Keresés

Részletes keresés

dorofeeetteee Creative Commons License 2022.12.23 0 0 761

Fogyókúrás tabletta - acaiberry900.com 15 kilót fogytam kevesebb, mint 2 hónap alatt és a kilók a mai napig nem jöttek vissza.

KR!SZ fittfalatok.hu Creative Commons License 2022.11.08 0 0 760

Sziasztok! KR!SZ vagyok. Örülök, hogy rátaláltam erre a fórumra. Igaz, én már nem akarok tovább fogyni, mert már 40-et sikerült. Nem volt egyszerű dolog, de elértem a célom. Természetesen nem titok a receptje. Csökkentettem a kalóriabevitelem a szénhidrátok mérséklésével, és növeltem a szervezetem energiafelhasználását sportolással. Tudom, ezt még egy óvodás is tudja, ez senkinek sem újdonság. Nekem a legnagyobb gondot az okozta, hogy mit egyek, ill. ne egyek.

Szakács vagyok, az évek során kialakítottam egy fantasztikusan finom étrendet, amit egy ideje a blogomon osztok meg a sorstársaimmal. Nem szedek semmilyen csodaszert! Nincs ilyen! Csak eszem a finomabbnál-finomabb ételeket, és ha csak tehetem mozgok. Dolgozom, kertet művelek és sportolok. Nincs jojó, nincs jajajj most mi lesz, nincs para, csak boldogság, mert már nyugalom van.

Ja, és talán ez is számít: INGYEN van a tudás! Nem akarok eladni sem csodaszert, sem sportgépet és nem írok speciális étrendet senkinek.  Ezekre nincs szükség. A mottóm: OLVASS-FŐZZ-MOZOGJ-FOGYJ! Csak vidáman! :)

A blogom címe: fittfalatok.hufittfalatok.hu

Laci6802 Creative Commons License 2021.08.10 0 0 757

Egész konkrétan mit tud ez a gyogyszer,milyen hatásai vannak amitől fogyni lehet?Én is belevágtam fogyásba de a második hét a diétával egyenlő az éhezéssel,egész testi remegés,erőtlenség.

 

Előzmény: annfhrt4611 (756)
luci87 Creative Commons License 2017.03.01 0 0 744

Hogy ittad az almaecetet,és mellette miket ettél?

 

Előzmény: almabimbo (708)
luci87 Creative Commons License 2017.03.01 0 0 743

Sziasztok,én 48 éves, 160 cm, és 73 kg vagyok, a kardiológusom szerint a túlsúly okozza a szívproblémámat,és az enyhe magas vérnyomást... fogynom kéne, de hogyan..

nina8474 Creative Commons License 2016.07.14 -1 0 742

Sziasztok!

Én rengeteg fogyókúrát kipróbáltam. Senki se tud újdonságot mondani. Aztán találtam valamit: 1 hónap alatt 7 kg-t fogytam, amit azóta is tartok. Nem éheztem és energikusabb vagyok mint valaha. Orvosok által bevizsgált program, nincs mellékhatás. Hacsak a súlyok leadása nem tekinthető annak. Mellette nem volt időm tornázni, mégis zsírból fogytam, nem lötyög a bőröm és izmosabb vagy, mint előtte. Igaz, hogy minden szervezet más, másként reagál a váltásra. Itt csak annyiban más, hogy 5kg-t  vagy 10-et tudsz-e lefogyni. Mert az garantált. Ha valakit érdekel írjon és segítek: nina8474@gmail.com

 

Greenoption Creative Commons License 2015.07.25 -1 0 741

Kinek mi az ésszerű. Nekem ez. 


A Reg-Enor egyedülálló magyar termék amely máj és epetisztító hatása mellett a testsúly optimalizálásban is segíthet akár fogyás akár hízás szükséges.
Csapatunkban nagyon sok orvos természetgyógyász van, aki az egészség területén akár személyre szabottan tud segíteni. Termékeink a környezetvédelem területén kiemelkedőek és pénzkereseti lehetőség programunk fantasztikus!

