Tegnap megvertük az Ajaxot 2-1-re és egy pontra feljöttünk rájuk, a Konferencia-ligában pedig 100%-osak vagyunk eddig. Ráadásul Kerkez nagyon jól nyomja, meghívót kapott a magyar válogatottba :)
17 éve szurkolok a klubnak és végre beteljesült az álmom, lett egy magyar játékosunk :) Sok sikert neki, remélem stabil kezdő lesz idővel. Az RKC elleni 4-0-ra megnyert kupameccsen már be is mutatkozott.
Rendesen megizzadt az AZ Alkmaar az MVV elen! Csak 2-3-ra nyertek, mégis az látszott, hogy erősebbek, hogy ők mindig tudnak újítani! A maastrichti szurkolók nem nagyon szeretik az alkmaariakat...
WEDSTRIJDKARAKTERISTIEKEN AZ - Olympique Lyon 1-4 (0-2) Európa-liga, A Legjobb 32, 1. játéknap
AZ: Tim Krul; Derrick Luckassen, Rens van Eijden, Stijn Wuytens, Ridgeciano Haps; Mats Seuntjens (74. Joris van Overeem), Alireza Jahanbakhsh, Ben Rienstra; Iliass Bel Hassani, Wout Weghorst (65. Fred Friday), Muamer Tankovic (65. Levi Garcia).
Olympique Lyon: Anthony Lopes; Christophe Jallet, Emanuel Mammana, Mouctar Diakhaby, Maciej Rybus; Lucas Tousart (67. Jordan Ferri), Maxime Gonalons, Sergi Darder (84. Houssem Aouar), Corentin Tolisso; Nabil Fekir, Alexandre Lacazette (66. Maxwel Cornet).
Gólok: 26. Tousart 0-1, 45+2. Lacazette 0-2, 57. Lacazette 0-3, 68. Jahanbakhsh 1-3 (11-esből), 90+4. Ferri 1-4. Sárga lap: Jahanbakhsh (AZ). Vezette: Bobby Madden (Skócia) Nézőszám: 16.098 néző
Ez elszomorító volt, ahogy láttam az RTLII összefoglalójában... Sokkal jobb volt a Lyon, okos játékkal kivéreztették az Alkmaart. A 11-es gól már csak szépségtapasz volt. Szerintem innen nincs tovább.... Borítékolható a kiesés! :(
Az AZ Alkmaarnak nem volt szerencséje tegnap! :( Győzni kellett volna, ehelyett kikaptak az izraeli Maccabi Tel Avivtól 1-2-re hazai pályán... Javítani kell legközelebb, hogy legyen esély a továbbjutásra!
Jól kezdett az Alkmaar, Stijn Wuytens megszerezte a vezetést. Aztán emberelőnybe került az AZ, de mégis az írek egyenlítettek... :( Nagyon szeretem az íreket, de az AZ Alkmaart egy kicsit jobban. Azért sikerült megemésztenem az eredményt! :)