A Bz-s topikban valaki azt mondta, hogy már csak az Usgyik topikja hiányzik. Ezért most ezt a hiányt pótolom. De mivel ez egy viszonylag új járműtípus, ezért összevontam a 2-esen közlekedő, kedvelt Siemens Deisirokkal. Tehát: 6341-s és 6342-es barátok ide!
A dögsornál már csak az az érdekesebb, ami 25 perctől kezdődik, és összefüggésben van azzal, amit az előbb írtam (persze nem konkrétan a fűtésről, csak a mentalitásról).
Az összes mávos vonaton ez van, idióta magyar vasuatsbetegség, hogy 76 fokban érzik jól magukat a b*szomnagy ballonkabátjukban. Az új Stadler motrovonatokon is ugyanez van, úgyhogy ez a "nem lehet szabályozni, mert kilopták a termosztátot" duma már nem működik.
MDmot helyett - MD pótlónak jó lesz. Mint az 1kori: Székesfehérvár - Baja vonatok. Elvégre ez is piros: mármint ugyanolyan színű csak 'kicsit' más [ég és föld a 2]. Piros vonat magyar tájban vagyis a sárgás: kukorica, napraforgó, repce tábla mögött, a zöld bokrok között, a kék ég és a fák lombja alatt. Mondhatni végig videóztam a környéket
Sárpilis-től Decs-en, Őcsény-en át Szekszárd-ig. MÁV 426 Desiro [MÁV 6342 Desiro] - MÁV InterRégió DB 642 Desiro [BR 642 Desiro] DB Regio - [Regio DB]
Ma voltam Szolnokon a járműjavítóban, a 007-es ott van de volt egy másik is aminek csak az egyik fele volt ott. Messziről a pályaszám nem volt látható.