, ha nem kiabálná tele minden hétfőn a bulvárlapokat azzal, hogy mekkora sz@r az egész műsor (az a műsor, ami egyébként őt, és a nővérét is országosan ismertté tette).
baybee Creative Commons License 2005.04.14 0 0 47

Ja, egyebkent erdekelne, hogy az erintett hogy eli meg ezt. Mamint sztem nekem eleg szar erzes lenne, hogy tudom sokan nem akarnak ott latni, meg a tesom miatt futtatnak...

Gabi!!!!

Ha olvasod legyszi szolj hozza, hogy Te hogy erzed!

baybee Creative Commons License 2005.04.14 0 0 46

Hat en is vmi ilyesmit probaltam kifejezesre juttatni. :O)

De a legutobbi musorban, asszem a Zita mondta, hogy az elso 2 ember nggyon elhuzott a masik 3 elott. Es mint azt tudjuk a Gabi a maradek 3-ban volt.

Tegyunk ellene, ne a Gabi nyerjen. Amugymeg a Gabi igy is az ev legjobb hangu enekesnoje vagy mi, amit tavaly a G.Lacira mondtak, (csak fiuban). Ja igen, o volt az ev ferfi hangja. A Gabi akkor meg az ev noi hangja mar igy is. Nem?

Most nekem a Caramell is nagyon tetszett na mag a Dani.... Huuuuuuuuuuuu.... :O) Tok jo!

Előzmény: Bettyg (44)
FURULÁS TAKARODJ Creative Commons License 2005.04.13 0 0 45
Tegnap a deejay-n a Béres Zó is őszinte volt, élő egyenes adásban mondta, hogy a tóth gabi egy szar.
Bettyg Creative Commons License 2005.04.12 0 0 44

Sziasztok!

Olvasgattam a régi hozzászólásokat és lenne pár mondanivalóm. Hangsúlyozom, ez az én véleményem, lehet engem is utálni érte, na mind1.

Szóval nekem vhogy nagyon furcsára sikeredett ez a mostani hétvége. Aki nézte, az hallhatta hogy klasszisokkal jobb teljesítményt nyújtott a Boogie, mint Gabi. Ennek ellenére teljesen el volt ájulva mindenki - már megint - (ezalatt a zsűrit értem) a Gabitól és ez nagyon fájt. Most mi kérdezhetnénk meg Pélytől, hogy "Hol van a fületek?"

Nem mondom Gabira hogy rossz énekes, viszont engem irritál a hangja, nem tudok vele mit kezdeni. De ez én vagyok.

Mivel Gabinak szinte már biztosítva van a lemeze, akár ő lesz a megasztár, akár sem, ezért úgymond unfair-nek éreztem, hogy a Boogie életkorával takarózott asszem Bakáts, amikor kiejtette szerencsétlen. Ha jobban belegondolok 35 évesen nehezebb kiadót találni, mint tiniként, 17 évesen. Nem féltem a Boogie-t, de azért szerintem ez gyenge kifogás és érvelés volt.

Na és azok a színpadi könnyek!! Neki tök mind1 ki esik ki, mit énekel, milyen napja van, a könny csak úgy dől a szeméből és ez teszi hiteltelenné az egész nőt számomra. A duett alkalmával végig a Verát nézte, a tesója meg jóformán le sem .... Furcsa volt. És kíváncsian várom a mostani hétvégét, a szitu elég elgondolkodtató. Rock számok! Ugye nem kell ragoznom.... A Gabi tuti nem most fog kiesni, akkor ki? A Dani? A Caramell? Vagy esetleg Palcsó?

kiskövér Creative Commons License 2005.04.11 0 0 43

Sziasztok!

