Keresés

Részletes keresés

straponboy24 Creative Commons License 2012.09.10 0 0 9

Valaki írta, hogy Hofit és Sándor Györgyöt nem lehet egy lapon emlegetni... dehogynem. A maga módján mindkettő korszakalkotó humorista volt, aki szembe mert nézni az akkori hatalommal, és ez nagyon sokat jelentett.
Nekem a két kedvenc humoristám, és nagyon örülök, hogy ha már Hofit nem, legalább még őt láthattam élőben is. A mai fiatalságnak már ezek a dolgok nem mondanak semmit sajnos, és nem is tudják értékelni ezeket a dolgokat, mert nem éltek benne.

Caress(Karesz) Creative Commons License 2008.05.08 0 0 8
Valakinek lenne esetleg régi Sándor György videója? Régen nagyon élveztem a kandi kamerás felvételeit!:)
pl74 Creative Commons License 2005.02.17 0 0 7

Nekem nem ez a véleményem, hiszen ezért is nyitottam ezt a fórumot. A "legenda" kifejezést nem tudom megindokolni, inkább azt mondom, hogy mindhárman utánozhatatlanok a maguk műfajában. Az asszociációra építő humorban biztos, hogy nincs senki, aki akár megközelíthette volna, de szerintem nem is próbálkozott. Galláék hasonlítanak valamennyire erre a humorra, de csak érintőlegesen.

Ha mondjuk Hofival, Nagy Bandóval hasonlítjuk össze, más a közönség, amelynek játszanak, abban azonban egyeznek, hogy valamennyien eggyé tudnak, tudtak válni a közönséggel, órákon át egyedül képesek a szórakoztatásra, amelyet csak kevesen tudnak.

"A premieren fel akarta olvastatni egy nézővel Molnár Gál Péter róla írt jelentését, amely most jelent meg egy kötetben. Az illető ódzkodott tőle, de a második felkért már hajlott rá, talán kívülről is tudta, mivel maga írta. Azért eddig ez a rendszerváltás egyik legnagyobb poénja." (Hócipő - Farkasházy Tivadar: Nem értem 2005. február 16.

Előzmény: belagyi (3)
Törölt nick Creative Commons License 2005.02.17 0 0 6

"... mer a hülyeség, ha nem is xilofonozik... FOSZFORESZKÁL!! ..." ;-)

(egyébként ezt az egy előadását szeretem, amit ezen kívül produkált az számomra inkább siralmas)

Előzmény: pl74 (-)
asciimo Creative Commons License 2005.02.17 0 0 5
...Kalauz ur kerem, ovatosan tessek lukasztani, hogy a potty ami kijon, visszakapjam. Ha osszejon egy jegyrevalo, a vallalat nekem megteriti.
Ez mar sok neki, kitamolyog a kupebol, es a mellettunk levo 3ban elfelejt jegyet kezelni. Oda kellett volna ülni!

bindera Creative Commons License 2005.02.17 0 0 4
:)) ez csak természetes
Előzmény: _ Liar _ (1)
belagyi Creative Commons License 2005.02.17 0 0 3

azért Hofit és Sándor Györgyöt egy lapon emlegetni nem kellene!

utóbbi nagyon kispályás!

aas Creative Commons License 2005.02.17 0 0 2
TV-ben nem lesz a jelenlegi műsora ?
_ Liar _ Creative Commons License 2005.02.17 0 0 1
bindera válasz | megnéz | könyvjelző 2005.02.17 13:10:19 (3)
ne bántsd a barátom:(((
Előzmény: Neocortex (2)

köszönöm hogy megvédtél....
Előzmény: _ Liar _ (0)
_ Liar _ Creative Commons License 2005.02.17 0 0 0
0
pl74 Creative Commons License 2005.02.17 0 0 topiknyitó
Egyik nagy kedvencem, nem találtam kifejezetten vele foglalkozó topikot. Gyermekkoromban, a nyolcvanas években három humoristának volt "legendája" körünkben: Hofi Gézának, Boncz Gézának és Sándor Györgynek - és már csak ő él. Nagyon örülök, hogy újra van önálló estje: Remélem lesznek hozzászólók. Ki szereti, ki látta már előadóesten?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!