A moderációs topikokban tárgyszerűen közöljük problémánkat - nem bemásoljuk a jogsértő hozzászólást, hanem linket adunk rá (az URL-jét, fent a címsorból a másol-beilleszt funkciókkal is elegendő).
A topicban nem vitázhatsz, kizárólag a moderátorral folytatható érdemi társalgás.
Miután az ettől való eltérés az itteni munkát akadályozza, ezért a moderációs topikokban történő ámokfutás külön figyelmeztetés nélküli (általában elég szigorú) tiltással szokott járni. MI megjegyzése a topikban történő identitás vállalásról.
A hozzászólások törlésekor a fórumszoftver szabványlevelet küld(het), amiben egyedül "a moderátor személyes megjegyzése" rovatra van befolyásunk, a többit kár is olvasni.
A levélben említett emilcím nem működik, ne írjatok rá.
Újdonác, newbie, azaz frissen regisztrált nick ebbe a topicba nem írhat.
Szólj, ha sikerült értelmezni, amit írtam, nem csak a random sorrendű szavak jutottak el valahová a retinád és az agykérged közé. Mert, látom, a mondandóm nem jutott el a célállomásig.
Türelemmel várok, szólj, ha továbbra is útakadályok vannak a kis neuronjaidban.
Tehát vegyem úgy, hogy a moderációs szabályok egyénenként értelmezendőek és olyan tág határok között mozogognak, hogy az univerzum is simán beleférne. Másoknál meg a gyűszübe is beleférne.
Vagyis könyveljem el nyugodtan, hogy a moderálás inkább pofára és nem alapelvekre és szabályokra történik.
Jó ezeket tisztázni mert a fórumozók láthatóan keveset tudnak erről.
Óóóó gondolhattam volna, hogy szolgálatba léptél hiszen az előző kommentemet - amely a "fuss kakukk" moderátorral történt tiszteletteljesen, szigorúan a fejlécben megjelölt módon - úgy tüntettétek el nyom, értesítő és indoklás nélkül ahogy az a nagykönyvetekben le van írva.
De hogy a tárgyra térjek
"A ChatGPT-bemásolás már magában is topikrombolás."
Mely szabályzati pont nevesíti ezt meg mert én nem találom?
Azt se találom, hogy ez csak egyes felhasználóknál használatos indok a törlésre.
Várom megtisztelő válaszodat.
Persze ha nem tudnám a menetet. Törlés és kitiltás...