Ha egy igazi szakmai darabot szeretnél, akkor a Befektetések címüt ajánlom igaz legalább 1000 oldal full szakmai szöveggel, de abban kb. minden benne van, amit tudni lehet. Arra azért készülj fel, hogy nem egy olvasmányos darab.
Valaki tud olyan könyvet ajánlani nekem, amelyben szinte tankönyvszerüen levan írva a mai tőzsde összetétele, működése? Szakkifejezések, fogalmak magyarázata is érdekel. Amolyan tanuljunk tőzsdézni könyvre gondolok! Előre is köszönöm az ajánlatokat.
Hát igen csak gratulálni tudok! Ez jellemző a magyar mentalitásra. Látsz egy címet, a könyv még a kezedbe sem volt, de már semmit sem érő magánkiadásnak véleményezed. A kiadók szoktak így reagálni az Apple vagy épp az Amazon óriási sikerei ellen ahol magán szerzők is megjelentethetik munkájukat és bár vannak ellenzői az ilyen fajta könyv kiadásnak, de a több milliós eladott példányszámok szerint a nagyközönség igen is igényt tart az ilyen könyvekre, e-bookokra. Ráadásul a piac úgy is eldönti, hogy életképes e a könyv vagy sem. Én olvastam ezt a könyvet és kár, hogy nincs magyarul több ilyen könyv. Csak remélni tudom, hogy más írók is követik a példát.
Bocs, de ezek a könyvek nekem amatőr magánkiadásoknak tűnnek, már a borítón helyesírási hibával. (A könyvek nem voltak a kezemben.)
Ja és most regisztráltál, ez az első hozzászólásod, amiben éppen egy oldalt és egy terméket ajánlottál. Ezt sokan úgy értékelnék, hogy csak az oldalad akarod itt reklámozni.
A tőzsdén belül az utóbbi években már csak deviza, arany, ezüst kereskedéssel foglalkozok és sok könyvet olvastam a témában, magyart és angolt is. A magyar irodalom elég szegényes, de kezdőknek és haladóknak is ajánlom a www.befektetek.hu oldalt. Kereskedési tapasztalatom szerint nem az a legfontosabb hogy hol van épp egy támasz szint (persze ezzel is tisztában kell lenni), hanem az, hogy a piac éppen milyen irányban gondolkodik. Egyéni traderként ezt kell érezd, ez pedig kemény tőzsde pszichológia, amit valahogy elfelejtenek oktatni a tanfolyamokon, az is igaz, hogy nehezen megfogható és személyre szabott, hiszen minden trader gondolkodása egyéni. Mindezek miatt nekem B Nagy Sándortól a Hol a pénz? könyv adott a legtöbbet. Legalább háromszor elolvastam és ahogy a forex tudásom előre haladt, mindig újat tudtam meríteni belőle. Itt egy link, ha érdekel http://befektetek.hu/forex_konyv.php
Eladóak az alábbi vállalkozással, munkával, üzlettel kapcsolatos új, tökéletes állapotú könyvek, kötetek, a legkedvezőbb árakon!
L. Ron Hubbard: A munka problémái - Útmutató a munkahelyi sikerhez - New-Era Kiadó, 2000 Mindössze: 800 Ft!
Tökéletes állapotban.
Michael E. Gerber: A vállalkozás mítosza – Bagolyvár Könyvkiadó – Profit Könyvek sorozatban megjelent kötet, Budapest, 1995 Tökéletes minőségben, a legalacsonyabb áron! Mindössze: 800 Ft!
Internetkalauz üzletembereknek - Bagolyvár Könyvkiadó, Budapest, 1997 Mindössze: 700 Ft! Tökéletes állapotban!
Képeket a könyvekről az alábbi blogoldal: Új, még nem olvasott kötetek c. menüpontja alatt tekinthet meg:
Ahogy elnézem már levették az oldalról és-vagy fizetős lett. Netán ha neked meg van akkor megoszthatnád velem-velünk. Esetleg ha cserébe érdekel valamilyen tőzsdével kapcsolatos irodalom akkor szivesen állok rendelkezésedre. Adok egy listát a gyűjteményemről.