Keresés

Részletes keresés

Vámpír Creative Commons License 2005.02.25 0 0 96
Én nem szégyellem kimondani: Ennek az állatnak akárhogyan is, de takarodnia kell. Miniszterelnök még ilyen rövid idő alatt ennyi szégyent sosem hozott erre az országra. Pökhendi, tolvaj szarházi!
Előzmény: PGuszti (-)
elemes2 Creative Commons License 2005.02.25 0 0 95
geszthi

Bodoky: egy finoman Petőfi-cikiző beszéd után

Ha ezt a nyelvtani szerkezetet tudod úgy értelmezni, hogy Petőfivel cikizte az oroszokat, felterjesztelek Grétsy László-díjra...

Bodoky: (vettük az adást, hát persze hogy az oroszok ölték meg a köcsögöt)

Számomra ebből a két mondatból az jött le, hogy Gyurcsány az oroszoknak próbált hízelegni (ez ugye még nem baj: a medvét ne ingereljük), és ebbe valahogyan belefűzte Petőfit, nem a megszokott pozitív környezetben. Sajnálom, hogy Bodoky nem fejtette ki bővebben, mi volt az a finom cikizés, de talán enged a Gyurcsány Irodalmi Múzeum ostromának.

Előzmény: geszthi (90)
PGuszti Creative Commons License 2005.02.25 0 0 94

A moszkvai, egyelőre még mindig tisztázatlan beszédhez ugyan nincs köze annak, hogy Gyurcsányi feltehetőleg Kulcsár egyik támasza volt a bűncselekménysorozatban. Ugyanakkor szinte hihetetlen, és jellemző a magyar közállapotokra, hogy olyan emberből minisztert majd miniszterelnököt csinált a hazai posztkommunista és liberális politikai elit, aki Kulcsár lehallgatott telefonbeszélgetése alapján joggal gyanusítható a legnagyobb szervezett bűncselekménysorozat egyik részeseként és/vagy támogatójaként és/vagy  védelmezőjeként és/vagy  haszonélvezőjeként.

És mivel ehhez azt az álszent érvelést használja a baloldal, hogy hát ő nem Gyurcsányi, hanem Gyurcsány, ezért a jövőben minden esetben figyelmeztetésként én Gyurcsányi-nak fogom titulálni.

Gondolom annyira hülye Te sem vagy, hogy azt tételezed fel, hogy Kulcsár nem a jelenlegi miniszterelnök segítségét akarta kérni a bűncselekménysorozat lelepleződésének meggátlására.

Előzmény: geszthi (91)
Kovács Béla Sándor Creative Commons License 2005.02.24 0 0 93

Vigyázz, elemes! Ezt ugyan még csak geszthi mondja, és ő csak egy szavazat. De ha quncogi megoroll rád vagy valaki az örömcsapatból, akkor annyi...

Geszthike, igazad van, Bodoky írásából nem derül ki, hogy Gyurcsány rögtönözte a "finoman Petőfi-cikiző" beszédet. Lehet, hogy előre meg volt írva - de az rosszabb lenne.

A vagdalkozásodat nemigen értem - én Bodoky írásait mindig is kedveltem - bár a lényegen az se változtatna, ha korábban nem hittem volna egy szavát se.

U.i.: Gonzót pedig tényleg ne olvass. Nehéz az neked. Tudom javasolni a "fűzfapoéta" Petőfit; az ő nyelvezet valóban egyszerűbb.

Előzmény: geszthi (90)
geszthi Creative Commons License 2005.02.24 0 0 92
PrejudikalOrban cimmel....
Előzmény: geszthi (91)
geszthi Creative Commons License 2005.02.24 0 0 91
Es ennek mi is a koze ehhez az ugyhoz konkretan, hogy igy kellett a topikcimt irnod?

Vagy nyissunk minden topikot PrejidikalOrban cimmel?

Hiszen mar jogeros itelet is van es mar a mar a Legfelsobb Birosag is kimondta, hogy hazudott! Gyurcsany ellen van ilyen?

Mondjuk mentsegedre legyen mondva, hogy egy magyar kulturalis evad alkalmabol peniszezo cikk szintjehez a te topikcimadasi szinted illik.
Előzmény: PGuszti (80)
geszthi Creative Commons License 2005.02.24 0 0 90
Kedves elemes2!

Vigyazz mert te is elkapod teljesen a KBS-kort 2005 vegere (hogy az olvasasi pontossagod kontra masokat miatta kioktato kezdeti tuneteidet emlitsem csak) akkor beirhatod, hogy hol is van a cikkben, hogy "Gyurcsány improvizál egy PetőfiT cikiző beszédet".

Biztos tudod ertelmezni is, hogy a hirhedt, topik temajat ado zarojles resz mikent is igazolja azt, hogy PetofiT es nem pl. az oroszokat vele cikiztek, hol is kocsogozte Gyurcsany Petofit.