Az oldalt meg lehet nézni http://biocomag.ch/ vagy Romániában http://biocom-international.ro/ Regisztrációs szám mind két oldalon 102681
Nincsenek véletlenek az életben! Az emberek azért találkoznak, hogy segítsék egymás életét.
Örömmel válaszolok minden kérdésre.

b.reka.d Creative Commons License 2013.12.19 0 0 740

Kedves fórumozók! Kérlek Titeket, hogy segítsék egy pszichológiai kutatás létrejöttét az alábbi kérdőív kitöltésével, amellyel a koffeinfogyasztás, dohányzás, evési szokások és testkép kapcsolatát vizsgáljuk. A kitöltés feltétele, hogy fogyasztasz koffeintartalmú készítményeket (pl. kávé, tea, energiaital, stb...). A kitöltés anonim módon zajlik, és mintegy 20-25 percet vesz igénybe. Előre is köszönöm a segítséget!
http://pszichdoktori.elte.hu/?q=node%2F36

Eva37671 Creative Commons License 2013.10.17 -1 1 739

Fogyókúrás tabletta - http://track.acaiberry900.hu/product/AcaiBerry-900/?uid=2484&sid=1096&pid=129&bid=advandec Megkaptam a rendelésem, mely időben érkezett, és a pirulák is tökéletesen hatnak.

Leakiloval Creative Commons License 2013.10.10 -1 0 738

Pozitív gondolkodás a testsúlycsökkentésben!
Hozzáférésed csak Október 14. -ig lesz.
http://www.leakiloval.hu/pozitiv-gondolkodas

moncsi2013 Creative Commons License 2013.09.17 0 0 737

Üdv!

Szeretném a véleményeteket megkérdezni a cukormentes élet reményébne,hogy a édesítőszerek fogyasztásával teljesen kiváltható e a cukorbevitel?

2-3 kilót kellene leadnom,hogy ismét jó formában legyek. Napi mozgás és kalóriaszegény ételédesítő beiktatásával elérhető e a kívánt eredmény?

Nemrég olvastam ezt  http://www.aspartame.hu/sulykontroll amiből kitűnik, hogy a fenti elképzelés viszonylag könnyen megvalósítható.

spc777merci Creative Commons License 2013.07.05 0 0 736

 

Éppen ez volt az elsőszámú elvárásom, hogy "ésszerű".

Már meg is van, sőt, már eredménye is van.

 

A folyamat elindult és szépen halad! :)

Leakiloval Creative Commons License 2013.06.30 0 0 735

Szia ikoko2!

 

Neked teljesen igazad van.

 

Megnéztem, hogy érdemes-e fogyi tábort indítani, és a statisztika azt mutatta, hogy sajnos még nem. Az elmúlt 1 hónapban csupán 260 ember keresett fogyókúra tábort. Azt sajnos nem látom, hogy milyen területről.

 

Ezért még biztosabbnak tartom amit a www.leakiloval.hu oldalon hoztunk létre. Ott dietetikus, mozgástréner, és lelki segítség nek terapeuta segítségével tudnak eredményeket elérni a fogynivágyok.

Előzmény: ikoko2 (733)
linafi Creative Commons License 2013.06.30 0 0 734

Sziasztok. Ha van kedvetek, csatlakozzatok az életmódváltásomhoz :) Megpróbálom ésszerűen, "családbarát" módon megoldani. http://linafittelina.blogspot.hu/

ikoko2 Creative Commons License 2013.06.29 0 0 733

Hónapok óta várom, hogy valaki meghirdet egy jó kis fogyitábort /pl. 1o nap vagy 2 hét/ nem csillagászati áron, valami cuki kis panzióban, tornával egybekötve,  finom

fogyókúrás menűvel. Otthon egyedül főzőcskézni lehet, de iszonyú unalmas, és 2-3 nap után megunja az ember. No meg a tornát is. Sokkal hatékonyabb lehetne sokan együtt. De senkinek nem jut eszébe, csak ajánlgatják a hülye tablettákat, teákat, meg recepteket. Semmi élvezet. Egy jó hangulatú fogyitábor meg igen jó program is lehet, és eredményes. Ennyire nincs vállakozói kedv? Pedig mennyi aranyos kis panzió nyilt. A teljeset kibérelve, egy dietetikus, egy gyógytornász, meg orvos a közelben. Ennyi! És nem is kellene főszezonban, hanem előtte vagy utána.

 

bekucis Creative Commons License 2013.06.29 0 0 732

Szép Napot Mindenkinek! :)
Ha hasznos tippeket szeretnétek fogyókúrázáshoz vagy edzéshez, akkor LIKE-oljátok az oldalamat: http://www.facebook.com/pages/Janovics-Klaudia-oldala/156849357820634
Mindenkit várok sok-sok szeretettel!

Bea Gy Creative Commons License 2012.11.24 0 0 727

http://divatosfogyokurak.blogspot.com.es/  Egyedi módszerek előnyben!

Kira26 Creative Commons License 2012.07.31 0 0 726

Sziasztok!

