Keresés

Részletes keresés

elemes2 Creative Commons License 2005.03.09 0 0 9
Vérpistike,

Ja, egy kaliber volt. Vajon miket mondhattak egymásnak 2002-ben a tervezettnél fél órával hosszabb négyszemközti tárgyaláson?

http://www-ai.ijs.si/eliza-cgi-bin/eliza_script

képzeld el, amikor két ilyet egymásnak eresztenek :-)
Előzmény: Vérpistike (6)
Vérpistike Creative Commons License 2005.03.09 0 0 8
Nem hiszem, hogy az okosabbja sunyít.
Én ahogy Ibolyát ismerem -eddigiek alapján- ha baromarcúakkal találkozik, akkor kíméletlenül az arcukba lép :D

És íme.

Ez a brüsszeli hercehurca olyan, mint a papnevelde. Mindenki ájtatos, meg jajdejó a cölibátus, de azért otthon rejszol egy jót minden reggel a budin.

Broáf.
Előzmény: netizen (5)
elemes2 Creative Commons License 2005.03.09 0 0 7
Jó fej!

(A beszélgetés többi részlete ugye nem szó szerinti idézet...?)
Előzmény: netizen (5)
Vérpistike Creative Commons License 2005.03.09 0 0 6
Azt Bush elnök mondta, de ne is zavarjon.
Akárkire rá lehet fogni az ilyet, ha utálod;)

Előzmény: Törölt nick (4)
netizen Creative Commons License 2005.03.09 0 0 5
tanulságos és jó is a mondat. mindenki ígyvan egyébként vele, csak az okosabbja túl sunyi ahhoz, hogy nyíltan kimondja, inkább pucsít .)
Törölt nick Creative Commons License 2005.03.09 0 0 4
Nálam egyelőre Megyótól a "Szeretném elmondani, amit el szeretnék mondani",vagy valami hasonló,vezeti a listát.
Szép Hopkins Creative Commons License 2005.03.09 0 0 3

Höhö!

Lepattant a lányról a meszeshéjú nyálazóbajnok!

Nekem ugyan a Gáspár meg a Tótvera vót a kedvencem, de most Ibolya ászt ütött!

Mert ezek a szálkásagyúak azt hiszik, hogy majd az ő nagyszerűségüktől elájul a kis vidéki bula. Árva is, cigány is, na elvisszük világot látni, milyen hálás és megilletődött lesz! Adjunk neki egy kis önbizalmat, mosolyogjunk rá, hadd örüljön!

Höhö!

Ibolya meg a fejükre borította a tejszínhabos kelkáposztát.

Előzmény: Libera nos, Domine! (2)
Libera nos, Domine! Creative Commons License 2005.03.08 0 0 2
Beszarás ez a seggfej "Csabi bácsi"! :DDDDDDDDDD

LOL
Előzmény: zálycsik (1)
zálycsik Creative Commons License 2005.03.08 0 0 1
"Dr. Tabajdi Csaba: "Én vagyok a Csabi bácsi!""
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Előzmény: Libera nos, Domine! (-)
zálycsik Creative Commons License 2005.03.08 0 0 0
0
Előzmény: Libera nos, Domine! (-)
Libera nos, Domine! Creative Commons License 2005.03.08 0 0 topiknyitó
>Magyarország Európai Uniós csatlakozásának emlékére avatták fel azt a szobrot, amelynek leleplezésénél - Sebestyén Márta mellett - a tiszadobi pacsirta is dalra fakadt. Máté Péter "Hazám” című szerzeményét adta elő - természetesen frenetikus sikerrel.

A lány az utazásra kész "viselkedési tervvel" készült, amelynek lényege a következő volt:

Galéria! Katt!

"Viszonylag visszafogom magam és próbálok majd igennel és nemmel válaszolni. Itt aztán nagyon befolyásos emberek vannak, olyan igazi úriemberek és igazi dámahölgyek..."

A tervek - Murphy után szabadon - persze arra valók, hogy ne valósítsák meg őket! Így volt ezzel Ibolya is. Mikor az étteremben, az Európai Parlament MSZP-s képviselője, Dr. Tabajdi Csaba rátért a "lényegre", a lány nem tudta meghazudtolni önmagát.

Dr. Tabajdi Csaba:"Fogalmad sincs, hogy ki az, akivel szemben ülsz, de ez nem fontos drágám, az a lényeg, hogy én tudom kivel ülök szemben."

Oláh Ibolya: "Egy bajszos emberrel ülök szemben."

Dr. Tabajdi Csaba: "Én vagyok a Csabi bácsi!"

És ezután jött az a mondat, ami kissé kibillentette a fegyelmezettségéből Ibolyát:

Dr. Tabajdi Csaba: "Te a nemzet művésze vagy és többet fogsz tenni, mint minden kormány tolerancia-programja, hogy legyen a romáknak kire felnézniük, hogy kire legyenek büszkék."

Ibolyának ez annyira nem tetszett...

Oláh Ibolya:"Én nem a romákért, nem másokért, hanem saját magamért tettem meg azt a hatalmas nagy ugródeszkát, hogy itt lehessek és itt üljek veled."

Ibolya brüsszeli kalandjainak folytatásáért katt ide!<

A szöveg asszem valamék kertévé honlapjáról van. Jóéjt!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!