Keresés

Részletes keresés

gyulahut Creative Commons License 2005.03.04 0 0 9
Égtem, nem égtem lényegében egyre megy. Most - igaz más helyről - én is friss adatokat látok. Tegnap - többször megnéztem - mindig a dec.16. állapot jött elő. Azt meg nehezen tudom elképzelni, hogy ez az Explorer ármánykodása volt. Hozzáteszem, hogy nem csak a hírek voltak régiek, de a menürendszer egy része is, ezt úgy értem, hogy egy bizonyos részről tudom, hogy ma milyen struktúrájú, tegnap pedig másmilyen volt. Szóval lehet, hogy béna vagyok - de szvsz volt valami oka.
Előzmény: noway (8)
noway Creative Commons License 2005.03.04 0 0 8
Engedelmeddel felterjesztem ezt a topikot a nap beégése díjra.
Előzmény: gyulahut (-)
Hayloft Ezekiel Creative Commons License 2005.03.04 0 0 7

kétszer is kiemelted, hogy fizetős... mégis milyen legyen? Az MTI az országgyűlésé, költségvetési tétel, a mi adónkból tartjuk fenn. Talán nem okos dolog az összes kereskedelmi platformnak ingyen odaadni a híreket amelyeket az MTI infrastruktúráján és kapcsolatrendszerén keresztül szerzünk.

 

Évekig az összes szennylap, kertévé, kerrádió azzal kezdte a napot, hogy mti.hu, ctrl-c, ctrl-v. És egy kanyit nem fizettek ezért. Nekem nem fáj a szívem, hogy a retekklub vagy a blikk fizet a hírekért... Pontosan meg van határozva az mti közszolgálati része, ezen felül viszont profitorientált részvénytársaságként kell működjön. (ide tartozik a mindenféle kiadvány, és ezek terjesztése is)

 

Szóval először frissiteni a böngésződ, aztán gondolkodni, aztán pampogni.

 

Jó, hogy nem azzal jössz, hogy csúnya az épület a naphegy téren... bár abban lett volna igazság.

Előzmény: gyulahut (4)
Kovács Béla Sándor Creative Commons License 2005.03.03 0 0 6
Megnéztem. Vazze. Miről beszélsz?
Előzmény: gyulahut (1)
reclipse Creative Commons License 2005.03.03 0 0 5
valószínűleg én értek valamit félre... most néztem az oldalt és minden pontnál (belföld, külföld etc.)mai friss híreket találtam... mi az ami decemberre mutat?
Előzmény: gyulahut (3)
gyulahut Creative Commons License 2005.03.03 0 0 4
Hozzáteszem: "Híreink egy része mostantól fizetős, ugyanakkor ingyenes szolgáltatásainkkal továbbra is igyekszünk bemutatni, hogy az MTI a legkomolyabb magyarországi hírforrás."
gyulahut Creative Commons License 2005.03.03 0 0 3

Évek óta a www.mti.hu behozza az mti napi oldalát néhány hírrel. Ez még tegnapelőtt is így volt. Ma pedig a december 16-i hírekre mutat. Minden lehet - különösen most, hogy Bil Gates már lovag - de ezt aligha az Explorer teszi. Nade, sebaj.

Előzmény: reclipse (2)
reclipse Creative Commons License 2005.03.03 0 0 2
nincs igazad... ne használj explorert vagy állítsd be rendesen...
Előzmény: gyulahut (1)
gyulahut Creative Commons License 2005.03.03 0 0 1
Előzmény: Kovács Béla Sándor (0)
Kovács Béla Sándor Creative Commons License 2005.03.03 0 0 0

CTRL+ALT+SHIFT+Frissít

Egyébként meg 0. (Előbb tájékozódik, aztán nyit topikit. Stimt?)

Előzmény: gyulahut (-)
gyulahut Creative Commons License 2005.03.03 0 0 topiknyitó

Ma, 2005. március 3-án ezt látom:

 

2004. december 16. 10:17

Kedves Látogatónk!

Az MTI weboldala megújult. Olvasóink a hírek mellett ezentúl arról is tájékozódhatnak, hogy milyen új szolgáltatásokkal várja leendő ügyfeleit a nemzeti hírügynökség. Híreink egy része mostantól fizetős, ugyanakkor ingyenes szolgáltatásainkkal továbbra is igyekszünk bemutatni, hogy az MTI a legkomolyabb magyarországi hírforrás.

Görögország: megadták magukat a buszt eltérítő túszejtők
2004. december 16. 07:17

Csaknem 18 órás raboskodás után az utolsó túszok is sértetlenül kiszabadultak a szerda reggel elfoglalt görög buszból; a rendőrség őrizetbe vette a két albán banditát. Az éjszakai órákban előbb a maradék hat utast engedték el a túszejtők, majd kidobták fegyvereiket - két vadászpuskát - a járműből, és kezüket a tarkójukra téve maguk is leszálltak, a rendőrök pedig azonnal körbevették és elszállították őket. A fegyveresek helyi idő szerint 6 óra előtt néhány perccel kerítették hatalmukba Athén központjától 17 kilométerre keletre, egy megállóban a Marathonból a fővárosba tartó távolsági buszt, amelyen 26-an utaztak.

 

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!