 

Nemrég elindult a kalóriaGuru.hu fogyókúra és diéta fóruma. Várunk mindenkit szeretettel, aki szívesen megosztaná sikerélményeit, tapasztalatait, véleményét, hogy ezzel másokon segítsen vagy akár kérdezhet is másoktól.

 

A kalóriaGuru.hu célja a valódi és ingyenes segítségnyújtás, így talán nem bánjátok ezt, a kis reklám célzatú hozzászólást.

 

 

Üdvözlettel:

 

 

kalóriaGuru.hu

 

Aloeblossom Creative Commons License 2012.07.08 0 0 725

Sziasztok, nekem nagyon sokat segített a szervezetem rendberakásában ez a tea. A boltban 5090 ft-ért lehet megvenni, de én úgy gondolom, hogy ez kicsit sok érte, így felvettem a kapcsolatot egy hölgyel, akinek köszönhetően 3500 ft-ért tudom árusítani, ami még mindig nem olyan olcsó, de azért már megfizethetőbb. Nagyon sokáig voltak étkezési zavaraim, valamint az élsport hírtelen abbahagyásának következtében rohamosan hízni kezdtem, majd egy-két hónap "teázgatás" után visszakaptam a versenysúlyomat.
Nem azt mondom, hogy a tea mellett zabálni lehet és akkor is repülnek majd a kilók, de egy normális, egészséges étrend mellett tényleg nagyon hatásos.

Az Aloe blossom herbal tea:

A kalóriaszegény, koffeinmentes Aloe gyógynövénytea ízletes ital, amely mindenkor harmóniába hozza testünket, lelkünket. Fantasztikusan összhangot a fahéj, a narancs, a szegfűszeg, a gyömbér, szegfűbors, az ánizs, a kamilla, a földiszeder, a Gymnemna sylvestre, valamint természetesen az Aloe zamata biztosítja.

 

Az Aloe Blossom Herbal Teában rejlő gyógynövények:

 

  •  Szennalevél (béltisztító)
  •  Szegfűszeg (kiváló görcsoldó, fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő)
  •  Fahéj (emésztésserkentő, étvágyjavító, gyomorerősítő)
  •  Szederlevél (immunerosíto, serkenti a mirigyek muködését, oldja a stresszt, jótékony hatással van vénás és visszérbetegségekre)
  •  Gyömbér (gyomor-, bélrendszeri panaszok, görcsoldó, gyulladáscsökkentő, memóriajavító)
  •  Ánizs (szélhajtó, görcsoldó és emésztést serkentő, enyhíti a köhögést)
  •  Kamilla (gyomor-, bélrendszeri panaszok, fekély, ideg-, vese-, hólyag-, májbetegség, aszthma, gyulladáscsökkentő) 
  •  Gymnemna sylvestre (normalizálja a vércukor-, és koleszterinszintet, csökkenti az édesség utáni vágyat, a zsírok és a szénhidrátok felszívódását képes gátolni, így a cukorbetegség kezelésében és fogyókúrák kiegészítőjeként is kitűnően használhatóak. Csökkenti a szénhidrát utáni vágyat, és az éhségérzetet is.
  •  Aloe virágbimbó (immunrendszer erősítő, vírusölő,...)

(A gyógynövények népgyógyászatban, használt leírásai) 

 

Teakészítés: 1 liter vízbe, 1 tealevél, 5-10 perc áztatással. A teafiltereket elrakjuk.

 

Nyugtató, lazító fürdő készítés: A teakészítés után összegyűjtött filterekből, kb. 6 db-ot leforrázunk, hagyjuk állni 15 percet, majd a fürdővízhez öntjük.

 

Virágtáp: a fürdőkészítés után kinyitjuk a tasakokat, a teafüvet a virágok földjére szórjuk.

Érdeklődni az alábbi e-mailcímen lehet:    Szkulturanna@gmail.com
                                                                                                 
Házhozszállítást Budapesten belül vállalok.

Eredményes fogyást kívánok mindenkinek és szép napokat!

 

Briella70 Creative Commons License 2012.06.14 0 0 724

engem az zavar a legjobban, hogy amíg a diétás/light termékeket nagyon sokan veszik, pedig szerintem elég sok adalékanyag van bennük, addig a fogyasztó kapszulákat sokan elítélik, pedig vannak olyanok, amik természetes alapanyagokból vannak, ilyen szempontból egészségesebbek szerintem. én most egy mangós készítményt kezdtem el szedni, mango acainak hívják és két hét alatt fogytam 2,5 kilót, ami tudom, hogy nem olyan eget rengetően nagy teljesítmény, de nem szenvedtem mellette, mert csökkentette az étvágyamat, és tudom hogy nem árt a szervezetemnek, mint pl az édesítőszer..

edzesnet Creative Commons License 2012.05.17 0 0 722

Én nem hiszek a fogyasztó csodaszerekben. Minden héten kitalálnak valami újdonságot és azt mondják, ez lesz az üdvözítő megoldás. Másik héten meg kiderül, hogy mégsem...

