Nem mondom, van bőr azon a bizonyos feleden. Tlán mégsem kéne dicsekedni azzal, hogyan loptátok a napot abban a piti kis munkahelyen. Párttag, párttitkár, naplopó! Nem semmi.
Tudod én az ilyesmivel azért nem dicsekednék, és nem szidnám annyira még a régi rendszert sem, nem hogy a mai vezetőket, akiknek már nem sok közük van az akoori nagyfőnökeidhez.
A helyedben én csendben maradnék, de szerencsére nem vagyok a helyedben!
Ki állított ilyet, mert én nem. Valamelyik hozzászólásomban irtam (lehet, hogy más topicban) hogy minden pártban vannak a kommunisták részéről beépített téglák. Én pl a legujabb min.t is annak tartom.
ZAZIKE (92)
Pont a zazike-félékről irtam a (90)-ben és nem vetted észre. Olvas el néhányszor.
KI (VAGYOK) ÉN
Én sem, de mondhattam volna, merthogy igaz. Tapasztalta az egész ország.
ZIVIDIVI (94)
Megismétlem : Uj rendszerváltó Párt = fából vaskarika.
Ha a topic tartalmát illetzően a hozzászólásokra érted akkor egyetértünk. Ez a hozzászólók képességétől függ.
Olvasd el mégegyszer a nyitóírás utolsó mondatát.
NYITNIKÉK (99)
Lehet hogy nem értem igazán amit mondasz. Rákosi...stb,Kádár...stb,Horn...stb, meggyőződésből álltak a kommunizmus mellé, amely halva született? Szerintem kizárólag haszonvágyból. Különösen az utóbbiak, akik miliárdosoklettek (lettek?), de büszkén éneklik a létminimum alatt élőkkel együtt, hogy fel te éhes proletár. Milyen megható lehet.
Ki az én védencem, megmondanád?
Valami agybaj terjed mostanában. Más topicokban is tapasztaltam és most itt is, hogy olyan mondást tulajdonít az egyik nick a másiknak amit az nem mondott
KEDVES NYITNIKÉK, nem tudom hol élsz. Egy hivatalban, üzemben is, mindenki felfelé törekszik a ranglistán és mindenki a képességei szerint halad, nemde?
A régi politikusokat és a maiak másik felét mi vezérli?
Mégsem figyeltél eléggé az irásomra.
SAJNOS SAJNOS (112)
Látom a Te fejedben is terjed a baj. Lásd az előző 3. bekezdésben.
Amikor odakerültem, akkor már ki voltam öregedve, de a fiatalabbak mesélték, hogy az akkori kisztitkár kierőltette a tagokból, hogy arra a kérdésre, hogy mért lett valaki kisztag, azt kellett válaszolni, hogy:
- Azért, mert kommunista szeretnék lenni:DDDDDDDDDDDD
Persze most röhögünk rajta, de akkor ez halál komoly volt!!!!:(((( Akkor nem lehetett ám úgy viccelődni, mint Zuschlag tette!!!!! Olyan esetben a megtévedt kész volt, pláne, ha x-es familiából származott volna!!!!!! Bizony, a mai új rendszerváltó párt alappártja igen keményen működött és az ifjúsági szervezete kemény, egyenesgerincű a nép vagyonát a legmesszebb menőkig tiszteletben tartó és főleg VÉDELMEZŐ (ezért van az, hogy inkább maguk vették kézbe:DDD) párttagnak valót nevelt:)))))))
Oh:((((( hát senkit sem érdekel az új rendszerváltó párt????? Ma olvastam a Reggel "független" napilapban, hogy Orbán népszerűsége már 6%-kal van Gyurcsány felett:))))) Aszondja az évértékelő beszédek után!!!!:)))) Hát igen, Orbán valóban új arcával lépett elénk:))))) Nyakó azt mondta, hogy a munkahelyén, a Parlamentben szólaljon fel!!! Én meg azt mondom, hogy ott csak röhögjék ki a fő exhibiconistát:DDDDDDD A 95.8 is azt mondta erre, hogy se Horn, se Medgyessy nem szóltak még hozzá:))))) Nagyon helyes!!!! Méltóságot elvtársak, több méltóságot:))))))
Meg kell beszélnünk még a piti vállalatot:))))) Létszámát tekintve nem volt az, mert vagy 300-an loptuk a napot:DDDDDD és 1 főosztályhoz úgy 50 ember tartozott, 4 főosztály, a többi a kiszolgálás, gazdasági részleg! Akkor még nem voltak diviziók!!!! De volt függetlenített párttitkár és szakszervezeti titkár is!!! Korábbi időben még MHSZ tagozat is volt:))))) Jaaa, és persze munkásőrség is, de a fiaink egy másik szervezet állományában énekelték a: Munkásőrnek egy baja, egy baja......:DDDDDDDDDDD A cég, bármilyen meglepően hangzik, egyiptomi érdeltségű volt, persze csak 49%-ban!!! Hogy az évről évre csökkenő nyereségből hogyan részesedtek azt nem tudom, de mi alig kaptunk prémiumot:(((((( Bezzeg a vezetőség:(((( piszokul irigyelltük őket, mert ők még annyit sem csináltak, mint mi:DDDDDDD Úgy tudom, hogy a párttagok közül számosan tagjai az új rendszerváltó pártnak:)))))DDDDDDD Legközelebb a szakszervezetről mesélek:))))))
Szerbusz Árpi Bácsi:)))) Mondtam, hogy dolog van:(((( De addig készülj nyugodtan:)))) És hívd a gerinces, álhatatos kollégákat, mert nagy meccs lesz:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Pá:)))))
Jól feldobtam a topicot:DDDDDD Majd el fogom olvasni a hozzászólásokat, de most sajna dolog van:(((((( Itt kell dolgozni, nem úgy, mint az átkosban:(((((( Igaz, alig fizetnek valamivel többet:(((( No majd az új regnáló "rendszerváltó" párt segítségével, hogy el ne szaladjak:DDDDDDDDDDD
Hitelesítéssel mint látom inkább a két kormánypárt küszködik. Rendszerváltás, meg névváltás meg egyéb külcsinosítás. Hm!
