Szerintem elég unalmas, hogy a jobboldaliak folyton szaőulják a baloldaliakt ( esetleg liberálisokat) és fordítva. Mindanynian magyarok vagyunk. Mik azok, amiben egyetértünk? csak egyetérthető véleményeket kérnék. Köszönöm!
Asszem , most már tudom ki vagy -és érdekel , hogy mit mondasz. De azon a néven tényleg nem érdekelt a hsz-ed. Az nem volt durva , csak sajátos. De az is , hogy valaki ismeretlenül kioktasson. (Ez is 3G).. :o)
Ha így adtad volna elő álláspontodat "odaát" akkor közöltem vola veled, hogy ez így már 2,5! Továbbra is a régi 3G-vel vitázok. De az a durvaság nem nem illik hozzád és ilyen hangnemhez nekem nincs elég szókincsem!
Nem értem , amit itt összehordasz. Ugyanis nekem egy ünnep , egyesemény kellemes. A Himnuszt pedig nem másítottam meg. Én sem várom el ,hogy Neked valami olyan mód legyen vagy tessék , ahogy nekem. Továbbá csak az utolsó néhány évben jött be ez a szófordulat , nekem nem tetszik - mert kétszínű.... Ugyanis azok kívánják és mondják ezt nekem (az esetek túlnyomó többségében) akik utána vígan hátbaszúrnak.. :o(
Azért az a magasról történő nehéz fizikai munkával léterhozott emésztett élelem hozzám címzett elhelyezése azért erős volt.
Pedig én csak illendően mondtam el saját véleményem a kellemes és áldott közti különbségről.
Kölcsey is áldást kér és nem kellemest. Te az áldásról (emlékszem miket "vicceltél") A Himnuszt ha énekled, hogy hű légy önnmagadhoz? Se Isten, se áld meg....