 

Egy egészséges ember esetében szerintem sokkal többet ér a sport és a megfelelő táplálkozás kombinációja. A korábban említett pajzsmirigy működési zavarok és a kóros túlsúly természetesen egész más kategória. Néhány plusz kilótól viszont némi odafigyeléssel meg lehet szabadulni.

 

Van, aki inkább otthon edz, egyedül, mert nincs ideje konditerembe menni. Másoknak meg túl drága az edzőterembe a bérlet. Ha ez utóbbi a gond, akkor érdemes körülnézni, néhol nagyon jó akciók vannak. Most pl. a Sportkapu oldalon lehet akciós zumba bérletet venni. Ez is egy jó megoldás lehet!

 

Ahogy olvastam, a diéta mellett szoktatok edzeni is, na de pontosan mit?

 

 

maryschka1 Creative Commons License 2012.02.05 0 0 720

szerintem is jó nagyon a norbi-igaz kicsit drága ,de lehet úgy alakitani,hogy nem kell hozzá megvenni minden norbi cimkés terméket

lényeg cukor lisztet kihagyjuk odafigyelünk ,hogy mikor mit lehet enni mit mivel párositunk

 

monster11 Creative Commons License 2012.01.31 0 0 718

Bizony ezt tanusíthatom én is!

Amúgy a Norbi diéta sem rossz, csak hát nagyon drága... Amúgy a diétás receptek közül a kedvencem a pizzatészta, aminek a tésztáját a túró és tojáfehérje alkotja egy kis borkővel...

nagylacika88 Creative Commons License 2012.01.31 0 0 717

Sziasztok,

hát én tudnék mesélni a fogyókúráról...jo-jo efektus...sport nélkül és rendszerességgel semmit sem ér a dolog.

Nekem már a párom mondta, hogy le kellene dobni egy pár kg-ot, ennél nagyobb motivációs tényező nincs!!!!

Üdv.

registration Creative Commons License 2012.01.23 0 0 716

Önhipnózissal akár egy zárkában is lebarnulhat, aki hisz benne

Egy 35 éves brit édesanya öt hipnoterápiás kezelés után huszonöt kilótól szabadult meg. Mint megtudtuk, rengeteg példa van arra, hogy a test és lélek milyen hatékonyan működik együtt. Például kellő képzelőerővel még sötétben is le tudunk barnulni. Tovább »

forrás: velvet.hu

Jolán234 Creative Commons License 2012.01.18 0 0 715

Sziasztok! November eleje óta szedem ezt a kapszulát és már 10 kg-ot fogytam. Nem mondom, hogy csak ettől van, nyilván nem tanácsolnám, hogy éjfélkor szalonnát egyetek fehér kenyérrel mellette, de szerintem hasznos. Különösen jó azoknak, akik nem bírják a koplalást és bizonyos kaják teljes megvonását... http://joegeszseget.hu/?999,kaposztaleves-kapszula-50db

romesz Creative Commons License 2012.01.03 0 0 714

 

tapasztalat nincs, de negativ velemeny inkabb.

Szerintem ez is csak egy hokuszpokusz

Előzmény: Krinya1000 (713)
Krinya1000 Creative Commons License 2012.01.02 0 0 713

A lipo-kriolízis-ről van valakinek infója? Tapasztalat? Valóban segít?

registration Creative Commons License 2011.12.15 0 0 712

A ping-pong effektus..először a fejben kell "rendet" tenni, Mariannál úgy látszik, h nem lehetett, de eztán sem!

 

 

http://www.storyonline.hu/hirek/25_kilot_hizott_falusi_mariann/37523/

 

registration Creative Commons License 2011.12.08 0 0 711

Nem díjazom a humorodat, ha ezt annak szántad..a hipnózis egy gyógyítási mód, és gyógyítani szoktak vele, legalábbis egyesek..elképzelni sok mindent lehet, ehez nem kell hipnózis, mert a kettő nincs még köszönő viszonyban sem..a fokozott túlsúly szerintem betegség, és ennek egyik gyógymódja lehet a hipnózis..ez főleg ott alkalmazható, ahol a háttérbrn pszichés problémák lehetnek, de mindenképpen ki kell vizsgálni a túlsúly okát, mert szervi eredetű is lehet, a sok egyéb okok mellett..

Előzmény: H_G (710)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!