De elárulnád végre, mi folyik ebben a topikban? Me ez a nagy kirohanás témától független ügyben?
Volt 800 ezer párttag. Nem? Ezek közül köztudottan az összes házmester besúgó volt. Kaptak érte egy szolgálati lakást. (Illemhely az udvarban!) Most az összest meg akarjátok büntetni? Ugyan mivel? Erről a kivívott magaslatról még lefokozni sem lehet senkit. Vagy mi a szándékotok a többivel, aki csak mezei párttag volt? 800 ezer nem lesz kissé túl sok áldozatnak?
Én a helyetekben inkább azokkal törődnék, akik az egész rendszert működtették, és erre a szinvonalra "szocializálták" 50 éven keresztül az országot. Akik haszonélvezői voltak a rendszernek. Olyannyira, hogy részeg mulatozásaikhoz (közpénzen ám!) még a fogyó sörállományt is katonai repülőgéppel töltették fel. (Czinege-ügy. Ugye hallottál te is róla?) Az állami besúgokra koncentrálnék, akik kettős ügynökként annak árultak el hazát-titkot, akik csak megfizették. Ezek az emberek családi örökségként ma is hatalomban vannak, ha nem tudnád. Ők mitől olyan nagyon védettek?
Túl sok az ellentmondás e szánalmas kirohanás-topikban.
Válaszodra magad adtad meg a cáfolatot, de azt hiszem, a lombikjaid között még ezen is el kell majd méláznod egy kicsikét.
Diktatúracsere egyébként nálam nem azonos a szabadsággal. Tudod! Bankok-tankok! Nálad érthető, ott Amerikában ehhez a másik-fajtához szoktak az emberek. De ebben az országban még mindig nehezen tűrhető az összes diktatúra. Szerencsére! És hála érte józan népemnek.
Ha elég sokáig és elég rögeszmésen ismételgetitek, még magatok is elhiszitek.
Az igazság ezzel szemben az, hogy a hatalom Magyarországon 1945-óta nem levéltható, legfeljebb kicserélhető, Sátán helyett a Sátán valamelyik kutyájára.
Hatalomváltást szerintem még a "rendszerváltó" pártok sem akartak, csupán közelebb kerülni a kondérhoz.
z:"Ne röhögtesd ki magad DEREK! Mutass már nékünk egy ilyent!"
Pl Magyarorszag.
Miert temogotted pisztolyt szegezett valaki a szavazofulkeben a fejedhez amikor leadtad a voksodat?
Ja hogy azok akik neked a kedvencek azok tamogatoi ott kevesebben voltak,hat az oregem egyeni pech.
Mo-on ma a hatalom levalthato es le is valtottak eddig minden valasztaskor az eppen regnalot.Ja hogy te ebbol nem huztal hasznot az mas kerdes.Tessek belepni egy partba,szerezni eleg tamogatot es te vagy a fonok.
//"....Nektek meg az a fontos, hogy zsidózhassatok, ...."//
Felállított axiómád megfordítható! Az Index-fórum szellemében a szabadelvűeknek meg csak az a fontos, hogy szabadon magyarozhassank, nácizhassanak stb."
Úgyhogy kétoladali devianciát szabadított az országra a "rendszerváltó" elit, de csupán az egyiket képes megtorolni, a másikat meg kénytelen tolerálni. "Torolni-tolerálni"- jelszavuk eddig még valóban nem volt! TTT-is megtette korábban. De úgy látszik, a két T modernebb "demokrácia" változata lehet.
//"....szabad polgarok szabad akaratabol mukodtetett demokraciat...."//
Látom, vicces kedvedban vagy!
Szabad a gazda!
1, Mitől szabad az a "rendszerváltó" elit, amelyiket Mr.G Soros kilóra vásárolt föl? (olvastad gondolom néhány könyvét!)
2, Mely állam polgátai a felvásároltak?
3, Mitől is szabadult meg ez a totálisan kofosztott ország a közjavakon kívűl?
4,) A választásra jogosulta (nem a szavazók!) hány százaléka is bízta meg ezt a "demokratikus" kormányt? Annak fejéről már nem is beszélve?
Van tovább is, de ha még ezen is "rendszert" akar változtatni a hatalom, akkor nem igen lehet kizáróéag neked igazad velük szembe sem! És akkor lemondok a velem szembesülés jogáról. :-Ó