Közben. Ferkó tönkretette az országot. A 2008-as többlet 2007-hez képest 580 milliárd ft lesz. Ez az összeg csak az adósság KAMATAIRA elég. Erről beszéljetek inkább ballibesek, és ne tereljetek!!!
Amíg evtársazol,és elbagatellizálod a Gárda szerepét,addig Bánó és Lendvai számára témát szolgáltatsz.Igazad van,terelnek.Ez ellen viszont nem a te stílusod a nyerő.Dobálással,mocskolással sem itt,sem az utcákon nem mentek semmire.Mert így ellenszenvesebbek vagytok,mint a fent említettek.
Érdekes, hogy a liberálbolsevikok mi mindent nem látnak a Gárdában! Ez kb. olyan, mintha Aczél szép rózsaszín nyakkendőjének háromszögalakú csomójáról azt állítaná valaki, hogy az Szetey államtitkárt gúnyolja. Vagy azt, hogy az Szetey melletti kiállást akarja jelképezni. Esetleg, hogy azzal Aczél a mássághoz való tartozását akarta kifejezni. (Nem folytatom, mert az ilyesmikről való büntethetetlen tájékoztatás egyedül S. et. (MSZP) privilégiuma, kinek első(??) áldozata mindenki napkeltés kedvence, Orosz József volt.)
éppen az ellentetje; Aczél jól alányal eörsinek, és, csak a környező országokban lévő fasisztákról esik szó, itt minden rendben, bagatell ez a néptánccsoport
Mi folyik a Napkeltében? Ezek a tetű balliebesek egy marhaságot kiemeltek. MAGUNKFAJTA az azt jeleneti hogy piszkos ballibes pártkatonák, mint a népszavás Napkeltések, közben a brutális rendőrséget vétték. Más dolguk nincs.
tejfel: van nekem egy rendszerváltáskori mondásom (bizony, én már '90-ben is gondolkoztam, ennyit a koromról). Szóval akkor azt mondtam, hogy a kommunizmus csak velünk együtt fog kihalni. Te vagy az élő bizonyiték az igazamra.
fiatal lehetsz még, gyanúba lehet hozni, csakhogy GYF akkor nem volt min. elnök, amikor ezek történetek, és, mint vállalkozó, kénytelen volt az apeh-hel tisztességesen elszámolni, igaz, ezt szíjrágótok sem fogja fel, mi a különbség orbánék valóba bűncselekménye között, és a GYF-et gyanúba keverő ügy mögött
tejfel: tudod, hogy ki keveredett valóban büncselekmény gyanujába? Kedvenc miniszterelnököd, a mérhetetlenül gazdag Gyurcsány elvtárs, aki nem tudja segíteni szegény lakótelepi anyukáját a fütési számlája rendezésében. Ő az akit több tizmilliós ÁFA csalás alapos gyanuja leng körül. Kellett neki a milliárdok mellé az a pár tizmilliócska is, amit a mi zsebünkből rántott ki.
igen, mindigprovokativ voltam; én nem vagyok az orbán törvénytelen meggazdagodását vizsgáló bizottság, csak azt tudom az ügyről, ami a sajtóban olvasható, vannak itt egy topicban nagyon hozzáértő szagértők, és, ha ők mondják, elhiszem, hogy bűncselekményt követtek el Lévaiék, de, már elévült, megússzák