Előzmény: elemes2 (86)
geszthi Creative Commons License 2005.02.24 0 0 88
Megertem hogy 2004 legcikibbje a szokasos bekepzelt stilusaban probal mindenaron fogast talalni Gyurcsanyon, hisz a vezere kiadta az utasitast, most ez partfeladat.

De, hogy az oly erzekeny (74.) irodalmi szakerto jojjon itt azzal hogy most hirtelen milyen hiteles legyen neki a magyar kultura alkalmabol Raszputyin-peniszezo illeto, az ....hat mondjuk ugy KBS-i kovetkeztes.

Meg jo hogy KBS-nek sikerult dekodolni az eredeti szoveget. Biztos meg is osztja itt velunk, konkret linkkel hogy mi szegeny dislexiasok is megerthessuk.

Ugye KBS?
Előzmény: Kovács Béla Sándor (76)
Kovács Béla Sándor Creative Commons License 2005.02.24 0 0 87

OFF

Hagyd csak. Ők a maguk kis körében már megállapodtak, hogy én csak beéghetek, hiszen szellemi toprongy vagyok. Azóta ez náluk kötelező hittétel.

ON

Előzmény: elemes2 (86)
elemes2 Creative Commons License 2005.02.24 0 0 86
Pixy,

itt egyelőre te égtél be. KBS megadta a forrást: Bodoky cikke.
Előzmény: Törölt nick (85)
Kovács Béla Sándor Creative Commons License 2005.02.24 0 0 84

Nekem Bodoky a forrásom. Ő meg ott volt személyesen. A többi az ő felelőssége.

(Csak nem azt akarod mondnani, hogy a mainstream média egyik jónevű szerzője  hazudik?!)

Előzmény: Törölt nick (81)
keresztpapa Creative Commons License 2005.02.24 0 0 83
Úgy látszik az Index szerkesztősége nem kíván válaszolni a feltett kérdésekre. Érdekes.
PGuszti Creative Commons License 2005.02.23 0 0 82

Pixy,

kár, hogy nem olvasol. Az idézetet olvashatod a fejlécben, vagy a topikindítóban.

http://index.hu/kultur/pol/moszkva221

Előzmény: Törölt nick (81)
PGuszti Creative Commons License 2005.02.23 0 0 80

Luby,

szó sincs semmi udvariatlanságról, általában nem szoktam még általam igazán nem kedvelt emberek nevévek sem játszani, akkor ugyanis inkább Lopcsányt írtam volna. Talán nem vagy kellően informálva, ezért a kedvedért elárulom, hogy Kulcsár Attila, a csaló bróker nemzetbiztonságiak által lehallgatott telefonbeszélgetésében említette, hogy nagy a baj, szólni kell a Gyurcsányinak, hogy segítsen elsimítani a dolgokat.

Ennek lassan két éve, de a magyar rendőrség azóta is képtelen volt a befolyásos Gyurcsányit megtalálni. Gyurcsány cége amúgy hasznonnal visszaszerezte még időben a pénzét, és Gyurcsány is kénytelen volt beismerni, hogy ismeri Kulcsár, "Kulcsárt az üzletembert.

Előzmény: Luby (77)
Kovács Béla Sándor Creative Commons License 2005.02.23 0 0 79

Aki érti a viccet, az érti. Aki meg nem, annak felesleges azzal segíteni, hogy apró kaccantással jelzed, hol a poén. Ez egyként igaza ex lex hozzászólására és Bodoky cikkére.

Előzmény: Luby (78)
Luby Creative Commons License 2005.02.23 0 0 78
Lehet, hogy te nem vagy hülye, de a kérdésed az! Ha pedig tréfának szántad, akkor jelzővel, vagy az írásmóddal jelezd.. Gábor
Előzmény: ex_lx (2)
Luby Creative Commons License 2005.02.23 0 0 77
Igazad van, illetlenség Magyarország miniszterelnökének a nevét tévesen leírni. Ez a toldalék-i lehet, hogy csak magyarítási kisérlet volt? De akármi, legalább annyira bunkó, mint  (annyira talán nem!)Orbánt Orsósként emlegetni, vagy Vityázni. Igazad van, nem lehet komolyan venni egy topicot, ha az címében valakinek a nevélvel szórakozik. Az alkatával, a nevével, a megjelenésével;- ez olyan nácis, nem?  Különösen, ha van egy kis mellékíze is, pléldául zsidó, vagy cigány névvel szórakoznak. Igaz? Gábor
Előzmény: geszthi (73)
Kovács Béla Sándor Creative Commons License 2005.02.23 0 0 76

Geszthike! Azt eddig is láttam, hogy az észt lelkesedéssel próbálod pótolni - az csak most vált nyilvánvalóvá, hogy az értő olvasásban meglévő nagy hiányosságaidat nincs mivel pótolni.