Nekem nem Bugi a kedvencem,de meg kell mondanom,nagyon jó hangja van.A mostani döntőben 100 X jobban énekelt,mint Tótgabi. Ezért sem értem,miért őt kellett  kipottyantani.Gabi tényleg nagyképű,ez látszik rajta jól.Hangja?......háááááát nekem nem jön be. Az,hogy néha melléénekel,egye fene....vannak tőle sokkal jobbak,akik sajna hamarabb kiestek. Miért nyomják annyira????  Ő nem nyerhet,ezt nem csinálhatják. Nem lehet ugyanaz a hang 2x nyerő. Hasonlít a tesója hangjára,ahogy sokan írjátok is. Ha meg nem nyerhet,akkor minek tartják még most is bent?? Inkább a jobbhangúakat tartanák be,ő meg menjen haza.Eddig sem kellett volna eljutnia .Miatta estek ki a jobbak:-( szvsz

baybee Creative Commons License 2005.04.08 0 0 42

En nem mondom, hogy nincs jo hangja a csajnak. DE...

De ugyanolyan a hangja, mint a gigasztar tesojanak. Es ket egyforma hangra nincs szukseg. En nagyon sajnalom, hogy tavaly nem indult vagy indulhatott a Gabi, mert akkor messzemenoleg verte volna a tesojat. Mert sokkal jobban mutat a szinpadon. A hangja meg baromi jo.

Csak sztem a stilusan kene egy kicsit valtoztatnia. Nagyon ott van a tudataban az, hogy a tesoja a Vera, a gigasztar. es, hogy a zsuri nagyon szerette tavaly a Verat, es ezaltal most ot is futtatja. Az a szinpadi musiras sem kellett volna sztem. Nagyon benne van a gyozniakaras mindenaron, es mindenkit letaposva. Es ez nem szep. Sztem az egvilagon semmi felnivaloja sincs, mert a lemezgyartok is tudjak, hogy jo hangja van, szep(?) lany (ez nezopont kerdese), akit fel lehet tenni egy szinpadra, es ott jol mutat (jobban, mint a tesoja). Es neki sztem a rock enekles all a legjobban. Mig a tesoja az alkatabol adodoan, soha nem fog orjongve ugralni a szinpadon, neki igen a Cserhati Zsuzsa fele szamok, es a jazz meg a soul valo. Es emiatt mag ha nem is nyeri meg a Gabi a MSZ-t, akkor van jovoje az eneklesben, es tuti lesz lemeze hamarosan. Legalabbis remelem.

De ennek ellenere megis azt mondom, hogy nem szeretnem, ha o nyerne, mert a fent emlitettek miatt masnak is eselyt kell adni. Mert amig a Gabinak, ha maskepp nem is, de tesojan keresztul biztosan lesz lehetosege lemezt kesziteni. De mondom sztem a Veratol fuggetlenul is. De ugyanakkor lehet, hogy masnak, aki megnyerhetne a bentlevok kozul, csak ez az eselye van. Erted?

Nekem csak a Gabi stilusaval van bajom, es nem a hangjaval.

A duett meg azert nem tetszett, mert olyan volt mintha egy ember enekelte volna vegig. Es az nem duett. Sztem egy duett lenyege az, hogy jol elkulonitheto legyen, melyik reszt ki enekli.

Előzmény: hungeorge (41)
hungeorge Creative Commons License 2005.04.07 0 0 41
Szasztok! Hol a fületek ?! Igen is, Gabi a legtehetségesseb és neki van a legjobb hangja. Majd nézzétek meg, 2 év és lesz olyan hangja, mint Aretha Franklinnek. Palcsó aranyos, de egyformán énekel, tisztán. A duett tesójával nem volt túl jó, de nagyon izgult. Örülhetnénk, hogy ilyen hangok vannak az országban. Akiben van kétely az hallgassa meg a Thrillert GAbi előadásában a MSZ cdről. ciao
/Denri/ Creative Commons License 2005.04.06 0 0 40
nekem nem tetszett a duettjük....tök bénák a Tóth tesók.:)
baybee Creative Commons License 2005.04.05 0 0 39
Mit szoltok a szombat esti Toth duetthez? Sztem tok ugy hangzott, mintha egy ember enekelte volna vegig. En kozben mast csinaltam, es csak hallgattam a megasztart. Dehat ez megaszart volt. :O)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!