Az már csak hab a tortán, hogy - miközben nem sikerül dekódolni Bodoky teljesen egyértelmű szövegét, másokról állítod ugyanezt.

Előzmény: geszthi (72)
Kovács Béla Sándor Creative Commons License 2005.02.23 0 0 75

"Lennél szíves ideidézni Gyurcsány Petőfit cikiző beszédét?"

Ezt kérd Bodokytól. Ő ott volt. Én meg hiszek neki. Ugye, nem baj?

Előzmény: Törölt nick (56)
Kovács Béla Sándor Creative Commons License 2005.02.23 0 0 74

ON

"Amúgy meg PGuszti agyát akartam felnyomni, mert olyan kedvem volt, silverfishét sikerült."

Provokátor:) Nem szép dolog...

Örülök, ha az első kettőben nem álltál ki Gyurcsány védelmében. Elnézést, hogy erre gyanakodtam.

De az, hogy Petőfi a magyar költészet egyik legnagyobb alakja, nem ízlés kérdése (az az, hogy valaki szereti-e), ebben az irodalomtörténészek, irodalomtudósok között közmegegyezés van. Még Szerb Antal is egyetértett,, pedig amúgy nem bánt vele túl tapintatosan.

ON

Előzmény: Vokálpatrióta (53)
geszthi Creative Commons License 2005.02.23 0 0 73
Mondjuk ha topikcimben lennel szives a nevet kijavitattatni es nem a fideszes stilust alklmzni, akkor komolyabban vennek a kerdesed...

Előzmény: PGuszti (70)
geszthi Creative Commons License 2005.02.23 0 0 72
Kedves PGuszti, nem egeszen vilagos a mondat az igaz, de epp az nem jon ki belole amit te meg Kovacs Bela Sandor (biztos bizonyitni tudja linkkel ugye, KBS?!) egybol belelatott.

1, Nem Petofit-cikizot ir!

2, Ha utana azt irja, hogy "vettük az adást, hát persze hogy az oroszok ölték meg" akkor az nem Petofi ellen serto, hanem az oroszoknak !

Valoszinuleg Gyurcsay eszukbe jutatta, hogy ok oltek mag a nagy magyar koltot. Lesz itt meg majd nagy KBS prtjnak nagy hoborgese haa ez tortet, hogy juj GYF megsertette a kedves oroszokat! Mar mgint kulpolitikai botrany, jaj a kedves oroszok meg lettek sertv, vege az orszagnak!

3, A kocsog az igen, valoban serto Petofire. Csak azt eppen NEM Gyurcsany mondta!

Ahogy a mondas tartja, a tobbi stimmel :-)))))
Előzmény: PGuszti (41)
nyitnikék Creative Commons License 2005.02.23 0 0 71
Nem elég ez a sok válasz, amit itt kapsz? Van itt ilyen is, olyan is mazsolázzál belőle.
Előzmény: PGuszti (70)
PGuszti Creative Commons License 2005.02.23 0 0 70

Úgy látom, az Index szerkesztőinek nem nagyon akaródzik megválaszolni kérdéseimet.

kjkj Creative Commons License 2005.02.23 0 0 68

Ki az a Gyurcsanyi?

A te miniszterelnokod.

Serintem a Hiller-jugend kiagyalója.

Gyurcsány Lendvai Hiller amőba néven játékot tervez, a fiataloknak.

Igy akarják beszervezni őket.

Előzmény: Törölt nick (66)
Powersystem Creative Commons License 2005.02.23 0 0 67
Ne aggódj majd vitya bevontatja a traktorján :-)
Előzmény: zividivi (65)
Törölt nick Creative Commons License 2005.02.23 0 0 66
Ki az a Gyurcsanyi?

A te miniszterelnokod.
Előzmény: mibi (11)
zividivi Creative Commons License 2005.02.23 0 0 65
Még szép! Hogyan is mehetnénk Ajrópába egy saját szörny nélkül!
Előzmény: Törölt nick (44)
Törölt nick Creative Commons License 2005.02.23 0 0 64
silverfish válasz | megnéz | könyvjelző 2005.02.22 21:34:31 (50)

lám:

"komlexált hűlyegyerekek"= komplexált...

ezek után is komlexált a hűlyegyerek?
Előzmény: Vokálpatrióta (52)
zividivi Creative Commons License 2005.02.23 0 0 63
Oh! Hát a velódiakat is ismerjük ám!

"... pénzem van egy valaggal,
Nem távozom üres kalappal....."

Igazad van! Mennyivel költőibb ez a szöveg, mint az, hogy "....Még nyílnak a völgyben a kerti virágok..."

Előzmény: Vokálpatrióta (46)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!